مجلس هفته آینده جلسه علنی ندارد

شماره روزنامه: ۵۰۴۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۱۷۰۹۴ خبر

دنياي‌اقتصاد : نمایندگان مجلس هفته آینده برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه می‌روند. بنا بر اعلام علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس جلسه بعدی مجلس شورای اسلامی یکشنبه ۲۳ آذر ماه برگزار خواهد شد.

انتقاد نمایندگان از روحانی

خبر دیگر از مجلس آنکه عدم تقدیم لایحه بودجه ۱۴۰۰ از سوی روحانی به مجلس، گلایه و انتقاد برخی نمایندگان را به دنبال داشت. احمد مرادی در نطق دیروزش خطاب به رئیس‌جمهوری گفت: « روحانی از ترس کرونا برای بودجه در مجلس حاضر نشد، این توهین به ۸۵ میلیون ایرانی است. مطمئن باش با کرونا نمی‌میری چون مرگ در حین خدمت توفیق می‌خواهد. سرگذشت شهدا و حاکمان خائن به مملکت را ببین، انتخاب هرکدام به انتخاب جنابعالی است.»

احد آزادی‌خواه، نماینده ملایر نیز با اشاره به عدم حضور روحانی در جلسه دیروز گفت: «به نظر من سزاوار بود که آقای روحانی به خاطر مردم و آینده کشور و با تشدید مراقبت‌های بهداشتی در پارلمان، در صحن علنی امروز حضور پیدا می‌کرد و توضیحاتی را درباره لایحه بودجه ۱۴۰۰ می‌داد تا مردم در این رابطه اطلاع کسب کنند. حال من قضاوت را به مردم می‌سپارم.» سیدناصر موسوی لارگانی، عضو هیات رئیسه مجلس نیز در تذکری خطاب به رئیس‌جمهور گفت: تشکر می‌کنم امروز هم به ملت ایران بی احترامی کرده و به مجلس نیامدید؛ درحالی‌که باید در مجلس حضور پیدا کرده و حرف ملت را می‌شنیدید؛ شما باید در گفتار سنجیده‌تر عمل کنید و گرای غلط ندهید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن