ایسنا :
دادستان کل کشور گفت: اینجا یک جامعه اسلامی است و هزاران شهید داده شده است تا این نظام برپا و باقی بماند پس هر کسی نمیتواند بگوید که من هر جور دلم میخواهد میپوشم بلکه باید در جامعه ضوابط آن رعایت شود. محمدجعفر منتظری در آیین تودیع و معارفه دادستان مرکز استان همدان، گفت: همه مردم باید بدانند امروز بحث بیحجابی و کشف حجاب رخ میدهد که یک مساله عادی نیست، مثلا یک خانم بگوید نمیخواهم حجاب داشته باشم چرا وقتی چنین اتفاقی رخ میدهد ما به آنها میگوییم که هر انسانی دو نوع زندگی دارد، یکی زندگی شخصی و دیگری زندگی اجتماعی است.
طبیعتا در زندگی شخصی افراد، هیچ کسی حق ورود به حریم اشخاص را ندارد، اما زندگی اجتماعی فرق دارد و افراد نمیتوانند در رابطه با زندگی اجتماعی خود بگویند هرچه دلم بخواهد میپوشم، میگویم و مینوشم. وی درادامه گفت: اینگونه نیست که پشت فرمان ماشین است و بگوید که حریم خصوصی خودم است، خیر پشت فرمان حریم خصوصی نیست. ما پشت فرمان و داخل اتومبیل را حریم خصوصی نمیدانیم و نیروی انتظامی هم موظف است در برخورد با جرم در فضای عمومی برخورد کند بنابراین رعایت ضوابط اجتماعی برای همه حتی در ماشین هم لازم است. وی افزود: در عین حال ما تاکید کردهایم که نمیخواهیم با این افراد برخورد خشن شود و گفتهایم که با ارشاد و تذکر و پیامک با آنها مدارا شود، اما اگر کسی جسارت را به بیش از حد رساند باید با آن برخورد کرد. مثلا خانمی که با آن وضعیت نامناسب در خیابان یکی از شهرهای یکی از استانها شروع به ناهنجاری و رقص کرده و بعدا میآید و میگوید که مشروب خورده بودم؛ بنابراین اگر قرار باشد هرکس از این فسادها انجام دهد، جامعه اداره نمیشود.
بهکارگیری ۷۰۰ نفر از نیروهای مسلح بهعنوان ضابط قضایی
در خبری دیگر، دیروز غلامعباس ترکی دادستان نظامی تهران از بهکارگیری ۷۰۰ نفر از نیروهای مسلح بهعنوان ضابط قضایی خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر، دادستان نظامی تهران پیش از ظهر دیروز در اولین همایش روز رسته حقوق در ارتش با اشاره به اینکه بیشتر پروندههایی که در سازمان قضایی نیروهای مسلح وجود دارد، بهدلیل نداشتن آگاهی نسبت به قوانین تشکیل شده است، گفت: هر جا نهاد حقوقی کمرنگ ظاهر شود، تعارض منافع به وجود میآید؛ بر این اساس، برخورد بهنگام از وظایف نهاد و رسته حقوقی در نیروهای مسلح است که این هم با پیادهسازی ساختار مناسب و ارائه مشاوره مناسب و بهنگام میسر میشود.ترکی با بیان اینکه ضابطان قوهقضائیه به ضابطان دادگستری و نیروهای مسلح تقسیم میشوند، افزود: از اینرو افرادی که دارای کارت ضابط قضایی نیستند، نمیتوانند فعالیتی بهعنوان ضابط قضایی انجام دهند. در همین رابطه تا امروز چهار هزار نفر در نیروهای مسلح آموزشهای لازم را دریافت کردهاند تا بهعنوان ضابط قضایی فعالیت داشته باشند که از این تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ نفر گواهینامه و ۷۰۰ نفر نیز کارت ضابط قوهقضائیه دریافت کردهاند.
ارسال نظر