افزایش فالوور؛ شگرد جدید کلاهبرداران سایبری - ۸ خرداد ۹۶
ایلنا: رئیس اداره تشخیص جرایم سایبری پلیس فتا ناجا درباره ترفند افزایش فالوور گفت: «مدتی است این ترفند در فضای مجازی باب شده و افراد سودجو با استفاده از تبلیغات جذاب سعی دارند کاربران را با خود همراه کرده و اهداف مجرمانه خود را عملی کنند. » حمید کیانی از سرقت اطلاعات بهعنوان یکی از مهمترین اهداف مجرمانه سودجویان سایبری نام برد و گفت: «یکی از مواردی که حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی را تهدید میکند، اطلاعاتی است که در پیجها و اکانتهای خود منتشر کردهاند. اطلاعاتی که ممکن است با استفاده از ترفندهای مختلف و مهندسی اجتماعی بهدست افراد سودجو بیفتد.
ایلنا: رئیس اداره تشخیص جرایم سایبری پلیس فتا ناجا درباره ترفند افزایش فالوور گفت: «مدتی است این ترفند در فضای مجازی باب شده و افراد سودجو با استفاده از تبلیغات جذاب سعی دارند کاربران را با خود همراه کرده و اهداف مجرمانه خود را عملی کنند.» حمید کیانی از سرقت اطلاعات بهعنوان یکی از مهمترین اهداف مجرمانه سودجویان سایبری نام برد و گفت: «یکی از مواردی که حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی را تهدید میکند، اطلاعاتی است که در پیجها و اکانتهای خود منتشر کردهاند. اطلاعاتی که ممکن است با استفاده از ترفندهای مختلف و مهندسی اجتماعی بهدست افراد سودجو بیفتد.»
او افزود: «جدا از واقعی یا غیرواقعی بودن اعضا (فیک ممبرها) باید نسبت به راههای افزایش این اعضا و فالوورها دقت بیشتری به خرج داد.»کیانی تبلیغات جذاب را یکی از مهمترین راههای موجود برای ترغیب کاربران به انجام خواستههای مجرمان دانست و گفت: «با همین تبلیغات جذاب و رنگارنگ است که کاربران فریب آنها را خورده و اقدام به انتشار اطلاعات مهم، نصب نرمافزارهای پیشنهادی و... میکنند.»وی با بیان نرمافزارهای طراحیشده در زمینه افزایش فالوور گفت: «در حالحاضر برخی از اپلیکیشنها برای افزایش فالوور کاربران طراحی شده است، به نحوی که بعد از نصب توسط کاربران و عضویت در کانالها و گروههای مختلف، تعداد فالوورهای آنان افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد. درواقع این افراد کسانی هستند که از همین نرمافزار استفاده کردهاند.»
ارسال نظر