منتظر پاسخ‌های سنگین باشید

سخنان دیروز رئیس مجلس در حالی بیان شده است که این روزها ایران و آمریکا درگیر حملات متقابل به ناوها و نفتکش‌های یکدیگر هستند. شاید از همین رو قالیباف جنگ کنونی را یک «جنگ تمام‌عیار» توصیف کرده و تاکید کرده که «قواعد بازی عوض شده است». قالیباف روز گذشته در بخشی از سخنانش به‌عنوان نطق پیش از دستور تاکید کرد: آمریکایی‌ها حتما فهمیده‌اند که دوران «پاسخ‌های متناسب» به پایان رسیده است و ضربات ما در عملیات‌های اخیر به پایگاه‌ متجاوز، تنها یک شروع بود و اگر تا امروز نفهمیده‌اند تا دیر نشده باید بفهمند که قواعد بازی عوض شده است و از این پس، هرگونه تجاوز به منافع و امنیت ایران، پاسخی «سریع‌تر، سنگین‌تر و دردناک‌تر» دریافت خواهد کرد.

به گزارش «ایسنا» رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ایستادگی مردم تصریح کرد: این ایستادگی‌ و حفظ اقتدار در شرایطی است که در میانه‌ یک جنگ تمام‌عیار با تمام جبهه‌ کفر هستیم و با ضربات سهمگین نیروهای نظامی به پایگاه‌های آمریکا، سردمداران این کشور در شرایط استیصال قرار گرفته و با حرف‌ها و شعارهای واهی، از هوش مصنوعی برای تولید عکس و ویدئو از میدان نبرد استفاده می‌کنند.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه البته در کنار میدان نظامی، امروز اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است، گفت: نوسانات شدید قیمت ارز، تورم، بیکاری و مدیریت بازار، چالش‌های اساسی هستند که به معیشت مردم فشار جدی وارد کرده و در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب با عنوان «اقتصاد مقاومتی در سایه‌ وحدت ملی و امنیت ملی» نام گذاری شده، باید با تکیه بر تولید داخلی و استفاده از ظرفیت‌های فناورانه‌ نخبگان جوان، برای آنها تدبیر و راه‌حل کوتاه‌مدت و دائمی داشت. رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: همچنین در شرایطی‌که دشمن با تشدید تحریم‌ها به دنبال فلج‌کردن چرخه‌ تامین کالا و مدیریت انرژی است، باید با ایجاد ظرفیت‌های جدید مدیریت هوشمند واردات، تشویق تولید و بهره‌گیری‌ از توان نخبگان سدی در برابر طمع بیگانگان ساخت. مردمی که تا پای جان مقابل دشمن خونخوار آمریکایی ایستاده‌اند، سختی را تحمل می‌کنند؛ اما سوءمدیریت و کم‌کاری را تحمل نمی‌کنند و از ما انتظار مدیریت سریع این میدان را دارند و این حق مسلم مردم است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه در این مسیر، حفظ «انسجام درونی» و «قدرت بازدارندگی خارجی» دو ابزار مهم برای مقابله با دشمن است، افزود: هرگونه سخن یا عملی که به تضعیف این دو ستون اساسی منجر شود، نه تنها خلاف تدبیر عقلانی، بلکه مغایر با توصیه‌های موکد رهبر معظم انقلاب اسلامی است. به گزارش «ایسنا» قالیباف در ادامه با اشاره به توصیه‌های مهم مقام معظم رهبری تصریح کرد: توصیه‌ مهم ایشان به پرهیز جدی از ضعیف نمایاندن خود و نظام، یک دستورالعمل راهبردی است که باید در تمام عرصه‌ها، مدنظر قرار گیرد. البته این به آن معنا نیست که مشکلات یا نقد عملکردها را فراموش کنیم، بلکه به این معناست که باید حل‌ این‌ اشکالات را در دستور کار اصلی جلسات قرار دهیم و برای مرتفع کردن آنها برنامه‌ریزی کنیم.