ایران، محور نشست وزرای خارجه ائتلاف ضدداعش

شماره روزنامه: ۴۵۴۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۴۹۴۷۰۲ خبر

دنیای اقتصاد : نشست ائتلاف جهانی ضدداعش با حضور نمایندگان ۷۵ کشور و چهار سازمان بین‌المللی با میزبانی وزارت امورخارجه آمریکا دیروز در واشنگتن تشکیل ‌شد. بنا به گفته مسوولان آمریکایی، ایران یکی از محورهای اصلی نشست خواهد بود. به گزارش «ایسنا» به نقل از واشنگتن فری‌بیکن، به گفته مقامات ارشد وزارت امورخارجه آمریکا، نشست ائتلاف بین‌المللی ضدداعش دیروز در واشنگتن تشکیل ‌شد تا درباره گام بعدی برای نابودی داعش و آنچه «خنثی‌کردن تحرکات نظامی ایران در منطقه» خوانده شده، مذاکره شود.

یکی از مقامات آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود در این باره گفت: من فکر می‌کنم که حداقل حضور ایران در سوریه موضوعی است که نگرانی مداوم ما را به‌دنبال دارد و این بخشی از الگوی رفتار بدخواهانه ایران در منطقه است که موجب بی‌ثباتی کشورهایی همچون عراق شده است و شرایطی را برای داعش به‌وجود می‌آورد تا قدرت بگیرد؛ این مساله تعیین‌کننده است.

همچنین یکی دیگر از مقامات آمریکایی که او هم نمی‌خواست هویت او آشکار شود، مدعی شد: این موضوع آن‌قدر چشمگیر است که هیچ‌کس نمی‌تواند آن را نادیده بگیرد. یکی از اهداف جامع ما در سوریه آن است که از خروج «تمامی نیروهای تحت فرماندهی ایران» از سوریه اطمینان حاصل کنیم؛ به جهت اینکه آنها تسریع‌کننده درگیری داخلی در سوریه هستند. او بر این ادعای خود افزود: آنها (ایران) موجب بی‌ثباتی در امنیت منطقه و امنیت بین‌المللی می‌شوند. نشست امروز واشنگتن، دهمین نشست وزرای ائتلاف ضدداعش است که از ۱۲ عضو در سال ۲۰۱۴ به ۷۹ عضو رسیده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن