دلیل اختلال دیروز شبکه اینترنت

شماره روزنامه: ۴۸۲۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۶۲۴۱۹۰ خبر

خبرگزاری مهر نوشت : نایب رئیس هیات‌مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت، دلیل بروز اختلال دیروز در شبکه اینترنت را حمله هکری توزیع شده از مبدا شرق آسیا و شمال آمریکا به گیت‌وی بین‌الملل زیرساخت عنوان کرد.سجاد بنابی توضیح داد: «یکی از روش‌های حمله سایبری به تجهیزات شبکه‌ای، ارسال درخواست (ریکوئست) بالاتر از حد نرمال به IP‌های یک کشور از سوی هکرها است که به‌عنوان حمله منع سرویس شناخته می‌شود. در این شرایط با افزایش بار اضافی روی شبکه، مشخص می‌شود که حمله سایبری (اتک) در حال رخ دادن است.»

بنابی با بیان اینکه به سرعت توانستیم جلوی این حمله هکری را در کمتر از یک ساعت بگیریم ،گفت: «این حمله هکری از خارج از کشور و روی دروازه ارتباطات بین‌الملل ایران (گیت‌وی) رخ داد و مبدا آن شرق آسیا و شمال آمریکا بود.»

بنابی تاکید کرد: «به نظر نمی‌رسد که این حمله، حمله هدفمند و از سوی یک دولت صورت گرفته باشد، بلکه یک حمله از سمت گروه‌های هکری بود که آسیبی به شبکه وارد نکرد و تنها سبب بروز اختلال در سرویس برخی اپراتورهای موبایل و ثابت در مقاصد مختلف بود.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن