تحلیل وزیر اطلاعات از حمله به چابهار

شماره روزنامه: ۴۴۹۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۴۷۳۹۱۸ خبر

ایسنا : وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه یکی از اهداف سرویس‌های جاسوسی ضربه زدن به نظام اسلامی و آسیب رساندن به روان انسان‌ها است، گفت: امنیت و آرامش مردم مهم‌ترین هدف وزارت اطلاعات است. سید‌محمود علوی در نشست شورای اداری استان البرز گفت: این حق طبیعی مردم است که امنیت برای آنان تامین شود.

وزیر اطلاعات اضافه کرد: فعالیت‌های صورت گرفته در مبارزه با تروریسم از سال‌های ۹۲ تاکنون بیشتر بوده و بسیاری از اقدامات تروریستی با تلاش سربازان گمنام آقا امام زمان(عج) شناسایی و خنثی شده است. علوی خاطرنشان کرد: اخیرا شاهد حرکت تروریستی در چابهار بودیم که دشمن با هدف ضربه زدن اقتصادی به این منطقه وارد عمل شدند.

دستگیری بخش اعظمی از عوامل حادثه تروریستی چابهار

در همین حال حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازدید هیاتی از این کمیسیون از چابهار گفت طبق بررسی‌های اولیه بخش اعظمی از عوامل حادثه تروریستی چابهار شناسایی و دستگیر شدند و قطعا به مجازات خود می‌رسند. به گزارش «ایسنا» وی افزود: پیگیری‌های لازم برای شناسایی سایر عوامل در آینده انجام خواهد شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن