افخم: توافق هستهای ثبات در غرب آسیا را تقویت کرده است
سفیر ایران در مالزی در مراسم بزرگداشت سی و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت که توافق هستهای ایران با کشورهای ۱+۵ به تقویت صلح، امنیت و ثبات در غرب آسیا کمک کرده است. <p> به گزارش «ایسنا»، مرضیه افخم که در مراسم بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران در هتل رویال چولان کوالالامپور سخن میگفت، اظهار کرد: نگاه دولت ایران در روابط خارجی همواره بر پایه احترام متقابل و مشارکت سازنده بوده است. او به مناسبات دیرین دو کشور ایران و مالزی و توسعه آن پس از پیروزی انقلاب اشاره کرده و گفت: در حال حاضر جامعه ایرانیان مقیم مالزی متشکل از بیش از ۴۰ هزار نفر است که در میان آنها استادان دانشگاه، فعالان اقتصادی، تجار، بازرگانان و دانشجویان هستند و این جامعه به فرصتها و قابلیتها برای همکاری بیشتر بین دو کشور افزوده است. </p>
سفیر ایران در مالزی در مراسم بزرگداشت سی و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت که توافق هستهای ایران با کشورهای 1+5 به تقویت صلح، امنیت و ثبات در غرب آسیا کمک کرده است.
به گزارش «ایسنا»، مرضیه افخم که در مراسم بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران در هتل رویال چولان کوالالامپور سخن میگفت، اظهار کرد: نگاه دولت ایران در روابط خارجی همواره بر پایه احترام متقابل و مشارکت سازنده بوده است. او به مناسبات دیرین دو کشور ایران و مالزی و توسعه آن پس از پیروزی انقلاب اشاره کرده و گفت: در حال حاضر جامعه ایرانیان مقیم مالزی متشکل از بیش از ۴۰ هزار نفر است که در میان آنها استادان دانشگاه، فعالان اقتصادی، تجار، بازرگانان و دانشجویان هستند و این جامعه به فرصتها و قابلیتها برای همکاری بیشتر بین دو کشور افزوده است.افخم در ادامه به امضا و اجرای توافقنامه جامع هستهای بین ایران و کشورهای ۱+۵ پرداخته و بیان کرد: این توافق زمینه را برای توسعه مناسبات اقتصادی بین ایران و کشورهای دیگر بیش از پیش فراهم کرده است. دولت ایران به دنبال توسعه همکاریهای اقتصادی و جذب سرمایهگذاری خارجی است و انتظار میرود تنها در بخش انرژی ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه جذب کشور شود.سخنگوی سابق وزارت امور خارجه در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد که توافق هستهای بین ایران و کشورهای ۱+۵ گام مهمی در راستای تقویت صلح، امنیت و ثبات در غرب آسیا بوده است و نشانه واضحی بر قدرت دیپلماسی ایران بوده و نشاندهنده نقش و اهمیت گفتوگو و مذاکره برای غلبه بر مشکلات و بحرانها است.مرضیه افخم با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران بهدنبال ثبات و امنیت در منطقه است، گفت: ایران اصل سیاست خود را بر پایه گفتوگو و تعامل گذاشته و آماده و مشتاق است تا از قابلیتهای خود برای ارتقای صلح، امنیت و مناسبات دوستانه استفاده کند و تعهدات خود را بهعنوان یک کشور اسلامی برای نشان دادن چهره صلحجو و منطقی اسلام به جهان نشان دهد.