۷۵۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی

شماره روزنامه: ۳۹۵۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۱۰۸۶۴۱۳ خبر

<p> رئیس کل سازمان امور مالیاتی گفت: طی ماه‌های اخیر که اداره کل مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی در سازمان امور مالیاتی تشکیل شد، ۴۵ مورد فرار مالیاتی به میزان هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال شناسایی شد. </p> <p> به گزارش «ایرنا» سید کامل تقوی‌نژاد در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان که برای بررسی مشکلات مالیاتی فعالان اقتصادی این استان تشکیل شد افزود: باید عده‌ای را که مالیات نمی‌دهند، شناسایی کنیم و از آنها مالیات بگیریم. تقوی‌نژاد ادامه داد: به عدالت اعتقاد داریم و بر این باوریم که مالیات همان اندازه که بیت‌المال است، حق‌الناس هم هست و نمی‌خواهیم مالیات را با هر اندازه و انگیزه‌ای بگیریم. </p>

رئیس کل سازمان امور مالیاتی گفت: طی ماه‌های اخیر که اداره کل مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی در سازمان امور مالیاتی تشکیل شد، ۴۵ مورد فرار مالیاتی به میزان هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال شناسایی شد.

به گزارش «ایرنا» سید کامل تقوی‌نژاد در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان که برای بررسی مشکلات مالیاتی فعالان اقتصادی این استان تشکیل شد افزود: باید عده‌ای را که مالیات نمی‌دهند، شناسایی کنیم و از آنها مالیات بگیریم. تقوی‌نژاد ادامه داد: به عدالت اعتقاد داریم و بر این باوریم که مالیات همان اندازه که بیت‌المال است، حق‌الناس هم هست و نمی‌خواهیم مالیات را با هر اندازه و انگیزه‌ای بگیریم. او گفت: سیاست کلیدی ما این است که مردم از معافیت‌ها و امتیازات مالیاتی که قانون برای آنها مشخص کرده، اطلاع پیدا کنند.رئیس سازمان امور مالیاتی افزود: ظرفیت مالیاتی در کشور بالا است و اگر بخواهیم آنها را به فعلیت درآوریم، لزومی ندارد مالیات افرادی که مالیات خود را پرداخت می‌کنند افزایش دهیم.او بیان کرد: تلاش می‌کنیم سازمان امور مالیاتی، سازمانی سالم و چابک باشد. هیات‌های حل اختلاف مالیاتی باید در مدت زمانی کوتاه انجام شود و اراده ما بر این است که حتما قاضی در جلسات حضور داشته باشد.تقوی‌نژاد خواهان این شد جلساتی که بدون حضور قاضی تشکیل می‌شود مجددا برگزار شود و گفت: در جلساتی که با دادستان کل کشور داشتیم خواهش کردم به قضات تاکید شود در این موضوعات، مستقل باشند.این مقام مسوول ادامه داد: با توجه به شرایط اقتصادی و مالی حاکم بر کشور به نوعی در خدمت مالیات‌دهندگان هستیم و تلاش می‌کنیم مالیات را به حق بگیریم.رئیس سازمان امور مالیاتی درباره استفاده مودیان از معافیت‌ها و امتیازات گفت: شرط برخورداری از امتیازات این است که حتما اظهارنامه ارسال شده باشد.تقوی‌نژاد تصریح کرد: به دنبال این هستیم راهکاری برای مواردی که غیر عمد اظهارنامه ارسال نشده پیدا کنیم.او درباره تهاتر بدهی‌های مالیاتی گفت: با توجه به اختیاراتی که مجلس داده است چنانچه بدهی قطعی دولت به اقشار مختلف به تایید وزارتخانه مربوط رسیده و در دفتر وزارت اقتصاد ثبت شود، می‌تواند با بدهی‌های دولت تهاتر شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن