ادعاهای مقام آمریکایی درباره دولتمردان ایرانی

شماره روزنامه: ۳۷۹۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۱۰۵۶۸۱۹ خبر

<p> <strong>فارس:</strong> بن رودز، معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در نشست شورای آتلانتیک در اظهاراتی درباره توافق هسته‌ای ایران تاکید کرد که براساس این توافق، ماهیت برنامه هسته‌ای ایران تغییر کرده و راه برای حصول آن به سلاح هسته‌ای بسته شده است. </p> <p> او در بخشی از این سخنرانی خود گفت که آمریکا آمادگی دیدار و ملاقات دو جانبه روسای جمهور دو کشور را داشت اما ایران آمادگی این کار را نداشت. او مدعی شد که با وجود دستاوردها در زمینه هسته‌ای و موضوعات دیگری از قبیل حفظ کانال دیپلماتیک برای آزادی زندانیان آمریکایی و همچنین مساله دستگیری نیروهای آمریکایی در آب‌های خلیج‌فارس، بسیاری از رفتارهای دیگر ایران تغییر نیافته است. </p>

فارس: بن رودز، معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در نشست شورای آتلانتیک در اظهاراتی درباره توافق هسته‌ای ایران تاکید کرد که براساس این توافق، ماهیت برنامه هسته‌ای ایران تغییر کرده و راه برای حصول آن به سلاح هسته‌ای بسته شده است.

او در بخشی از این سخنرانی خود گفت که آمریکا آمادگی دیدار و ملاقات دو جانبه روسای جمهور دو کشور را داشت اما ایران آمادگی این کار را نداشت. او مدعی شد که با وجود دستاوردها در زمینه هسته‌ای و موضوعات دیگری از قبیل حفظ کانال دیپلماتیک برای آزادی زندانیان آمریکایی و همچنین مساله دستگیری نیروهای آمریکایی در آب‌های خلیج‌فارس، بسیاری از رفتارهای دیگر ایران تغییر نیافته است.او با مثال زدن از تغییر روابط آمریکا با میانمار و کوبا تاکید کرد که سیاست دولت اوباما در قبال ایران با این دو کشور مشابهت‌ها و تفاوت‌هایی داشته است. معاون سوزان رایس تاکید کرد که به‌رغم حصول توافق هسته‌ای ایران، «ماهیت رژیم ایران تغییر نیافته است.» بن رودز گفت برخی‌ها می‌گویند که تفاوتی بین حسن روحانی و محمود احمدی‌نژاد و تفاوتی بین میانه‌روها و تندروها در ایران نیست. این مقام آمریکایی چنین موضوعی را رد کرد و آن را نادرست خواند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن