شست‌وشوی غیربهداشتی پوشاک

شماره روزنامه: ۴۵۶۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۵۰۴۴۲۵ خبر

رئیس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی با انتقاد از فعالیت برخی اپلیکیشن‌ها در حوزه اصناف گفت: مخالفتی با فعالیت کسب و کارهای نوین نداریم اما این برنامه‌ها به‌جای آنکه رابط مشتری و فروشنده باشند، خود وارد عمل شده و به فعالیت‌های صنفی می‌پردازند. ابوالفضل رجب‌زاده درباره بازار شب عید واحدهای صنفی خشکشویی و لباسشویی به «ایسنا» اظهار کرد: در چند سال اخیر به واسطه افزایش هزینه‌های جاری خانواده و کاهش قدرت خرید بازار شب عید، واحدهای صنفی افت کرده و حجم قابل‌توجهی از مردم پرده، لباس و دیگر محصولات خود را در خانه می‌شویند.

وی تاکید کرد: در کنار فعالیت واحدهای صنفی مجاز، در دو ماه پایانی سال برخی افراد برای کسب سود بیشتر بدون تجربه و در اختیار داشتن مواد شوینده استاندارد در فضاهای کارگاهی غیربهداشتی و استاندارد به شست‌وشوی لباس، پرده و اقلام پارچه‌ای مردم می‌پردازند که این موضوع نارضایتی و موارد غیربهداشتی برای مصرف‌کنندگان به همراه داشته است.

رئیس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی اظهار کرد: در ماه‌های پایانی سال به دلیل افزایش فعالیت واحدهای غیرمجاز در صنوف مختلف واحدهای بازرسی، نظارت و پلمب توانایی رسیدگی به تمام موارد را ندارد و برخی واحدهای صنفی در پایان سال به جمع‌آوری واحد خود تا سال آینده می‌پردازند که این موضوع دستیابی به غیرمجازها را بسیار سخت کرده است. رجب‌زاده یادآور شد: در سال‌جاری تنها با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه خدمات برای این اتحادیه موافقت شده و این در حالی است که ماده اصلی خشکشویی‌ها از قیمت ۲ تا ۵/ ۲ میلیون تومان به ۵/ ۶ میلیون تومان افزایش یافته و قیمت مواد مصرفی عمده از دو تا چهار برابر رشد داشته است. وی با انتقاد به این موضوع که وقتی قیمت مواد مصرفی دارای نرخ و تعرفه مشخصی نیست نباید برای اتحادیه‌های صنفی تعرفه‌گذاری مشخص در نظر گرفته شود، اظهار کرد: در دو سال اخیر، کسب‌وکارهای نوین در بازارهای مختلف جایگاه مناسبی پیدا کرده است، اما متاسفانه نظارت دقیقی از فعالیت آنها وجود ندارد و برخی اپلیکیشن‌ها به‌جای آنکه مشتری را به ارائه‌دهنده خدمات متصل کند، متاسفانه برخی‌ها خدمات غیرمجاز و استاندارد به مشتریان ارائه می‌کنند. به‌طور مثال برخی از اپلیکشن‌های فعال در زمینه خشکشویی و لباسشویی لباس افراد را در کارگاه‌های غیربهداشتی در کنار پارچه‌های بیمارستانی می‌شویند که این موضوع بیماری‌های پوستی را برای افراد به همراه خواهد داشت. او تاکید کرد: از این‌رو پیشنهاد می‌شود اپلیکیشن‌های کسب‌وکارهای نوین تنها به معرفی واحدهای مجاز و اتصال مشتریان به ارائه‌کنندگان خدمات بپردازند و مسوولان ذی‌ربط نظارت دقیقی بر فعالیت آنها داشته باشد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن