بسته خبری حملات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه مردم ایران(۲)

دنیای اقتصاد: آخرین اخبار مربوط به حملات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه مردم ایران را در این بسته خبری بخوانید. همچنین می‌توانید اخبار جنگ در روزهای نهم تا ۲۵ اسفندماه را هم اینجا مطالعه فرمایید. 

خبر مرتبط
بسته خبری حملات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه مردم ایران

دنیای اقتصاد: آخرین اخبار مربوط به حملات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه مردم ایران را در این بسته خبری بخوانید.

رویترز: طلا زیان‌های خود را به ۴٪ افزایش می‌دهد و قیمت هر اونس به حدود ۴۳۰۶ دلار می‌رسد و قیمت نقره ۵٪ کاهش می‌یابد/شرق

حزب‌الله: خود را برای یک جنگ طولانی آماده کرده‌ایم

‌یکی از مقامات حزب‌الله لبنان گفت: شگفتی‌هایی در راه است، به‌ویژه در زمینه پهپادهای انتحاری و ما خود را برای یک جنگ طولانی با اشغالگران صهیونیست آماده کرده‌ایم.

‌وفیق صفا در ادامه از عزم حزب الله برای مقابله با تصمیم اخیر دولت لبنان خبر داد و گفت: «ما دولت را مجبور می‌کنیم که از تصمیم منع فعالیت‌های نظامی حزب‌الله پس از جنگ عقب‌نشینی کند و اهمیتی ندارد ‌که این کار به چه شیوه‌ای انجام شود.»

‌وی در ادامه از آمادگی‌های نظامی حزب‌الله سخن گفت و اظهار داشت: شگفتی‌هایی در راه است، به‌ویژه در زمینه پهپادهای انتحاری و ما خود را برای یک جنگ طولانی آماده کرده‌ایم./نورنیوز

رئیس آژانس بین المللی انرژی می گوید ما روزانه ۱۱ میلیون بشکه نفت را به دلیل جنگ از دست می دهیم و هیچ کشوری از اثرات بحران در امان نخواهد بود.

استانداری آذربایجان شرقی: بر اثر حملات دشمن صهیونی آمریکایی به یک ساختمان مسکونی در مرزداران و ربع شیدی تبریز بامداد امروز، ۶ نفر شهید و ۶ نفر مجروح شدند / مهر

جزئیات حمله هوایی به مناطق مسکونی خرم‌آباد/ ۹ نفر شهید شدند‌

شهردار خرم‌آباد: در اثر حملات آمریکایی، صهیونی شش واحد مسکونی به‌طور کامل تخریب شده و واحدهای مسکونی همجوار نیز از خسارت مصون نمانده‌اند

‌این حملات که منجر به شهادت ۹ نفر و مصدومیت تعدادی دیگر شده./تسنیم

رسانه صهیونیستی هاآرتص: تنگه هرمز می‌تواند به ویتنام ترامپ تبدیل شود

اهداف جنگی که ترامپ در ابتدا اعلام کرد، اکنون کمرنگ شده و به «آزادسازی نفت» تقلیل یافته است./میزان

دستور وزیر کشور به استانداران

وزیر کشور:تمام ظرفیت‌های ستاد سفرهای نوروزی، در خدمت تمامی نیازهای مسافران باشد و آرامش و رفاه را برای هموطنان فراهم شود.

‌در برخی استان‌ها اسکان اضطراری مسافران در اولویت بوده است.

نصب برچسب‌ تشکر از پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا بر روی موشک بالستیک پیش از شلیک به سوی سرزمین‌های اشغالی

روزنامه اسرائیلی معاریو: خسارات زیادی به دلیل شلیک موشک خوشه‌ای از سوی ایران به سمت مرکز اسرائیل در شب گذشته وارد شده، با وجود اینکه این موشک رهگیری شده بود.

روابط عمومی سپاه: ما مصممیم هر تهدیدی را در همان سطح که تراز بازدارندگی ایجاد میکند پاسخ دهیم

‌روابط‌عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: رئیس‌جمهور دروغگو، تروریست و کودک‌کش آمریکا مدعی شده است که سپاه پاسداران قصد دارد آب‌شیرین‌کن‌های منطقه را بزند و مردم کشورهای منطقه را به زحمت بیاندازد.

‌اولا این ارتش متجاوز و ضدمردمی آمریکاست که جنگ را با کودک‌کشی و قربانی کردن ۱۸۰ کودک دبستانی آغاز کرده است و تاکنون پنج زیرساخت آب‌رسانی از جمله آب‌شیرین‌کن جزیره قشم را هدف قرار داده، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکنون چنین کاری را انجام نداده است.

‌ثانیا این رئیس‌جمهور تروریست و کودک‌کش آمریکاست که تهدید به حمله به نیروگاه‌های برق ایران کرده و طبیعی است که حمله به برق بسیاری از خدمات انسانی مانند بیمارستان‌ها، پست‌های امداد، شبکه آب و آب‌شیرین‌کن‌ها را مختل خواهد کرد و کار غیرانسانی است.

‌کاری که ما کرده‌ایم ابلاغ تصمیم ما است که در صورت حمله به نیروگاه‌های برق ، ایران در اقدامی تلافی‌جویانه نیروگاه‌های برق رژیم اشغالگر و نیروگاه‌های برق کشورهای منطقه که به پایگاه‌های آمریکا برق‌رسانی می‌کنند و همزمان زیرساخت‌های اقتصادی و صنعتی و انرژی که آمریکایی‌ها سهامدار آن هستند را هدف قرار خواهد داد. شک نکنید که این کار را خواهیم کرد.

‌شما بیمارستان ما را زدید ما چنین کاری نکردیم، مراکز امداد ما را زدید چنین کاری نکردیم، مدارس ما را زدید ما چنین نکردیم اما برق را بزنید برق را خواهیم زد‌.

‌ما مصممیم هر تهدیدی را در همان سطح که در تراز بازدارندگی ایجاد می‌کند پاسخ دهیم و این کار را خواهیم کرد. آمریکا قابلیت‌های ما را نمی‌شناسد و در میدان خواهد دید.

پایگاه‌های آمریکا در عربستان سعودی زیر آتش

‌منابع عربی بامداد امروز از هدف قرار گرفتن مکان‌های استقرار نظامیان آمریکایی در عربستان سعودی خبر دادند.

‌بر اساس گزارش‌ها، در پی اصابت پهپادها و موشک‌های شلیک‌شده به مناطق «الخرج» و «ریاض»، انفجارها و آتش‌سوزی رخ داده است.

احتمال مواجهۀ جهان با بدترین بحران انرژی

‌مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی انرژی (IEA): بحران انرژی فعلی به‌دلیل تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، بدتر از دو بحران نفتی دهه ۱۹۷۰ (۱۹۷۳ و ۱۹۷۹) است.

‌کمبود سوخت در آسیا رو به وخامت است و اقتصاد جهانی امروز با خطر قابل توجهی رو‌به‌رو است./فارس

حمله موشکی به پایگاه دریایی آمریکا در بحرین

‌منابع محلی بامداد امروز از شنیده‌شدن صدای انفجار در پایتخت بحرین خبر دادند.

‌رسانه عراقی «صابرین‌نیوز» در خبری فوری گزارش داد که پایگاه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین هدف اصابت موشک‌های ایران قرار گرفته است.

‌بر اساس گزارش‌ها، علاوه بر صدای آژیرهای خطر ممتد، صدای انفجارهای مهیب در این پایگاه به گوش می‌رسد./فارس

درهای اماکن گردشگری غیرموزه‌ای فارس به‌روی گردشگران گشوده می‌شود

استاندار فارس:از آنجا که دشمن جنایتکار با حمله به آثاری همچون کاخ گلستان ثابت کرده است به هیچ قاعده‌ای پایبند نیست، وزارت میراث فرهنگی جهت حفظ جان مردم و اصالت آثار، تجمعات لحظه تحویل سال را محدود اعلام کرد.

‌برای رفاه حال هم‌وطنان، مقرر شد اماکن تاریخی غیرموزه‌ای نظیر مجموعه‌های حافظ، سعدی، باغ ارم، جهان‌نما بازگشایی شوند تا میزبانی شایسته‌ای از گردشگران صورت گیرد.

رویترز: قیمت نفت روز دوشنبه بیشتر افزایش می‌یابد

‌تحلیلگران روز یکشنبه گفتند که به نظر می‌رسد قیمت نفت که قبل از آخر هفته در بالاترین حد خود در تقریباً چهار سال گذشته بسته شده بود، پس از تهدیدهای ایالات متحده و ایران برای هدف قرار دادن تأسیسات انرژی، روز دوشنبه بیشتر افزایش یابد.

هشدار مقام مستعفی دولت ترامپ نسبت به اقدام احتمالی علیه خارک

مدیر مستعفی مرکز ملی ملی ضد تروریسم آمریکا:

‌اعزام احتمالی نیرو به جزیره خارک می‌تواند برای ایالات متحده فاجعه‌بار باشد، زیرا ایران عملا آن‌ها را به گروگان خواهد گرفت.

‌فکر می‌کنم این کار یک فاجعه خواهد بود.

‌در واقع یعنی دادن تعداد زیادی گروگان به ایران در جزیره‌ای که می‌تواند آن را با پهپادها و موشک‌ها هدف قرار دهد./ایسنا

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی: حجم نفت خارج‌شده از بازار جهانی در ۲ هفته گذشته، با مجموع دو شوک نفتی دهه ۱۹۷۰ برابری می‌کند

‌۴۰ مرکز انرژی در ۹ کشور خاورمیانه به‌صورت «شدید» یا «بسیار شدید» آسیب دیده‌اند./فارس

پایگاه‌های آمریکا در عربستان سعودی زیر آتش

منابع عربی بامداد امروز از هدف قرار گرفتن مکان‌های استقرار نظامیان آمریکایی در عربستان سعودی خبر دادند.

بر اساس گزارش‌ها، در پی اصابت پهپادها و موشک‌های شلیک‌شده به مناطق «الخرج» و «ریاض»، انفجارها و آتش‌سوزی رخ داده است.

احتمال مواجهۀ جهان با بدترین بحران انرژی 

مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی انرژی (IEA): بحران انرژی فعلی به‌دلیل تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، بدتر از دو بحران نفتی دهه ۱۹۷۰ (۱۹۷۳ و ۱۹۷۹) است.

کمبود سوخت در آسیا رو به وخامت است و اقتصاد جهانی امروز با خطر قابل توجهی رو‌به‌رو است./فارس

حمله موشکی به پایگاه دریایی آمریکا در بحرین

منابع محلی بامداد امروز از شنیده‌شدن صدای انفجار در پایتخت بحرین خبر دادند.

رسانه عراقی «صابرین‌نیوز» در خبری فوری گزارش داد که پایگاه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین هدف اصابت موشک‌های ایران قرار گرفته است.

بر اساس گزارش‌ها، علاوه بر صدای آژیرهای خطر ممتد، صدای انفجارهای مهیب در این پایگاه به گوش می‌رسد./فارس

رویترز: قیمت نفت روز دوشنبه بیشتر افزایش می‌یابد

تحلیلگران روز یکشنبه گفتند که به نظر می‌رسد قیمت نفت که قبل از آخر هفته در بالاترین حد خود در تقریباً چهار سال گذشته بسته شده بود، پس از تهدیدهای ایالات متحده و ایران برای هدف قرار دادن تأسیسات انرژی، روز دوشنبه بیشتر افزایش یابد.

انگلیس درباره پیامدهای اقتصادی جنگ ایران جلسه اضطراری برگزار می‌کند

دولت انگلیس برای بررسی پیامدهای جنگ ایران بر اقتصاد و معیشت مردم این کشور جلسه اضطراری موسوم به «کبرا» تشکیل می‌دهد.

وزرا و مقام‌های ارشد دولتی در این نشست قرار است اثرات جنگ بر هزینه‌های زندگی مردم، بازار انرژی، نرخ تورم و برنامه‌های احتمالی دولت برای کاهش فشار بر خانوارها را بررسی کنند.

جلسات «کبرا» در ساختار دولت انگلیس، سازوکاری برای رسیدگی به وضعیت‌های اضطراری و بحران‌های ملی به شمار می‌رود./ایرنا

هشدار مقام مستعفی دولت ترامپ نسبت به اقدام احتمالی علیه خارک

مدیر مستعفی مرکز ملی ملی ضد تروریسم آمریکا: اعزام احتمالی نیرو به جزیره خارک می‌تواند برای ایالات متحده فاجعه‌بار باشد، زیرا ایران عملا آن‌ها را به گروگان خواهد گرفت.

فکر می‌کنم این کار یک فاجعه خواهد بود. 

در واقع یعنی دادن تعداد زیادی گروگان به ایران در جزیره‌ای که می‌تواند آن را با پهپادها و موشک‌ها هدف قرار دهد./ایسنا

تحلیلگر دفاعی انگلیسی: جنگ آمریکا در ایران غیرقابل پیروزی است

آمریکا با یک شکست استراتژیک عظیم از این جنگ خارج خواهد شد و در تغییر نظام یا نابودی برنامه هسته‌ای شکست خواهد خورد.

ارتش انگلیس مطلقاً نمی‌خواهد در این فاجعه نقشی داشته باشد./فارس

مکان‌های استقرار جدید نظامیان و اختفای ارتشیان صهیونیستی هدف قرار گرفتند

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای اعلام کرد که موج هفتاد پنجم عملیات وعده صادق ۴ با رمز «یا فاطمة الزهرا سلام الله علیها» و با نام و یاد شهیدان سردار علی محمد نائینی سخنگوی شهید سپاه پاسداران و حجت الاسلام خطیب وزیر شهید اطلاعات علیه اهداف صهیونیستی و آمریکایی اجرا شد.

در این موج براساس شناسایی انجام شده توسط یگان‌های اطلاعات عملیات، مکان‌های استقرار جدید نظامیان و اختفای ارتشیان صهیونیستی در نقاط مختلف سرزمینهای اشغالی هدف قرار گرفتند.

پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در الخرج که از محل‌های اصلی استقرار و عملیات هوایی متجاوزان آمریکایی علیه ایران است نیز با موشک‌های بالستیک مورد هدف قرار گرفت.

حمله موشکی و پهپادی به تاسیسات نظامیان آمریکا در امارات

وزارت دفاع امارات از فعال شدن سامانه دفاعی این کشور برای مقابله با حملات موشکی و پهپادی ایران خبر داد. 

دولت بریتانیا: استارمر در تماسی با رئیس‌جمهور ترامپ درباره وضعیت خاورمیانه و لزوم بازگشایی تنگه هرمز گفتگو کرد./ میدل‌ایست‌نیوز

فایننشال تایمز: جهان ممکن است طی ۱۰ روز با کمبود گاز روبه‌رو شود

روزنامه فایننشال تایمز هشدار داده است که جهان ممکن است طی حدود ۱۰ روز آینده با کمبود گاز طبیعی مواجه شود؛ وضعیتی که می‌تواند به یک بحران انرژی در سطح جهانی منجر شود.

بر اساس این گزارش، توقف ارسال محموله‌های گاز از خلیج فارس و اختلال در مسیرهای صادراتی، عامل اصلی این نگرانی است. گفته می‌شود قطر که حدود ۲۰ درصد از صادرات جهانی گاز طبیعی مایع (LNG) را تأمین می‌کند، پس از مسدود شدن تنگه هرمز توسط ایران صادرات خود را متوقف کرده است./ هم‌میهن

نیویورک‌تایمز: بازار سهام در شامگاه یکشنبه بیش از پیش سقوط کرد و بر چهار هفته متوالی زیان از زمان آغاز جنگ در ایران افزود. آتی‌های شاخص اس اند پی ۵۰۰ که به سرمایه‌گذاران امکان می‌دهد پیش از باز شدن بازارها در صبح دوشنبه روی این شاخص شرط‌بندی کنند، با ادامه صعود قیمت نفت، حدود ۰.۳ درصد کاهش یافت./انتخاب

 قیمت نفت برنت به ۱۱۴ دلار رسید 

بلومبرگ: جنگ ایران میزان هزینه واردات گاز مصر را سه برابر کرده است

۵۶۰ میلیون دلار در ماه بود اما اکنون ۱.۶۵ میلیارد دلار شده است 

راهکار موقت؟ محدود کردن مصرف برق. مراکز خرید تا ساعت ۹ شب در روزهای هفته و ۱۰ شب در تعطیلات آخر هفته تعطیل شوند 

ممکن است دورکاری یک تا دو روز در هفته اجباری شود.

 وال استریت ژورنال خبر داد؛ هشدار کشورهای عربی به ترامپ درباره عواقب حمله به تاسیسات انرژی ایران

وال استریت ژورنال نوشت، کشورهای عربی، دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا را از هدف قرار دادن تاسیسات انرژی در ایران برحذر داشتند./ میدل ایست نیوز

ماکرون: همه طرفها موقتا حمله به تاسیسات انرژی را متوقف کنند

رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه یکشنبه خواستار آن شد که تمامی طرف‌های درگیر موقتا حمله به تاسیسات انرژی را متوقف کنند.

وی از ایران نیز درخواست کرد تنگه هرمز را بازگشایی کند.

تخلیه نطنز تکذیب شد

دادستان عمومی و انقلاب نطنز: جنگ تبلیغی دشمن در ساعات اخیر با انتشار شایعات تخلیه شهرها افزایش یافته است. شایعه تخلیه نطنز به طور رسمی تکذیب شد.

ترامپ: با حمله به نیروگاه‌ها، ایران به کلی نابود می‌شود

ترامپ به کانال ۱۳ اسرائیل گفت: به زودی خواهید فهمید که در مورد هشدار به نیروگاه‌های ایران چه اتفاقی خواهد افتاد و نتیجه بسیار خوبی خواهد بود.

ایران به طور کامل نابود خواهد شد و این یک موفقیت چشمگیر خواهد بود./ همشهری

عراقچی: آزادی ناوبری بدون آزادی تجارت امکان‌پذیر نیست؛ هر دو را رعایت کنید یا انتظار هیچ‌کدام را نداشته باشید

تنگه هرمز بسته نشده است. توقف کشتی‌ها به‌خاطر ترس شرکت‌های بیمه از «جنگ انتخابی» است که شما آغاز کرده‌اید، نه ایران.

هیچ شرکت بیمه و هیچ ایرانی با تهدیدهای بیشتر متقاعد نخواهد شد. به جای تهدید، احترام بگذارید.

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره تنگه هرمز: مسدود نیست، عبور مشروط است

عبور از تنگه هرمز، جز در پرتو احترام به حاکمیت و حقوق حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران به عنوان دولت ساحلی تنگه هرمز از تردد شناورهای متعلق یا مرتبط با طرف‌های متجاوز و مشارکت‌کنندگان در تجاوز آن‌ها ممانعت به عمل آورده

تنگه هرمز مسدود نیست و تردد دریایی در تنگه متوقف نشده؛ دریانوردی در تنگه هرمز با ملاحظات ناشی از وضعیت جنگی ادامه دارد

شناورها، وسایل و هرگونه ظرفیت‌های متعلق به طرف‌های متجاوز یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی، و دیگر مشارکت‌کنندگان در این تجاوز، واجد وصف عبور و مرور عادی و غیرمتخاصم نبوده و در چارچوب وضعیت حقوقی ناشی از مخاصمه، وفق تصمیم‌ها و تدابیر مراجع صلاحیت‌دار ایران با آنها برخورد خواهد شد.

کشتی‌های غیرمتخاصم یا متعلق و مرتبط به سایر کشورها، مشروط به آنکه در عملیات‌های تجاوزکارانه علیه ایران مشارکت یا همکاری نداشته باشند و مقررات و تدابیر ایمنی و امنیتی اعلامی را رعایت کنند، در هماهنگی با مراجع صلاحیت‌دار ایران، می‌توانند از عبور و مرور ایمن در تنگه هرمز بهره‌مند شوند.

بازگشت کامل امنیت و ثبات پایدار به تنگه هرمز، مستلزم پایان دادن به تجاوز نظامی و خاتمه تهدیدات، توقف اقدامات بی‌ثبات‌کننده رژیم آمریکا و رژیم صهیونیستی، و احترام کامل به منافع مشروع ایران است.

وزیر نیرو: حمله به زیرساخت‌های کشور حمله به مردم ایران است 

عباس علی آبادی: در حوزه برق مازاد تولید هم داریم و مردم نگران نباشند.

پنل نگهداری نیروگاه‌های ایران دست خودمان است و وابستگی به خارج وجود ندارد و خیلی زود می‌توانیم آن‌ها را جبران کنیم.

متخصصان وزارت نیرو در آماده‌باش کامل هستند.

ماشین آتش‌نشانی شهرداری بندر کنگ که برای عملیات اطفای حریق به یکی از مناطق این شهر اعزام شده بود، هدف حمله پهپادی عوامل آمریکایی و صهیونیستی قرار گرفت.

نشست کابینه امنیتی اسرائیل درباره جنگ با ایران

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» گزارش داد که کابینه امنیتی اسرائیل امشب برای بررسی ادامه جنگ با ایران تشکیل جلسه می‌دهد.

هشدار قالیباف؛ حامیان مالی ماشین جنگی آمریکا هدف بعدی ایران خواهند بود

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در ایکس نوشت: در کنار پایگاه‌های نظامی، نهادهای مالی که بودجه نظامی آمریکا را تأمین می‌کنند، اهداف قانونی محسوب می‌شوند.

اوراق قرضه خزانه‌داری آمریکا به خون ایرانیان آغشته است. اگر آن‌ها را خریداری کنید، ضربه به دارایی‌ها و دفاتر مرکزی خود را خریداری کرده‌اید. 

ما پرتفوی‌های شما را رصد می‌کنیم. این آخرین اخطار به شماست.

بخش ‌عمده‌ای از منابع مالی دولت آمریکا از محل فروش اوراق قرضه تامین می‌شود که موسسات مالی در کشورهای عربی به ویژه کشورهای حاشیهٔ خلیج‌فارس یکی از بزرگترین مشتریان این اوراق هستن‌

سناتور چاک شومر: ترامپ یک احمق است 

خلاصه دولت ترامپ در یک جمله:

۱. شروع یک جنگ بدون هیچ برنامه یا استراتژی

۲. برداشتن تحریم‌ها از همان کشوری که باهاش جنگیدی

۳. انجام همه این کارها برای «حل» مشکلی که خودت با تصمیم عجولانه، خطرناک و بی‌فکری‌ات برای شروع همان جنگ ایجاد کردی

فرمانده کل قواى ما به طرز استثنایی احمق است.

مقام ارشد ایرانی: ما به سرکوب اسرائیل و محدودیت تنگه هرمز ادامه می‌دهیم/ نپذیرفتن شروط ایران، قمار ترامپ با آینده سیاسی‌اش است  

مقام ارشد سیاسی در تهران در واکنش به برخی خبرسازی‌ها درباره آتش‌بس به سی‌ان‌ان گفت:

ایران اساسا نسبت به آینده سیاسی ترامپ دچار تردید شده است و در حال ارزیابی وضعیت او در داخل این کشور است.

به نظر می‌رسد ترامپ با توجه به شرایط داخل امریکا و تغییر قیمت جهانی نفت باید زودتر از چاهی که نتانیاهو برایش کنده است خارج شود و شروط ایران را بپذیرد؛ و اگر به ایران امتیار لازم را ندهد ممکن است وارد مسیر بی‌پایانی شود که به معنای قمار با آینده سیاسی‌اش باشد.

ما به سرکوب اسرائیل و ایجاد رژیم جدید حقوقی در تنگه ادامه می‌دهیم و پیش از تثبیت کامل این واقعیت ها، حرفی با طرف آمریکایی که در حال کشتار مردم و تهدید زیرساخت های حیاتی ماست، نداریم./جماران

تکذیب حمله سایبری آمریکا به زیرساخت های آب شهری ایران 

وزارت نیرو در اطلاعیه شماره ۵ اعلام کرد: در پی انتشار خبری با موضوع حمله سایبری ارتش تروریست آمریکا به زیرساخت های آب شهری ایران به نقل از وزیر نیرو به اطلاع عموم ملت شریف ایران اسلامی می رساند این خبر از اساس کذب است. 

ارتش تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان و‌ روزهای گذشته حملات کور و گسترده ای به زیرساخت های کشور داشته است و در این بین صنعت آب و‌ برق نیز محل اصابت بیش از ۲ هزار حمله کور و وحشیانه بوده است.

صنعت آب و برق کشور با وجود تقدیم بیش از ۱۰ شهید و بیش از ۱۰۰ مجروح در این حوادث به صورت پیوسته خسارت های وارده را ترمیم کرده و پایداری شبکه آب و برق را حفظ کرده است.

تاکنون ‌حمله سایبری گسترده به‌معنایی که زیرساخت های آب و برق کشور را به چالش بکشد از سوی ارتش تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی‌ رخ نداده است و این موضوع اساسا تکذیب می شود.

همچنین به ملت رشید ایران اسلامی اطمینان خاطر داده می شود، فرزندان شما در صنعت آب و برق به صورت شبانه روزی پای کار هستند و اجازه نخواهند داد نیات پلید و شوم دشمن غدار در خصوص آسیب به رفاه و آسایش عمومی جامعه محقق شود.

مرکز رسانه قوه قضاییه: به دلیل هم‌راهی و هم‌صدایی برخی از چهره‌ها تاکنون برخوردهایی از جمله تشکیل پرونده قضایی، بازداشت، ممنوع‌الفعالیت‌شدن، برخی پایگاه‌های خبری و یکی از خبرگزاری‌ها انجام شده است

امیدواری گروسی به مذاکرات آمریکا و ایران

‌آسوشیتدپرس: رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) ابراز امیدواری کرده است که در صورت توقف درگیری‌ها، مذاکرات هسته‌ای بین ایالات متحده و ایران از سر گرفته شود.

‌گروسی در پاسخ به این سوال که آیا با کاخ سفید در مورد احتمال ورود مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران برای بازرسی از برنامه هسته‌ای این کشور صحبت کرده است، گفت: «البته که ما این گزینه‌ها را در نظر داریم.»

‌او در مصاحبه‌ای که امروز پخش شد، به برنامه «رو در رو با ملت» از شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: «ایران یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای است، بنابراین آنها طبق قرارداد موظفند به بازرسان ما اجازه ورود بدهند. البته، عقل سلیم حکم می‌کند. هیچ اتفاقی نمی‌تواند بیفتد در حالی که بمب‌ها در حال سقوط هستند. اما بله، من گفتگوهای مهمی اینجا در کاخ سفید و همچنین با ایران داشته‌ام.»

‌رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی افزود: «تماس‌هایی وجود دارد و ما امیدواریم بتوانیم آن خط را دوباره برقرار کنیم.»

تانکر ترکرز: امروز روز ۲۳ جنگ ایران است و یک نفتکش بسیار بزرگ (VLCC)، این بار غیرایرانی، همین حالا در جزیره خارک در حال بارگیری ۲ میلیون بشکه نفت است. این یعنی بیش از ۲۰۰ میلیون دلار دیگر برای تهران.

وزارت اطلاعات: مستندات اعمال مجرمانه ۱۵ نفر از مزدوران فارسی زبان دشمن در خارج از کشور برای مصادره اموال در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفت

 اقدام انجام شده درباره این افراد در راستای اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری آنان با کشورهای متخاصم صورت گرفته است./تسنیم

‌۳ زخمی در پی حمله آمریکا و اسرائیل به خرمشهر

معاون سیاسی، امنیتی استانداری خوزستان:

در پی تهاجم ددمنشانه دشمنان آمریکایی و صهیونیستی به شهر خرمشهر بخشی از یک واحد صنعت دریایی این شهر آسیب دید.

‌در پی این حمله سه عابر پیاده در اطراف واحد صنعتی مذکور دچار جراحت شدند.

‌حال یکی از این مجروحان که پیرزن ۷۵ ساله است متاسفانه وخیم اعلام شده است./ایرنا

مسعود پزشکیان: تنگه هرمز برای کشتی‌های همه کشورها به جز متجاوزین به خاک ایران باز است

پاسخ پریشان گویی و تهدیدهای بی‌محابا را قاطعانه در میدان می‌دهیم.

تایمز اسرائیل: تعداد زخمی‌های اصابت موشک ایران به عراد در دیمونا به ۲۰۰ نفر رسیده که وضعیت ۱۱ مورد از آنها وخیم است

سخنگوی قرارگاه خاتم: آسیبی به نیروگاه‌ها برسد زیرساخت های انرژی منطقه نابود می شود

‌سرهنگ ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص) تاکید کرد:اگر دشمن آسیبی به نیروگاه‌های ما برساند هیچ چیز نمی تواند مانع استمرار عملیات ما برای نابودسازی زیرساخت های انرژی، نفت و صنعت آمریکا و هم پیمان های او در منطقه شود.

‌در صورت عملی شدن تهدیدات آمریکا در خصوص نیروگاه های ایران، بلافاصله؛

۱. تنگه هرمز به طور کامل بسته می شود و تا نیروگاه های تخریب شده ما بازسازی نشوند این تنگه باز نخواهد شد.

۲. همه نیروگاه های برق، زیرساخت های انرژی و فناوری اطلاعات ( ICT ) رژیم صهیونیستی به طور گسترده هدف قرار خواهند گرفت.‌

۳. همه شرکت های مشابه در منطقه که سهامدار آمریکایی دارند به طور کامل تخریب خواهند شد.

۴. نیروگاه های برق کشورهای منطقه که میزبان پایگاه آمریکا هستند هدف مشروع ما خواهند بود.

دبیرکل ناتو: کارزار ترامپ علیه ایران ضروری بود/ ایران تهدید وجودی برای اروپا و جهان است

‌مارک روته در گفت و گو با فاکس نیوز مدعی شد: مهم است که واشنگتن در جهت خنثی‌سازی توانایی‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک ایران اقدام کند.

‌توانایی‌های ایران تهدیدی وجودی برای اسرائیل، منطقه، اروپا و کل جهان به شمار می‌آید.

‌ترامپ عصبانی بود زیرا احساس می‌کرد که متحدان اروپایی در اقدامات خود بسیار کند عمل کرده‌اند.

‌ما با آمریکا در گروهی متشکل از ۲۲ کشور درباره چگونگی باز کردن تنگه هرمز همکاری می‌کنیم.

شبکه CBS آمریکا: ایران تا یک میلیون سال دیگر هم تسلیم نخواهد شد

تماس‌های ترکیه با ایران، مصر و مقام اروپا و آمریکایی‌ها برای کاهش تنش در منطقه

طبق گفته وزارت خارجه ترکیه، «هاکان فیدان»، وزیر امور خارجه ترکیه با وزیران امور خارجه ایران و مصر، معاون رئیس کمیسیون اروپا و چندین مقام آمریکایی گفت‌وگوی تلفنی انجام داد.

وزارت خارجه ترکیه با بیان این خبر افزود: این مذاکرات بر تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ، کاهش تنش‌ها و تقویت روند دیپلماتیک متمرکز بود.

‌این تماس‌ها در حالی است که جنگ بین ایران و رژیم صهیونیستی و آمریکا به مراحلی پرتنش و به زیرساخت‌های هسته‌ای و انرژی رسیده است و نگرانی‌های بین‌المللی را برانگیخته است.

الجزیره: ایران آماده پاسخ قاطع به تهدید تازه ترامپ است

‌شبکه الجزیره نوشت: در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا با ادبیاتی تهدیدآمیز از حمله به تأسیسات انرژی ایران سخن می‌گوید، شواهد و ارزیابی کارشناسان نشان می‌دهد تهران نه‌تنها در برابر فشارها عقب‌نشینی نخواهد کرد، بلکه با تکیه بر راهبرد «مقابله به مثل»، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز است.

‌استیون هایدمان، پژوهشگر مرکز سیاست خاورمیانه در مؤسسه بروکینگز، در این باره گفت تهدید ترامپ بیانگر رویکرد جدید و خطرناک‌تر آمریکا در این درگیری است؛ رویکردی که بر استفاده از گزینه‌هایی استوار است که وی پیش‌تر با آن‌ها مخالفت می‌کرد و اکنون برای افزایش فشار بر تهران به آن‌ها متوسل شده است.

‌هایدمان معتقد است که ایرانی‌ها در صورت هدف قرار گرفتن این تأسیسات، به همان شکل پاسخ خواهند داد؛ پاسخی که می‌تواند پیامدهای نامطلوبی برای منطقه داشته باشد.

‌هایدمان در گفت‌وگو با الجزیره افزود: ایران در جریان این جنگ فشار زیادی بر ایالات متحده و اقتصاد جهانی وارد کرده است و به نظر نمی‌رسد تهدیدهای ترامپ چیزی را تغییر دهد.

وزیر خارجه ترکیه: باید احتمال اعلام یک آتش‌بس کوتاه‌مدت و آغاز فرایند مذاکرات در منطقه را جدی گرفت و در محاسبات لحاظ کرد/ باشگاه خبرنگاران

قطر نقشی در میانجی‌گری برای پایان جنگ ندارد

‌یک دیپلمات قطری به آسوشیتدپرس گفت که دوحه در حال حاضر بر دفاع از خود و رسیدگی به بحران گاز تمرکز کرده و این کشور «در حال حاضر درگیر هیچ تلاشی برای میانجیگری نیست.»

‌پیش از این برخی رسانه‌ها از تلاش‌های دیپلماتیک قطر برای پایان دادن به جنگ میان ایران، آمریکا و اسرائیل خبر داده بودند.

یک ساختمان ۴ طبقه در هولون، مرکز اسرائیل مورد اصابت موشک قرار گرفت

مقاومت اسلامی نُجَباء عراق: به ترامپ اطلاع دهید که تمام نیروگاه‌های منطقه در تیررس موشک‌ها و پهپادهای مجاهدین ما قرار دارد

کرملین: جنگ در خاورمیانه به سمت گسترش دامنه خود پیش می‌رود و کشتن رهبران ایران بدون پیامد نخواهد بود/ شفقنا

شهادت ۲۱۰ کودک در جنگ تحمیلی اخیر/ آسیب به حدود ۳۰۰ مرکز بهداشتی، درمانی و اورژانس

ظفرقندی، وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از بیمارستانی در تهران عنوان کرد:

‌این جنگ، فراتر از درگیری های نظامی است و آسیب های زیادی به مردم عادی، غیرنظامی ها، کودکان و زنان وارد کرده است.

‌ نظام سلامت و همکاران ما به خوبی در شرایط بحران و جنگ کنونی علاوه بر خدمات رسانی به مجروحان جنگی، خدمات مورد نیاز در همه حوزه ها را بدون وقفه ارائه می دهند.

‌فعالیت های عادی نظام سلامت حتی واکسیناسیون کودکان و مراقبت های بهداشتی در کشور حتی یک روز هم تعطیل نشده است.

‌در روزهای پایانی سال گذشته با تامین منابع مالی، بخشی از مطالبات کارکنان، حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و پیمانکاران پرداخت شد و نگرانی در این زمینه نداریم.

‌همکاران ما در نظام سلامت همه با تمام توان و وجود با در نظر گرفتن مسئولیت انسانی، حرفه ای و پزشکی مشغول ارائه خدمت به مردم هستند./جماران

ثبت شکایت شهروندان از دشمن متجاوز؛ خدمات حقوقی و قضایی قوه قضاییه به آسیب‌دیدگان جنگ رمضان

‌نظر به تأکیدات رئیس قوه قضاییه مبنی بر لزوم ارائه خدمات ویژه حقوقی و قضایی به شهروندان آسیب‌دیده از جنگ و همچنین مستندسازی جنایت‌های رژیم‌های آمریکا و اسرائیل علیه ملت ایران؛ مرکز وکلای قوه قضاییه از نخستین روزهای آغاز «نبرد رمضان» و با اتکا به تجربیات حاصل از جنگ ۱۲ روزه و همچنین حوادث دی ۱۴۰۴، عملیات گسترده‌ای را برای ثبت شکایت حقوقی شهروندان از دشمن متجاوز و ارائه خدمات حقوقی، قضایی و کارشناسی به شهروندان آسیب‌دیده در سراسر کشور ساماندهی و اجرا کرده است.

‌در همین راستا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۲۳۰۵۵ برای ثبت درخواست‌های کارشناسی در حوزه خسارات جنگی، خدمات حقوقی و قضایی و همچنین مشاوره خانواده راه‌اندازی شده است تا شهروندان با ارسال نام و نام خانوادگی، شماره تلفن همراه، موضوع درخواست و استان محل سکونت بتوانند از خدمات مرکز بهره‌مند شوند.

‌همچنین ۸۰ روانشناس خبره از میان مشاوران خانواده مرکز برای ارائه خدمات پشتیبانی روحی و روانی به مردم سازماندهی شده‌اند. این خدمات از طریق سامانه تلفنی ۱۲۹ در ساعات روز تا ساعت ۱۷ به‌صورت زنده ارائه می‌شود و پس از آن نیز از طریق انتقال تماس تلفنی ادامه می‌یابد./میزان

کرملین: ایران در حال دفاع از خود است

‌«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز گفت که جمهوری اسلامی ایران در حال دفاع از خود است.

‌سخنگوی کرملین سپس تحلیل کرد که تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، منجر به وحدت بیشتر مردم پیرامون رهبری شده است.

سیاستمدار آلمانی: حمله به زیر ساخت‌های ایران جنایت جنگی است

‌نیما مواسات سیاستمدار آلمانی و نماینده پیشین پارلمان این کشور گفت: تهدید رییس جمهوری آمریکا مبنی بر حمله به نیروگاه‌های برق ایران، جنایت جنگی است.

‌وی افزود: این حمله یعنی بودن در شرایط بدون برق، بدون آب و بدون بیمارستان.

‌مواسات پیشتر هم با انتقاد از ترامپ به دلیل تجاوز نظامی علیه ایران گفته بود: به بازگشت شرم و حیا به سیاست نیاز است.

‌این سیاستمدار آلمانی ادامه داد: شرم بر آن‌ها که با دروغ به قدرت رسیدند. شرم آور است که یک متجاوز می‌تواند رییس جمهوری آمریکا شود. شرم آور است که قوانین بین المللی نقض می‌شود و برای آن هم کف می زنند./ایرنا

حمله به زیرساخت ایران، خاموشی فراگیر در منطقه ایجاد خواهد کرد

عارف معاون اول رئیس جمهور در واکنش به تهدید علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران تاکید کرد: حمله به تأسیسات عمومی به‌منزله هدف قرار دادن مستقیم مردم و نقض آشکار اصول انسانی و حقوق بین‌الملل است و جمهوری اسلامی ایران در دفاع از ملت و سرزمین خود قاطعانه عمل خواهد کرد.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

 دیشب، همان کسی که تا دیروز از «دوستی با مردم ایران» سخن می‌گفت، در ادامه جنایت‌هایش در حق ملت و کشور ایران صریحاً تهدید کرد که نیروگاه‌های برق ایران را هدف قرار خواهد داد؛ تهدیدی که نشان داد مخاطب واقعی این سیاست‌ها مستقیما خود مردم ایران‌اند.

‌حمله به زیرساخت‌های حیاتی یک ملت یعنی تهدید مستقیم علیه مردم و نقض آشکار اصول انسانی و حقوق بین‌الملل است. حمله به زیرساخت ایران، خاموشی فراگیر در منطقه ایجاد خواهد کرد. حق دفاع مشروع محفوظ است و ادامه این مسیر، مسئولیت تبعات را متوجه تهدیدکنندگان خواهد کرد.

‌جمهوری اسلامی ایران آغازگر این جنگ نبوده است، اما در دفاع از مردم و سرزمین خود تردید نخواهد کرد و ما مشخص خواهیم کرد که نقطه پایان جنگ کی و چگونه باشد.

‌ در ایران یک حرف در میان است، وقتی پای ایران در میان است، یک ملت با همه تفاوت‌ها در کنار هم می‌ایستد.

ایران، با مردمش، ایستاده است./ایرنا

آسمان عراق به مدت ۷۲ ساعت دیگر بسته ماند

سازمان هواپیمایی کشوری عراق:تمامی پروازهای ورودی، خروجی و عبوری از آسمان عراق به مدت سه شبانه‌روز متوقف خواهند بود.

‌این تصمیم به عنوان یک اقدام احتیاط آمیز و موقت و با توجه به ارزیابی‌های مستمر امنیتی و تحولات پرشتاب منطقه‌ای اتخاذ شده است./ایسنا

آسیب حملات هوایی به ۸۱ هزار واحد غیرنظامی/ پرونده نقض قواعد جنگ توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی روی میز نهادهای بین‌المللی

‌رئیس جمعیت هلال‌احمر با اعلام آسیب حملات هوایی به بیش از ۸۱ هزار واحد غیرنظامی و هدف قرار گرفتن مراکز درمانی، مدارس، آمبولانس‌ها و امدادگران، این حملات را مصداق آشکار نقض قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه و کنوانسیون‌های ژنو دانست و از تداوم پیگیری‌های حقوقی در مجامع بین‌المللی برای رسیدگی به این موارد و پاسخگو کردن عاملان آن خبر داد./جماران

انجمن خودروسازی آمریکا:قیمت بنزین در ایالات متحده از زمان شروع عملیات در ایران ۳۲.۲٪ افزایش یافته است

حمله به زیرساخت ایران، خاموشی فراگیر در منطقه ایجاد خواهد کرد

عارف معاون اول رئیس جمهور در واکنش به تهدید علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران تاکید کرد: حمله به تأسیسات عمومی به‌منزله هدف قرار دادن مستقیم مردم و نقض آشکار اصول انسانی و حقوق بین‌الملل است و جمهوری اسلامی ایران در دفاع از ملت و سرزمین خود قاطعانه عمل خواهد کرد.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

 دیشب، همان کسی که تا دیروز از «دوستی با مردم ایران» سخن می‌گفت، در ادامه جنایت‌هایش در حق ملت و کشور ایران صریحاً تهدید کرد که نیروگاه‌های برق ایران را هدف قرار خواهد داد؛ تهدیدی که نشان داد مخاطب واقعی این سیاست‌ها مستقیما خود مردم ایران‌اند.

‌حمله به زیرساخت‌های حیاتی یک ملت یعنی تهدید مستقیم علیه مردم و نقض آشکار اصول انسانی و حقوق بین‌الملل است. حمله به زیرساخت ایران، خاموشی فراگیر در منطقه ایجاد خواهد کرد. حق دفاع مشروع محفوظ است و ادامه این مسیر، مسئولیت تبعات را متوجه تهدیدکنندگان خواهد کرد.

‌جمهوری اسلامی ایران آغازگر این جنگ نبوده است، اما در دفاع از مردم و سرزمین خود تردید نخواهد کرد و ما مشخص خواهیم کرد که نقطه پایان جنگ کی و چگونه باشد.

‌ در ایران یک حرف در میان است، وقتی پای ایران در میان است، یک ملت با همه تفاوت‌ها در کنار هم می‌ایستد.

ایران، با مردمش، ایستاده است./ایرنا

آسمان عراق به مدت ۷۲ ساعت دیگر بسته ماند

سازمان هواپیمایی کشوری عراق:تمامی پروازهای ورودی، خروجی و عبوری از آسمان عراق به مدت سه شبانه‌روز متوقف خواهند بود.

‌این تصمیم به عنوان یک اقدام احتیاط آمیز و موقت و با توجه به ارزیابی‌های مستمر امنیتی و تحولات پرشتاب منطقه‌ای اتخاذ شده است./ایسنا

آسیب حملات هوایی به ۸۱ هزار واحد غیرنظامی/ پرونده نقض قواعد جنگ توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی روی میز نهادهای بین‌المللی

‌رئیس جمعیت هلال‌احمر با اعلام آسیب حملات هوایی به بیش از ۸۱ هزار واحد غیرنظامی و هدف قرار گرفتن مراکز درمانی، مدارس، آمبولانس‌ها و امدادگران، این حملات را مصداق آشکار نقض قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه و کنوانسیون‌های ژنو دانست و از تداوم پیگیری‌های حقوقی در مجامع بین‌المللی برای رسیدگی به این موارد و پاسخگو کردن عاملان آن خبر داد./جماران

انجمن خودروسازی آمریکا: قیمت بنزین در ایالات متحده از زمان شروع عملیات در ایران ۳۲.۲٪ افزایش یافته است

پاسخ انگلیس به ترامپ: وارد جنگ با ایران نمی‌شویم

«استیورید» وزیر کابینه انگلیس:دونالد ترامپ، زمانی که تهدید کرد در صورت باز نکردن کامل تنگه هرمز توسط تهران طی ۴۸ ساعت، تأسیسات نیروگاهی ایران را «با خاک یکسان» خواهد کرد، از جانب خودش سخن گفت.

‌رئیس‌جمهور آمریکا کاملاً قادر است از جانب خودش سخن بگوید و از آنچه می‌گوید دفاع کند. ما قصد نداریم به این جنگ کشیده شویم، ما با متحدانمان برای کاهش تنش همکاری خواهیم کرد.

‌مقام‌های ایران پاسخ قاطعی به تهدیدات اخیر ترامپ داده‌اند و تأکید کرده‌اند که اگر به نیروگاه‌ها حمله شود تمام زیرساخت‌های منطقه را ‌می‌زنیم./تسنیم

چند انفجار امارات را لرزاند

‌منابع عربی امروز از وقوع انفجارهایی در تأسیسات و منافع آمریکایی در امارات عربی متحده خبر دادند.

سقاب‌اصفهانی: اسرائیلی‌ها در ۴۸ ساعت آینده آب ذخیره کنند و موبایل‌شان را شارژ کنند

قالیباف: بلافاصله پس از هدف قرار گرفتن زیرساخت‌ها در کشورمان، زیرساخت‌های حیاتی و انرژی و نفت در سراسر منطقه به نحو بازگشت‌ناپذیر منهدم خواهند شد.

«آنچه در دست توست بیفکن تا هر آنچه را ساخته‌اند ببلعد».

حنظله: در ساعات آینده تمام نقشه‌های زیرساخت‌های برق و آب رژیم و منطقه را منتشر خواهیم کرد. همه آن‌ها در بانک اهداف ثبت شده‌اند و ما منتظر حرکت احمقانه شما هستیم/مهر

گروه هفت: ما آماده‌ایم تا اقدامات لازم را برای حمایت از تامین انرژی جهانی انجام دهیم

‌کشورهای عضو گروه هفت در بیانیه‌ای مشترک مدعی شدند که برای حفظ ثبات بازارهای جهانی انرژی و جلوگیری از اختلال در عرضه، آماده اتخاذ اقدامات لازم هستند. این موضع‌گیری در شرایطی مطرح شده که نگرانی‌ها نسبت به نوسانات شدید در بازار انرژی و تهدیدهای احتمالی علیه زنجیره تأمین افزایش یافته است.

‌وبگاه شبکه الجزیره نوشت: «در این بیانیه ادعا شده است که اعضای گروه هفت تحولات جاری را به‌دقت زیر نظر دارند و در صورت نیاز، از ابزارهای موجود برای تضمین تداوم جریان انرژی در سطح جهانی استفاده خواهند کرد. این کشورها همچنین بر اهمیت همکاری بین‌المللی برای کاهش تنش‌ها و جلوگیری از بی‌ثباتی بیشتر در بازارهای انرژی تأکید کردند»./شفقنا

بررسی آخرین تحولات منطقه در گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

‌در تماس تلفنی سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، آخرین تحولات منطقه در پی تداوم حملات نامشروع آمریکا و اسرائیل علیه ایران و پیامدهای سیاسی، امنیتی و انسانی آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

‌در این گفت‌وگو، طرفین با اشاره به روند رو به تشدید تنش‌ها در منطقه، درباره آثار این تحولات بر ثبات منطقه‌ای و امنیت بین‌المللی تبادل نظر کردند.

مالیات حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۵ چه میزان است؟

‌طبق ماده ۸۴ قانون مالیات‌های مستقیم و همچنین قانون بودجه ۱۴۰۵: سقف معافیت مالیات بر حقوق در سال ۱۴۰۵، ۴۰ میلیون تومان ماهانه (معادل ۴۸۰ میلیون تومان سالانه) است.

طبقات مالیات بر درآمد (ماهانه)

۱ تا ۴۰ میلیون → معاف

۲ ۴۰ تا ۸۰ میلیون → ۱۰٪

۳ ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون → ۱۵٪

۴ ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون → ۲۰٪

۵ ۱۲۰ تا ۱۴۰ میلیون → ۲۵٪

۶ مازاد بر ۱۴۰ میلیون → ۳۰٪

‌طبقات مالیات بر درآمد (سالانه)

۱ تا ۴۸۰ میلیون → معاف

۲ ۴۸۰ تا ۹۶۰ میلیون → ۱۰٪

۳ ۹۶۰ تا ۱۲۰۰ میلیون → ۱۵٪

۴ ۱۲۰۰ تا ۱۴۴۰ میلیون → ۲۰٪

۵ ۱۴۴۰ تا ۱۶۸۰ میلیون → ۲۵٪

۶ مازاد بر ۱۶۸۰ میلیون → ۳۰٪

‌مالیات هر طبقه فقط روی مازاد آن طبقه اعمال می‌شود، نه روی کل حقوق.

 

 

 

حضور ۲۰ درصدی کارکنان دولت در تعطیلات نوروز /مدیران پای کار هستند

محمدصادق معتمدیان استاندار تهران تصریح کرد: ۲۰ درصد از کارکنان دولت در ایام نوروز در محل کار حضور دارند تا ارائه خدمات به مردم با اخلال روبرو نشود.

وی با اشاره به تمهیدات برای تحقق شعار امسال مبنی بر «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» گفت: رشد پایدار صادرات یکی از پایه های اقتصاد مقاومتی است که این موضوع را به جد دنبال می کنیم.

معتمدیان در مورد اقتصاد مقاومتی و نحوه تحقق آن اظهار کرد: با همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی قوانینی که نیاز به اصلاح برای تحقق اقتصاد مقاومتی دارد را پیگیری می کنیم؛ رشد پایدار توسعه صادرات به عنوان یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی است.

وی توجه به توسعه شرکت های دانش بنیان از بنیان اصلی اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: ۵۲ درصد شرکت های دانش بنیان در استان تهران مستقر هستند که توسعه و فراگیری آن را پیگیری می کنیم و در دولت چهاردهم نگاه ویژه ای به این دانش بنیان ها وجود دارد./ایرنا

میدل ایست مانیتور: با وخیم‌تر شدن شرایط امنیتی در خاورمیانه، آلمان نظامیان خود را از عراق خارج می‌کند

در پی وخامت اوضاع امنیتی منطقه، ناتو تصمیم به تخلیه و انتقال تمامی نیروهای خود به اروپا گرفته است./ایسنا

ساعاتی پیش یک جنگنده متجاوز مورد هدف پدافند هوایی ارتش قرار گرفت

روابط عمومی ارتش، قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور: ساعاتی پیش یک فروند جنگنده اف ۱۵ متجاوز دشمن در آسمان سواحل جنوبی کشور و حوالی جزیره هرمز پس از رهگیری و با شلیک موشک، مورد هدف سامانه های زمین به هوای نیروی پدافند هوایی ارتش قرار گرفت.

بر اساس اعلام روابط عمومی ارتش، بررسی برای کسب اطلاع از سرنوشت جنگنده آغاز شده و ادامه دارد.

بیمارستان اعصاب و روان اهواز دچار موج انفجار شد

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز: امروز یکشنبه ۲ فروردین‌ماه، اصابت چندین پرتابه حوالی بیمارستان و ایجاد موج انفجار، باعث آسیب به سالن کاردرمانی این مرکز شد، اما با کنترل و مدیریت شرایط و تداوم فعالیت کادر درمان، وضعیت هم‌اکنون پایدار است./ایسنا

واکنش انگلیس به ضرب‌الاجل ترامپ: او از جانب خودش حرف می‌زند

یک وزیر انگلیسی در واکنش به مهلت ۴۸ ساعته دونالد ترامپ به ایران برای بازگشایی تنگه هرمز، تأکید کرد: موضع رئیس‌جمهور امریکا لزوماً موضع متحدان نیست و ترامپ تنها از جانب خودش سخن می‌گوید./مهر

دکترین نیروهای مسلح از دفاعی به تهاجمی تغییر یافته است

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا: دکترین نیروهای مسلح در دفاع از کیان ایران اسلامی، از دفاعی به تهاجمی تغییر یافته است. متناسب با چنین دکترینی تاکتیک‌های میدان نبرد را تغییر داده‌ایم. با سلاح‌های پیشرفته جدید محاسبات دشمن را بهم خواهیم زد.

سخنگوی وزارت دفاع: مسیر رزم تا توقف کامل تسلیم دشمن با قدرت ادامه می‌یابد

‌نیروهای مسلح و وزارت دفاع با توجه به مطالبات مردمی، تاکیدات فرماندهی و انتظار خانواده‌های شهدا، مسیر رزم بی‌وقفه را تا توقف کامل و تسلیم دشمن با قدرت ادامه خواهند داد.

‌در حوزه دریایی، دشمن عملاً صحنه را ترک کرده و امروز در خلیج فارس و دریای عمان اثری از شناورهای آن مشاهده نمی‌شود و به عمق اقیانوس‌ها عقب‌نشینی کرده است که این امر نشان‌دهنده فروپاشی کامل آن در این حوزه است.

‌در موضوع تنگه هرمز نیز تلاش‌های روانی آمریکا برای پوشاندن ناتوانی در مداخله، از طریق فضاسازی رسانه‌ای صورت گرفت، اما در عمل، تسلط و توان برقراری امنیت در این گذرگاه راهبردی در اختیار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

‌جمهوری اسلامی ایران این قابلیت را دارد که هر منشأ تهدید علیه خود را، حتی فراتر از سرزمین‌های تحت اشغال رژیم صهیونیستی، در هر نقطه‌ای از منطقه مورد هدف قرار دهد و این نشان‌دهنده توان تلفیقی دفاعی و تهاجمی کشور است که روندی رو به رشد دارد.

‌تعیین‌کننده اصلی سرنوشت جنگ، اراده طرفین است. در ایران، اراده‌ای یکپارچه در میان مردم، رزمندگان و حاکمیت برای ادامه دفاع تا تنبیه متجاوز، جبران خسارات و تضمین بازدارندگی در آینده شکل گرفته است./فارس

واشنگتن پست: پس از جنگ ایران، اقتصاد جهانی دیگر هرگز مثل قبل نخواهد شد

‌درگیری‌ها شاید روزی پایان یابد، اما اثرات تورمی و پیامدهای آن بر سرمایه‌گذاری در کشورهای منطقه پایان نخواهند یافت.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: ذخایر راهبردی کشور پایدار است

‌سید شمس الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از وضعیت مطلوب ذخایر استراتژیک و راهبردی کشور به‌ویژه در حوزه گندم و آرد خبر داد.

‌وی با اشاره به حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی برخلاف تمامی قواعد بین‌المللی، افزود: خوشبختانه با هوشمندی و تدبیر مسئولان، فعالان اقتصادی، صنعتگران و تولیدکنندگان، در حال حاضر در هیچ نقطه‌ای از کشور کمبود کالا حس نمی‌شود./ایرنا

ژاپن اعزام نیرو برای پاکسازی مین‌ها از تنگه هرمز را پس از آتش‌بس ممکن دانست

‌وزیر امور خارجه ژاپن: اگر آتش‌بس کامل برقرار شود، از نظر تئوری، مسائلی مانند پاکسازی مین می‌تواند مطرح شود.

اولیانوف: حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران خطر ایجاد یک فاجعه را به همراه دارد

نماینده روسیه نرد سازمان‌های بین‌المللی در وین:

‌آمریکا و اسرائیل به حملات خود علیه تأسیسات هسته‌ای ایران ادامه می‌دهند.

‌نهادهای سیاست‌گذار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدت‌ها پیش چنین اقدامات بی‌ملاحظه‌ای را نقض قوانین بین‌المللی و همچنین نقض منشور سازمان ملل و اساسنامه آژانس توصیف کردند.

‌این اقدامات خطر ایجاد یک فاجعه هسته‌ای را به همراه دارد.

وزیر نیرو: تأسیسات در کوتاه‌ترین زمان به مدار بازگشتند

زیرساخت‌های حیاتی آب و برق کشور در پی حملات تروریستی و سایبری آمریکا و رژیم صهیونیستی متحمل خسارات سنگینی شده‌اند.

‌حملات اخیر، ده‌ها تأسیسات انتقال و تصفیه آب را هدف قرار داد و بخشی از شبکه‌های حیاتی آبرسانی را تخریب کرد.

‌بخش عمده تأسیسات در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مدار بازگشتند.

تعیین تکلیف قراردادهای کار در شرایط جنگ/ نحوه محاسبه دستمزد کارگران مشمول طبقه‌بندی

فرزعلیان، فعال کارگری:تمام قراردادهای کار کارگران با توجه به شرایط موجود در انتهای سال ۱۴۰۴ به طور خودکار تمدید می‌شوند.

‌دستمزد کارگرانی که مشمول طرح طبقه‌بندی مشاغل هستند مطابق قرارداد کاری (حکم کارگزینی) شامل ۲ بخش مزد مبنا و مزایا است و مزد مبنا خود شامل دو قسمت مزد شغل (مزد گروه) و مزد پایه برای کارگران با بیش از یک سال سابقه کاری می‌شود./ایسنا

المانیتور: بستن تنگه هرمز توسط ایران، همزمان با آشفتگی بازارهای انرژی، غرب را دچار دودستگی کرده است

ایران در بیانیه‌ای خطاب به سازمان بین‌المللی دریانوردی اعلام کرد: تمامی کشتی‌ها، به‌جز شناورهای متعلق به دشمنان، اجازه عبور از تنگه هرمز را دارند

موسوی: تنگه هرمز برای همه به جز دشمنان باز است

نماینده دائم ایران در سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO): عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز با هماهنگی برای ترتیبات امنیتی و ایمنی امکان‌پذیر است.

‌تعهدات بین‌المللی باید با احترام به تمامیت ارضی و حقوق ایران همراه باشد.

‌تنگه هرمز برای همه به جز «دشمنان» باز است؛ ایمنی کشتی‌ها و خدمه مستلزم هماهنگی با مقامات ایرانی است.

‌ایران آماده همکاری با IMO و کشورها برای بهبود ایمنی دریایی و حفاظت از دریانوردان است.

‌تهران معتقد است که تجاوز آمریکا و رژیم اسرائیل ریشه وضعیت فعلی در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز است.

‌دیپلماسی همچنان اولویت ایران است، با این حال توقف کامل تجاوز و اعتماد و اطمینان متقابل ضروری‌تر است.

آزادی تبعه ژاپنی بازداشت شده در ایران

‌وزیر امور خارجه ژاپن: یکی از دو تبعه ژاپنی بازداشت شده در ایران آزاد شده است. این فرد که هویتش فاش نشده، روز چهارشنبه آزاد شده است و به ژاپن باز خواهد گشت.

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان

‌سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران طی تماس تلفنی با سید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان گفتگو کرد.

‌وزیر امور خارجه کشورمان در این تماس ضمن تبریک عید سعید فطر دیدگاه های کشورمان را در خصوص آخرین تحولات منطقه و تجاوز ظالمانه آمریکایی- صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران تشریح نمود.

‌سید بدر البوسعیدی نیز متقابلا ضمن تبریک عید فطر همچنین فرا رسیدن سال جدید و نوروز را به وزیر امور خارجه و مردم کشورمان تبریک گفت.

‌دو وزیر خارجه در پایان بر استمرار رایزنی ها بین طرفین تاکید کردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: دریافت حق عبور ۲ میلیون دلاری از کشتی‌ها در تنگه هرمز نشان‌دهنده اقتدار است

‌پس از ۴۷ سال یک رژیم حاکمیتی جدیدی در تنگه هرمز ایجاد شده که حق جمهوری اسلامی ایران است.

وال استریت ژورنال: ارتش اسرائیل اعلام کرد علت ناکامی سامانه‌های پدافندی در رهگیری یک حمله موشکی در شهر دیمونا در جنوب اسرائیل را بررسی خواهد کرد

‌در بیانیه ارتش اسرائیل آمده است پیش از اصابت موشک تلاش‌هایی برای رهگیری انجام شده، اما این حادثه مورد بازبینی قرار می‌گیرد.

‌مقام‌های نظامی جزئیات بیشتری درباره علت احتمالی شکست رهگیری در دیمونا منتشر نکرده‌اند.

رویترز: هند خرید نفت ایران را از سر می‌گیرد

‌خبرگزاری رویترز گزارش داد که شرکت‌های پالایش نفت هند قصد دارند پس از صدور مجوز موقت توسط آمریکا برای فروش نفت از ایران، خرید نفت از این کشور را از سر بگیرند.

‌این خبرگزاری افزود که سایر شرکت‌های پالایش آسیایی در حال بررسی این موضوع هستند که آیا می‌توانند نفت ایران را خریداری کنند یا خیر./تسنیم

رهبر دموکرات‌ها خواستار تغییر رژیم در آمریکا شد

‌«حکیم جفریز» رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد از اقدام دولت و جمهوریخواهان این کشور در آغاز جنگ علیه ایران، خواستار تغییر رژیم در ایالات متحده شد.

‌این نماینده نیویورک شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دونالد ترامپ و افراط‌گرایان جمهوریخواه، جنگی خودسرانه را در خاورمیانه آغاز کردند. قیمت بنزین به شدت بالا رفته، میلیاردها دلار هدر می‌رود و کشور ما ناامن‌تر شده است. ما به تغییر رژیم در آمریکا نیاز داریم./ایرنا

آژانس امنیت دریایی انگلیس روز یکشنبه گزارش داد: یک فروند کشتی باری در ۱۵ مایلی (حدود ۲۸ کیلومتری) شمال شهر شارجه امارات، با حادثه امنیتی روبرو شده است

بانک سپه: مردم به شایعات فضای مجازی توجه نکنند

‌اطلاعیۀ بانک سپه: به اطلاع هموطنان و مشتریان گرامی می‌رساند، هرگونه اطلاع‌رسانی در خصوص خدمات سامانه‌های بانک از طریق کانال‌های رسمی و خبری بانک سپه انجام می‌شود؛ لطفا به شایعات در فضای مجازی توجه نفرمایید.

انتظار خویشتنداری از ایران بی‌معنا است

‌سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌و‌گو با اسکای‌نیوز: انتظار خویشتنداری از کشوری که به آن حمله شده، بی‌معنا است. این متجاوزان هستند که حمله را آغاز کرده‌اند و خود، باید آن را متوقف کنند.

سخنگوی وزارت دفاع: تا تسلیم کامل دشمن رزم بی‌وقفه را با شدت و قوت ادامه می‌دهیم

دشمن عملاً صحنه را ترک کرده و امروز  در خلیج فارس و دریای عمان اثری از شناورهای آن مشاهده نمی‌شود. روند تحولات به‌سمت پیروزی ملت ایران، رزمندگان و جبهه مقاومت پیش می رود.

سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص): پیرو هشدارهای قبلی، چنانچه زیرساخت‌های سوخت و انرژی ایران از سوی دشمن مورد تجاوز قرار گیرد، کلیه ی زیرساخت‌های انرژی، فن آوری اطلاعات و آب شیرین کن متعلق به آمریکا و رژیم در منطقه، هدف قرار خواهند گرفت

اعلام وضعیت اضطراری در تولید نفت عراق؛ صادرات صفر شد

عراق به شرکت‌های نفتی بین‌المللی گفته تا تولید خود را کاهش دهند؛ همچنین به دلیل اختلال در صادرات از جنوب این کشور، وضعیت اضطراری را اعلام کرده است.

به نوشتۀ آرگوس مدیا، عراق عملا دسترسی به ظرفیت صادراتی ۳.۴ میلیون بشکه در روز از طریق بصره را به دلیل توقف تقریبا کامل عبور و مرور از تنگۀ هرمز از دست داده است.

وزارت نفت عراق رسیدن ذخایر نفت خام به حداکثر ظرفیت خود را دلیل این اقدام اعلام کرده است.

تهدید عجیب ترامپ 

اگر ایران ظرف ۴۸ ساعت تنگه هرمز را به طور کامل باز نکند، آمریکا نیروگاه‌های مختلف ایران را هدف قرار خواهد داد و نابود خواهد کرد، و این اقدام را از بزرگ‌ترین نیروگاه آغاز می‌کند

برخی رسانه های مجازی مدعی شده اند، عمان، قطر، ترکیه، روسیه و بریتانیا در حال ایفای نقش دیپلماتیک برای فشار بر  ایران جهت آتش‌بس با تضمین‌های امنیتی و اقتصادی هستند./شفقنا

ادعاهای جدید ترامپ: ایران را از نقشه جهان محو کرده‌ایم!

دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی تروث: «ایالات متحده ایران را از نقشه جهان محو کرده است. با این حال، کارشناس سبک وزن، دیوید سنگر (تحلیلگر نیویورک تایمز) ​​می‌گوید که من به اهداف خودم در جنگ نرسیده‌ام. بله، رسیده‌ام، چند هفته زودتر از برنامه! رهبری آنها از بین رفته، نیروی دریایی و هوایی آنها از بین رفته، آنها مطلقاً هیچ دفاعی ندارند، و آنها می‌خواهند توافق کنند. من نمی‌خواهم! ما چند هفته جلوتر از برنامه هستیم. درست مانند پوشش انتخاباتی بی‌کفایت آنها از من، نیویورک تایمزِ شکست‌خورده همیشه اشتباه می‌کند!»

سخنگوی وزارت نفت: ایران نفت خام مازاد برای عرضه ندارد/ اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا برای کنترل روانی است

سامان قدوسی، سخنگوی وزارت نفت در «اکس» نوشت: در حال حاضر اساساً ایران نفت خام مانده بر روی آب و مازاد جهت عرضه در سایر بازارهای بین‌المللی ندارد و اظهارنظر وزیر خزانه‌داری آمریکا صرفا با هدف امیدواری دادن به خریداران و کنترل روانی بازار است.

بررسی تصاویر منتشر شده از محل اصابت موشک بالستیک ایرانی نشان می‌دهد که موشک ایرانی به یک پناهگاه زیرزمینی در شهر دیمونا اصابت کرده است 

این پناهگاه تنها حدود ۱۰ کیلومتر با تأسیسات هسته‌ای دیمونا فاصله دارد 

برخی از کارشناسان معتقدند این اصابت بیانگر این است که ایران از اطلاعات دقیقی درباره حضور احتمالی دانشمندان هسته‌ای رژیم صهیونستی در این مکان برخوردار بوده است.

رسانه‌های اسرائیلی: شبکه i24 اعلام کرد کمیته ارتباطات کنست نشست برنامه‌ریزی‌شده فردا را به‌دلیل فاجعه در عراد لغو کرد.

آژانس اتمی: گروسی حادثه دیمونا را از نزدیک زیر نظر دارد

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پی حمله موشکی ایران به دیمونا اعلام کرد که مدیرکل این نهاد بین‌المللی تحولات مربوط به این حادثه را از نزدیک زیر نظر دارد.

نهاد دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل متحد با انتشار پیامی در ایکس نوشت: از گزارش‌هایی درباره وقوع حادثه‌ای در شهر دیمونا در اسرائیل (سرزمین‌های اشغالی)، در پی اصابت یک موشک، مطلع شده و هیچ نشانه‌ای از آسیب به مرکز تحقیقات هسته‌ای نقب دریافت نکرده است.

اطلاعات دریافتی از کشورهای منطقه نیز حاکی از آن است که هیچ سطح غیرعادی از تشعشعات رادیواکتیو ثبت نشده است.

تلگراف: وضعیت اضطراری در حوزه انرژی ممکن است باعث گردد که نفت برخی کشورها کاملاً تمام شود

سناریوی خوشبینانه برای آمریکا این است که ترامپ جا بزند و کشورهای خلیج [فارس] را برای خاموش کردن آتشی که خودش افروخته است.

نتانیاهو: شب سختی را سپری می‌کنیم

بنیامین نتانیاهو نخست ‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات موشکی ایران به جنوب اراضی اشغالی، اعلام کرد که این رژیم شبی بسیار دشوار را در چارچوب جنگ جاری برای آینده اسرائیل سپری می‌کند.

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز پیشتر گزارش داد که کابینه این رژیم در پی حملات موشکی اخیر ایران به شهرهای دیمونا و عراد در جنوب اراضی اشغالی، یک جلسه اضطراری به‌ صورت تلفنی برگزار می کند.

آژانس بین‌المللی انرژی: از خانه کار کنید، آهسته‌تر رانندگی کنید و از اجاق گاز استفاده نکنید، با بزرگترین اختلال عرضه در تاریخ بازار جهانی نفت روبرو هستیم

ایران خواستار دریافت غرامت از امارات بابت حملات آمریکا شد

ایران از امارات متحده عربی به‌دلیل تسهیل حملات آمریکا به خاک ایران، درخواست غرامت کرده است. این موضوع در نامه نماینده ایران در سازمان ملل به دبیرکل این سازمان مطرح شده است.

در این نامه، «امیر سعید ایروانی» تأکید کرده که تصمیم امارات برای در اختیار گذاشتن خاک خود جهت انجام این حملات، «یک اقدام خلاف حقوق بین‌الملل» بوده که مسئولیت دولتی به‌دنبال دارد.

تهران همچنین اعلام کرده است که امارات از نظر بین‌المللی موظف به جبران خسارات وارده، شامل خسارات مادی و معنوی، است./ جماران

صادرات گاز ایران به عراق از سر گرفته شد

سخنگوی وزارت برق عراق اعلام کرد که جریان گاز ایران به این کشور با حجم ۵ میلیون متر مکعب در روز از سر گرفته شده است.

از سرگیری صادرات گاز به عراق در شرایطی صورت می‌گیرد که حملات اخیر به منطقه انرژی عسلویه، برخلاف نگرانی‌های اولیه، به اندازه پیک زمستانی برای تأمین گاز کشور بحران‌آفرین نبوده است.

وزارت امور خارجه عربستان: به وابسته نظامی سفارت ایران، دستیار او و سه عضو دیگر هیئت اعزامی اطلاع داده شده است که ظرف 24 ساعت کشور را ترک کنند./ الجزیره

آژانس اتمی: افزایش پرتوزایی در دیمونا مشاهده نشده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد با وجود اصابت پنج‌باره موشک به شهر دیمونا در ۲۴ ساعت گذشته، هیچ نشانه‌ای از آسیب به تأسیسات هسته‌ای نقب یا افزایش پرتوزایی گزارش نشده است.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس، ضمن تأکید بر پایش مستمر وضعیت، خواستار حداکثر خویشتنداری نظامی به‌ویژه در مجاورت تأسیسات هسته‌ای شد.

گزارش‌ها از فروپاشی یک ساختمان سه‌طبقه و زخمی شدن ۳۹ نفر در این حملات حکایت دارد، اما آژانس تأکید کرده که شرایط هسته‌ای منطقه پایدار است.

واکنش قالیباف به اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا مبنی بر رفع تحریم‌های نفت‌ روی آب ایران: هر چی بوده فروختیم!

سخنگوی کاخ سفید: رئیس جمهور ترامپ بر یک هدف متمرکز است و آن پیروزی همه جانبه و کامل است‌‌

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و‌ هند

عراقچی: شرایط کنونی در خلیج فارس و تنگه هرمز  بخشی از وضعیت کلی منطقه و  نتیجه اقدامات خصمانه و تجاوزکارانه آمریکا و اسرائیل است

راه عادی شدن شرایط، توقف حملات و تجاوزات متجاوزان است و توقف جنگ باید همراه با تضمین‌هایی باشد که از تکرار مجدد این تجاوزات جلوگیری کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: داشتن حق وتو برای ایران در سازمان ملل، یکی از شروط پایان جنگ است

فرمانده نیروی دریایی سپاه: در همه جزایر ایرانی ⁧گور متجاوزان ⁩کودک‌کش را آماده کرده‌ایم

هدیه دولت به مردم؛ ۵ گیگابایت اینترنت رایگان و استفاده رایگان از تولیدات آرشیو پلتفرم‌های پخش فیلم و سریال

‌وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: با پیگیری های انجام شده از اول فروردین ماه به مدت ۱۵ روز امکان بهره‌مندی از ۵ گیگ اینترنت رایگان و استفاده رایگان از فیلم‌ها و سریال‌های آرشیوی پلتفرم‌های نماوا، فیلیمو، فیلم نت و .. فراهم شده است.

‌هموطنان برای دریافت ۵ گیگ اینترنت نوروزی رایگان فقط و فقط باید به نشانی https://my.gov.ir مراجعه کرده و از بازکردن لینک‌ها و پیام‌های دیگر خودداری کنند.

پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور:صبح امروز ۲ اسکله مسافری و صیادی مورد هدف قرار گرفت

‌بر اساس اطلاعات اولیه، اسکله مسافری والفجر بوشهر مورد حمله قرار گرفت و باعث وارد شدن خسارات به تأسیسات و شناور‌های مسافری این اسکله شد.

‌همزمان با این حمله اسکله صیادی جفره بوشهر مورد اصابت قرار گرفت و بخشی از تجهیزات صیادی و محل پهلوگیری قایق‌ها دچار آسیب و برخی شناور‌ها تخریب شد.

منبع نظامی به تسنیم: اگر واشنگتن به جزیره خارک حمله کند، با پاسخی بی‌سابقه روبه‌رو خواهد شد

‌ آمریکایی‌ها هیچ راهی برای حفاظت از خارک ندارند و با خسارت‌هایی بی‌سابقه از زمان جنگ جهانی دوم روبه‌رو خواهند شد.

 

تبریک عراقچی به مناسبت اعیاد فطر و نوروز با روایت ایستادگی هزاران ساله ایرانیان

وزیر خارجه ایران: در حالی‌که مردم من در معرض تجاوزی بی‌محابا قرار دارند، فرارسیدن اعیاد سعید فطر و نوروز را به تمامی آنان که این ایام را جشن می گیرند، تبریک می‌گویم.

‌تمدن کهن ما، با پیشینه‌ای سه‌هزارساله، همواره در پاسداری از ایرانیان و این منطقه در برابر بیگانگان ایستاده است.

‌اکنون، ما در حال نگارش فصل جدیدی از این روایت هستیم.

شهادت ۶۰ نفر از مردم ایلام در حملات آمریکا و اسرائیل

‌استاندار ایلام:در جریان حملات آمریکایی ـ صهیونی ۹۳ نقطه از استان ایلام مورد تهاجم قرار گرفت که ۶۱ نقطه دچار آسیب شد و در این حملات ۶۰ نفر از هموطنان و هم‌استانی‌های ما به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

‌در میان شهدا از طفل شش‌ماهه تا دانشمند نخبه کشور، نیروهای نظامی، انتظامی، مرزبانی و مردم بی‌گناه حضور دارند که در این حملات به شهادت رسیدند.

نیویورک‌تایمز: حداقل ۳۹ پالایشگاه نفت، میدان گاز طبیعی و سایر تأسیسات انرژی در ۹ کشور از زمان آغاز جنگ آسیب دیده اند

محکومیت «جنگ ناعادلانه» علیه ایران توسط چین و درخواست آتش‌بس فوری 

 وزیر امور خارجه چین در گفت‌وگویی تلفنی با مقام ارشد دیپلماتیک فرانسه، خواستار توقف درگیری‌ها در ایران و جلوگیری از گسترش جنگ در منطقه شد.

رویترز: جنگ ایران بعد از سه هفته از کنترل ترامپ خارج شده است/صدا و سیما

تانکر ترکرز:جزیره خارک امروز در حال بارگیری دو ابرنفتکش بسیار بزرگ (VLCC) دیگر است.

این یعنی ۴ میلیون بشکه؛ که ارزش آن بیش از ۴۰۰ میلیون دلار می‌شود.

آیت الله سیستانی: با شدیدترین عبارات این جنگ ظالمانه را محکوم می‌کنیم

از همه مسلمانان و آزادگان جهان می‌خواهیم که آن را محکوم کرده و با ملت‌های مظلوم ایران و لبنان همبستگی نشان دهند.

‌از همه طرف‌های مؤثر بین‌المللی و کشورهای جهان، به‌ویژه کشورهای اسلامی، می‌خواهیم که نهایت تلاش خود را برای توقف این جنگ به کار گیرند.

سومین جنگنده دشمن متخاصم در آسمان مرکزی ایران مورد اصابت قرار گرفت

‌ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: سومین جنگنده دشمن متخاصم متعلق به رژیم صهیونیستی از نوع F۱۶ در ساعت ۳:۴۵ دقیقه بامداد در بخش مرکزی ایران توسط سامانه‌های نوین پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران مورد اصابت قرار گرفت.

ترامپ: ناتو در جنگ ایران کمک نکند، گرینلند را می‌گیریم

‌در شرایطی که سران اروپایی درخواست آمریکا برای اعزام کشتی‌های جنگی برای «باز کردن تنگه هرمز» را رد کرده‌اند، ترامپ این بار علیه ناتو موضع گرفت.

‌ترامپ نوشت: اگر به اصطلاح "متحدان" (آمریکا در) ناتو به امتناع از کمک کردن برای بازگشایی تنگه هرمز ادامه دهند، ...من شاید یک بار دیگر تعهدمان را برای حفظ گرینلند برای تضمین امنیت ملی‌مان اعلام کنم. من واقعا امیدوارم که وضعیت به آنجا نرسد.

موج ۷۱ عملیات وعده صادق ۴ اجرا شد

سپاه پاسداران اعلام کرد:با تبریک اعیاد سعید و فرخنده فطر و نوروز، سربازان شما در سپاه پاسداران مفتخر شدند اولین سیلی آتشین را در ساعات اولیه سال جدید و در موج هفتاد و یکم از عملیات وعده صادق ۴ با استعانت از خداوند متعال و با رمز «یاصاحب الزمان عج » بر پیکر خسته و مستأصل رژیم‌صهیونیستی و ارتش تروریست آمریکایی‌ وارد سازند.

‌در یک عملیات برق آسا و ممتد، بلافاصله پس از موج قبلی تهاجمات، «تل آویو» در قلب اراضی اشغالی فلسطین و نقاطی در «ریشون لتسیون» با سامانه موشک های فوق سنگین و نقطه زن «عماد» و همچنین موشک‌های سنگین چند کلاهکه «قدر» و پهپادهای انهدامی زیر آتش موشکی قرار گرفتند.

‌سایر نقاط در بانک اهداف هوافضای سپاه از پایگاه‌های ارتش تروریستی امریکا در «علی السالم، الخرج و ویکتوریا» نیز برای چندمین مرتبه با پهپادهای تهاجمی و موشکهای سنگین در مسیر فرسایش مرحله ای، منهدم شدند.

‌فرماندهان اطلاعاتی و عملیاتی سپاه پاسداران پس از رصد، بررسی و شناخت کامل نقاط آسیب دشمنان در سه هفته اول جنگ، تاکتیک‌های تهاجمی جدید و سامانه‌های مدرن تر را برای دور جدید عملیات‌های تاثیر محور وارد میدان نبرد کرده‌اند. عرصه جنگ برای دشمن تنگ تر و سخت از قبل خواهد شد.

تایمز لندن: دولت انگلیس در حال بررسی طرح‌هایی برای جیره‌بندی بنزین و گازوئیل در جایگاه‌های سوخت است، در صورتی که ادامهٔ درگیری در خاورمیانه عرضهٔ نفت به بریتانیا را با محدودیت مواجه کند.

آمارهای دولتی نشان می‌دهد که این کشور کمتر از ۹۰۰ هزار تن بنزین در انبار دارد — ۱۰ درصد کمتر از یک سال پیش و معادل حدود ۲۶ روز مصرف در شرایط تقاضای عادی./انتخاب

پیام رئیس جمهور ایران به کشورهای مسلمان: شما برادران ما هستید. ما در پی درگیری با شما نیستیم

رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: کشورهای مسلمان و همسایگان عزیز، شما برادران ما هستید. ما در پی درگیری با شما نیستیم. فقط رژیم صهیونیستی از اختلاف میان ما منتفع می‌شود. از خدای بزرگ می‌خواهم به برکت عید فطر به ما و شما ظرفیت و قدرتی بدهد که بتوانیم با اتحاد و عمل به فرامین رسول‌الله، رضای الهی را به دست آوریم.

پیام پوتین به مردم ایران به مناسبت نوروز

روسیه در دوران سخت ایران، شریکی وفادار برای این کشور باقی می‌ماند

کرملین اعلام کرد که پوتین پیام تبریک نوروزی خود را برای رهبر معظم ایران و رئیس جمهور ایران، فرستاد. 

پوتین در پیام تبریک خود به رهبران ایران به مناسبت نوروز، تأکید کرد که مسکو همچنان دوست و شریک تهران است.

در این بیانیه آمده است: ولادیمیر پوتین برای مردم ایران آرزوی پایان آبرومندانه این آزمایش‌های دشوار را داشت و تأکید کرد که مسکو در این دوران سخت، دوست وفادار و شریک قابل اعتماد تهران باقی می‌ماند.

حمله بامدادی رژیم صهیونیستی به رامسر سه شهید برجا گذاشت.

‌استاندار مازندران از شهادت یک زوج و فرزندشان در حمله موشکی در ساعت ۳:۳۷ دقیقه بامداد امروز توسط رژیم صهیونیستی به یک منزل مسکونی در رامسر خبر داد.

نحوه فعالیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای در ایام نوروز

‌فروشگاه‌های زنجیره‌ای از دوم فروردین به صورت ۵۰ درصدی فعالیت خواهند کرد.

‌رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای گفت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای همانند روز‌های جنگ، در طول روز‌های عید نیز با هیچ کمبودی رو‌به‌رو نیستند و کالا به وفور موجود است.

گروه هکری حنظله ایمیل ژنرال اسرائیلی اران اورتال را هک کرده است

‌به ادعای این گروه، او «معمار» دکترین جدید وحشیگری رژیم است. همچنین این گروه اعلام کرد ۱۰۰۰۰۰ ایمیل طبقه‌بندی‌شده، جزئیات سیاست‌های نسل‌کشی و استراتژی‌های نظامی را افشا می‌کند./جماران

اسراییل: حمله به نطنز توسط آمریکا انجام شد

‌به نقل از یک منبع آگاه در سازمان پخش اسرائیل: حمله به نطنز توسط واشنگتن با استفاده از بمب‌های نفوذگر به پناهگاه‌ها انجام شده است.

حملات پهپادی ارتش به مخازن سوخت و محل استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان جنگنده‌های دشمن در فرودگاه بن‌گوریون

‌روابط عمومی ارتش در اطلاعیه شماره ۳۷ اعلام کرد: سحرگاه امروز، پهپادهای ارتش جمهوری اسلامی ایران، زیر ساخت‌های نظامی رژیم صهیونی در سرزمین‌های اشغالی، مخازن سوخت و محل استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان جنگنده‌های دشمن در فرودگاه بن گوریون را هدف حملات خود قرار داد.

‌ارتش در این اطلاعیه یادآور شده: با وجود سانسور شدید دشمن صهیونی، حملات متعدد ارتش و سپاه به تأسیسات نظامی رژیم اشغالگر قدس، سوخت‌رسانی به هواپیماهای نظامی، امور فرودگاهی و پروازهای فرودگاه بن گوریون و همچنین نقل و انتقال نیروهای نظامی را با اختلال جدی مواجه کرده و منجر به جابه‌‌جایی نیروها از طریق راه آهن شده که می‌تواند جان غیر نظامیان را به مخاطره بیاندازد.

‌در این اطلاعیه تأکید شده بانک جامع و متعدد اهداف در سرزمین های اشغالی، دستان بلند نیروهای مسلح را برای تداوم حملات پهپادی باز کرده و این عملیات و ضربات مهلک به دشمن در عمق اراضی اشغالی و تا رفع تهدید از ملت عزیز ایران با قدرت ادامه خواهد داشت.

‌فرودگاه بن گوریون، علاوه بر استقرار تانکرهای سوخت رسان و مخازن سوخت، مقر یگان‌های ویژه و تاسیسات نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونی است و در مجاورت آن صنایع هوایی و مراکز تعمیر و نگهداری جنگنده‌های ارتش رژیم اشغالگر مستقر است.

ادعای آکسیوس: ترامپ در حال بررسی «پایان دادن» به جنگ با ایران بدون بازگشایی تنگه هرمز است

‌ وبگاه آکسیوس مدعی شده است که رئیس‌جمهور آمریکا در حال بررسی «پایان دادن» به جنگ با ایران بدون بازگشایی تنگه هرمز است.

‌وبگاه آکسیوس در گزارشی نوشت، دونالد ترامپ چند روزی است که می‌گوید جنگ ممکن است به زودی پایان یابد اما اظهارات روز جمعه وی مبنی بر این‌که به دنبال پایان دادن جنگ با ایران بدون بازگشایی تنگه هرمز، قوی‌ترین نشانه تاکنون است که او به طور فعال در این مسیر حرکت می‌کند.

‌طبق این گزارش، اگر او بدون بازگشایی تنگه از میدان خارج شود، آمریکا سایر کشورها را با باتلاقی اقتصادی با عواقب بسیار سنگین تنها خواهد گذاشت. / جماران

گروه هکری حنظله ایمیل ژنرال اسرائیلی اران اورتال را هک کرده است

‌به ادعای این گروه، او «معمار» دکترین جدید وحشیگری رژیم است. همچنین این گروه اعلام کرد ۱۰۰۰۰۰ ایمیل طبقه‌بندی‌شده، جزئیات سیاست‌های نسل‌کشی و استراتژی‌های نظامی را افشا می‌کند./جماران

 

 

اسراییل: حمله به نطنز توسط آمریکا انجام شد

‌به نقل از یک منبع آگاه در سازمان پخش اسرائیل: حمله به نطنز توسط واشنگتن با استفاده از بمب‌های نفوذگر به پناهگاه‌ها انجام شده است.

حملات پهپادی ارتش به مخازن سوخت و محل استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان جنگنده‌های دشمن در فرودگاه بن‌گوریون

‌روابط عمومی ارتش در اطلاعیه شماره ۳۷ اعلام کرد: سحرگاه امروز، پهپادهای ارتش جمهوری اسلامی ایران، زیر ساخت‌های نظامی رژیم صهیونی در سرزمین‌های اشغالی، مخازن سوخت و محل استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان جنگنده‌های دشمن در فرودگاه بن گوریون را هدف حملات خود قرار داد.

‌ارتش در این اطلاعیه یادآور شده: با وجود سانسور شدید دشمن صهیونی، حملات متعدد ارتش و سپاه به تأسیسات نظامی رژیم اشغالگر قدس، سوخت‌رسانی به هواپیماهای نظامی، امور فرودگاهی و پروازهای فرودگاه بن گوریون و همچنین نقل و انتقال نیروهای نظامی را با اختلال جدی مواجه کرده و منجر به جابه‌‌جایی نیروها از طریق راه آهن شده که می‌تواند جان غیر نظامیان را به مخاطره بیاندازد.

‌در این اطلاعیه تأکید شده بانک جامع و متعدد اهداف در سرزمین های اشغالی، دستان بلند نیروهای مسلح را برای تداوم حملات پهپادی باز کرده و این عملیات و ضربات مهلک به دشمن در عمق اراضی اشغالی و تا رفع تهدید از ملت عزیز ایران با قدرت ادامه خواهد داشت.

‌فرودگاه بن گوریون، علاوه بر استقرار تانکرهای سوخت رسان و مخازن سوخت، مقر یگان‌های ویژه و تاسیسات نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونی است و در مجاورت آن صنایع هوایی و مراکز تعمیر و نگهداری جنگنده‌های ارتش رژیم اشغالگر مستقر است.

بلومبرگ به نقل از خدمه یک کشتی گاز هندی: ایران هفته گذشته پس از مداخله دیپلماتیک به ما اجازه داد از تنگه هرمز عبور کنیم. / انتخاب

مسعود پزشکیان: با فرارسیدن نوروز، تلاش کنیم کینه‌ها، کدورت‌ها و اختلافات را کنار بگذاریم.

‌امسال بیش از هر زمان دیگری به نوروز نیاز داریم؛ به نوروزی که وحدت، انسجام و وفاق ملی را در فرهنگ ما به رخ می‌کشد.

‌دست در دست هم دهیم تا ایران‌مان را سربلند از طوفان‌هایی که در آن افتاده‌ایم، عبور دهیم.

حمله مجدد به مجتمع غنی‌سازی نطنز

‌در پی حملات جنایتکارانه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان، مجتمع غنی‌سازی شهید احمدی‌روشن نطنز، صبح امروز (یکم فروردین ۱۴۰۵)، مورد حمله قرار گرفت.

‌این اقدام، مغایر با قوانین و تعهدات بین‌المللی، از جمله معاهده NPT و سایر مقررات مرتبط با ایمنی و امنیت هسته‌ای است.

‌در این راستا، بررسی‌های فنی و تخصصی درباره احتمال انتشار آلودگی مواد پرتوزا، توسط مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور در محدوده این مجتمع انجام شد.

‌بر اساس نتایج به‌دست‌آمده، به اطلاع مردم شریف ایران می‌رساند که با توجه به تمهیدات پیش‌بینی‌شده، برنامه‌ریزی‌های قبلی و داده‌های ثبت‌شده در سامانه‌های پایش، هیچ‌گونه نشت مواد پرتوزا در این مجتمع گزارش نشده است و هیچ خطری ساکنان مناطق اطراف این سایت را تهدید نمی‌کند./تسنیم

انهدام کنترل‌شده مهمات منفجرنشده طی ساعات آینده در میناب

‌فرمانداری شهرستان میناب با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بقایای مهمات منفجر نشده در محدوده این شهرستان تا ساعاتی دیگر به صورت کنترل‌شده منهدم خواهد شد.

‌در صورت شنیدن صدای انفجار در ساعات آینده، جای هیچگونه نگرانی نبوده و این انفجارها کاملا کنترل شده است/ مهر

گاردین: در کاخ سفید، گفته می شود ترامپ «خشمگین تر از همیشه» است؛ او از متحدان اروپایی و منتقدان ماگا خشمگین است

‌تولسی گابارد، مدیر اطلاعات ملی ترامپ، در کنگره شهادت داد که ایران در حال بازسازی تاسیسات غنی سازی اورانیوم خود نیست و جی دی ونس، معاون ترامپ سکوت کرده که این سکوت گویای همه چیز است و این ها ترامپ را خشمگین کرده است

ساختمان سازمان اطلاعات عراق هدف حمله قرار گرفت

پیام نوروزی دبیرکل سازمان ملل؛ دعوت به صلح در جهانی پرتنش

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحدد با انتشار پیامی به مناسبت نوروز، بر ضرورت گفت‌وگو، همبستگی و ساختن جهانی صلح‌آمیز در شرایط پرتنش کنونی تأکید کرد.

‌وی با اشاره به شرایط دشوار و چنددستگی‌های موجود در سطح بین‌المللی، تاکید کرد که پیام نوروز بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد و می‌تواند فرصتی برای ایجاد پل‌های ارتباطی میان فرهنگ‌ها و ملت‌ها فراهم کند.

‌دبیرکل سازمان ملل افزود: نوروز، یادآور این واقعیت است که همه انسان‌ها فارغ از تفاوت‌ها، می‌توانند بر پایه احترام متقابل و همکاری مشترک، جهانی بهتر بسازند.

استانداری گیلان: در حمله به منطقه مسکونی در روستای دستک بخش کیاشهر ۲ نفر به شهادت رسیدند

اینترنت جهانی هم در تنگه هرمز گیر کرد

رسانه های عبری نوشتند: تشدید وضعیت در تنگه هرمز و دریای سرخ ممکن است بر فعالیت کابل‌های زیرآبی تأثیر بگذارد که از طریق آن‌ها بین ۱۷ تا ۳۰ درصد ترافیک اینترنت جهانی بین اروپا، آسیا و آفریقا عبور می‌کند. 

به دلیل درگیری‌ها، فعالیت کشتی‌های کابل با مشکلاتی مواجه است و شرکت Alcatel Submarine Networks اعلام فورس ماژور کرده و پروژه Meta/۲Africa Pearls را به تعویق انداخته است. 

در صورت بروز خسارت، احتمال کندی اینترنت و اختلال در خدمات مالی و ابری وجود دارد./دانشجو

فاکس نیوز: سندروم ونزوئلا ترامپ را فریب داد تا به ایران حمله کند

ترامپ تصور می‌کرد که جذب همکاران در ایران به سادگی ونزوئلا خواهد بود، اما این فرضیه به طور کامل نادرست بود.

ایران به عنوان یک سرزمین به شدت خطرناک برای حمله شناخته می‌شود و جایگزینی رهبران نظامی در آن غیرممکن است.

ایرانی‌ها به مفهوم «شهادت» اعتقاد دارند، مفهومی که در آمریکا معادل ندارد.

مردم آمریکا تمایلی به ورود به یک جنگ زمینی طولانی ندارند.

سناتور گراهام به ترامپ: پایگاه‌های آمریکا را از اسپانیا خارج کن

‌لیندسی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه، در پیامی به دونالد ترامپ خواستار انتقال پایگاه‌های نظامی آمریکا از اسپانیا به کشوری شد که در جنگ ایران از واشنگتن حمایت کند و امتناع مادرید از اجازه پرواز هواپیماهای آمریکایی را «توهین‌آمیز و خشم‌آور» خواند.

‌لیندسی گراهام در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به همکاری نکردن بعضی کشورها از جمله اسپانیا با آمریکا نوشت:

‌آقای رئیس‌جمهور، یکی از چیزهایی که بیشتر از همه درباره شما دوست دارم این است که اکنون زمان شما، متحدان ما اگر آمریکا را نادیده بگیرند، این کار به ضرر خودشان می شود./ایسنا

عربستان با عملیات ارتش آمریکا علیه ایران موافقت کرد

عربستان با باز کردن پایگاه هوایی ملک فهد در طائف، در غرب عربستان سعودی، به روی ارتش آمریکا برای عملیات علیه ایران موافقت کرد./ تسنیم

کاخ سفید: انتظار می‌رود اقدام نظامی علیه ایران ۴ تا ۶ هفته طول بکشد

‌کاخ سفید اعلام کرد که انتظار می‌رود عملیات نظامی علیه ایران برای دستیابی به اهداف خود بین ۴ تا ۶ هفته ادامه داشته باشد.

‌الجزیره نوشت: در همین حال، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفت که این عملیات بسته به شرایط ممکن است ۴ تا ۵ هفته یا حتی بیشتر طول بکشد، در حالی که حملات هوایی و تنش‌ها میان واشنگتن و تهران همچنان ادامه دارد./شفقنا

ادعای حزب حاکم ترکیه: اردوغان در تلاش برای از سرگیری مذاکرات میان آمریکا و ایران است

‌حزب حاکم ترکیه ای در بیانیه ای اعلام کرد، رئیس‌جمهور اردوغان به‌طور فعال از کانال‌های موسوم به "دیپلماسی تلفنی" استفاده می‌کند و با رهبران کشورهای منطقه و دیگر طرف‌های ذی‌نفع در تماس است تا روند مذاکرات میان آمریکا و ایران از سر گرفته شود. ترکیه آماده است بستر لازم برای گفت‌وگو را فراهم کرده و در کاهش تنش‌ها نقش‌آفرینی کند./جماران

رویترز: پالایشگاه‌های هند و سایر نقاط آسیا پس از معافیت‌های آمریکا از تحریم‌ها، به دنبال خرید نفت ایران هستند

‌پالایشگاه‌های هند و دیگر کشورهای آسیایی به دنبال خرید نفت ایران هستند، پس از آنکه ایالات متحده معافیت‌هایی از تحریم‌ها را برای برخی خریداران نفت ایران صادر کرد. این اقدام به پالایشگاه‌ها این امکان را می‌دهد که به تأمین نیازهای خود از منابع ایرانی بپردازند.

‌تحلیلگران بر این باورند که این معافیت‌ها می‌تواند به افزایش صادرات نفت ایران کمک کند و بازارهای آسیایی را به سمت خرید نفت این کشور سوق دهد. این تغییر در سیاست‌های آمریکا می‌تواند تأثیرات قابل توجهی بر قیمت‌های جهانی نفت و همچنین بر روابط تجاری ایران با کشورهای آسیایی داشته باشد.

آمریکا اکثر کارمندان سفارت خود را از بغداد خارج کرد

‌وال‌استریت ژورنال، به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که واشنگتن پس از حمله به سفارت خود در بغداد، بیشتر کارمندان خود را از آنجا خارج کرد.

مدیرعامل شرکت یونایتد ایرلاینز: انتظار داریم قیمت نفت تا پیش از پایان سال ۲۰۲۷ به زیر ۱۰۰ دلار برای هر بشکه نرسد

‌برنامه‌های ما بر این اساس است که قیمت هر بشکه نفت به ۱۷۵ دلار برسد.

پیام پوتین به مردم ایران به مناسبت نوروز: روسیه در دوران سخت ایران، شریکی وفادار برای این کشور باقی می‌ماند

‌کرملین اعلام کرد که پوتین پیام تبریک نوروزی خود را برای رهبر معظم ایران، آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای و رئیس جمهور ایران، فرستاد.

‌پوتین در پیام تبریک خود به رهبران ایران به مناسبت نوروز، تأکید کرد که مسکو همچنان دوست و شریک تهران است.

‌در این بیانیه آمده است: ولادیمیر پوتین برای مردم ایران آرزوی پایان آبرومندانه این آزمایش‌های دشوار را داشت و تأکید کرد که مسکو در این دوران سخت، دوست وفادار و شریک قابل اعتماد تهران باقی می‌ماند./تسنیم

نحوه فعالیت مترو در نوروز

سخنگوی شهرداری تهران:حرکت قطارهای مترو در روزهای تعطیل رسمی نوروز - اول تا ۴ فروردین و ۱۲ و ۱۳ فروردین- از ساعت ۶ تا ۲۳ و خط کرج تا ساعت ۲۲ خواهد بود.

‌سرفاصله حرکت قطارها، هر ۱۵ دقیقه و در خط کرج هر ۳۰ دقیقه است.

‌سرویس‌دهی مترو در روزهای غیرتعطیل نوروز از ساعت ۵:۳۰ تا ۲۳ خواهد بود؛ همچنین سرفاصله حرکت قطارها هر ۱۰ دقیقه و در خط کرج هر ۲۰ دقیقه است.

ارزهای نفتی از راه رسیدند

‌یک منبع آگاه در وزارت نفت به فارس گفت، شرایط بازگشت ارز حاصل از صادرات نفت بسیار مطلوب است.

‌این مقام ارشد وزارت نفت تاکید کرد: بخشی از ارز نفتی برگشته به کشور طی روزهای اخیر مازاد مصارف عادی است و به ذخایر ارزی اضافه شد.

‌به گزارش فارس نرخ‌ دلار در روزهای اخیر نسبت به قبل از جنگ کاهش داشته، همزمان روند واردات کالاهای اساسی طبق گزارش مقامات عادی ارزیابی می‌شود./فارس

ادعای خبرنگار آکسیوس: ایالات متحده اجازه می‌دهد ایران حدود ۱۴ میلیارد دلار درآمد نفتی کسب کند

 این یک امتیاز مالی بزرگ از سوی آمریکا به ایران است

 این اولین بار است که آمریکا از سال ۱۹۹۶ نفت ایران را می‌خرد

مجوز خزانه‌داری آمریکا برای فروش نفت شناور روی آب ایران تا پایان فروردین ماه است.

دیدار فرستاده ویژه چین با سفیر ایران در پکن

فرستاده ویژه چین در امور خاورمیانه با سفیر ایران در پکن دیدار کرد.

‌براساس گزارش CGTN، دو طرف در این دیدار درباره اوضاع متشنج کنونی در منطقه خاورمیانه بحث و تبادل نظر کردند.

وال استریت‌ژورنال: حمله به پایگاه دیه‌گو گارسیا از آن جهت حائز اهمیت است که این پایگاه یکی از کلیدی‌ترین نقاط پشتیبانی لجستیکی و عملیاتی ارتش آمریکا برای بمب‌افکن‌های دوربرد و زیردریایی‌ها در منطقه اقیانوس هند و خلیج فارس است.

آمریکا تحویل و فروش موقت نفت با منشأ ایران را مجاز کرد

‌خبرگزاری «رویترز» نوشت وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه مجوزی ۳۰ روزه برای تحویل و فروش نفت خام و فرآورده‌های نفتی با منشأ ایران که روی کشتی‌ها بارگیری شده‌اند، صادر کرده است.

‌این درحالی است که سخنگوی وزارت نفت با انتشار پستی نوشته بود: در حال حاضر اساساً ایران نفت خام مانده بر روی آب و مازاد جهت عرضه در سایر بازارهای بین‌المللی ندارد.

‌اظهارنظر وزیر خزانه‌داری آمریکا صرفا با هدف امیدواری دادن به خریداران و کنترل روانی بازار است.

استاندار تهران: با وجود حملات دشمن، ذخایر کالاهای اساسی برای ماه‌ها تأمین است

‌استاندار تهران با اشاره به ادامه حملات دشمن و تمرکز بیش از ۴۰ درصدی آن بر روی پایتخت، از آمادگی کامل استان در تأمین کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های دولت و ذخیره‌سازی راهبردی، شرایط مطلوب و وفور کالا در شبکه توزیع استان برقرار است.

‌وی افزود: کشور با شناخت دقیق از دشمن، خود را برای جنگ طولانی آماده کرده است. هم در سطح کشور و هم در استان تهران، ذخیره‌سازی کالاهای اساسی برای چندین ماه انجام شده و انبارها آماده است.

‌استاندار تهران با اشاره به وفور کالا در بازار خاطرنشان کرد: امروز در شبکه گسترده توزیع، وفور کالا مشهود است. نکته قابل توجه اینکه در این ایام، برخلاف رویه معمول که انتظار می‌رفت افزایش قیمت رخ دهد، نه تنها گرانی نداریم، بلکه شاید برای اولین بار شرایط به‌گونه‌ای است که با وجود تحریم‌ها و فشارهای جنگی، ثبات و وفور کالا در بازار حفظ شده است.

‌استاندار تهران همچنین با اشاره به حملات گسترده دشمن به مخازن سوخت استان، گفت: با وجود اینکه مخازن مورد هدف قرار گرفت، نه تنها هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد، حتی صف طولانی هم نداشتیم که این موفقیت حاصل همراهی بی‌نظیر مردم و تلاش شبانه‌روزی دستگاه‌های اجرایی بود.

عراقچی: جنگ به ایران تحمیل شد/تنگه هرمز را به روی کشتی دشمنان بسته ایم

‌سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه در گفت وگو با خبرگزاری کیودو ژاپن با بیان اینکه جنگ به ایران تحمیل و حین مذاکره با ایالات متحده به ما حمله شد، افزود: تنگه هرمز را نبسته‌ایم.از نظر ما این تنگه باز است و فقط برای کشتی‌های متعلق به دشمنان‌ مان، کشورهایی که به ما حمله می‌کنند، بسته است.

‌وی همچنین در بخشی دیگر از این مصاحبه گفت که جنگ به ایران تحمیل شده و آنچه ایران انجام می‌دهیم، صرفاً دفاع از خود است.

‌عراقچی افزود: جنگ باید به‌طور کامل و دائمی پایان یابد و باید تضمین‌هایی وجود داشته باشد که این وضعیت دوباره تکرار نخواهد شد. همچنین خساراتی که به ایران وارد شده است باید جبران شود.

‌ما از هر ابتکاری که بتواند این جنگ را به‌طور کامل پایان دهد، استقبال می‌کنیم. آماده شنیدن و بررسی هستیم. اما در حال حاضر، هرچند برخی کشورها در تلاش برای یافتن راه‌حل هستند،

‌ما به‌دنبال آتش‌بس نیستیم. ما خواهان پایان کامل، جامع و پایدار جنگ هستیم و تنها راه‌حل قابل قبول از نظر ما، پایان کامل جنگ است.

‌ما تنگه هرمز را نبسته‌ایم.از نظر ما، این تنگه باز است. تنها برای کشتی‌های متعلق به دشمنان‌ مان، کشورهایی که به ما حمله می‌کنند، بسته است. برای سایر کشورها، کشتی‌ها می‌توانند از تنگه عبور کنند. البته مسئله ناامنی وجود دارد. ما آماده‌ایم عبور ایمن را برای آن‌ها فراهم کنیم. تنها کافی است با ما تماس بگیرند تا درباره چگونگی این مسیر گفت‌وگو کنیم./ایرنا

گوترش: هیات صلح آمریکا راهکار موثری برای مدیریت بحران‌ها نیست

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که هیات صلح آمریکا راهکار موثری برای مدیریت بحران‌ها نیست.

‌وی افزود: هدف مشخصی وجود دارد که توسط شورای امنیت تعریف و تصویب شده و ما با ساختارهای ایجادشده توسط شورای صلح به‌طور فعال همکاری می‌کنیم.

‌همه چیز دیگر اکنون یک پروژه شخصی از سوی رئیس‌جمهور ترامپ است که او کنترل کامل بر آن دارد. این، روش موثری برای حل مشکلات جدی فعلی ما نیست. ما باید نسبت به قوانین بین‌الملل و ارزش‌های منشور سازمان ملل شفاف باشیم؛ این امر برای هر ابتکار صلحی ضروری است.

تردد ژاپنی ها مشروط بر هماهنگی با تهران است

عراقچی وزیر امور خارجه ایران: ما تنگه هرمز را نبستیم، بلکه محدودیت‌هایی را برای کشتی‌های کشورهایی که در حمله به ما نقش داشتند، اعمال کردیم.

‌ما آماده ایم عبور امن کشتی ها از کشورهایی مانند ژاپن را تضمین کنیم، مشروط بر اینکه هماهنگی با تهران وجود داشته باشد

وال استریت ژورنال: ایران دو موشک بالستیک به پایگاه مشترک دیگو گارسیا با بریتانیا در اقیانوس هند شلیک کرد

ادعای وال استریت ژورنال: این اولین حمله به دیگو گارسیا از زمان آغاز به کار این پایگاه محسوب می‌شود که در ۴ هزار کیلومتری ایران قرار دارد.

بمب‌افکن‌های بی-۲ اسپیریت آمریکا نیز از این پایگاه هوایی عملیات انجام می‌دهند./انتخاب

درخواست عربستان و امارات برای تشدید حملات آمریکا به ایران

منابع غربی به ویژه آمریکایی به وبسایت میدل ایست آی گفتند که عربستان سعودی و امارات متحده عربی به تدریج به حمایت از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نزدیک‌تر می‌شوند.

به گفته این منابع عربستان سعودی و امارات از آمریکا خواسته‌اند حملات علیه ایران را ادامه دهد و از طولانی شدن جنگ حمایت کرده‌اند./فارس

ادعای میدل ایست آی به نقل از منابع آمریکایی: عربستان با استفاده آمریکا از پایگاه هوایی فهد موافقت کرده است./ صداوسیما

اکسیوس: ترامپ به دنبال بررسی پایان دادن جنگ است، بدون بازگشایی تنگه هرمز

مقام ارشد ایرانی به سی‌ان‌ان: اظهارات ترامپ عملیات روانی برای کنترل بازار است/ تهران می‌خواهد به ترامپ درس تاریخی بدهد

سی‌ان‌ان: برخلاف ادعاهای ترامپ مبنی بر کاهش تحرکات نظامی در منطقه یک مقام ارشد اطلاعاتی در تهران به ما گفت که ایران چنین برآوردی ندارد و آرایش نظامی دشمن در منطقه تغییر خاصی پیدا نکرده است.

جمع‌بندی در تهران این است که بعد از ضربه به اف ۳۵ و پایداری اخلال در تنگه هرمز، این گزاره‌ها از جمله عملیاتهای روانی ترامپ برای کنترل بازار است.

تهران به این نتیجه رسیده است که نباید به ترامپ یک درس یا پاسخ موقت بدهد؛ بلکه باید به او یک درس تاریخی بدهد.

بی‌بی‌سی: حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا در خاورمیانه، فقط در دو هفته اول جنگ حدود ۸۰۰ میلیون دلار خسارت به بار آورده است.

کمک و پشتیبانی چین از ایران 

سخنگوی چین در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اینکه آیا پکن مواد نظامی یا دوکاربرده در اختیار ایران قرار می‌دهد، اعلام کرد: «چین با حملات نظامی غیرقانونی اسرائیل و آمریکا علیه ایران که ناقض حقوق بین‌الملل است، مخالف است. چین از ایران در حفظ حاکمیت، امنیت، تمامیت ارضی و حیثیت ملی خود حمایت می‌کند و از ایران در حفظ حقوق و منافع مشروعش پشتیبانی می‌نماید.»/انتخاب

نتانیاهو سخنرانی فردای خود در مجارستان را به دلایل امنیتی لغو کرد. 

وزارت خزانه‌داری آمریکا: مجوزی صادر کردیم که اجازه فروش نفت ایران بر روی کشتی‌ها را می‌دهد.

مجوز فروش نفت ایران به معنای کاهش تحریم‌ها نیست، بلکه فرصتی برای پایان دادن به عملیات‌های جاری فراهم می‌کند.

موسسه رتبه‌بندی فیچ: اگر تنگه هرمز به مدت ۶ ماه بسته شود، قیمت نفت به‌طور متوسط ممکن است به ۱۲۰ دلار برای هر بشکه برسد.

شلیک موشک از ایران به سمت جنوب سرزمین‌های اشغالی

اجرای موج ۷۰ عملیات وعده صادق ۴ 

روابط عمومی سپاه: در عملیات‌های مشترک، تأثیرمحور و فراگیر موج هفتاد، ۵ پایگاه منطقه ای آمریکا در «الخرج»، «الظفره»، «علی السالم»، «اربیل» و بویژه «ناوگان پنجم دریایی» در مسیر تکمیل فرسایش مرحله ای برای چندمین بار در شبانه روز گذشته مورد هدف مؤثر سامانه‌های موشکی «قیام» و «عماد» و پهپادی تهاجمی قرار گرفتند.

تمرکز عملیات تهاجمی نیروهای هوافضای سپاه پاسداران بر دو منطقه راهبردی حیفا و تل‌آویو بویژه در نقاطی چون«خدرا» و «کریات اونو» و سایر نقاط همچون «ساویون» و «بن عامی» و انهدام اهداف فراتر از برآوردهای دشمن، توسط سامانه های خرمشهر ۴ و قدر چندکلاهکه، شرایط فلاکت بار صهیونیست‌ها را در اراضی اشغالی عمیق تر ساخته است.

هشدار به کشور امارات

سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص): همانطور که قبلا اعلام کرده بودیم و در عمل نیز ثابت کردیم که مبدا هرگونه تجاوز به سرزمین و حاکمیت ملی خود را مورد هجوم قرار می دهیم.

به کشور امارات هشدار می دهیم در صورت تجاوز مجدد از مبدا آن کشور به جزایر ایرانی بوموسی و تنب بزرگ در خلیج فارس، نیروهای مسلح مقتدر ایران راس الخیمه ی کشور امارات را زیر ضربات کوبنده خود قرار خواهند داد.

 ترامپ: فکر می‌کنم در برابر ایران پیروز شده‌ایم؛ کوبا روزهای بهتری را خواهد دید

دونالد ترامپ روز جمعه به وقت محلی در گفت وگو با شبکه تلویزیونی MS NOW در پاسخ به این سوال که ایالات متحده در مورد کوبا چه خواهد کرد، گفت: «شما فقط تماشا کنید. کوبا روزهای بهتری را خواهد دید.»/ایرنا

گوترش: هیچ تردیدی دربارۀ حق ایران در دفاع از خود وجود ندارد

دبیرکل سازمان ملل در گفتگوی تلفنی با سید عباس عراقچی با بیان این‌که هیچ تردیدی درباره حق ایران در دفاع از خود وجود ندارد، بر ضرورت تلاش برای جلوگیری از گسترش درگیری‌ها و کاستن از تبعات انسانی و امنیتی آن در منطقه تأکید کرد.

رسانه عبری: شرایط جوی به نفع ایران است

کانال تلویزیونی کان رژیم صهیونیستی، به نقل از یک مسئول امنیتی‌ گزارش داد: ابرها در ایران مانع کار پهپادهای اسرائیلی می‌شوند و به ایران اجازه می‌دهند، موشک‌های بیشتری شلیک کند.

آمادگی ارتش دانمارک برای مقابله با حمله احتمالی آمریکا به گرینلند

یک شبکه تلویزیونی دانمارکی گزارش داد که این کشور در ژانویه ۲۰۲۶ و همزمان با اوج‌گیری بحران بر سر جزیره گرینلند، خود را برای مقابله با «حمله احتمالی» از سوی ایالات متحده آمریکا آماده کرده بود.

نیروهای ارتش دانمارک اقدام به انتقال مواد منفجره به گرینلند کردند تا در صورت وقوع درگیری، باندهای فرودگاه در نوک و کانگرلوسواک را تخریب کنند و مانع از فرود نیروهای مهاجم شوند./صدا و سیما

موج  "شصت و نه" عملیات وعده صادق ۴ علیه شرکت های پشتیبانی رزمی و صنایع رزمی - نظامی و مخابراتی - راداری رژیم صهیونیستی اجرا شد

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: موج "شصت و نه" عملیات وعده صادق ۴ با رمز یا مقلب القلوب والابصار و هدیه به شهدای امنیت، علیه اهدافی در قلب سرزمین های اشغالی، تل آویو، عَکّا و خلیج حیفا شامل شرکت های پشتیبانی رزمی و صنایع رزمی - نظامی و مخابراتی - راداری رژیم صهیونیستی، پایگاه های ارتش تروریستی آمریکا در منطقه شامل پایگاه علی السالم و پایگاه الخرج محل ذخیره سوخت رسان ها و تامین سوخت جنگنده های اف شانزده و اف سی و پنج دشمن آمریکایی با سامانه های راهبردی قدر و خیبرشکن و میانبردهای ذوالفقار و قیام و پهپادهای انهدامی، با حول و قوه الهی به صورت کاملا موفق به انجام رسید.

همانگونه که فرماندهی معظم کل قوا فرمودند؛ «سر و کار دشمن فقط با موشک و پهپاد و اژدر و امور نظامی نیست؛ خط مقدم ایران خیلی بزرگتر از ذهنیت حقیر و کوچک او است.»

بیچاره خواهید شد. این موج همچنان ادامه دارد...

اردوغان: اسرائیل بهای کشتن هزاران نفر را خواهد پرداخت.

ایالت جورجیا مالیات سوخت را به‌دلیل جنگ علیه ایران تعلیق کرد

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد ایالت جورجیا در آمریکا در واکنش به افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ در خاورمیانه، مالیات بر سوخت را به حالت تعلیق درآورده است./تسنیم

حمله موشکی ایران به اسرائیل 

ارتش اسرائیل اعلام کرد که شلیک موشک‌هایی از مرکز ایران به سمت اراضی اشغالی را رصد کرده است./فارس

پایان محدودیت یک‌طرفه در محورچالوس از امشب

جانشین پلیس راه راهور فراجا: محور چالوس و آزادراه تهران-شمال که به مدت حدود ۱۲ ساعت به‌صورت یک‌طرفه مدیریت شده بود، از ساعت ۲۲:۰۰ امشب (۲۹ اسفندماه) مجدداً به‌صورت دوطرفه بازگشایی می‌شود.

ایالت جورجیا مالیات سوخت را به‌دلیل جنگ علیه ایران تعلیق کرد

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد ایالت جورجیا در آمریکا در واکنش به افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ در خاورمیانه، مالیات بر سوخت را به حالت تعلیق درآورده است./تسنیم

سفر وزیر خارجه ترکیه به ابوظبی

«هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه با سفر به ابوظبی با محمد بن زاید، رییس امارات دیدار کرد.

بررسی آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران محور رایزنی های طرفین عنوان شده است./تسنیم

بلومبرگ، به نقل از منبعی که در ارتباط مستقیم با تهران است: ایران آماده نیست در حالی که مورد حمله قرار دارد، در مورد باز کردن تنگه هرمز بحث کند.

سی‌ان‌ان: ارزیابی اطلاعات دفاعی به این نتیجه رسیده است که ایران ممکن است بتواند تنگه هرمز را از یک ماه تا شش ماه بسته نگه دارد.

وزیر انرژی قطر به رویترز: تولید انرژی قطر تنها پس از توقف درگیری‌ها از سر گرفته خواهد شد

بازگشت به عملیات دائمی حداقل ۳ تا ۴ ماه پس از توقف درگیری‌ها زمان خواهد برد.

بلومبرگ، به نقل از منبعی که در ارتباط مستقیم با تهران است: ایران آماده نیست در حالی که مورد حمله قرار دارد، در مورد باز کردن تنگه هرمز بحث کند.

حمله به مقر پشتیبانی لجستیکی آمریکا در بغداد

شبکه العربی به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد این مقر متعلق به سفارت آمریکا است و در نزدیکی فرودگاه بغداد قرار دارد.

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی: عادی شدن جریان انرژی از خلیج‌فارس حداقل ۶ ماه طول می‌کشد

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که عادی‌سازی جریان انرژی از خلیج‌فارس به حداقل ۶ ماه زمان نیاز دارد. این موضوع به دلیل تنش‌های اخیر در منطقه و تأثیر آن بر بازارهای جهانی انرژی مطرح شده است.

وی افزود که این وضعیت می‌تواند بر قیمت‌های جهانی نفت و گاز تأثیر بگذارد و نیاز به همکاری‌های بین‌المللی برای مدیریت این بحران را ضروری می‌سازد. همچنین، رئیس آژانس بر اهمیت تنوع منابع انرژی و کاهش وابستگی به یک منطقه خاص تأکید کرد.

ترامپ: کسی در ایران نیست که مذاکره کنیم

دونالد ترامپ درباره ایران: وضعیت سختی داریم. می‌خواهیم با آنها صحبت کنیم ولی کسی نیست که صحبت کنیم. البته می‌دانید؛ از همین وضعیت خوشمان می‌آید /فارس

این قول را به مردم می‌دهم که دولت با تمام وجود در خدمت آنها خواهد بود

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری، در پیام نوروزی: امسال بیش از هر سال دیگری به نوروز نیاز داریم

امیدوارم این ناملایمات و سختی‌ها به زودی تمام شود

ادعای ترامپ: ایران می‌خواست خاورمیانه را بگیرد 

او همچنین مدعی شد: اگر آنها سلاح هسته‌ای داشتند از آن استفاده می‌کردند./فارس

کنایه عراقچی به آمریکا در خصوص تکرار سناریوی ویتنام در ایران

وزیر خارجه ایران: آمریکایی ها فراموش نکرده‌اند که حتی زمانی که صدها سرباز آمریکایی در جنگ ویتنام کشته می‌شدند و سرانجام جنگ نیز از پیش روشن بود، ژنرال ویلیام وست‌مورلند را به کشور بازگرداندند تا به همه اطمینان دهد که اوضاع به‌خوبی پیش می‌رود و اینکه آمریکا «در حال پیروزی» است.

رسانه‌ها نیز این را از یاد نبرده‌اند؛ آن جلسات توجیهی آکنده از خیال‌پردازی در خطوط مقدم، بعدها به عنوان مزخرفات ساعت پنج، معروف و بدنام شدند./ایسنا

نخستین سهمیه بنزین ۱۴۰۵ بامداد شنبه شارژ می شود

وزارت نفت اعلام کرد: ۶۰ لیتر سهمیه بنزین فروردین ۱۴۰۵ خودروهای شخصی بدون هیچ‌گونه تغییری، بامداد شنبه (یکم فروردین) در کارت‌های هوشمند سوخت شخصی شارژ می‌شود.

رهبر انقلاب با اشاره به وجود تفاوت در خاستگاه‌های مذهبی، فکری، فرهنگی و سیاسی مردم؛ وحدت بین هموطنان، دشمن را به شکست کشانده است

در حال حاضر در اثر وحدت عجیبی که بین شما هموطنان با همه تفاوت خاستگاههای مذهبی، فکری، فرهنگی و سیاسی ایجاد شده، در دشمن شکستگی بوجود آمده است. این را باید نعمتی خاص از ناحیه حضرت حق جلّ‌ و علا دانست و بسیار بر آن با زبان و در دل و هم در مقام عمل، شکر بجا آورد... این نعمت عظمی را صرفاً رحمتی از ناحیه حضرت حق جلّ و علا بدانیم و تا حد ممکن از آن خوب استفاده کنیم./ بخشی از پیام رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵ شمسی 

رهبر انقلاب اسلامی آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای سال ۱۴۰۵ را به نام اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی نامیدند

اسراییل و امریکا در زمان سال تحویل به تهران حمله هوایی کردند/جماران

رادیو آمریکایی ان‌پی‌آر: خلبان اف۳۵ مورد اصابت ایران زخم‌های ترکش‌ در بدنش دارد

جنگنده مورد اصابت قرار گرفته بعید است به زودی بتواند به حالت عملیاتی برگردد./میزان

وزیر خارجه فرانسه: راه‌حل آشکاری برای تنش‌های منطقه‌ای در کوتاه‌مدت وجود ندارد

وزیر امور خارجه فرانسه: هیچ راه کوتاه‌مدت آشکاری برای خروج از تشدید تنش‌های منطقه‌ای وجود ندارد اما این به هیچ وجه نباید بهانه‌ای برای بی‌عملی باشد.

فرانسه و متحدانش به تلاش برای یافتن یک راه‌حل پایدار ادامه خواهند داد./ایسنا

ادعای استعفای مسئولان دولت تکذیب شد

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهوری هرگونه ادعای رسانه‌ای درباره استعفای مسئولان دولتی را تکذیب کرد.

وزیر خارجه فرانسه: راه‌حل آشکاری برای تنش‌های منطقه‌ای در کوتاه‌مدت وجود ندارد

وزیر امور خارجه فرانسه: هیچ راه کوتاه‌مدت آشکاری برای خروج از تشدید تنش‌های منطقه‌ای وجود ندارد اما این به هیچ وجه نباید بهانه‌ای برای بی‌عملی باشد.

فرانسه و متحدانش به تلاش برای یافتن یک راه‌حل پایدار ادامه خواهند داد./ایسنا

فارن‌افرز: ایران می‌خواهد ترامپ را مجبور کند بین «منافع اسرائیل» و «ثبات بازار جهانی انرژی» یکی را انتخاب کند

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ با ایران خطرناک‌ترین بحران انرژی در تاریخ است

بازگشت جریان نفت و گاز از خلیج ممکن است ۶ ماه یا بیشتر طول بکشد.

میزان نفتی که قطع شده است، بیشتر از مقداری است که در شوک‌های دهه هفتاد قطع شده بود.

میزان گاز متوقف شده در حال حاضر بیش از دو برابر مقداری است که در سال ۲۰۲۲ از روسیه به اروپا قطع شده بود.

قیمت‌های انرژی ممکن است همچنان افزایش یابد تا زمانی که حمل‌ونقل از تنگه هرمز تحت تأثیر قرار گیرد./ انتخاب

واکنش سفارت ایران در دانمارک به شایعات درباره پناهنده شدن دیپلمات‌های ارشد سفارت

در بیانیه سفارت تأکید شده است که پس از این اتفاق، برخی از حساب‌های کاربری عوامل بیگانه با داستان‌سرایی جعلی، اقدام به انتشار شایعات دروغین درباره پناهنده شدن دیپلمات‌های ارشد سفارت کشورمان در کپنهاگ کرده و مدعی شدند این دیپلمات‌ها پست سازمانی خود را ترک و درخواست پناهندگی کرده‌اند.

سفارت در بیانیه خود، ضمن تکذیب این شایعات بی‌اساس، تأکید کرده است که تمام کارکنان سفارت همچنان و با افتخار به انجام وظایف خود مشغول بوده و بدون توجه به اقدامات بزدلانه و اطلاعات کذب منتشرشده، به ملت شریف ایران و شهدای انقلاب اسلامی وفادارند.

سوئیس صادرات سلاح به آمریکا را تعلیق کرد

بیانیه دولت سوئیس: صادرات تجهیزات جنگی به طرفین درگیر در درگیری مسلحانه بین‌المللی با ایران در طول مدت درگیری مجاز نیست.

از زمان حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران در ۲۸ فوریه، هیچ مجوز جدیدی برای صادرات تجهیزات جنگی به ایالات متحده صادر نشده است.

ادعای اوکراین: واحدهای رهگیر در خاورمیانه مستقر کردیم

بعد از گزارش‌ها درباره درخواست کمک آمریکا و کشورهای منطقه از اوکراین برای مقابله با پهپادهای ایرانی، کی‌یف امروز مدعی شد که ‌واحدهای رهگیر در پنج کشور منطقه مستقر کرده است.

طبق گزارش رویترز، دبیر شورای امنیت اوکراین رستم عمروف همچنین گفت که «کارهایی هم برای گسترش مناطق تحت پوشش در حال انجام است»./جماران

بقائی: سالروز ملی شدن صنعت نفت جلوه‌ای ماندگار از مقاومت ملی ایرانیان در برابر مداخله بیگانه و نشانه‌ای از عزم ملی ما برای پاسداشت حق تعیین سرنوشت است

عراقچی: اظهارات نتانیاهو با وضعیت فعلی او به عنوان یک جنایتکار جنگی تحت تعقیب نیز مطابقت دارد

وزیر امور خارجه کشورمان در ایکس نوشت: برای کسی که تا این حد به حسن نیت مسیحیان در ایالات متحده متکی است، تحقیر آشکار عیسی مسیح (ع) توسط نتانیاهو قابل توجه است.

‌ستایش بی‌حد و حصر او از چنگیز خان، خونریزترین کسی که منطقه ما تا به حال به خود دیده است، با وضعیت فعلی او به عنوان یک جنایتکار جنگی تحت تعقیب نیز مطابقت دارد.

سردار شکارچی: از این پس مراکز سیاحتی و تفریحی در جهان برای دشمنان امنیت نخواهد داشت

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: ترور مقامات و مسئولان کشور و برخی از فرماندهان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ناشی از استیصال، درماندگی و خباثت دشمن است.

‌مسئولان و فرماندهان بزدل، خلبانان و سربازان خبیث شما را زیر نظر داریم و آن زمان دیر نخواهد بود که شما را با ذلت و خواری از مخفی گاه‌ها و پناهگاه‌ها بیرون بکشیم و به سزای عمل نحس‌تان برسانیم.

‌از این پس، براساس اطلاعاتی که از شما در اختیار ماست، گردشگاه‌ها، تفرجگاه‌ها و مراکز سیاحتی و تفریحی در جهان نیز برای شما امنیت نخواهد داشت.

تعرفه‌های پزشکی ۱۴۰۵ ابلاغ شد

‌تعرفه‌های خدمات پزشکی سال ۱۴۰۵ نهایی و از ابتدای فروردین‌ماه در مراکز درمانی سراسر کشور اجرایی می‌شود. معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد که این تعرفه‌ها پیش از پایان سال گذشته ابلاغ شده‌اند تا مراکز بتوانند خدمات خود را بر اساس نرخ‌های جدید ارائه دهند.

‌تعرفه‌های جدید شامل تمامی خدمات حوزه سلامت از جمله ویزیت پزشکان، خدمات بستری و سرپایی، خدمات آزمایشگاهی، رادیولوژی و همچنین هتلینگ بیمارستان‌ها است. این نرخ‌ها برای تمامی مراکز دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه ابلاغ شده است.

استانداری هرمزگان: در پی شنیده شدن صدای چند انفجار در شهر بندرعباس، خوشبختانه هیچ آسیبی به مناطق مسکونی و تجاری و اماکن عمومی شهر بندرعباس وارد نشده است

دستور رئیس‌جمهور به استانداران در آستانه سال نو

پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت:

‌استانداران محترم؛ مدیریت میدانی و حفظ آرامش جامعه اولویت ماست. تأمین نیازهای اساسی و کمک به استان‌های همجواری که مورد هجوم بیشتری هستند را جدی بگیرید. گزارش‌های استان‌ها را به‌صورت منظم دریافت می‌کنم؛ مردم نباید کمبودی احساس کنند. از همه شما که ‌پای کار مردم ⁩هستید، قدردانی می‌کنم.

واشنگتن پست به نقل از یک مقام آمریکایی:

روبیو به قانون‌گذاران آمریکایی تأکید کرد که ایالات متحده به دنبال تغییر رژیم ایران نیست.

پیشنهاد ساده‌لوحانه گوترش به ترامپ برای پایان جنگ

دبیرکل سازمان ملل: من فکر می کنم که اسرائیل به عنوان یک استراتژی، به دنبال نابودی کامل توان نظامی ایران و تغییرحکومت است.

‌معتقدم ایران یک استراتژی دارد که عبارت است از مقاومت تا حد امکان.

‌اگر آمریکا تصمیم بگیرد ادعا کند کار خود را انجام داده ترامپ قادر خواهد بود کسانی را که باید متقاعد شوند، متقاعد می‌کند که کار انجام شده است.

آکسیوس مدعی برنامه ترامپ علیه جزیره خارک شد

‌وب سایت آکسیوس مدعی شد: دولت ترامپ در حال بررسی طرح‌هایی برای اشغال یا محاصره جزیره خارک ایران به منظور فشار برای بازگشایی تنگه هرمز است.

‌این رسانه آمریکایی مدعی شد: کاخ سفید و پنتاگون در حال بررسی اعزام نیروهای بیشتر به منطقه در آینده نزدیک هستند.

‌آکسیوس ادعا کرد: ترامپ می‌خواهد تنگه هرمز را باز کند و اگر مجبور شود برای این کار جزیره خارک را تصرف کند، این کار را خواهد کرد./جماران

نخست وزیر مجارستان: بحران سوخت اروپا در هفته‌های آینده بیشتر آشکار می‌شود

ویکتور اوربان با اشاره به کمبود و گرانی سوخت در جهان پس از تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران:

‌اروپا بدون نفت روسیه در شرایط کمبود جهانی سوخت دوام نخواهد آورد و این موضوع ظرف چند هفته برای همه آشکار خواهد شد.

‌مجارستان نه تنها به احیای عرضه نفت از طریق خط لوله دروژبا نیاز دارد، بلکه تضمین‌های اوکراین مبنی بر عدم تکرار محاصره نیز ضروری است.

حمله اسرائیل و آمریکا به اسکله تجاری بندرلنگه/ ۱۶ لنج تجاری و مردمی در آتش سوخت

فرماندار بندرلنگه:در پی حمله‌ هوایی آمریکایی-صهیونی‌، دست‌کم ۱۶ فروند لنج باری متعلق به شهروندان بندرلنگه و بندرکنگ به‌طور کامل در آتش سوخت.

‌تصاویر منتشرشده از محل حادثه، ابعاد گسترده تخریب و آتش‌سوزی در اسکله و حریق در لنج‌ها را نشان می‌دهد‌.

‌این شناورها نقش مهمی در تأمین معیشت دریانوردان و ساکنان منطقه داشته‌اند که هدف مستقیم قرار گرفته‌اند و خسارات قابل توجهی به فعالان محلی وارد شده است/ تسنیم

چین: به مذاکرات با واشنگتن برای بهبود روابط تجاری ادامه خواهیم داد

سخنگوی وزارت بازرگانی چین با اشاره به مذاکرات اخیر میان پکن واشنگتن طرفین در پاریس گفت که چین و آمریکا به استفاده از ساز و کار مشاوره ای و رایزنی ها برای حل و فصل اختلافات و توسعه پایدار روابط تجاری و اقتصادی دوجانبه ادامه خواهند داد.

شرکت بازان که پالایشگاه‌های حیفا را اداره می‌کند: حمله موشکی باعث آسیب به زیرساخت‌های برقی شد که تأسیسات مجتمع را تغذیه می‌کنند

الجولانی: تحولات منطقه بی سابقه است/ به خاطر حفظ مسیر توسعه از جنگ فاصله می گیریم

ابو محمد الجولانی (احمد الشرع)، رئیس‌جمهور موقت سوریه، آنچه را که در منطقه در حال رخ دادن است «رویدادی بزرگ و نادر» توصیف کرد که از زمان جنگ جهانی دوم بی‌سابقه بوده است و تأکید نمود که سوریه برای حفظ مسیر توسعه‌اش از منازعه دوری می‌کند.

شهادت سرتیپ اسماعیل احمدی، مسئول اطلاعات نیروهای بسیج تایید و اعلام شد

وی همراه با سرلشکر سلیمانی به شهادت رسید/ تسنیم

مخبر: ملتی که اراده اتمی دارد، بمب اتم نمی خواهد

مشاور رهبر انقلاب: نتیجه پیروزی جمهوری اسلامی در جنگ تحمیلی اخیر و تعیین رژیم جدیدی برای تنگه هرمز

- تضعیف پترودلار و آغازی بر پایان"آقایی دلار"

- ایجاد تقاضا برای ریال

- درآمد مطمئن برای ایران

- تبدیل جمهوری اسلامی از کشور تحریم شونده به تحریم کننده

تعطیلی حافظیه، تخت جمشید و دیگر مکان‌های تاریخی در لحظه تحویل سال ۱۴۰۵

مدیرکل امور پایگاه‌های میراث ملی و جهانی اعلام کرد: مراسم تحویل سال ۱۴۰۵ در اماکن تاریخی برگزار نمی‌شود و موزه‌ها در نوروز همچنان تعطیل خواهند بود.

هشدار رئیس بانک مرکزی اروپا درباره تاثیرات تورمی جنگ

‌کریستین لاگارد رئیس بانک مرکزی اروپا در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرد: جنگ علیه ایران، چشم‌انداز اقتصادی را به طور قابل توجهی نامطمئن‌ کرده است و تأثیر قابل توجهی بر تورم در کوتاه‌مدت خواهد گذاشت.

‌وی با بیان اینکه جنگ علیه ایران با تاثیرگذاری بر بازارهای نفت و گاز، پیامدهای اقتصادی برای مصرف کنندگان انرژی و کالا در جهان دارد، گفت: اگر این روند ادامه یابد، افزایش قیمت انرژی ممکن است از طریق اثرات غیرمستقیم و ثانویه منجر به افزایش گسترده‌تر تورم شود.

‌رئیس بانک مرکزی اروپا بار دیگر تأکید کرد که یک درگیری طولانی‌مدت به‌طور همزمان تورم را افزایش و فعالیت اقتصادی را تضعیف می‌کند.

اردوغان: خاورمیانه در جوش و خروش است

‌رئیس‌جمهور ترکیه در پیامی به مناسبت عید فطر: خاورمیانه اکنون در حال جوش و خروش است و همانطور که می‌دانیم، اسرائیل صهیونیستی صدها هزار نفر را کشته است. به خواست خدا، هزینه این کار را خواهد پرداخت. من در این مورد شکی ندارم.

اینفانیتنو: تمام تیم‌ها در جام جهانی شرکت می‌کنند

‌فیفا نمی‌تواند اختلافات ژئوپولیتیکی را حل کند، اما ما متعهد به استفاده از قدرت فوتبال در زمانی هستیم که افکار و قلب‌های ما به سوی کسانی است که از جنگ‌های مداوم رنج می‌برند.

‌ما می‌خواهیم جام جهانی را همان‌طور که برنامه‌ریزی شده برگزار کنیم و هویت ۴۸ تیم شرکت‌کننده به زودی تأیید خواهد شد؛ زیرا ما بسیار مشتاقیم که مسابقات در زمان مقرر برگزار شود.

‌اینفانتینو در پاسخ به درخواست‌های ایران درباره امکان انتقال مسابقات جام جهانی از ایالات متحده به مکزیک گفت: ما می‌خواهیم مسابقات جام جهانی فوتبال طبق برنامه برگزار شود./ایسنا

وزارت امور خارجه چین درباره احتمال رفع تحریم‌های نفتی واشنگتن علیه ایران: تضمین تامین پایدار و بدون مانع مسئولیت همه طرف‌ها است

گوترش: کلید حل مشکل این است که ایالات متحده اعلام کند مأموریتش را به پایان رسانده است

‌باید جنگ متوقف شود و این به دست ایالات متحده است که آن را متوقف کند./هم میهن

پیام رهبر معظّم انقلاب اسلامی خطاب به رئیس‌جمهور محترم در پی شهادت حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات

رئیس‌جمهوری محترم، جناب آقای پزشکیان دامَت‌حِفاظَتُه و زیدَ عِزُّه

‌بعدَ التّحیه والسلام؛ بدینوسیله شهادت وزیر پرتلاش اطلاعات و جانباز گمنام باسابقه، حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب رضوان‌الله تعالی‌علیه را به جنابعالی و هیئت محترم دولت و همکاران آنجناب در وزارت اطلاعات و بالخصوص به خانواده آن بزرگوار تبریک و تسلیت عرض میکنم.

‌بی‌شک جای خالی ایشان باید با تلاش مضاعف دیگر مسئولین و کارکنان آن وزارتخانه حساس جبران شود و امنیت از دشمنان داخلی و خارجی سلب و به عموم هموطنان ارزانی گردد. از خداوند منان، بقاء جنابعالی و سائر همکاران و علوّ مقام برای آن شهید عزیز را خواستارم.

قالیباف: هدف قرار گرفتن F۳۵ آمریکایی فروپاشی یک نظم بود

‌رئیس مجلس شورای اسلامی: اف-۳۵ مجسمه‌ای از تفرعن ارتش آمریکا بود که برای اولین بار در جهان مورد اصابت قرار گرفت؛ این لحظهٔ فروپاشی یک نظم بود.

بیانیه سپاه پاسداران درپی شهادت سردار نائینی

‌شهادت پرافتخار مجاهد عرصه فرهنگ و رسانه، سردار سرتیپ پاسدار «علی محمد نایینی»، معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جنایت حمله ناجوانمردانه تروریستی آمریکایی صهیونیستی در سحرگاه آخرین روز از ماه مبارک رمضان، را به محضر فرماندهی معظم کل قوا، خانواده معزز شهید، آحاد فرماندهان و پاسداران رشید انقلاب اسلامی، اصحاب رسانه و همچنین مردم شهید پرور خطه کاشان تبریک و تسلیت عرض می نمایم.

‌خدمات دلسوزانه این سردار رشید و پرتلاش طی بیش از چهار دهه در عرصه‌های پاسداری از انقلاب اسلامی، بویژه عرصه تبلیغات جنگ تحمیلی ۸ ساله، مستندسازی و روایتگری دفاع مقدس و سخنگویی سپاه پاسداران طی دو سال اخیر و در عملیات‌های وعده صادق ۲ ،۳ و ۴، از ایشان تصویری برجسته و ماندگار در تاریخ جهاد و ایثار ثبت کرد. نظریات تحولی و الگوهای کارآمد ایشان در عرصه‌های «جنگ نرم» راهنمای پاسداران انقلاب و افسران جنگ شناختی علیه استکبارگران خواهد بود.

‌به روح پرفتوح آن سردار رشید، شجاع و با اخلاص درود می فرستیم و با تکریم رشادت‌های بی‌وقفه ایشان و برادر شهیدش، عهد می بندیم راه باصلابت و پر امید آنان در مبارزه با جنایتکاران تروریست بویژه در عرصه های نرم و شناختی را ادامه دهیم و هرگز اجازه ندهیم صدای باشکوه سپاه مقتدر مردمی در قلوب مومنان قطع و در قدرت نرم و معنوی سپاه پاسداران خللی ایجاد شود.

«وَهُوَ الْقَاهِرُ فَوْقَ عِبَادِهِ ۚ وَهُوَ الْحَکِیمُ الْخَبِیرُ»

سردار علی محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شهادت رسید

عراقچی: توقف جنگ باید همراه تضمین‌هایی باشد که از تکرار مجدد تجاوزات جلوگیری کند

‌عراقچی وزیر خارجه در گفتگوی ایوِت کوپر، وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره اینکه برای بار دوم در حالیکه در میانه دیپلماسی بودیم، مورد تجاوز نظامی قرار گرفتیم، تصریح کرد؛ «آمریکا و رژیم اسرائیل، برخلاف تمامی اصول و قواعد بین‌المللی، به کشور ما حمله کردند. رهبر ما و برخی مقامات ارشد و تعداد زیادی از مردم بی‌گناه، از جمله بیش از ۱۷۰ دانش‌آموز یک مدرسه ابتدایی، را ناجوانمردانه به شهادت رساندند.»

‌وزیر خارجه همچنین ضمن تشریح اقدامات دفاعی کشورمان در مقابله با تجاوز آمریکا و اسرائیل، از رویکرد منفی و جانبدارانه انگلیس و برخی کشورهای اروپایی نسبت به این تجاوز آشکار، که ناقض حقوق بین‌الملل است، انتقاد کرد.

‌عراقچی با تأکید بر حق ذاتی ایران در دفاع مشروع بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد اظهار داشت: «ما به حاکمیت کشورهای همسایه احترام گذاشته و قصدی برای حمله به آنها نداشته‌ایم، اما متأسفانه پایگاه‌های آمریکایی در این کشورها قرار دارند و از این پایگاه‌ها به ما حمله می‌شود و این کشورها به مسئولیت بین‌المللی خود در جلوگیری از استفاده از سرزمین‌شان برای حملات علیه ایران عمل نکرده‌اند.»

‌وزیر خارجه همچنین ضمن محکومیت شدید حمله به تأسیسات پارس جنوبی، از عدم محکومیت این اقدام خطرناک و ماجراجویانه انتقاد کرده و از موضع انگلیس و برخی دیگر از کشورها در محکومیت اقدام واکنشی ایران نیز انتقاد جدی کرد.

‌عراقچی در خصوص هرگونه مساعدت و کمک به متجاوزان در این اقدام غیرقانونی علیه ایران هشدار داد و افزود : «این‌گونه اقدامات صرفاً موجب تشدید اوضاع و پیچیده‌تر شدن شرایط خواهد شد. »

‌وزیر خارجه ضمن اشاره به وضعیت فعلی منطقه و تنگه هرمز که در  نتیجه اقدامات خصمانه و تجاوزکارانه آمریکا و اسرائیل است، تصریح کرد؛«راه عادی شدن شرایط، توقف این حملات است. توقف جنگ باید همراه با تضمین‌هایی باشد که از تکرار مجدد این تجاوزات جلوگیری کند.»

‌وزیر خارجه ضمن انتقاد شدید از اقدام انگلیس در خصوص در اختیار گذاشتن پایگاه‌های نظامی به آمریکا افزود: «قطعاً این اقدامات به‌عنوان مشارکت در تجاوز تلقی شده و در تاریخ روابط دو کشور ثبت خواهد شد. در عین حال، ما حق ذاتی خود در دفاع از حاکمیت و استقلال کشور را محفوظ می‌دانیم.»

‌عراقچی خواستار آن شد که مقامات انگلیس از هرگونه همکاری با آمریکا و رژیم صهیونیستی، در عرصه‌های نظامی و رسانه‌ای از جمله فراهم‌سازی بستر فعالیت برای شبکه‌های تروریستی، اجتناب کنند.

‌وزیر امور خارجه انگلیس نیز با تأکید بر لزوم توقف جنگ و کاهش تنش در منطقه، نسبت به پیامدهای منفی سیاسی و اقتصادی این درگیری در سطح منطقه و جهان، از جمله تشدید وضعیت در تنگه هرمز، ابراز نگرانی کرد./شرق

شکاف‌ در پایگاه حامیان ترامپ بر سر جنگ با ایران

‌نتایج یک نظرسنجی جدید از سوی مؤسسه کوئینسی نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از حامیان دونالد ترامپ، با وجود حمایت کلی از او، خواستار اعلام پایان جنگ با ایران هستند و نسبت به اعزام نیروهای زمینی و پیامدهایی مانند افزایش قیمت بنزین نگرانی جدی دارند./ایسنا

میدل ایست آی: آمریکا و اسرائیل میراث فرهنگی ایران را تخریب کردند

‌از اصفهان و تهران گرفته تا خرم‌آباد، حملات آمریکا و اسرائیل مکان‌های تاریخی مهمی از جمله آثار ثبت‌شده در میراث یونسکو را تخریب کرده است.

نفت ۳۷٠ دلاری در اروپا به فروش رسید

‌با وجود ثبت قیمت حدود ۱۱۸ دلار برای هر بشکه نفت برنت در بازارهای جهانی، داده‌های جدید نشان می‌دهد مصرف‌کنندگان در کشورهای مختلف عملاً هزینه‌ای به‌مراتب بالاتر پرداخت می‌کنند.

‌به‌طوری که قیمت واقعی نفت در جایگاه‌های سوخت (به‌صورت معادل بشکه) در آلمان به حدود ۳۷۲ دلار، بریتانیا ۲۸۶ دلار، ژاپن و هند هرکدام ۱۹۱ دلار، چین ۱۸۹ دلار و ایالات متحده ۱۴۰ دلار می‌رسد.

‌این اختلاف چشمگیر میان قیمت معاملات کاغذی نفت و هزینۀ نهایی برای مصرف‌کنندگان، به عواملی مانند مالیات‌های سوخت، هزینه‌های پالایش و توزیع، سیاست‌های یارانه‌ای و نرخ ارز نسبت داده می‌شود./ فارس

هزینه جنگ ترامپ با ایران شاید به چند هزار میلیارد دلار برسد

یک مقام آمریکا به اینترسپت:فرزندان فرزندان من، و احتمالاً فرزندان آنها، هزینه این را خواهند پرداخت.

‌دولت ترامپ به شدت هزینه‌های جنگ آمریکا با ایران را کمتر از واقع برآورد می‌کند و تخمین‌های پراکنده‌ای ارائه می‌دهد که درک نادرستی از هزینه‌ها به آمریکایی‌ها ارائه می‌دهد.

‌کارشناسان هزینه‌های جنگ می‌گویند که این جنگ روزانه بین ۱ تا ۲ میلیارد دلار - یا تقریباً ۱۱۵۰۰ تا ۲۳۰۰۰ دلار در ثانیه - هزینه دارد.

‌این هزینه می‌تواند در ماه‌های آینده به یک چهارم تریلیون دلار یا بیشتر افزایش یابد./تسنیم

نفت ۱۱۲ دلار را رد کرد

‌براساس گزارش بلومبرگ، قیمت جهانی نفت برنت با افزایش ۵ دلار به ۱۱۲ دلار و ۳۸ سنت رسیده است.

سپاه: ادامه موج ۶۶ با موفقیت علیه اهدافی در قدس غربی و حیفا و پایگاه الظفره اجرا شد

‌سپاه از اجرای موفق عملیات‌هایی علیه اهدافی در قدس غربی و حیفا و پایگاه الظفره ارتش تروریستی آمریکا در منطقه، در جریان موج شصت و ششم عملیات وعده صادق ۴ خبر داد.

توزیع سوخت بدون اختلال ادامه دارد

‌نواز، سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: درجنگ رمضان و ایام نوروز بدون هیچ اختلال و وقفه‌ای توزیع سوخت ادامه خواهد داشت.

‌بیش از ۹۰ هزار نفر در بخش‌های تولید و توزیع انتقال فرورده‌های نفتی در آماده‌باش هستند.

‌عدم مراجعات غیرضروری به جایگاه سوخت را شاهد هستیم که با کاهش مصرف کشور مواجه شده است.

سپاه: ادامه موج ۶۶ با موفقیت علیه اهدافی در قدس غربی و حیفا و پایگاه الظفره اجرا شد

‌سپاه از اجرای موفق عملیات‌هایی علیه اهدافی در قدس غربی و حیفا و پایگاه الظفره ارتش تروریستی آمریکا در منطقه، در جریان موج شصت و ششم عملیات وعده صادق ۴ خبر داد.

توزیع سوخت بدون اختلال ادامه دارد

‌نواز، سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: درجنگ رمضان و ایام نوروز بدون هیچ اختلال و وقفه‌ای توزیع سوخت ادامه خواهد داشت.

‌بیش از ۹۰ هزار نفر در بخش‌های تولید و توزیع انتقال فرورده‌های نفتی در آماده‌باش هستند.

‌عدم مراجعات غیرضروری به جایگاه سوخت را شاهد هستیم که با کاهش مصرف کشور مواجه شده است.

پروازهای خالی به دبی برای تخلیه مسافران؛ اقتصاد امارات در مسیر افت ۶ درصدی

رسانه کریدل نوشت: هواپیماها تقریباً بدون مسافر وارد دبی می‌شوند تا ده‌ها هزار نفر را که در پی فرار از جنگ هستند، از امارات خارج کنند.

همزمان، پیش‌بینی می‌شود اقتصاد امارات عربی متحده در سال جاری با کاهش حدود ۶ درصدی روبه‌رو شود.افتی که از نظر شدت با دوران همه‌گیری کرونا قابل مقایسه است./jskdl

فایننشال تایمز: یک نفتکش روز چهارشنبه مبلغ ۲ میلیون دلار برای عبور ایمن از تنگه هرمز به ایران پرداخت کرد

ایران اکنون برای عبور ایمن هر نفتکش از تنگه هرمز، میلیون‌ها دلار از کشورهای درخواست‌کننده دریافت می‌کند./میزان

پهپادها قلب نفت کویت را از کار انداخت

در پی حملات پهپادی و آتش‌سوزی، بخشی از فعالیت پالایشگاه استراتژیک مینا الاحمدی کویت با ظرفیت حدود ۳۴۶ هزار بشکه در روز متوقف شد.

مینا الاحمدی به‌همراه پالایشگاه «مینا عبدالله» مجموعاً حدود ۸۰۰ هزار بشکه در روز ظرفیت پالایشی دارند و از ارکان اصلی صنعت پالایش این کشور محسوب می‌شوند.

طبق گزارش‌های اولیه، آتش‌سوزی ناشی از حملات مهار شده اما توقف این واحدها می‌تواند بخشی از ظرفیت پالایشی کویت را از مدار خارج کرده و فشار بیشتری بر بازار جهانی نفت وارد کند.

مرشایمر: ترامپ مخفیانه به ایران اجازه داد نفت خود را بفروشد تا قیمت‌های جهانی زیر ۱۰۰ دلار باقی بماند.

استاد دانشگاه شیکاگو: بعد از آن بود که اسرائیل عمداً میادین گازی ایران را بمباران کرد تا این طرح را خراب کند و باعث افزایش شدید قیمت‌ها و نابودی اقتصاد آمریکا شود./فارس

واشنگتن پست: قیمت بالای بنزین به زودی شرکت‌های نفتی را هم تحت فشار قرار خواهد داد

برنی سندرز: ارسال ۲۰ هزار بمب به اسرائیل نقض قوانین آمریکاست

سناتور آمریکایی: نتانیاهو ۴۰ سال است به دنبال جنگ با ایران بوده و اکنون رئیس‌جمهوری در آمریکا پیدا کرده که او را همراهی می‌کند.

ارسال ۲۰ هزار بمب دیگر به کشوری که در غزه مرتکب نسل‌کشی شده، علاوه بر غیراخلاقی بودن، نقض قوانین آمریکاست.

طبق قوانین آمریکا، نمی‌توان به کشوری که قوانین بین‌المللی را نقض کرده سلاح فروخت و واضح است اسرائیل این کار را انجام داده است.

ادعای وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی: واشنگتن و متحدانش هواپیماهای تهاجمی را برای پرواز بر فراز خطوط دریایی اعزام کردند

این عملیات تشدید شده بخشی از طرح پنتاگون برای کاهش تهدید قایق‌ها، مین‌ها و موشک‌های ایران است./جماران

پیش‌بینی عربستان سعودی درباره نفت ۱۸۰ دلاری

وال استریت ژورنال نوشت که عربستان سعودی انتظار دارد که در صورت ادامه یافتن شوک انرژی فعلی تا پایان ماه آوریل، قیمت نفت به ۱۸۰ دلار برسد./ صدا و سیما 

سانچز: مخالف جنگ با ایران هستیم

نخست‌وزیر اسپانیا: اسپانیا مخالف جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران است؛ چراکه این جنگ غیرقانونی بوده و هیچ دلیلی پشت آن وجود ندارد و خسارات زیادی به بار آورده آورده است.

امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه دقایقی قبل مجدداً تاکید کرد که کشورش در هیچ گونه عملیات بازگشایی اجباری تنگه هرمز شرکت نخواهد کرد.

کنایۀ خبرنگار صهیونیست به آمار عملیاتی ارتش رژیم: «چه عالی؛ بعد از اینکه ۹۷.۴٪ از پرتابگرها، ۸۹.۱۸٪ از موشک‌ها، ۸۱٪ از فرماندهان و ۷۹٪ از تیم‌های شلیک را نابود کردیم، فقط با ۱۰۰٪ دروغگو باقی ماندیم.»

اطلاعیه سپاه درمورد ناو هواپیمابر جرالد آر فورد

بسم الله الرحمن  الرحیم

«الَّذینَ کَفَرُوا وَ صَدُّوا عَنْ سَبیلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمالَهُمْ.»(محمد، ۱) 

عقب نشینی یکباره ناو هواپیمابر جرالد آر فورد ارتش آمریکا از میدان جنگ و ناکامی در پشتیبانی نظامی از ارتشیان خسته و شکست خورده آمریکایی در منطقه غرب آسیا، پوشالی بودن قدرت مادی مستکبران را ثابت کرد و تفسیری بر آیه مبارکه «إِنَّ کَیدَ الشَّیطانِ کانَ ضَعیفًا» شد.

گسیل این ناو به منطقه با هیاهو و تبلیغات گسترده مقامات نظامی آمریکایی و رسانه‌های غربی و خروج سؤال برانگیز این ناو در اوج جنگ ولی در عین سکوت رسانه‌ای مقامات نظامی آمریکایی متکبر، نمی تواند حقیقت وضعیت مستأصل و خفت بار جنگ افروزان آمریکایی و صهیونیستی را پنهان کند.

این چه غول نظامی! است که با وقوع آتش‌سوزی در رخت‌شورخانه خود دچار بحران شده و مجبور به ترک صحنه نبرد میشود.

تغییر مسیر این ناو به سمت پایگاه آمریکا و تلاش برای عدم عبور از تنگه باب‌المندب این سوال را برای افکارعمومی جهان و منطقه رقم زده است که چرا باید یک ناو جنگی ۱۳ میلیارد دلاری آمریکا از چند قایق تندرو چندهزاردلاری نیروهای مقاومت ترس و هراس داشته باشد؟!

هرچند چنین وضعیت متزلزل و ناپایداری دقیقا در روزهای اخیر برای دیگر ناو آمریکایی، «آبراهام لینکلن» در اقیانوس هند ایجاد شده است. 

رئیس جمهور دروغگوی آمریکا که مدعی است نیروی دریایی ج.ا ایران را نابود ساخته! چرا فرمان حرکت ناوهای آمریکایی به سمت دریای عمان و دریای سرخ را نمی دهد؟

سپاهیان اسلام به شوق رویت و نوازش سیلی سخت بر ناو آمریکایی در عمق صحنه جنگ به انتظار نشسته و کاملا آماده اند تا شگفتانه های دریایی را از نزدیک به رویت تفنگداران آمریکایی برسانند. 

ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم. ما میدان جنگ را سالهاست آزموده‌ایم. آن هم بیش از ۸ سال که بر یک شقی سنگدل همچون صدام قدرتمدارانه پیروز شدیم. سرنوشت صدام در انتظار ترامپ و نتانیاهو جنایتکار است. در میدان رفتن ما شکست نیست. خدا راه شکست را به روی ما بسته است. «قل هل تربصون بنا [ایها الکفار، ایها الترامپ، ایها النتانیاهو] قل هل تربصون بنا الا احدی الحُسنِیین» شما مگر دو راه در مقابل ما بیشتر میبینید؟ این هر دو راه برای ما افتخارآمیز است. یکی راه شهادت که افتخارش همیشگی و ثابت و لایزال است و دیگری راه پیروزی که هر دو برای ما پیروزی است.»

اعتراض ایران به افشای غیرمجاز اطلاعات حساس پادمانی از سوی گروسی

نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، اظهارات رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره محل مواد و تأسیسات هسته‌ای ایران را نگران‌کننده خواند و نسبت به افشای غیرمجاز اطلاعات حساس پادمانی از سوی وی اعتراض کرد.

نمایندگی کشورمان با انتشار پیامی در ایکس نوشت: اظهارات رافائل گروسی درباره محل مواد و تأسیسات هسته‌ای ایران عمیقاً نگران‌کننده است. افشای غیرمجاز اطلاعات حساس پادمانی که توسط دولت‌ها در اختیار آژانس قرار گرفته، نقض موافقت‌نامه جامع پادمان و اساسنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی محسوب می‌شود.

چنین سوءرفتارهایی می‌تواند مسئولیت بین‌المللی برای آژانس به‌دنبال داشته باشد. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید حرفه‌ای عمل کند، به محرمانگی اطلاعات حساس احترام بگذارد و ماهیت فنی و بی‌طرف خود را حفظ کند.

نشریهٔ اکونومیست: جنگ ایران می‌تواند توان نظامی آمریکا را برای سال‌ها تضعیف کند

این جنگ درحال بلعیدن مهمات و فرسوده‌کردن نیروی دریایی آمریکاست که همین حالا هم بیش از حد توانش تحت فشار قرار دارد.

«برنی سندرز»، سناتور ارشد آمریکایی: با توجه به ویرانی‌های وحشتناکی که دولت افراطی اسرائیل بر غزه، ایران و لبنان تحمیل کرده است، آخرین کاری که مالیات‌دهندگان آمریکایی در حال حاضر باید انجام دهند، تأمین ۲۲ هزار بمب جدید برای دولت نتانیاهو است.

دیگر نباید هیچ سلاحی برای حمایت از «یک جنگ غیرقانونی» در اختیار رژیم صهیونیستی قرار گیرد./ ایرنا

سفارت آمریکا در بغداد تخلیه شد

گزارش‌ها حاکی از تخلیه فوری دیپلمات‌ها از سفارت آمریکا در بغداد است.

هیئت‌های ناتو نیز در حال ترک بغداد هستند./ صداوسیما

جنگ با ایران باعث اخراج ناخواسته آمریکایی‌ها از منطقه شد

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد بیش از ۷۰ هزار آمریکایی از زمان آغاز جنگ در ایران، از خاورمیانه به ایالات متحده بازگشته‌اند.

نخست وزیر اسپانیا، در مورد حملات آمریکا و اسرائیل به ایران: ما مخالف این جنگ هستیم زیرا غیرقانونی است، هیچ دلیلی پشت آن نیست و خسارات زیادی به بار می‌آورد

ماجرای پیامک ارسالی به برخی کاربران با نام سازمان اطلاعات سپاه

طی ساعات گذشته، شماری از شهروندان پیامکی با مضمون هشدار امنیتی دریافت کرده‌اند. در این پیامک که با عنوان «سازمان اطلاعات سپاه» ارسال شده، به گیرندگان اعلام شده است که عضویت و فعالیت آن‌ها در کانال‌های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی معارض، تحت رصد قرار گرفته است.

در بخش دیگری از این پیامک به ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی اشاره و تصریح شده است: «در صورت تداوم فعالیت، تحت پیگرد قضایی قرار خواهید گرفت».

یک منبع آگاه در سازمان اطلاعات سپاه با تائید ارسال این پیامک: این پیامک‌ها، در پی شناسایی اعضای کانال‌های اطلاع‌رسانی تحت نظر اسرائیل صورت گرفته و صرفا برای آنان ارسال شده است./فارس

ماکرون: وقتی اوضاع آرام شد می‌توانیم کشتی‌ها را در تنگه هرمز اسکورت کنیم

امانوئل ماکرون گفت که تماس‌هایی از سوی فرانسه با امیر قطر و رئیس‌جمهور دونالد ترامپ برای بررسی تحولات بحران انجام شده است.

او همچنین گفت که «فرانسه امیدوار است در ایام مناسبت‌های مذهبی، درگیری‌ها متوقف شود تا فرصتی برای راه‌حل مذاکره‌ای فراهم گردد».

ماکرون سپس گفت که فرانسه آماده مشارکت در طرح اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز در صورت آرام شدن اوضاع است.

او تأکید کرد: «مأموریت تأمین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز تهاجمی نخواهد بود، بلکه مبتنی بر هماهنگی و پرهیز از تشدید تنش با ایران است».

رویترز: قیمت قراردادهای آتی نفت خام آمریکا با کاهش ۱.۱۹ دلار معادل ۱.۲۵ درصد به ۹۴.۴۰ دلار برای هر بشکه رسید.

بازگشت سقف سوخت‌گیری با کارت شخصی به ۳۰ لیتر در روز

پس از حمله دشمن صهیونی آمریکایی به تعدادی از انبارهای نفت استان‌های تهران و البرز سقف سوخت‌گیری روزانه با کارت شخصی در این استان‌ها ۲۰ لیتر شده بود که مجددا به حالت قبل از حمله به تاسیسات یاد شده یعنی ۳۰ لیتر بازگشت.

پاسخ تهران به اظهارات وزیر امور خارجه عربستان علیه ایران در نشست کشورهای عربی–اسلامی

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران: هیچ طرفی نمی‌تواند این واقعیت روشن را نادیده بگیرد که ریشه اصلی بحران جاری در منطقه، جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

طبق اصول منشور ملل متحد، هیچ کشوری مجاز نیست قلمرو و امکانات خود را برای تجاوز نظامی طرف‌های ثالث علیه یک کشور دیگر در اختیار آنها قرار دهد.

طرف‌های کمک‌کننده یا مشارکت‌کننده در تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، به‌عنوان همدست جنایات ارتکابی تلقی می‌شوند.

پولیتیکو: آمریکا در حال بررسی اعزام نیروهای بیشتر به منطقه خاورمیانه است

پولیتیکو به نقل از یک مقام وزارت جنگ آمریکا: قرار است هفته آینده ۳ کشتی نیرویگ دریایی با ۲۲۰۰ سرباز به خاورمیانه برسند./جماران

استانداری کرمان: صدای انفجارهایی در شهرستان های بردسیر و بافت شنیده شده است

طبق اعلام روابط عمومی استانداری کرمان، آنچه از شواهد مشخص شده، مناطق شهری و مجاور آن مورد اصابت نبوده و هیچ گونه تلفات انسانی نداشته است.

شورای امنیت سازمان ملل امشب جلسه‌ای اضطراری و غیرعلنی درباره وضعیت خاورمیانه برگزار می‌کند

مقام ارشد امنیتی: در صورت حمله به زیرساخت‌ حیاتی ایران، زیرساخت‌ حیاتی منطقه از رده خارج می‌شود/ هم توانش را داریم و هم اراده!

یک مقام ارشد امنیتی ایران به سی‌ان‌ان گفت: ایران مطمئن است که ترامپ در جریان جزئیات حملات به زیرساخت‌های انرژی و ترورهای مقامات سیاسی ایران بوده و هست.

ما همان‌گونه که وعده داده بودیم در پاسخ به حمله ترامپ و نتانیاهو، وارد جنگ منطقه‌ای شدیم.

تنگه هرمز به شرایط ماقبل جنگ بر نمی‌گردد و این همان حرفی بود که قبلا زده بودیم که اگر مورد تجاوز قرار بگیریم، هرمز دچار اخلال خواهد شد.

دیروز سومین مرحله از این جنگ اتفاق افتاد؛ اسرائیل و آمریکا بدون محاسبه درست و کاملا بی‌مبالات جنگ زیرساخت به راه انداختند، ما گفته بودیم ضربه به زیرساخت انرژی ایران معادل نابودی زیرساخت انرژی کل منطقه است و نه فقط اسرائیل و همگان شاهد این لحظه بودند و در بازارها آن را لمس می‌کنند.

ترامپ به طور ضمنی تهدید به قطع برق در ایران کرده است؛ پس اگر چنین اتفاقی بیفتد نمی‌تواند به دروغ مدعی شود که در جریان نبوده است.

اگر خطا در مورد حمله به زیرساخت‌ها از انرژی فراتر رفته و وارد زیرساخت‌های حیاتی شود، در چارچوب سیاست چشم در برابر چشم، زیرساخت‌های حیاتی منطقه از رده خارج خواهند شد و همگان می‌دانند که هم توان اجرای این کار را داریم و هم اراده آن را داریم. 

نخست وزیر ژاپن: پیشنهادهای مشخصی برای آرام کردن بازارهای انرژی داریم

سانائه تاکایچی نخست وزیر ژاپن به دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که «پیشنهادهای مشخصی» برای آرام کردن بازارهای جهانی انرژی دارد که به دلیل درگیری در خاورمیانه دچار نوسان شده‌اند.

نخست وزیر ژاپن افزود: «مشتقانه منتظر گفت وگوی مشترک‌ به‌ ویژه با تمرکز بر همکاری در حوزه امنیت اقتصادی و در زمینه‌های مهمی همچون انرژی و مواد معدنی کمیاب با رئیس جمهور ترامپ هستم.»

تجاوز نظامی علیه ایران و درگیری‌ها در خاورمیانه موجب بی‌ثباتی در اقتصادهای آسیایی شده و تاکایچی با فشارهای داخلی برای رسیدگی به این موضوع مواجه است.

جو کنت، مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در ژانویه ۲۰۲۴ و در کفت و گو با تاکر کارلسون، مجری مشهور آمریکایی: ایران، همیشه یک امپراطوری بوده و جایی نمی‌رود/ اگر بخواهیم وارد جنگ دراز مدت با آن شویم، در زمین چین بازی کرده ایم. 

تلگراف: جنگ ایران باعث بیکاری ۱۰۰ هزار انگلیسی در ماه‌های آینده خواهد شد

به دنبال تبعات اقتصادی جنگ اخیر در خاورمیانه و جهش قیمت انرژی، کارفرمایان مجبور می‌شوند که کارمندان خود را اخراج کنند. 

نتانیاهو به تلفات و خسارات سنگین اسرائیل در جنگ با ایران اعتراف کرد

بنیامین نتانیاهو ادعا کرد: ایران در تلاش است به اسرائیل ضربه بزند؛ این دردناک است و همچنان ادامه دارد و باعث تلفات، خسارات و جراحات شده است./میزان

حملۀ موشکی حزب‌الله به اسرائیل

 در پی شلیک موشک‌هایی از جنوب لبنان، آژیرهای هشدار در منطقه الجلیل غربی از جمله شهرک‌های «حانیتا» و «شلومی» به صدا درآمد./فارس

حملۀ موشکی ایران به شمال اسرائیل همزمان با سخنرانی نتانیاهو 

همزمان با نشست مطبوعاتی نتانیاهو در قدس اشغالی، جبهه داخلی اسرائیل اعلام کرد در پی رصد شلیک موشک‌هایی از ایران، آژیرهای هشدار در شمال اراضی اشغالی از جمله حیفا به صدا درآمده است.

شرکت تسلیحاتی آلمانی: زرادخانه آمریکا، اروپا و خاورمیانه خالی شده است

در حالی که به چهارمین هفته از آغاز تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران نزدیک می‌شویم، مدیرعامل شرکت تسلیحاتی راین‌متال آلمان آرمین پاپرگر در مصاحبه‌ با سی‌ان‌بی‌سی اظهار داشت که احتمالاً ذخایر تسلیحاتی آمریکا و کشورهای خاورمیانه و اروپایی‌ها خالی شده است، و یا رو به اتمام است.

شلیک موشک از خاک سوریه به سمت رژیم صهیونیستی

شبکه ۱۵ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد طی ۲۴ ساعت گذشته موشک‌هایی از خاک سوریه به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شده است.

شرکت تسلیحاتی آلمانی: زرادخانه آمریکا، اروپا و خاورمیانه خالی شده است

در حالی که به چهارمین هفته از آغاز تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران نزدیک می‌شویم، مدیرعامل شرکت تسلیحاتی راین‌متال آلمان آرمین پاپرگر در مصاحبه‌ با سی‌ان‌بی‌سی اظهار داشت که احتمالاً ذخایر تسلیحاتی آمریکا و کشورهای خاورمیانه و اروپایی‌ها خالی شده است، و یا رو به اتمام است./ ایسنا

فرمانده هوافضا: شکارچی F-35ها از خودِ جنگنده خطرناک‌تر است

سیدمجید موسوی نوشت: خطرناک‌تر از F۳۵ ها، پهپادهای رزمی و جاسوسی و هواپیماهای گران‌قیمت و پر ادعای آمریکایی، چیزی است که آن‌ها را در آسمان شکار می‌کند. آن‌هم با دانش و توان جوانان روزه‌دار، مومن و مجاهد.

گروسی: بخش زیادی از توانمندی‌های هسته‌ای ایران باقی‌مانده است 

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای با شبکه cbs گفت بخش زیادی از توانمندی‌های هسته‌ای ایران علی‌رغم جنگ باقی‌مانده است. 

گروسی این اظهار نظر را در پاسخ به سوال مجری برنامه مطرح کرد که گفت مدیر اطلاعات ملی آمریکا اخیرا به کنگره گفته برنامه غنی‌سازی ایران نابود شده است. 

گروسی گفت: «بخش زیادی از توانمندی‌های هسته‌ای ایران هنوز باقی مانده است آنها دانش و توانایی صنعتی برای انجام آن کار را دارند.»

وی در ادامه گفت به همین دلیل لازم است با ایران مذاکره انجام شود.

کنایه  آلان آیر، تحلیل‌گر آمریکایی و کارشناس ارشد مسائل ایران و خاورمیانه به ترامپ،: «هرچند ترامپ ادعا می‌کند «۱۰۰٪ توان نظامی ایران را نابود کرده»، اما همان «صفر درصد» باقی‌مانده دارد اقتصاد جهان را به هم می‌ریزد.»

بنگاه‌های اقتصادی به ازای هر کارگر ۱۵ میلیون تومان وام می‌گیرند

وزیر اقتصاد: از ابتدای سال آینده به بنگاه‌های آسیب دیده در جنگ به ازای هر نفر اشتغال و بیمه‌ای که رد می‌کنند ۱۵ میلیون تومان تسهیلات سرمایه در گردش پرداخت خواهد شد.

هشدار وزیر خارجه چین نسبت به عواقب تنش‌‌ها در خاورمیانه

وانگ یی، وزیر امور خارجه چین: درگیری‌ها در خاورمیانه در حال تشدید است، این روند نه تنها صلح و ثبات منطقه‌ای را تضعیف می‌کند، بلکه تأثیر مستقیمی بر انرژی، امور مالی، تجارت و کشتیرانی بین‌المللی دارد و به منافع مشترک همه کشورها آسیب می‌رساند.

قرارگاه خاتم: اسرائیل قصد حمله به تاسیسات آرامکو را دارد

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: برابر اخبار دریافتی، رژیم صهیونیستی قصد حمله به زیرساخت‌های انرژی در منطقه از جمله تاسیسات آرامکو را دارد که سوابق شرارت‌های رژیم برای متهم سازی ایران و ایجاد فتنه بین کشورهای منطقه مؤید این نیت پلید می‌باشد.

وزیر خارجه پیشین بریتانیا: ترامپ فقط تا نوک دماغش را می‌بیند

جک استراو: در جنگ به راه انداخته شده علیه ایران ترامپ این پیام را فرستاده که اصلا توجهی به قوانین بین‌المللی ندارد.

ترامپ هیچ درک و برآوردی از گذشته و آینده ندارد و تنها نوک دماغش ر ا می‌بیند.

ترامپ: در ایران فرار و جدایی زیادی در میان نیروهای نظامی وجود دارد. من هم آن‌ها را سرزنش نمی‌کنم/ همشهری

وزیر خارجه ترکیه: اسرائیل آغازگر جنگ و تنش در منطقه است

وزیر امور خارجه ترکیه در کنفرانس خبری مطبوعاتی با همتای قطری تأکید کرد که رژیم صهیونیستی مسبب جنگی است که منطقه را به سمت بحرانی بی‌سابقه کشانده است.

«هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه که به قطر سفر کرده است در کنفرانس خبری مشترک با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» همتای قطری خود گفت: اسرائیل آغازگر جنگی است که منطقه ما را به سمت بحران بی‌سابقه کشانده است.

وی بر حمایت از کشورهای منطقه تأکید کرد و خواستار راه‌حل دیپلماتیک شد.

فیدان افزود: عامل اصلی این جنگ، اسرائیل است که در جریان مذاکرات بین تهران و واشنگتن، تشویق به آغاز جنگ کرد؛ موضع ما این است که به اسرائیل اجازه ندهیم بر جنایت‌های خود سرپوش بگذارد و اینکه گفت‌وگو را برای برقراری صلح باز نگه داریم.

وی افزود: هدف ما این است که جهان به این جنگ سرگرم نشود و از بحران غزه غافل نماند.

وزیر امور خارجه قطر نیز گفت: باید جنگ و تجاوزات فورا متوقف شود، ما به دیپلماسی به عنوان راه‌حل اول و اخر درگیری‌ها معتقدیم.

وی افزود: همه می‌دانند که چه کسی از این جنگ و کشانده شدن منطقه به درگیری سود می‌برد، گسترش دامنه درگیری هرگز به نفع امنیت و ثبات منطقه نیست.

موافقت آمریکا با فروش سامانه راداری پیشرفته به امارات

‌وزارت خارجه آمریکا با یک معامله تسلیحاتی بزرگ با امارات متحده عربی موافقت کرد.

ارزش قرارداد حدود ۴.۵ میلیارد دلار اعلام شده است.

 این معامله شامل فروش رادار دوربرد مجهز به سامانه دفاعی یکپارچه برای مناطق مرتفع است.

ادعای ترامپ: به نتانیاهو گفتم که به میادین نفتی حمله نکند و دیگر این کار را انجام ندهد.

ادعای ترامپ: ما از تنگه هرمز استفاده نمی‌کنیم؛ ما از آن برای دیگران دفاع می‌کنیم.

ناتو نمی‌خواهد به ما در دفاع از تنگه کمک کند، و آنها کسانی هستند که به آن نیاز دارند.

ادعای ترامپ: به هیچ کجا نیرو اعزام نمی‌کنیم؛ جنگ با ایران به‌زودی تمام می‌شود.

چند ساعت پس از اینکه یک مقام صهیونیست گفته بود تاسیساتی مثل خلیج فارس نداریم، موشک ایران به همان نقطه ای که باید برخورد میکرد، برخورد کرد

تولید گاز امارات صفر شد

‌امارات متحده عربی اعلام کرد که تولید گاز این کشور اکنون صفر است و عملیات در تأسیسات اصلی گاز طبیعی به حالت تعلیق درآمده است. / ایسنا

خبرگزاری فارس به نقل از سی‌ان‌ان از فرود اضطراری یک فروند جنگنده F-۳۵ در اثر حمله ایران خبر داد

‌ به‌گفته ۲ منبع آگاه، یک جنگنده F-۳۵ آمریکایی پس از آنکه مورد اصابت نیروهای ایرانی قرار گرفت، در یک پایگاه هوایی آمریکا در خاورمیانه فرود اضطراری کرد.

‌سخنگوی سنتکام، اعلام کرد که این جنگنده پنهان‌کار نسل پنجم در حال انجام یک «مأموریت رزمی بر فراز ایران» بود که مجبور به فرود اضطراری شد.

‌هاوکینز گفته جنگنده به زمین نشسته و حادثه در دست بررسی است.

سخنگوی سنتکام:جنگنده با موفقیت فرود آمد و خلبان سالم است، آسیب وارده به جنگنده جزئی است اما این نخستین باری است که موشک پدافندی ایران به جنگنده‌ای آمریکایی برخورد می‌کند.

رویترز: حمله ایران باعث از کار افتادن ۱۷٪ از ظرفیت LNG قطر شده است و تعمیرات آن ۳ تا ۵ سال طول خواهد کشید./ انتخاب

عراقچی: اگر حمله به زیرساخت‌های ما تکرار شود دیگر هیچ خویشتن‌داری وجود نخواهد داشت

‌پاسخ ما به حملات دیشب اسرائیل به زیرساخت‌هایمان تنها بخشی از قدرت ما بود. تنها دلیل این خویشتن داری احترام به درخواست‌های کاهش تنش بود.

‌اگر حمله به زیرساخت‌های ما تکرار شود دیگر هیچ خویشتن‌داری وجود نخواهد داشت.

‌هرگونه پایان جنگ باید به خساراتی که به اماکن غیرنظامی وارد شده است بپردازد.

وزیر جنگ آمریکا: در نهایت، این تصمیم رئیس جمهور خواهد بود که بگوییم: «ما به آنچه که از طرف مردم آمریکا برای تضمین امنیت خود نیاز داشتیم، دست یافته‌ایم»

‌بنابراین، نه - هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد. اما ما کاملاً در مسیر درست هستیم. کاملاً.

‌رسانه‌های اینجا—نه همه‌شان، اما بسیاری از آن‌ها—می‌خواهند شما فکر کنید که فقط ۱۹ روز از این درگیری گذشته و ما به نوعی در حال حرکت به سمت یک پرتگاه بی‌پایان، جنگی همیشگی یا باتلاقی هستیم./ انتخاب

چین پیشنهاد همکاری با کشورهای جنوب شرقی آسیا در زمینه امنیت انرژی در بحبوحه جنگ ایران را مطرح کرد

‌چین که بزرگ‌ترین بخش پالایش نفت جهان را در خود جای داده است، اعلام کرد که آماده همکاری با کشورهای جنوب شرقی آسیا در زمینه حل مشکلات انرژی ناشی از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران است و از طرف‌های درگیر خواست تا فوراً عملیات نظامی را متوقف کنند.

‌ابراز تمایل چین برای همکاری با این منطقه با بیش از ۷۰۰ میلیون نفر جمعیت، پس از دستور پکن در اوایل این ماه مبنی بر ممنوعیت صادرات دیزل، بنزین و سوخت جت، مایه آسودگی خاطر واردکنندگان نفت جنوب شرقی آسیا خواهد بود./شفقنا

وزیر خزانه داری ترامپ: آمریکا ممکن است تحریم نفت ایران را که روی آب‌هاست لغو کند

‌وقتی تحریم نفت ایران را لغو کنیم، می‌تواند به مقاصدی غیر از چین برود./انتخاب

جزئیات قیمت طلا و سکه بعد از ریزش اونس جهانی

‌در ادامه ریزش‌های چند روز گذشته اونس طلای جهانی امروز و در لحظه گزارش به ۴۵۳۵ دلار رسیده است.

‌در بازار داخلی نیز هر گرم طلای ۱۸ عیار بر اساس قیمت اتحادیه طلا و جواهر تهران ۱۸ میلیون و ۲۱۴ هزار تومان است.

‌همچنین سکه امامی ۱۸۷ میلیون تومان، سکه طرح قدیم ۱۸۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۹۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.

دولت امارات ۲ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز ایرانی را اخراج کرد

‌سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از اقدام غیر قانونی دولت امارات در خصوص اخراج ۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز ایرانی خبر داد و گفت: با هماهنگی دولت عمان این تعداد دانش آموز تا پایان سال در این کشور تحصیل خواهند کرد.

بیانیه مشترک انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند و ژاپن: آماده‌ایم در تضمین عبور از تنگه هرمز مشارکت کنیم

‌ما حملات ایران به کشتی‌های تجاری در خلیج فارس را محکوم می‌کنیم.

‌اقداماتی برای تثبیت بازارهای انرژی انجام خواهیم داد.

‌از طریق سازمان ملل متحد برای حمایت از کشورهایی که بیشترین آسیب را دیده‌اند، اقدام خواهیم کرد.

‌خواستار توقف فوری حملات به تأسیسات نفت و گاز هستیم.

اعلام جزئیات خسارت به فرودگاه‌ها و هواپیماهای کشور

مجید اخوان سخنگوی سازمان هواپیبمایی کشوری:

‌مطابق آخرین آمار از ابتدای جنگ تا سه روز اخیر، بیش از ۲۰ فرودگاه، تاسیسات و ابنیه غیرنظامی آسیب دیده اند و به بیش از ۲۷ هواپیمای غیرنظامی خساراتی بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد وارد شده است.

‌رییس سازمان هواپیمایی کشوری در جلسه ای که پنج شنبه گذشته با مدیر دفتر منطقه ای ایکائو به صورت آنلاین برگزار کردند، یک فرودگاه را به عنوان فرودگاه امن پیشنهاد دادند که مخصوص انتقال بار و کالاهای بشردوستانه به مقصد مشهد به مبادی مختلف باشد.

‌مدیر منطقه ایکائو این قول را داد که با نهادهای بین المللی همکاری و تماس لازم را بگیرد و نسبت به اعلام فرودگاه مشهد به عنوان فرودگاه امن اقدام کند.

هنوز خبر نهایی را دفتر منطقه ای ایکائو به ما نداده است و به محض اینکه اعلام شود اطلاع رسانی خواهیم کرد؛ ما همچنان منتظر تصمیم نهایی هستیم.

‌تاکنون هواپیمایی ماهان یک بار کمک های بشردوستانه از جمله دارو را وارد فرودگاه مشهد کرده است.

روسیه: اعضای بریکس خواهان حل و فصل دیپلماتیک بحران خاورمیانه هستند

‌ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که مناقشه خاورمیانه به طور فعال در چارچوب کشورهای عضو بریکس مورد بحث قرار می‌گیرد، همه اعضا علاقه‌مند به حل بحران از طریق سیاسی هستند.

فرانسه خواستار توقف چند روزه جنگ با هدف مذاکره شد

‌مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه در حاشیه اجلاس سران اتحادیه اروپا در بروکسل، ضمن درخواست برای توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی در غرب آسیا، خواستار توقف جنگ به مدت چند روز با هدف پیشبرد مذاکرات شد.

‌او پس از سکوت منفعلانه در برابر بمباران تاسیسات زیرساختی ایران، به پاسخ تلافی‌جویانه ایران واکنش نشان داد و ضمن درخواست از تهران برای توقف حملات زیرساخت‌های انرژی کشورهای منطقه، «تشدید بی‌ملاحظه» جنگ در خاورمیانه را مورد انتقاد قرار داد.

وزیر اقتصاد: بسته حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده تصویب شد

‌سیدعلی مدنی زاده: براین اساس برای بنگاه‌هایی که در مناطق آسیب‌دیده از جنگ هستند و حفظ اشتغال کرده‌اند، معادل اشتغالی که حفظ می.کنند، به‌ازای هر نفر ۱۵ میلیون تومان درنظر گرفته شده که در قالب سرمایه در گردش داده می‌شود.

نحوه ارائه خدمات بانکی در سوم و چهارم فروردین ۱۴۰۵

اطلاعیه کانون بانک‌های خصوصی: در روزهای در روزهای سوم و چهارم سال ۱۴۰۵، هر یک از بانک‌ها و موسسه اعتباری عضو، شعبی را برای ارائه خدمات ضروری و راهنمایی و پاسخگویی به مشتریان معرفی و اعلام خواهند کرد.

‌ساعت کاری این شعب از ۹ الی ۱۲ ظهر تعیین شده و اسامی شعب مزبور از طریق سامانه‌های اختصاصی و کانال‌های ارتباطی هر بانک منتشر خواهند شد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: کشورهای عضو، تمایلی برای ورود به درگیری میان آمریکا، اسرائیل و ایران ندارند

کنایه قالیباف به ادعاهای دشمنان: بر اساس ادعاهای آنها تا الان ۳۲۰ درصد توان موشکی ایران نابود شده ولی شلیک موشک‌های ایران هنوز با قدرت ادامه دارد؛ دستاوردی منحصر به فرد برای ارتش آمریکا!

درخواست عمان از شورای امنیت برای متوقف کردن جنگ

وزارت خارجه عمان اعلام کرد: از شورای امنیت می‌خواهیم که این جنگ را متوقف کند. ما تأکید می‌کنیم که گفتگو بهترین راه برای یافتن راه‌حل‌هاست

ارتش: وزارت امنیت داخلی دشمن صهیونی را هدف قرار دادیم

‌روابط عمومی ارتش در اطلاعیه شماره ۳۵ اعلام کرد: از بامداد امروز و در انتقام خون پاک دلاورمردان ناوشکن دنا و شهید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، با حملات پهپادی ارتش، وزارت امنیت داخلی دشمن صهیونی مستقر در قدس اشغالی، شبکه ۱۳تلویزیون مستقر در تلاویو و ساختمان و تاسیسات یگان نیروی زمینی در پادگان عَرعَر هدف قرار گرفت.

مهلت ۵ روزه مقاومت عراق به سفارت آمریکا

‌مقاومت اسلامی عراق بامداد امروز طی بیانیه‌ای پنج بندی، به سفارت آمریکا در بغداد ۵ روز مهلت داد که شروط مقاومت را اجرا کند و در غیر این‌صورت، حملات به این سفارتخانه از سر گرفته می‌شود.

افزایش قیمت نفت لحظه‌ای شد

 قیمت نفت در حالی که دقایقی پیش از مرز ۱۱۶ دلار عبور کرده بود، در همین لحظه ۱۱۸ دلار شده است.

مدیر عامل شرکت روس اتم: نیروگاه هسته‌ای بوشهر همچنان فعال است و فکر نمی‌کنم ایران برنامه‌ای برای متوقف کردن آن داشته باشد

‌از طرف‌های درگیر می‌خواهیم که اجازه ندهند حملاتی به نیروگاه هسته‌ای بوشهر انجام شود.

‌برای عملیات تخلیه دیگری از نیروگاه بوشهر در ایران آماده می‌شویم اما ده‌ها نفر در نیروگاه باقی خواهند ماند.

سفارت آمریکا: آمریکایی‌ها عربستان را ترک کنند

‌سفارت آمریکا در عربستان: ما شهروندان خود را تشویق می‌کنیم که در صورت ایمنی، از طریق پروازهای تجاری عربستان را ترک کنند.

معاون رئیس کمیسیون اروپا: پایان دادن به جنگ در ایران به اندازه یافتن راه‌حلی برای اوکراین اهمیت دارد

لویدز لیست: ایران شروع به بررسی عبور امن برخی کشتی‌ها از تنگه هرمز کرده است

‌حداقل در یک مورد ایران بابت اجازه عبور در تنگه هرمز ۲ میلیون دلار دریافت کرده است.

رکورد ترخیص روزانه کالای اساسی شکسته شد: ترخیص قطعی ۱۵۰ هزار تن کالا در یک روز

گمرک ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: رکورد ترخیص قطعی روزانه کالای اساسی در ایام جنگ با تلاش شبانه‌روزی همکاران گمرک و همکاری سازمان‌های همجوار شکسته شد و در یک روز ۱۴ هزار تن برنج وارد کشور شده است.

‌کشور و تسهیل در واردات کالاهای اساسی و ضروری به کشورمان، تداوم روند صادرات و ترانزیت همچنان در دستور کار گمرکات کشور قرار دارد.

ساعات کاری میادین میوه و تره بار در ایام نوروز 

سخنگوی شهرداری تهران:از ۱ تا ۳ فروردین یک جایگاه عرضه میوه و تره‌بار در تمام میادین ۲۲ گانه تره‌بار در نظر گرفته شده است.

‌از ۴ تا ۷ فروردین تمام غرفه‌های میادین ۲۲ گانه تره‌بار فعالیت خواهند کرد.

‌از ۸ تا ۱۲ فروردین نیز تمام ۳۱۶ میادین و بازارهای میوه و تره‌بار باز خواهند بود.

‌ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار در ایام نوروز از ساعت ۸ الی ۱۳ است.

حواله دلار با نرخ ۱۳۷ هزار تومانی ۱۴۰۴ را به پایان رساند

‌نرخ دلار به ۱۳۷ هزار و ۴۷۳ تومان و یورو به ۱۵۸ هزار و ۳۰۰ تومان رسید.

‌همچنین طبق اعلام مرکز مبادله ایران، درهم ۳۷ هزار و ۴۳۳ تومان، یوآن ۱۹ هزار و ۹۸۷ تومان و روبل نیز هزار و ۶۳۹ تومان قیمت‌گذاری شد.

جزییات فرآیند آواربرداری ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران: از ابتدای جنگ تاکنون بالغ بر ۷۵۰ مأموریت در حوزه آواربرداری و خدمات‌رسانی انجام شده است.

‌آوارها توسط منطقه هماهنگ و به‌ چهاردیواری منتقل می‌شوند.

‌شهروندان اگر خواستند می‌توانند حضور پیدا کنند و وسایل خود را بیابند، امکان شناسایی و بازیابی وجود دارد.

‌پس از تکمیل این فرآیند و با دستور مقام قضایی، جابجایی نهایی به مجتمع آبعلی انجام می‌شود./ایسنا

ادعای گروسی: آژانس اتمی هنوز از وضعیت تاسیسات جدید غنی‌سازی ایران در اصفهان خبر ندارد

‌رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اعلام کرد این نهاد هنوز از وضعیت تاسیسات جدید غنی‌سازی ایران در اصفهان اطلاعی ندارد، چون بازدید برنامه‌ریزی‌شده از این سایت پس از آغاز جنگ ۱۲ روزه و حمله به مجتمع هسته‌ای اصفهان لغو شد.

‌به گفته او، آژانس در حال حاضر نمی‌تواند مشخص کند این تاسیسات زیرزمینی فقط یک سالن خالی است، برای استقرار سانتریفیوژها آماده شده یا بخشی از تجهیزات در آن نصب شده‌اند.

‌گروسی که برای یک کنفرانس و دیدار با مقام‌های دولت آمریکا در واشینگتن به سر می‌برد، گفت ایران در ماه ژوئن وجود این تاسیسات جدید را به آژانس اطلاع داده بود.

‌بازرسان آژانس نیز بعدتر در همان ماه به اصفهان رفتند تا از این محل بازدید کنند، اما با آغاز جنگ ۱۲ روزه و هدف قرار گرفتن مجتمع هسته‌ای اصفهان، این بازدید لغو شد.

‌او گفت تا زمانی که آژانس دوباره به این سایت دسترسی پیدا نکند، پرسش‌های زیادی بی‌پاسخ خواهد ماند./جماران

رئیس اتحادیه اروپا: ما با دوران سختی در حوزه انرژی مواجه هستیم و باید به این مسئله رسیدگی کنیم

رئیس اتحادیه اروپا: درگیری کنونی در ایران نشان می‌دهد که افزایش تولید داخلی ما بهترین تضمین برای امنیت انرژی است./انتخاب

سفیر ایران در عربستان: گزینه ایران گفت‌وگو است

‌تهران گفت‌وگو و اقدام مشترک بین کشورهای منطقه را مؤثرترین راه برای حفظ ثبات و جلوگیری از کشیده شدن منطقه به سمت درگیری‌های گسترده‌تر می‌داند.

‌علاوه بر سفر وزیر امور خارجه عمان به تهران، چند روز گذشته تماس‌های فشرده‌ای بین وزرای امور خارجه عربستان، قطر، عمان و ایران برقرار شده است.

‌شعله‌ور کردن هرگونه درگیری پیامدهایی برای تمام منطقه خواهد داشت.

‌ایران آماده است تا از تمام فرصت‌های موجود برای گفت‌وگو، مشورت و همکاری جدی در مورد مسائل مشترک استفاده کند.

نخست وزیر ژاپن: تصمیمی برای اعزام نیرو به خاورمیانه نداریم

‌نخست‌وزیر ژاپن در آستانه دیدار با رئیس‌جمهوری آمریکا، با تاکید بر اینکه ژاپن تصمیمی برای اعزام نیرو به خاورمیانه ندارد، اعلام کرد که توکیو در این مذاکرات، رویکردی مبتنی بر حفظ منافع ملی، پایبندی به چارچوب‌های قانونی و مدیریت سنجیده شرایط منطقه‌ای اتخاذ خواهد کرد

نخست‌وزیر بلژیک: قیمت‌های گاز بسیار بالا هستند و در سطح اروپا می‌توان اقداماتی برای رسیدگی به قیمت‌های انرژی انجام داد/انتخاب

نرخ حق بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۵ اعلام شد

پراید ۸ میلیون و ۹۰۰ هزار، سایر خودروهای ۴ سیلندر ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان.

‌مخبر: برای تنگه هرمز رژیم جدیدی تعریف می‌کنیم

‌مشاور و دستیار رهبری یکی از مهم‌ترین فرصت‌های ناشی از شرایط فعلی کشور را امکان بازتعریف جایگاه ایران در تنگه هرمز دانست و تصریح کرد: تا امروز غرب و نظام سلطه ما را تحریم و محدود می‌کرد؛ اما پس از پایان جنگ تحمیلی اخیر، با تعریف رژیم جدیدی برای تنگه هرمز، ایران از موضع تحریم‌شونده به جایگاه قدرتمندی در منطقه و جهان ارتقا پیدا خواهد کرد و با استفاده از موقعیت راهبردی تنگۀ هرمز، می‌توانیم آن‌ها را تحریم کنیم و اجازه ندهیم کشتی‌هایشان از این آبراه عبور کند؛ از این رو یکی از نتایج این جنگ باید تعریف رژیم جدیدی برای تنگه هرمز باشد.

خبرگزاری فرانسه: قیمت گاز در اروپا پس از حمله ایران به یک تأسیسات گاز در قطر بیش از ۳۰ درصد افزایش یافت

اسپانیا: اتحادیه اروپا با جنگ‌ علیه ایران مخالفت کند

‌وزیر امور خارجه اسپانیا: اتحادیه اروپا موظف است با جنگ یک‌جانبه‌ای که جنگ ما نیست و به ما اطلاع داده نشده، مخالفت کند.

‌این درگیری بر اروپایی‌هایی که اکنون با افزایش قیمت انرژی دست و پنجه نرم می‌کنند، تأثیر می‌گذارد./جماران

ترافیک سنگین در چالوس؛ برف و باران در کمین مسافران شمال

‌مرکز مدیریت راه‌های کشور ضمن اعلام تردد روان در اکثر محورهای هراز و فیروزکوه، از گره ترافیکی در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال خبر داد؛ همزمان بارش برف در ارتفاعات، لزوم احتیاط رانندگان را دوچندان کرده است.

انهدام ۲ پهپاد و یک موشک کروز در آسمان تهران، کرج و قزوین

‌روابط‌عمومی سپاه: یک فروند پهپاد اربیتر شب گذشته ساعت ۲۳:۵۰ در آسمان تهران و یک فروند پهپاد پیشرفته هرون در آسمان نظرآباد کرج درحالی که هر دو مسلح بودند، پیش از انجام عملیات و یک موشک کروز در کوهین قزوین توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته سپاه و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور رهگیری و منهدم شدند./فارس

اف‌بی‌آی به مدیر پیشین مرکز ملی ضدتروریسم آمریکا و مخالف جنگ با ایران اتهام زد

‌اسکای‌نیوز: جو کنت، مدیر سابق مرکز ملی ضدتروریسم آمریکا که اوایل این هفته از مقام خود استعفا کرد، به دلیل آنچه افشای اسناد محرمانه توسط او توصیف شده است، تحت تحقیقات پلیس فدرال آمریکا قرار گرفته است.

‌کنت در مصاحبه‌ای در روز چهارشنبه با تاکر کارلسون گفته بود انتظار دارد که بعد از نامه استعفایش که در آن گفته بود ایران «تهدید قریب‌الوقوع» نبوده و آمریکا و دونالد ترامپ جنگ را به دلیل «فشارهای اسرائیل» آغاز کردند، تلاش‌هایی برای «بی‌اعتبار کردن» او صورت بگیرد.

سرویس دهی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در عید سعید فطر از ۱۵ نقطه پایتخت

‌روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با صدور اطلاعیه‌ای ضمن عرض تبریک پیشاپیش به مناسبت فرارسیدن عید نوروز ۱۴۰۵ و عید سعید فطر، از خدمات‌‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی پایتخت در مراسم نماز عید سعید فطر، خبر داد.

‌بر این اساس، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران برای آرامش خاطر و رفاه حال شرکت‌کنندگان در این مراسم که در محل مصلی حضرت امام خمینی (ره) برگزار می‌شود، با آمادگی کامل ناوگان ضمن تخصیص ناوگان مخصوص مراسم و برقراری سرویس های دربستی از مساجد و پایگاه های بسیج مناطق ۲۲ گانه سطح شهر، از ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه بامداد از ۱۵ مبدا و میدان اصلی به شرح زیر اقدام به جابه‌جایی شهروندان گرامی می‌نماید:

‌چهارراه تهرانپارس – میدان آزادی - میدان خراسان - پایانه خاوران -شهرک شهید بروجردی - شهرک شهید محلاتی - میدان رسالت - میدان نبوت - ابوذر – نازی‌آباد - شهرک شهید باقری- تهرانسر – فلکه دوم صادقیه - دولت‌آباد- میدان شهرری

‌لازم به ذکر است، در پایان این مراسم، شرکت‌کنندگان به مبادی و میادین اولیه، بازگردانده خواهند شد./ایرنا

انتقاد وزیر خارجه کشورمان از سکوت و انفعال رئیس جمهور فرانسه

‌امانوئل مکرون حتی یک کلمه هم در محکومیت جنگ مشترک اسرائیل و آمریکا علیه ایران بر زبان نیاورده است.

‌او زمانی که اسرائیل مخازن سوخت در تهران را منفجر کرد و میلیون‌ها نفر را در معرض مواد سمی قرار داد، سکوت اختیار کرد.

‌«ابراز نگرانی» فعلی او نیز در پی حمله اسرائیل به تأسیسات گازی ما شکل نگرفت، بلکه پس از اقدام تلافی‌جویانه ما مطرح شد. مایه تأسف است!

مهلت دفاع از پایان‌نامه، رساله و پروپزال مقاطع تحصیلات تکمیلی تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ تمدید شد

‌معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد:دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی می‌توانند مهلت دفاع از پایان‌نامه، رساله و پروپزال مقاطع تحصیلات تکمیلی را برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ تمدید نمایند.

خبرنگار آکسیوس: ترامپ در جریان حمله به پارس جنوبی بود اما بعد از پاسخ ایران موضوع را کتمان کرد

باراک راوید: برخلاف اظهارات ترامپ، مقامات ارشد اسرائیلی و آمریکایی اعلام کردند که ایالات متحده آگاهی قبلی از حمله اسرائیل داشته و حتی با هدف فشار بر ایران، با آن موافقت کرده بود.

‌اکنون پس از آنکه ایرانی‌ها علیه میادین گازی قطر دست به اقدام تلافی‌جویانه زدند، ترامپ درحال تغییردادن موضع خود است.

قیمت نفت برنت ۱۱۲ دلاری شد

‌درپی تجاوز غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به بخشی از تاسیسات پارس جنوبی ایران و پاسخ قدرتمندانه ایران به منافع مشابه آمریکا در برخی از کشورهای منطقه، قیمت نفت برنت از عصر دیروز مجدد روند صعودی گرفت.

در حال حاضر قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال از مرز ۱۱۲ دلار فراتر رفته است.

‌پیشتر آمریکا تلاش‌های مذبوحانه زیادی برای کاهش قیمت نفت که درپی بسته شدن تنگه هرمز روند افزایشی داشت، در پیش گرفت ولی ناکام بود.

تامین دارو و شیرخشک در تعطیلات نوروز

سخنگوی سازمان غذا و دارو: کشور از ذخایر راهبردی و استراتژیک قابل توجهی در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی، شیر خشک و سایر فراورده‌های سلامت برخوردار است.

‌در سالهای گذشته در ایام نوروز تمهیدات خاصی برای مدیریت فراورده های سلامت انجام می‌شد؛ این موضوع در شرایط حاضر نیز به خوبی رصد و پایش می شود و مشکل حادی در این زمینه نیست./ایسنا

انگلیس از «حمله به یک کشتی» در نزدیکی قطر خبر داد

مرکز عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO) از وقوع یک حادثه امنیتی جدید علیه یک فروند کشتی تجاری در آب‌های خلیج فارس خبر داد.

‌بر اساس این گزارش، این کشتی در حدود ۷.۴ کیلومتری شرق رأس‌لفان قطر  هدف اصابت یک پرتابه ناشناس قرار گرفته است.

‌این نهاد انگلیسی تصریح کرد که تمامی خدمه کشتی سالم بوده و آسیبی ندیده‌اند و به کشتی‌ها توصیه کرد که با احتیاط کامل از منطقه عبور کرده و هرگونه فعالیت مشکوک را به این مرکز گزارش دهند. مقامات محلی در حال بررسی این حادثه هستند./شرق

اف‌بی‌آی آمریکا سایت حنظله را از دسترس خارج کرد

گروه سایبری حنظله: اف‌بی‌آی به دستور یک دادگاه فدرال ایالات متحده دامنه رسمی Handala Hack را توقیف و از دسترس خارج کرده است.

‌وب‌سایت جدید به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد و به‌روزرسانی‌ها و دستورالعمل‌های بیشتر از طریق کانال‌های رسمی ما منتشر خواهد شد.

تعطیلی موزه‌ها و اماکن تاریخی کرمانشاه

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه: موزه‌ها و اماکن تاریخی استان تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

‌این اقدام در راستای حفاظت و صیانت از بناها و مجموعه‌های تاریخی انجام گرفته است.

گاردین: سنای آمریکا چهارشنبه به وقت محلی، قطعنامه محدود کردن اختیارات جنگی رئیس‌جمهور آمریکا را رد کرد

‌این قطعنامه که توسط کوری بوکر، سناتور دموکرات ارائه شد با ۵۳ رای مخالف در مقابل ۴۷ رای موافق شکست خورد.

‌این دومین تلاش دموکرات‌ها برای وادار کردن کنگره به بررسی کارزار نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی بود که اواخر ماه گذشته آغاز شد./میزان

جهش قیمت نفت در بازار جهانی

‌قیمت نفت در معاملات امروز پنجشنبه بازار جهانی پس از پاسخ ایران به تجاوز آمریکایی صهیونی به میدان گازی پارس جنوبی، حداکثر ۳ درصد افزایش یافت.

‌قیمت نفت برنت ۳.۶۹ دلار معادل ۳.۴۴ درصد افزایش یافت و به ۱۱۱.۰۷ دلار در هر بشکه رسید./ایسنا

ایران: قطعنامه ضدایرانی شورای امنیت فاقد وجهات حقوقی و ناعادلانه است

‌«امیرسعید ایروانی» سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل موضع حقوقی کشورمان درخصوص قطعنامه ضد ایرانی شورای امنیت را به دبیرکل سازمان ملل و رئیس مجمع عمومی و نیز این شورا ارائه کرد و آن را آشکارا «ناعادلانه، فاقد وجاهت حقوقی» و «منفک از واقعیت‌های عینی و حقوقی» دانست.

‌ایروانی خواستار آن شد که این نامه و پیوست آن به‌عنوان اسناد رسمی شورای امنیت و نیز مجمع عمومی ذیل دستور کار ۸۴ با عنوان «حاکمیت قانون در سطوح ملی و بین‌المللی» توزیع شود./ ایرنا

هشدار رئیس بانک مرکزی آمریکا درباره آثار تورمی جنگ با ایران

رئیس بانک مرکزی آمریکا:آثار دراز مدت جنگ با ایران هنوز نامشخص است، اما با وجود این، روشن است که این جنگ، تورم را در آمریکا بالا می‌برد.

‌طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، جنگ با ایران تنها در یک هفته بیش از ۱۳ میلیارد دلار برای آمریکا هزینه نظامی داشته است./تسنیم

ایسنا نوشت: اجرای حکم قصاص ۳ محکوم اغتشاشات به‌دلیل قتل و شهادت عوامل فراجا

‌۳ محکوم اغتشاشات دی به دلیل قتل و اقدام عملیاتی به نفع رژیم صهیونیستی و آمریکا، صبح امروز (پنج‌شنبه) به دار مجازات آویخته شدند.

‌این اغتشاش‌گران در جریان آشوب‌های ۱۸ دی‌ ۱۴۰۴، با استفاده از انواع سلاح سرد در ۲ منطقه چهارراه نکویی و میدان نبوت به طور جداگانه با حمله‌ور شدن به ۲ نفر از مأموران خدوم فراجا و پرتاب شمشیر، چاقو و قمه شهید عباس اسدی و شهید محمد قاسمی هماپور را به شهادت رساندند.

بلومبرگ: قیمت قراردادهای آتی گاز در ایالات متحده در آغاز معاملات امروز پنج‌شنبه ۶.۳٪ افزایش یافت./نورنیوز

پنتاگون خواستار بودجه بیش از ۲۰۰ میلیارد دلاری برای جنگ علیه ایران شده است/ایسنا

سازمان ملل حمله آمریکا و اسرائیل به تاسیسات گاز و انرژی ایران را محکوم کرد

‌فرحان حق، معاون سخنگوی سازمان ملل حمله آمریکا و اسرائیل به تاسیسات گاز و انرژی از جمله میدان گازی پارس جنوبی و منطقه عسلویه را محکوم کرد.

‌وی بر ضرورت پرهیز از حمله به اهداف غیرنظامی تاکید کرد و گفت: ما می‌خواهیم اطمینان حاصل شود که همه طرف‌های درگیر، تاسیسات و زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار ندهند.

به‌عنوان یک اصل کلی، سازمان ملل متحد با هر اقدامی که می‌تواند مصداق «اعدام فراقضایی» باشد، مخالف بوده و این موضوع در همه موارد صادق است./ایرنا

گروسی: هرگونه حمله به نیروگاه‌های هسته‌ای یا نزدیک آنها، هرگز نباید انجام شود

‌مدیرکل آژانس با اشاره به اصابت یک پرتابه به نزدیکی نیروگاه بوشهر گفت: «اگرچه هیچ خسارتی به خود رآکتور یا کارکنان وارد نشده است، اما هرگونه حمله به نیروگاه‌های هسته‌ای یا نزدیک آنها، هفت رکن ضروری مربوط به تضمین ایمنی و امنیت هسته‌ای در طول یک درگیری مسلحانه را نقض می‌کند و هرگز نباید انجام شود.»/ایسنا

وزارت کشور قطر تأیید کرد که هنوز «در حال مقابله با آتش‌سوزی در منطقه صنعتی راس لفان» است.

‌این منطقه بزرگترین قطب تولید و صادرات گاز طبیعی مایع (LNG) در جهان است.

عصبانیت ترامپ از ناتو بابت خودداری از پیوستن به جنگ با ایران: «اشتباه بسیار احمقانه‌ای انجام دادید. 

ترامپ: از حمله اسرائیل به میدان گازی ایران «هیچ» اطلاعی نداشتم؛ دیگر به آن‌جا حمله نمی‌‌شود

ترامپ: «اسرائیل، از روی خشم نسبت به آنچه در خاورمیانه رخ داده است، به شکلی خشونت‌آمیز به میدان گازی پارس جنوبی در ایران حمله کرده است. بخش نسبتاً کوچکی مورد اصابت قرار گرفت.

ایالات متحده هیچ اطلاعی از این حمله نداشت و قطر نیز به هیچ وجه در آن دخیل نبوده یا از آن آگاه نبوده است.

متأسفانه، ایران این موضوع را نمی‌دانست و به شکلی غیرقابل توجیه به بخشی از تأسیسات گاز طبیعی مایع (LNG) قطر حمله کرد.

هیچ حمله دیگری از سوی اسرائیل در رابطه با پارس جنوبی انجام نخواهد شد.»

ترامپ در عین حال برای جبران عقب‌نشینی خود مدعی شد: اگر ایران دوباره به تأسیسات قطر حمله  کند ما پارس جنوبی را می‌زنیم.

کتمان ترامپ درحالی است که وال‌استریت‌ژورنال تایید کرده بود که حمله به میدان گازی پارس جنوبی با چراغ سبز او انجام شده است./فارس

حمله موشکی جدید از لبنان به شمال فلسطین اشغالی 

منابع خبری از حمله جدید موشکی از خاک لبنان به شمال فلسطین اشغالی خبر می‌دهند./مهر 

دفتر رسانه‌ای ابوظبی اعلام کرد که عملیات در تأسیسات حبشان گاز و میدان باب در ابوظبی پس از حمله موشکی ایرانی متوقف شده است./ ایسنا

انفجارهای مهیب در کویت

شدت این انفجارها به حدی است که در جنوب عراق نیز شنیده شده است./صدا و سیما 

ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: مأموریت [نظامی ایالات متحده] در ایران به زودی پایان خواهد یافت.

الجزیره: آمریکا و اسرائیل، جنگی تمام عیار علیه آثار باستانی ایران به پا کرده‌اند

ایران اعلام کرده که دستکم ۵۶ مکان تاریخی در جنگ آسیب دیده با تخریب شده‌اند.

پالایشگاه «رأس لَفّان» قطر مجدداً مورد اصابت موشک قرار گرفته و در آتش می‌سوزد.

پولیتکو به نقل از یک منبع آگاه در کاخ سفید: «ترامپ هرگز تا این اندازه عصبانی نبوده است»

عدم همراهی متحدان آمریکا در جنگ با ایران، ترامپ را بسیار عصبانی کرده است.

انفجار یک نفتکش نزدیک امارات عربی متحده
اداره عملیات تجارت دریایی انگلیس بامداد پنجشنبه گفت که گزارشی از اصابت یک پرتابه به یک نفتکش در آب‌های ۲۰ کیلومتری بندر «خورفکان» و آتش‌سوزی در این شناور دریافت کرده است.

وزارت امور خارجه عراق: حمله به تاسیسات انرژی ایران موجب تشدید تنش‌ها می‌شود و تهدیدی مستقیم علیه امنیت و ثبات منطقه است

این حمله مصداق نقض آشکار اصول بنیادین و قوانین بین‌المللی است.

کشته شدن یازده اسرائیلی در ۲۴ساعت گذشته بر اثر حمله موشکی ایران

کانال ۱۲ اسرائیل: حداقل ۱۱ نفر در حملات موشکی ایران در ۲۴ ساعت گذشته کشته شده‌اند. از این تعداد، ۸ نفر در بیت‌عوا، دو نفر در رمات گان و یک نفر در ادانیم جان باخته‌اند.

ادعاهای وزیر خارجه عربستان علیه کشورمان: ما حملات ایران به کشورهای عربی خلیج فارس را به شدت محکوم می‌کنیم

اصرار ایران بر نقض اصول حسن همجواری، اعتماد منطقه‌ای به این کشور را از بین برده است.

جلسه مشورتی در ریاض حملات فجیع ایران را محکوم کرد

حملات ایران به کشورهای همسایه، انزوای تهران را افزایش می‌دهد

ما تأکید کردیم که هرگونه نقض آزادی دریانوردی، صلح و امنیت بین‌المللی را تهدید می‌کند.

در جلسه مشورتی تأکید شد که ایران باید فوراً حمایت از نیروهای نیابتی خود را متوقف کند.

حملات ایران به کشورهای خلیج فارس هیچ دستاوردی برای تهران نخواهد داشت.

اگر ایران فکر می‌کند که کشورهای خلیج فارس قادر به پاسخگویی نیستند، محاسباتش اشتباه است.

پاسخ به ایران از نظر سیاسی امکان‌پذیر است و همچنین پاسخ‌های غیرسیاسی نیز در دسترس است./جماران 

مکرون: همین الان با امیر قطر و رئیس‌جمهور ترامپ پس از حملاتی که به تأسیسات تولید گاز در ایران و قطر انجام شد، صحبت کردم

به نفع مشترک ماست که حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی، به‌ویژه تأسیسات انرژی و آب را متوقف کنیم.

برای اولین‌بار از آغاز جنگ ایران و آمریکا، هر بشکه نفت عمان با قیمت ۲۰۰ دلار معامله شد

شاخص نفت عمان معیار اصلی برای نفت خام سنگین فروخته شده به بزرگترین خریداران نفت جهان است و بسیاری از پالایشگاه‌ها در چین، ژاپن و کره جنوبی به‌طور خاص برای خرید با این شاخص معامله می‌کنند.

نامه ایران به شورای امنیت در پی ترور شهیدان لاریجانی و خطیب

امیرسعید ایروانی «سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل» در پی ترور شهیدان لاریجانی و خطیب در نامه‌ای به شورای امنیت استمرار سکوت و بی‌عملی این شورا را موجب جسورتر شدن اسرائیل در عادی‌سازی قتل هدفمند مقامات دولتی خواند و اعلام کرد که در صورت عدم مهار، این روند به ایران محدود نخواهد ماند و به مقامات و رهبران سایر کشورها نیز تسری می‌یابد.

صدراعظم آلمان خواهان پایان فوری حملات آمریکا و اسرائیل به ایران شد

فریدریش مرتس صدراعظم آلمان چهارشنبه خواهان پایان فوری درگیری نظامی در خاورمیانه شد و گفت که برلین هنوز سوالات زیادی درباره جنگ علیه ایران دارد.

وی اظهار کرد که آمریکا و اسرائیل «هیچ طرح قانع‌کننده‌ای درباره اینکه عملیات آنها چگونه به موفقیت منجر می‌شود» ارائه نکرده‌اند.

ما اعلام کرده‌ایم که این جنگ هر چقدر طول بکشد، در آن شرکت نخواهیم کرد./ ایسنا

حمله به برخی مناطق مسکونی استان گیلان

شامگاه چهارشنبه چند نقطه از مناطق مسکونی استان گیلان هدف حمله دشمن آمریکایی-صهیونیستی قرار گرفت/ مهر

عُمان: دوستان آمریکا، از جنگ نامشروع علیه ایران نجاتش دهند

وزیر خارجه عمان در نشریه «اکونومیست» نوشت: «دولت آمریکا زمانی که به خود اجازه داد وارد این جنگ شود، تصمیم بسیار اشتباهی گرفت».

الجزیره به نقل از مقامات آمریکایی: ترامپ در حال حاضر با حملات جدید به تأسیسات انرژی ایران مخالف است.

سی بی اس: ناو جرالد فورد به یونان بازگشته است

یک مقام آمریکایی شبکه سی بی اس گفت که ناو هواپیما‌برد چرالد فورد پس از وقوع آتش‌سوزی در آن به پایگاه خود در جزیره کرت بازگشته تا تعمیر شود.

قیمت نفت از ۱۱۰ دلار هم گذشت

رویترز به نقل از منابع قطری: پس از حملات موشکی به شهر صنعتی راس لفان، خسارات گسترده‌ای وارد شده است.

شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در بحرین

خبرگزاری عمان: سلطنت عمان به شدت افزایش تنش با هدف قرار دادن تأسیسات انرژی در میدان پارس ایران را محکوم می‌کند

قالیباف: انقلابی دیگر رقم خورده است؛ ایران خفته بود، بیدارش کردید. طوفان بپا خواهد شد!

گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با وزرای امور خارجه ترکیه، مصر و پاکستان

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگوها، حمله امریکا و رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های ایران را اقدامی در راستای تشدید تنش و بی‌ثبات‌سازی منطقه ارزیابی کرد و نسبت به ضرورت هوشیاری و هماهنگی کشورهای منطقه در قبال این تهدیدات هشدار داد.

وزارت خارجه قطر: از وابسته‌های نظامی و امنیتی سفارت ایران و کارکنان این دو بخش خواسته شد که حداکثر تا ۲۴ ساعت آینده خاک کشور را ترک کنند.

استاندار قم: پیکر شهید لاریجانی در حرم حضرت معصومه(س) خاکسپاری می‌شود 

استاندار قم: با هماهنگی‌های صورت گرفته با خانواده شهید دکتر علی لاریجانی و آیت‌الله سعیدی تولیت محترم حرم حضرت معصومه(س) قرار بر این شد که پیکر مطهر این شهید والامقام فردا عصر(پنجشنبه) و پس از مراسم تشییع، در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و در کنار قبر استاد شهید مرتضی مطهری (پدر همسر شهید لاریجانی)، خاکسپاری شود.

مراسم تشییع پیکر مطهر شهید دکتر علی لاریجانی و همراهان ایشان، فردا از ساعت ۱۵:۰۰ از میدان جانبازان قم آغاز و با طی کردن مسافت خیابان صفائیه و خیابان ارم، به حرم حضرت معصومه(س) منتقل می‌شود.

در نهایت پیکر دکتر شهید علی لاریجانی در جوار حرم حضرت فاطمه معصومه(س) و در کنار مقبره استاد شهید مرتضی مطهری و مرحوم آیت‌الله میرزا هاشم آملی‌لاریجانی به خاک سپرده می‌شود./ تسنیم

فرماندار انزلی: حمله دشمن به اداره کل گمرک و سازمان کشتیرانی بندر انزلی

 چند نقطه شهر بندری انزلی از جمله ساختمان اداره کل بندر، گمرک و سازمان کشتیرانی توسط دشمن مورد هدف حمله موشکی قرار گرفت که جزئیات آن در دست بررسی است.

مصر با صدور بیانیه‌ای حملات علیه عربستان سعودی، امارات، قطر و دیگر کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و نیز میدان گازی پارس جنوبی در ایران را محکوم کرد.

روابط عمومی سپاه: پادگان سلام نیروهای آمریکایی در استان سلیمانیه و مقر نیروهای ضد انقلاب گروهک‌های کردی در زرگویه استان سلیمانیه مورد هدف حملات موشکی یگانهای موشکی نیروی زمینی سپاه قرار گرفت

جزئیات تازه از انفجار عربستان؛ حمله به بخش آمریکایی پالایشگاه نفت و گاز ریاض

ساعتی پیش بخش آمریکایی پالایشگاه نفت و گاز ریاض، مورد اصابت قرار گرفت.

نظامیان آمریکایی با استفاده از این پالایشگاه، سوخت جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش آمریکا که در پایگاه هوایی شاهزاده سلطان (الخرج) مستقر هستند و از آنجا به نقاط مختلف کشورمان حمله می‌کردند، تامین می‌شد.

حمله به این پالایشگاه، با توجه به انهدام دپوی سوخت‌های جنگنده‌ها، در روند سوخت‌رسانی به جنگنده‌های آمریکایی اختلال ایجاد خواهد کرد/ جماران

ارتش: دو فروند پهپاد هرمس دشمن را در ساعت های ۲۱ و ۲۱:۳۰ شب جاری در آسمان تهران ساقط شدند.

انفجارهای شدید ریاض ناشی از اصابت مستقیم و انهدام موفق ذخایر سوخت جنگنده‌های آمریکایی است که در حملات به ایران مشارکت داشتند

وزارت کشور قطر اعلام کرد که سازمان دفاع مدنی در تلاش برای مهار آتش‌سوزی در منطقه راس‌لفان در پی حمله ایران است

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوئد

در تماس تلفنی «ماریا مالمر استنرگارد» وزیر امور خارجه سوئد با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، طرفین درباره مسائل دوجانبه و موضوعات کنسولی رایزنی کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگو با محکوم کردن حمایت تأسف‌بار دولت سوئد از یک فرد محکوم به جاسوسی برای رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران  به هیچ عنوان در خصوص امنیت مردم خود مسامحه نمی کند.

پیام سید محمد خاتمی در پی شهادت علی لاریجانی

 *بسم الله الرحمن الرحیم*

تهاجم وحشیانه آمریکا و اسرائیل، که موجب خسارت جانی و مالی فراوان و دشوارتر کردن زندگی برای ملت شریف ایران شده است، روز به روز صورت وحشیانه تری به خود می‌گیرد.

علاوه بر انبوه شهیدان از مسؤلان و فرماندهان و زنان و کودکان و مردم بی‌دفاع از آغاز این تهاجم، امروز نیز شاهد شهادت خسارت‌بار آقای دکتر علی لاریجانی و دیگر مسؤلان بودیم. 

شگرف اینکه کسانی مورد حمله وحشیانه و ترور قرار می‌گیرند که علاوه بر دفاع جانانه از کیان ملت و کشور، اگر راهی برای صلح شرافتمندانه باشد در به ثمر رساندن آن توانا و مشتاق هستند.

من این شهادت ها را به ملت شریف ایران و به خصوص به خانواده های بزرگوار عزیزان شهید تسلیت می‌گویم و توان بیشتر مدافعان امنیت کشور و عزت ملت و توفیق مسئولان محترم را در این موقعیت حساس از خداوند منان طلب می‌کنم.

*سیدمحمد خاتمی*

بیست و هفتم اسفند ۱۴۰۴

حمله به پالایشگاه رأس‌لفان در قطر 

وزارت کشور قطر اعلام کرد که سازمان دفاع مدنی در تلاش برای مهار آتش‌سوزی در منطقه راس‌لفان در پی حمله ایران است./فارس

وزارت کشور قطر اعلام کرد که سازمان دفاع مدنی در تلاش برای مهار آتش‌سوزی در منطقه راس‌لفان در پی حمله ایران است.

پزشکیان: حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران را قاطعانه محکوم می‌کنم

این‌گونه اقدامات تجاوزکارانه، دستاوردی برای دشمن صهیونی آمریکایی و حامیانشان نخواهد داشت. بلکه شرایط را پیچیده‌تر کرده و می‌تواند پیامدهایی خارج از کنترل به‌دنبال داشته باشد که دامنه آن همه جهان را درگیر می‌کند.

پیام تسلیت حضرت آیت‌الله سیّدمجتبیٰ حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی در پی شهادت دکتر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، فرزند و بعضی از همکاران ایشان

‌بسم‌الله الرحمن الرحیم

ولاتَحسبَنَّ الّذینَ قُتِلوا فی سبیلِ‌اللهِ اَمواتاً بَل اَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون

‌با کمال تأسف خبر دردناک شهادت آقای دکتر علی لاریجانی دبیر شورایعالی امنیت ملی و نماینده رهبری در آن شورا، و فرزند برومند و بعضی همکاران ایشان را دریافت کردم. ایشان فردی عالم، دوراندیش، هوشمند، متعهد و دارای تجاربی متنوع در عرصه‌های گوناگون سیاسی، نظامی، امنیتی، فرهنگی و مدیریتی بودند. قریب پنج دهه نقش‌آفرینی در لایه‌های مختلف نظام اسلامی، از ایشان چهره‌ای ممتاز ساخته بود.

‌بی‌شک ترور چنین شخصیتی نشان از میزان اهمیت او و بُغض دشمنان اسلام نسبت به او دارد. اسلام‌ستیزان بدانند ریختن این خونها به‌ پای درخت تناور نظام اسلامی صرفاً آن را قویتر میسازد و البته هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین جنایتکار شهیدان باید بزودی آن را بپردازند. اینجانب این ضایعه را خدمت همسر گرامی و سائر فرزندان آن بزرگوار و همچنین سائر وابستگان علی‌الخصوص جناب آیت‌الله آملی لاریجانی صمیمانه تسلیت عرض می‌نمایم و برای آن سفرکردگان از درگاه حضرت حق جلَّ‌وعلا، عُلوّ درجاتشان را خواستارم.

‌سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای

۲۶/اسفند/۱۴۰۴

اذعان رژیم صهیونیستی به آسیب دیدن ۳ هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون بر اثر حملات ایران

‌رژیم صهیونیستی به آسیب دیدن سه هواپیمای شخصی در فرودگاه بن گوریون تل آویو و آتش گرفتن یکی از آنها بر اثر حملات موشکی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در روزهای گذشته اذعان کرد.

‌رسانه‌های عبری اعلام کردند که اذعان رژیم اشغالگر به این ضربه شدید نیروهای مسلح ایران پس از آن صورت گرفت که تل‌آویو طی روزهای اخیر، این خبر را کتمان کرده بود.

‌این در حالی است که به دنبال موج جدید پاسخ موشکی ایران به حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا، آژیرهای هشدار در مناطق گسترده‌ای در مرکز فلسطین اشغالی به صدا در آمد. همزمان حزب‌الله نیز مناطق شمالی فلسطین اشغالی را مورد هدف قرار داد./ ایرنا

کانال ۱۴ اسرائیل: تاکنون ۴ کشور عربی از طریق سفارت‌خانه‌هایشان در تهران، از ایران خواستند که در مقابل حمله به پالایشگاه پارس جنوبی خویشتن‌داری کند و از پاسخ مقابل منطقه‌ای خودداری کند.

آکسیوس: نتانیاهو به دنبال تشدید درگیری‌ و ترور رهبران ایران است اما ترامپ به دنبال پایان سریع عملیات و ثبات در بازار نفت است

مقامات آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند که ثبات بازار نفت برای ایالات متحده یک اولویت بالاتر از اسرائیل است.

آتش‌سوزی در پارس جنوبی مهار شد

فرماندار عسلویه گفت: آتش‌سوزی ناشی اصابت پرتابه حملات ددمنشانه آمریکایی -صهیونیستی به تاسیسات گازی پارس جنوبی، بدون خسارت جانی مهار شد.

‌اسکندر پاسالار چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تجاوز امروز دشمن آمریکایی -صهیونی در ساعاتی پیش منجر به آتش‌سوزی در چند فاز پالایشگاهی شد.

‌وی بیان کرد: با وقوع این رویداد بلافاصله پس از جلوگیری از گسترش آتش، فازهای آسیب‌دیده از مدار تولید خارج و تیم‌های آتش‌نشانی به نقاط مدنظر اعزام شدند.

‌فرماندار عسلویه ادامه داد: عملیات مهار آتش با حضور نیروهای آتش‌نشانی پارس جنوبی و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس آغاز و با تلاش و همکاری نیروهای امدادی و صنعتی، آتش در سریع‌ترین زمان ممکن مهار شد و اکنون وضعیت منطقه بطور کامل تحت کنترل است.

‌پاسالار یادآور شد: آتش و دود باقی‌مانده به گازهای موجود در لوله‌ها مربوط می‌شود که پس از تخلیه کامل آن‌ها، شعله‌ها به طور خودکار خاموش خواهند شد.

‌وی تاکید کرد: هیچ نگرانی برای ساکنان شهرهای اطراف از جمله عسلویه و نخل تقی وجود ندارد./ایرنا

وزیر اقتصاد: دولت تمام تلاشش را می‌کند که در شرایط جنگی به‌لحاظ اقتصادی تاب‌آوری کامل داشته باشیم

وزارت نفت: تعدادی از تأسیسات منطقه ویژه انرژی پارس (عسلویه) دچار آسیب شد

‌وزارت نفت اعلام کرد که بعضی از تأسیسات منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) ساعت ۱۴ و ۸ دقیقه امروز (۲۷ اسفند) هدف حمله جنگنده‌های دشمن آمریکایی- صهیونیستی قرار گرفت.

‌تاکنون هیچ مصدومیت یا آسیب جانی بر اثر این حمله‌ها گزارش نشده و عملیات خنک‌سازی و خاموش کردن آتش ناشی از حمله‌ها در حال اجراست.

توقف انتقال گاز از ایران به عراق

‌درپی حمله به بزرگترین و مهمترین تاسیسات گازی در ایران، وزارت برق عراق از توقف کامل جریان گاز از ایران خبر داد که موجب شد بیش از ۳ هزار مگاوات از ظرفیت تولید از دست رود.

رییس‌جمهور شهادت وزیر اطلاعات را تسلیت گفت

مسعود پزشکیان در ایکس نوشت: ترور ناجوانمردانه همکاران عزیزم اسماعیل خطیب، علی لاریجانی و عزیز نصیرزاده در کنار بعضی از اعضای خانواده و تیم همراهشان داغدارمان کرد.

بریتانیا: فقط در یک صورت به تنگه هرمز می آییم؛ اتمام جنگ

‌روزنامه تایمز نوشت: بریتانیا درخواست دونالد ترامپ برای حضور در تنگه هرمز را رد کرد و اعلام داشت که نیروهای بریتانیایی تا زمانی که ایالات متحده و رژیم صهیونیستی حملات خود را علیه ایران متوقف نکنند، به تنگه هرمز اعزام نخواهند شد./ ایسنا

فرمانده نیروی دریایی سپاه به حامیان آمریکا: از پالایشگاه‌ها فاصله بگیرید

‌علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه: بانک اهداف ایران به روز شد؛ از تاسیسات نفتی مرتبط با آمریکا فاصله بگیرید.

زیرساخت‌های سوخت، انرژی و گاز مبدا تهاجم، در اولین فرصت در آتش می‌سوزد و به خاکستر تبدیل می‌شود

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص): ‌این هشدار قاطع و خط‌‌ونشان برای جنایتکارانی است که تعرض به بخشی از زیرساخت‌های سوخت و انرژی ایران در جنوب کشور داشتند.

‌در نتیجه این اقدام، زیرساخت‌های سوخت، انرژی و گاز مبدا تهاجم، در اولین فرصت در آتش می‌سوزد و به خاکستر تبدیل می‌شود.

‌به ارتش بزدل و متجاوز آمریکای جنایتکار و رژیم وحشی و کودک‌کش صهیونیستی اعلام می‌کنیم ناگزیر هستید سربازانتان را به آب انداخته و حیثیت‌تان را به باد بدهید.

‌گلوی فرماندهان و سربازان شما زیر چکمه رزمندگان اسلام است.

پیام رئیس قوه قضاییه در پی شهادت حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات

‌بسم‌الله الرحمن الرحیم؛ وَالَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ المُحسِنین؛ شهادت مرگ تاجرانه و روزی خاص مجاهدان مخلص است؛ برادر گرانقدر و مجاهد ما خادم الرضا(ع) حضرت حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید اسماعیل خطیب رضوان‌الله‌علیه نیز پس از عمری مجاهدت مخلصانه در راه اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحکیم امنیت کشور به دست شقی‌ترین اشقیاء به قافله‌ی پرعظمت شهدا پیوست و وارد حریم خلوت الهی شد.

‌این روحانی متقی و فاضل که از سلاله و احفاد رسول‌الله (ص) بود، همچون شهدای ایران اسلامی برترین و محبوبترین سرمایه‌ دنیوی خویش را نثار آرمان اسلام ناب کرد و سنت الهىِ قتل فی‌سبیل‌ا‌لله را پاس داشت.

‌قدر متیقّن، خون پاک این شهید والامقام و همه شهدای عزیز ما، گریبان صهیونیست‌های شقی و آمریکایی‌های متجاوز را خواهد گرفت و رزمندگان ما تا ستاندن خون‌های پاک شهیدان‌مان، دست از قتال با کفار صهیونی - آمریکایی و اذناب آنان نمی‌کشند و در این مسیر روشن ، محکم و با اراده ادامه راه می‌دهند.

‌اینجانب شهادت حضرت حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید اسماعیل خطیب رضوان‌الله‌علیه، این مرید و دلباخته‌ پاک و مجاهد حضرت بقیة‌الله‌الاعظم (عج) را محضر مبارک حضرت‌شان و ولی‌امرمان، مقام عظمای ولایت و کلیه‌ سربازان گمنام امام زمان (عج) و ایضاً خانواده معزز آن شهید والامقام، تبریک و تسلیت می‌گویم و حشر با شهدای صدر اسلام و شهدای کربلا را برای ایشان از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

قالیباف: خون شهید راهگشای مسیر انقلاب است

پیام تسلیت رئیس مجلس در پی شهادت وزیر اطلاعات به شرح زیر است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

‌شهادت حجت‌الاسلام والمسلمین سیداسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بار دیگر خباثت و پلیدی دشمنان ایران اسلامی را به نمایش گذاشت.

‌این شهید بزرگوار علاوه بر سوابق امنیتی و اطلاعاتی، عالمی متعهد و خطیبی ارجمند بود و عمل به اخلاق را در عالی‌ترین سطوح امنیتی کشور به کار بست و پس از سال‌ها مجاهدت در مسیر صیانت از انقلاب و امنیت ایران عزیز به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

‌مردم عزیز ایران به خوبی می‌داند که ترور، راه را بر پیشرفت نمی‌بندد و ساختار در این شجره طیبه قائم به افراد نیست، کما اینکه خون شهید راهگشای مسیر انقلاب است و همین شهدا هستند که انقلاب اسلامی را از بن‌بست‌های ترسیم شده توسط دشمن صهیونیست و آمریکای مستکبر رها می‌کند. بدون شک شهدا ضامن پیروزی ما در این نبرد سرنوشت‌ساز خواهند بود.

‌اینجانب شهادت مظلومانه این عالم وارسته را خدمت خانواده محترم، پرسنل خدوم وزارت اطلاعات و ملت شهیدپرور و سرافراز ایران عزیز تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال علو درجات برای آن شهید والامقام مسئلت می‌نمایم.

محمد باقر قالیباف

رییس مجلس شورای اسلامی

صعود قیمت نفت با حمله به تاسیسات انرژی ایران

‌ با حمله اسرائیل و آمریکا به تاسیسات پارس جنوبی قیمت نفت به سرعت در حال افزایش است. قیمت هر بشکه نفت تاکنون به بیش از ۱۰۸ دلار در بشکه رسیده است.

سخنگوی وزارت خارجه قطر: هدف قرار دادن تأسیسات میدان پارس در ایران توسط اسرائیل که به میدان گاز شمال در قطر متصل است، اقدامی خطرناک است

‌هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی تهدیدی برای امنیت انرژی جهانی، مردم منطقه و محیط زیست است.

سازمان پدافند غیرعامل اعلام کرد: حمله به پالایشگاه‌های ۳،۴،۶ پارس جنوبی/ تاکنون نشت مواد سمی گزارش نشده است

‌سازمان پدافند غیرعامل کشور در اطلاعیه‌ای در پی تهاجم دشمن به تاسیسات منطقه پارس جنوبی، اعلام کرد: مطابق بررسی‌های میدانی، دشمنان حقیر ملت ایران، امروز چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ در اقدامی نابخردانه به پالایشگاه‌های ۳،۴،۶ در منطقه ویژه پارس جنوبی (عسلویه) تهاجم کرده است.

‌به اطلاع مردم شریف ایران خصوصاً اهالی شهر عسلویه می‌رساند تا کنون نشت مواد سمی گزارش نشده و اوضاع توسط فرماندهی ارشد پدافندغیرعامل و مدیریت بحران منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی در حال مدیریت است.

‌دود سیاه منتشر شده ناشی از سوختن مواد نفتی و هیدروکربن است و نیازی به تخلیه شهر نبوده و صرفاً لازم است مردم شهر با توجه به جهت باد که به سمت شمال گزارش شده، فاصله ایمن با تاسیسات را رعایت کرده و با بستن در و پنجره‌ها و خاموش کردن تجهیزات تهویه در منزل بمانند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: ارتش اسرائیل امروز با هماهنگی و تأیید آمریکا برای اولین بار به زیرساخت‌های اقتصادی ایران در پارس جنوبی حمله کرد

شهید لاریجانی در جوار امام رضا به خاک سپرده می‌شود

‌پیکر شهید علی لاریجانی در روز شنبه اول فروردین ۱۴۰۵ در مشهد مقدس و در جوار حرم حضرت علی بن موسی الرضا(ع) به خاک سپرده خواهد شد.

وزیر جنگ اسرائیل ادعا کرد: سطح جنگی را که علیه ایران و حزب‌الله پیش می‌بریم افزایش می‌دهیم

استانداری هرمزگان: تخلیه‌ بندرعباس صحت ندارد

استانداری هرمزگان: به اطلاع مردم شریف بندرعباس می‌رساند: هیچ گونه دستور یا اطلاعیه‌ای مبنی بر لزوم تخلیه هیچ نقطه ای از شهر بندرعباس صادر نشده و شهر در آرامش و امنیت کامل و پایدار است.

تاسیسات نفتی پارس جنوبی هدف حمله قرار گرفت

بخشی از تاسیسات صنعت نفت پارس جنوبی و عسلویه ساعتی پیش هدف حمله دشمن صهیونی-آمریکایی قرار گرفته است. هنوز جزئیات دقیقی از این حمله مشخص نشده است./ میزان

جزئیاتی از حمله موشکی به پالایشگاه عسلویه

‌فارس نوشت: بررسی‌های میدانی از مورد اصابت قرار گرفتن برخی مخازن و محوطه تاسیسات گاز در فازهای مختلف پالایشگاه‌ عسلویه‌ حکایت دارد. در این حملات فازهای مختلف پالایشگاه سوم، چهام، پنجم و ششم مورد اصابت قرار گرفته است.

‌در حال حاضر کارکنان به نقاط امن منتقل شده‌اند و نیروهای امدادی و آتش‌نشانی در حال تلاش برای اطفای حریق هستند.

فرماندار عسلویه: فازهای ۳، ۴، ۵ و ۶ مستقر در پارس جنوبی مورد اصابت پرتابه دشمن صهیونی- آمریکایی قرار گرفت.

‌برای کنترل و جلوگیری از سرایت آتش فازهای یادشده از مدار خارج شده اند.

‌شرایط تحت کنترل است و آتش نشانی های پارس جنوبی و منطقه ویژه اقتصادی پارس در حال مهار آتش هستند.

‌تاکنون خسارت جانی گزارش نشده است.

الجزیره: دولت ترامپ رسانه‌های خبری را تهدید کرده که در صورت پوشش انتقادی از جنگ ایران، مجوز آنها را باطل خواهد کرد

بلومبرگ به نقل از منبع مطلع: فعالیت پالایشگاه راس تنوره در عربستان سعودی از سر گرفته شد./انتخاب

حمله به دادگستری شهرستان لارستان ۸ شهید داد

رئیس کل دادگستری استان فارس: تاکنون ۸ نفر از جمله یک نفر از کادر قضایی، یک وکیل دادگستری و ۶ نفر از مراجعان در حمله هوایی دشمن به دادگستری لارستان به شهادت رسیدند.

طبق اطلاعات دریافتی ۴۷ نفر با کمک نیروهای امدادی از زیر آوار خارج شده‌اند. ۱۲ نفر از مجروحان این حمله از جمله رئیس دادگستری و دادستان لارستان وضعیت وخیمی دارند.

دشمن پس از حمله هوایی اول به ساختمان دادگستری برای دومین بار حین امدادرسانی مجددا به ساختمان دادگستری حمله کرده است که طی حمله دوم تعدادی از نیروهای امدادی نیز مجروح و یک دستگاه آمبولانس نیز منهدم شده است.

اسرائیل هیوم: جنگ کی تمام می‌شود؟

این جنگ زمانی پایان می‌یابد که آخرین سرباز دست از ماشه بردارد.

نشست اضطراری «IMO» درباره وضعیت تنگه هرمز

‌نشست اضطراری سازمان بین‌المللی دریانوردی درباره وضعیت تنگه هرمز به درخواست تعدادی از اعضای شورای۴۰ نفره این سازمان، از امروز (چهارشنبه) برای دو روز برگزار می شود.

‌دومینگز، دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی (آیمو) در آستانه نشست اضطراری این سازمان درباره وضعیت تنگه هرمز گفت: کاهش تنش‌ تنها راه پایدار برای بازگرداندن جریان عادی کشتیرانی در این منطقه است.

‌او تاکید کرد: ما نیاز به کاهش تنش داریم. این تنها راه‌حل است. به همین دلیل در سازمان بین‌المللی دریانوردی گرد هم آمده‌ایم. ما به چندجانبه‌گرایی و گفت‌وگو باور داریم و راه‌حل‌ها از همین مسیر به‌دست می‌آیند./ایسنا

نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد

‌با ابلاغ رئیس قوه قضائیه نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد. به موجب ابلاغ بخشنامه رئیس قوه قضائیه به تمامی واحد‌های قضایی و دادسرا‌های سراسر کشور و با توجه به بررسی‌های به عمل آمده و در راستای اجرای ماده ۵۴۹ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲، قیمت دیه کامله در ماه‌های غیرحرام از ابتدای سال ۱۴۰۵ مبلغ ۲۱ میلیارد ریال تعیین شد.

معاون فرمانده بسیج به شهادت رسید

سردار عظیم اسماعیلی از فرماندهان ارشد سپاه و بسیج در حمله هوایی ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ به تهران به شهادت رسید. این شهید در سمت‌های مسئول معاونت نیروی انسانی وبازرسی سپاه حضرت ولی عصر خوزستان و معاونت ایمنی و اقدامات تامینی سازمان بسیج مستضعفین فعالیت داشت./صداوسیما

رئیس قوه قضاییه: رئیس‌جمهور آمریکا این روزها در حال التماس به دیگر کشورها برای اعزام ناو و نیرو به تنگه هرمز است، اما به او پاسخ نمی‌دهند

آزمون‌های رانندگی فعلا برگزار نمی‌شوند

‌پلیس راهور فراجا اعلام کرد به‌دلیل شرایط جنگی حاکم، برگزاری آزمون‌های رانندگی فعلاً امکان‌پذیر نیست. ثبت‌نام در آموزشگاه‌ها کماکان ادامه دارد و دوره‌های تئوری و عملی نیز برقرار است.

پیام حسن روحانی در پی شهادت علی لاریجانی: از دست دادن چنین شخصیت‌هایی در این شرایط حساس مصیبتی جانکاه است/حضور حماسه‌ساز مردم ایران در صحنه، خاک یأس را به چهره تجاوزگران می‌پاشد

‌در روزهایی که شاهد شهادت فرزندان غیور کشور و ضربات سنگین دشمن متجاوز به کشور عزیزمان هستیم، از دست دادن امیدهای مدیریت برای نجات کشور، اندوه ما را دوچندان می‌کند. گرچه حضور حماسه‌ساز مردم دلاور ایران در صحنه، خاک یأس را به چهره تجاوزگران می‌پاشد و نوید پیروزی و آینده‌ای درخشان را برای ایران دارد.

‌دکتر علی لاریجانی که از ۴۶ سال قبل تا آخرین روزهای زندگی پربرکتش در مسئولیت‌های مختلف در کنار هم و همکار یکدیگر بودیم، بی‌تردید از رجال سیاسی – مذهبی کشور و از چهره‌های درخشان خدمت به ایران و اسلام بود. از دست دادن چنین شخصیت‌هایی در این شرایط حساس مصیبتی جانکاه است، گرچه همزمان حذف این عزیزان روحیه ایثار و فداکاری مردم عزیز کشورمان را مضاعف می‌کند. او به آرزوی دیرینش که شهادت بود نائل گشت.

‌یاد او، فرزندش و معاونش و فرمانده قهرمان سازمان بسیج گرامی و برای آنان آرزوی رحمت و غفران الهی و حشر با مولایشان، شهید رمضان را دارم. به همسر و فرزندانش و خاندان محترم لاریجانی و مطهری، به‌ویژه آیت‌الله صادق آملی لاریجانی و دکتر علی مطهری و سایر بازماندگان تسلیت عرض می‌کنم و صبر و اجر برایشان آرزو دارم.

اعطای تسهیلات خرید ۱۰ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: اعطای اعتبار خرید با سود صفر درصد برای بازنشستگان کشوری از ۱۷ هزار مرکز فروشگاهی بزرگ در سراسر کشور آغاز شد.

‌این مبلغ بالغ بر ۱۰ میلیون تومان برای هر بازنشسته با دوره بازپرداخت دو ماهه با تخفیف ویژه بازنشستگان تا سقف ۵ درصد است.

‌همچنین اعطای اعتبار اضافه بر ۱۰ میلیون تومان، تا سقف ۶ میلیون تومان با دوره بازپرداخت ۳ ماهه با تخفیف ویژه بازنشستگان جهت خرید از مجموعۀ فروشگاه‌های همکار طرح خواهد بود.

پیام ناطق نوری در پی شهادت علی لاریجانی: بلاشک نیازمند خط مشی اعتدالی و عقلانی او در چنین بزنگاه‌ تاریخی بوده و هستیم

‌شهادت دوست و برادر اندیشمند و سیاستمدار برجسته، جناب دکتر علی لاریجانی را تسلیت عرض می‌کنم. ضایعه فقدان ایشان از دو وجه جبران‌ناپذیر می‌نماید.

‌یکی وجهه مدیریت مدبرانه و صبورانه که ویژگی برجسته وی بود و در مقام ریاست مجلس و دبیر شواری عالی امنیت ملی موجب تقویت و تاثیرگذاری این مناصب گردید. دوم خط مشی اعتدالی و عقلانی ایشان که در چنین بزنگاه‌ تاریخی، بلاشک نیازمند آن بوده و هستیم.

‌هرچند چنین منشی برای آن شهید رفیع‌القدر، فراز و نشیب‌ها و سختی‌های بسیار به همراه داشت اما موجب دوری او از منطق و مصلحت‌اندیشی مبتنی بر منافع ملی نگردید و متواضعانه برای میهن و ملت و انقلاب، صبر و استقامت پیشه ساخت و همواره حضور مؤثر در صحنه‌ سیاست و هوشمندی در تشخیص موقعیت را حفظ نمود.

آسیب به ۸ کارخانه داروسازی در پی حملات

‌رئیس سازمان غذا و دارو: تاکنون حدود ۸ کارخانه داروسازی به صورت جزئی یا کلی آسیب دیده است. چندین شرکت پخش دارو نیز مورد آسیب واقع شده است. داروخانه‌ها در شهرهای مختلف آسیب دیدند و یک همکار داروساز ما در داروخانه به شهادت رسیده است.

قالیباف: دختران فوتبالیست ما فرزندان عزیز ایران هستند که تسلیم اغواگری دشمنان نشدند و با افتخار به خانهٔ همیشگی خود ایران بازخواهند گشت

شکایت رسمی روسیه از اسرائیل بابت حمله به نزدیکی نیروگاه بوشهر

‌روزنامه صهیونیستی معاریو گزارش داد روسیه به صورت رسمی از اسرائیل به دلیل حمله هوایی به نزدیکی فرودگاه بوشهر شکایت کرده است. طبق گزارش این روزنامه روسیه گفته حمله مذکور امنیت پرسنل روسی این نیروگاه را به خطر می‌اندازد.‌

‌این شکایت از طریق سفارت روسیه در فلسطین اشغالی به رژیم صهیونیستی ارائه شده است.‌ گفته می‌شود حمله اسراییل به نزدیکی نیروگاه بوشهر محل اقامت کارشناسی روسی مستقر در این منطقه را هدف گرفته است.

همه مجوزهای سرمایه‌گذاری خارجی تا پایان شهریور ۱۴۰۵ تمدید شد

‌سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران اعلام کرد: با موافقت اعضای هیأت سرمایه‌گذاری خارجی، اعتبار برخی مجوزهای سرمایه‌گذاری که مهلت آن‌ها منقضی شده بود، بدون نیاز به طرح مجدد در هیأت، برای مدت ۶ ماه تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ تمدید شد./ایرنا

پیام سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان در پی شهادت دکتر شهید علی لاریجانی

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«إنا لله و إنا إلیه راجعون»

با نهایت تأسف و تأثر، شهادت مظلومانه دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، که در پی اقدام تروریستی دشمنان سفاک آمریکایی ـ صهیونیستی به فیض عظیم شهادت نائل آمد، به محضر مقام معظم رهبری، خانواده معزز ایشان و ملت شریف ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کنم.

شهید دکتر لاریجانی از برجسته‌ترین چهره‌های سیاست ایران و نماد اعتدال، عقلانیت و ژرف‌اندیشی راهبردی بود و با سال‌ها تجربه ارزشمند در عرصه‌های داخلی و خارجی، به شخصیتی کم‌نظیر و اثرگذار در تصمیم‌سازی کشور بدل شده بود.

توفیق همکاری نزدیک با ایشان در دوران ریاست بر مجلس و دبیری شورای عالی امنیت ملی، فرصت مغتنمی بود تا توانمندی‌های فکری، مدیریتی و میهن‌دوستی ایشان را از نزدیک دریابم. فقدان چنین شخصیتی ضایعه‌ای بزرگ و جبران‌ناپذیر برای نظام اسلامی است.

با اتکا به میراث فکری و تجربه همکاری با این شهید عالی‌مقام، مسیر سیاست خارجی کشور با دقت، انسجام و کارآمدی افزون‌تر ادامه خواهد یافت.

بعد از جنگ یک نظم نوین منطقه‌ای خواهیم داشت ‌

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران: نظم منطقه‌ای مبتنی بر حضور آمریکا فروپاشیده چرا که بخش اعظم زیرساخت او نابود شده و آمریکایی‌ها حتی نتوانستند از سرمایه‌های خود حفاظت کنند و این را کشورهای عربی هم فهمیدند و ان‌شاءالله بعد از جنگ یک نظم نوین منطقه‌ای خواهیم داشت، البته بدون حضور آمریکا.

محدودیت سراسری ترافیکی تردد خودروها، کامیون‌ها و وسائط نقلیه حامل محموله های ترافیکی در جاده‌ها طی نوروز اعمال نمی‌شود

علی زندی‌فر، مدیرکل دفتر ایمنی و پایش هوشمند سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای: در حال حاضر هیچ‌گونه محدودیت سراسری برای تردد خودروها، کامیون‌ها و وسائط نقلیه حامل محموله‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی اعمال نشده و تصمیمات مربوط به محدودیت‌ها به‌صورت مقطعی و توسط استان‌ها اتخاذ می‌شود. ‌

بر اساس بررسی‌های انجام‌شده و هماهنگی با مراجع استانی، در شرایط فعلی نیازی به اعمال محدودیت سراسری در محورهای کشور وجود ندارد و رویکرد سازمان راهداری تمرکز بر تسهیل جریان تردد همراه با حفظ ایمنی سفرها است، تصمیمات محدودیت ترافیکی در صورت نیاز، صرفاً با توجه به وضعیت اقلیمی، حجم ترافیک و مقتضیات محلی، توسط استان‌ها و به‌صورت مقطعی اجرا می‌شود.

نشست وزرای خارجه به میزبانی ریاض درباره امنیت منطقه

در بحبوحه جنگ علیه ایران و پیامدهای آن برای منطقه، وزارت امور خارجه عربستان سعودی اعلام کرد که امروز یک نشست مشورتی در سطح وزرای خارجه به میزبانی ریاض برگزار خواهد شد که در آن درباره راه‌های حمایت از امنیت و ثبات منطقه گفت‌وگو خواهد شد.

ما شوکه شدیم!\اعتراف رییس جمهور آمریکا به توان پاسخدهی نیروهای کشورمان

ترامپ: ایران موشک های آماده داشت و هیچکس انتظار این را نداشت. آنها جنگیدند و پاسخ دادند. ما شوکه شدیم.

ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن با شلیک موشک توسط نیروی دریایی ارتش از منطقه دور شد

اطلاعیه شماره ۳۲ ارتش جمهوری اسلامی ایران: نیروی دریایی ارتش در پاسخ به جنایات خبیثانه آمریکا، همزمان با برگزاری آیین وداع با ۸۴ شهید والامقام ناوشکن دنا و گرامیداشت یاد ۲۰ شهید جاویدالاثر این ناوشکن، با اجرای عملیات موشکی و شلیک موشک‌های قدرتمند ساحل به دریا، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن را از منطقه دور کرد.

حمله آمریکایی ـ صهیونی به انبار و سوله‌های ‌تعاونی روستایی استان همدان

معاون امنیتی استانداری همدان: در حملات صبح امروز دشمن در استان همدان چند واحد انبار و سوله متعلق به شرکت تعاونی روستایی در شهرستان های کبودرآهنگ، بهار و اسدآباد مورد اصابت قرار گرفتند.‌ برابر گزارش های واصله این حملات خوشبختانه آسیب انسانی در پی نداشته و به تعدادی از منازل مسکونی مجاور محل های مورد حمله آسیب وارد شده است.

عراقچی: آمریکا نیروهای خود را از پایگاه نظامی خارج و به هتل‌های داخل شهرها منتقل کرده/ اگر موردی پیش می‌آید مقصر آمریکاست نه ما

وزیر امور خارجه در گفتگو با الجزیره:

ما خودمان را فقط به پایگاه‌های رسمی دشمنان محدود نکردیم هرجا تجمع نیروهای آمریکایی بوده هرجا تاسیسات متعلق به آنها وجود داشته هدف قرار گرفتند؛ برخی از این مکان‌ها ممکن است نزدیک مناطق شهری باشند این تقصیر ما نیست تقصیر آمریکاست؛ آنها نیروهای خودشان را از پایگاه نظامی خارج کرده و به هتل‌های داخل شهرها منتقل کردند؛ در مجموع این رفتار ایالات متحده است که منطقه را به این وضعیت رسانده است.

توضیحات عراقچی درباره وضعیت سلامتی آیت الله مجتبی خامنه‌ای

️عراقچی در گفتگو با الجزیره: تا جایی که من اطلاع دارم در خصوص رهبر انقلاب تنها جراحات سطحی وجود داشته‌ و ایشان در سلامت کامل به سر می‌برند و اوضاع را تحت کنترل دارند.

️ اینکه چه زمانی و چگونه با مردم صحبت کنند چه از طریق بیانیه یا حضور مستقیم و تصویری به تصمیم خودشان بستگی دارد اما اطلاعاتی که من دارم و از صحت آن مطمئن هستم این است که ایشان در سلامت کامل به سر می برند | دانشجو

می‌پذیرم که کشورهای دوست ما ناراحت هستند و مردم منطقه آسیب دیدند و اذیت شدند برای همین دکتر پزشکیان از مردم منطقه عذرخواهی کرد زیرا در نتیجه تجاوز آمریکا به ما و پاسخ متقابل ما به آنها، کشورهای منطقه هم تحت تاثیر قرار گرفتند اما همه اینها تقصیر آمریکاست ما این جنگ را آغاز نکردیم ما فقط از خودمان دفاع می‌کنیم./دانشجو

خبرنگار الجزیره خطاب به عراقچی: نمی‌ترسید ترور شوید؟/ اگر لازم باشد برای اهداف و منافع کشورمان جان خودمان را هم فدا خواهیم کرد

وزیر امور خارجه در گفتگو با الجزیره: هر کسی ممکن است هدف قرار بگیرد؛ در روزهای اخیر دیدیم که دشمنان هیچ تردیدی برای هدف قرار دادن هیچ مکان و شخصی ندارند.

️ تا این لحظه ۵۳ بیمارستان و مدارس زیادی مورد حمله قرار گرفتند.

️ شعب بانک‌ها و بسیاری از ساختمان‌های مسکونی هم هدف قرار گرفتند و شخصیت‌های سیاسی، غیرنظامیان، دانشمندان و اساتید دانشگاه همگی هدف بودند حتی ممکن است وزیر خارجه هم هدف قرار بگیرد اما مانند دیگران ما ایستادگی می‌کنیم و برای اهداف و منافع کشورمان تلاش می‌کنیم؛ اگر لازم باشد برای آن اهداف جان خودمان را هم فدا خواهیم کرد./دانشجو

ما به آتش‌بس باور نداریم ما به پایان جنگ باور داریم؛ پایان جنگ یعنی دقیقا پایان جنگ در همه جبهه ها. این به نفع صلح در منطقه است که یک بار برای همیشه مسئله جنگ در منطقه حل شود و شاهد صلح در سراسر منطقه باشیم در لبنان، یمن، عراق، ایران و سایر کشورهای منطقه.

️ من معتقدم که صلح در منطقه باید همه جانبه دقیق و شامل همه کشورها باشد./دانشجو

اژه‌ای: هیچ خللی در اداره کشور وجود ندارد

رئیس قوه قضاییه:دشمن تصور می‌کرد که با تحمیل جنگ، ثبات کشور مخدوش می‌شود.

علی‌رغم شهادت بزرگان کشور از جمله مقام معظم رهبری و فرماندهان ما را به شهادت رساندند اما هیچ خللی در اراده مردم و اداره کشور به وجود نیامده است، بلکه انگیزه‌ها و مقاومت و استقامت افزایش یافته است.

آمار بناهای تاریخی آسیب دیده در تهران به ۲۴ مورد رسید

علوی رییس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران  در گفت وگو با ایرنا با اعلام آخرین آمار بناهای تاریخی آسیب دیده پایتخت گفت: این آمار به ۲۴ مورد رسیده است.

با اقدام تجاوزکارانه دشمن طی هفته های اخیر کاخ های گلستان، سعد آباد، مرمر، سلطنت آباد، فرح آباد و عشرت آباد دچار آسیب جدی شده اند.

باغ موزه قصر، ارگ تاریخی تهران، موزه هفت چنار، موزه هوا و فضا، موزه صنعت برق، موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان هم بر اثر صدمات وارده از موشک باران دچار آسیب شده اند.

بر اثر حملات دشمن صهیونی خانه پرفسورعدل (پژوهشکده هنر) و عمارت نظامیه در بهارستان هم آسیب دیده اند.

همچنین بخش هایی از برج آزادی از جمله گالری برج بر اثر موج انفجار دچار آسیب دیدگی شده است، علاوه بر این به بخش های از فرودگاه مهرآباد و بخش های واجد ارزش استادیوم آزادی خسارت وارد آمده است.

علاوه بر آثار و بناهای تاریخی اعلام شده، مسجد تاریخی چال حصار (اردبیلی ها) در محله سنگلج دچار آسیب دیدگی شده است، قدمت این مسجد تاریخی به سال ۱۳۲۰ باز می گردد.

بر اثر تجاوز رژیم صهیونی، ساختمان دادگستری و ساختمان مجلس سنای قدیم (کاخ سنا) و خانه تاریخی وثوق الدوله مورد آسیب قرار گرفته‌اند./ایرنا

رکورد ۳۰ سالۀ افزایش بنزین در آمریکا شکست

کارشناس آمریکایی، چارللی بیللو می‌گوید، متوسط قیمت بنزین در آمریکا از ۳.۷۹ در گالن بالاتر رفته و این افزایش بیشترین میزان در ۳۰ سال گذشته به‌شمار می‌رود.

گاردین: جنگ ایران و خسارت‌های اقتصادی آن می‌تواند به شکست ترامپ منتهی شود

این جنگ بسیار نامحبوب است ‌و بالا رفتن بهای نفت به افزایش بلندمدت قیمت‌ها در سراسر آمریکا منجر خواهد شد./تسنیم

مصاحبه عراقچی با شبکه الجزیره در خصوص ترور شهید لاریجانی

وزیر امور خارجه ایران: نمی‌دانم چرا آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها هنوز این نکته را درک نکرده‌اند که جمهوری اسلامی ایران دارای ساختار سیاسی قدرتمندی است که از نهادهای تثبیت‌شده سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برخوردار است.

حضور یا عدم حضور یک فرد، تأثیری بر این ساختار ندارد. البته افراد تأثیرگذارند و هرکس نقش خود را ایفا می‌کند؛ برخی بهتر، برخی ضعیف‌تر و برخی کمتر اما آنچه اهمیت دارد این است که نظام سیاسی در ایران، ساختاری بسیار مستحکم است.

میلیتاری تایمز: مقامات تأیید کرده‌اند که حمله موشکی ایران، به ۵ هواپیمای سوخت‌رسان KC-۱۳۵ آمریکا در عربستان سعودی خسارت زده است./فارس

آلمان: به دنبال توافق با ایران هستیم

یوهان وادفول، وزیر خارجه آلمان در خصوص تنگه هرمز اعلام کرد که این کشور خواهان توافق با ایران است.

وی در خصوص درخواست آمریکا برای همراهی با این کشور جهت بازگشایی تنگه هرمز گفت: اگر ارتش آمریکا قادر به بازگشایی تنگه هرمز نیست نیروهای اروپایی هم به احتمال زیاد قادر به انجام این کار نخواهند بود.

وادفول در واکنش به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران گفت: هیچ راه حل نظامی وجود ندارد و اینکه شما به دنبال یک تغییر کنترل شده نظام باشید نیز تنها یک فرضیه است./ایرنا

جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد

حکم اعدام یک جاسوس رژیم صهیونیستی، که تصاویر و اطلاعات اماکن حساس کشور را در اختیار افسران موساد قرار می‌داد، پس از طی روال قانونی و تایید دیوان عالی کشور صبح امروز اجرا شد. 

فرد معدوم همراه با ۳۰ هزار یورو وجه نقد، یک دستگاه خودرو وانت پادرا، یک دستگاه موتورسیکلت کراس، دستگاه‌ها و تجهیزات مختلف و پیچیده جاسوسی، اطلاعاتی و ارتباطات ماهواره‌ای در ۲۶ خرداد سال جاری و در روز چهارم جنگ ۱۲ روزه توسط «سازمان اطلاعات سپاه» در یکی از ویلاهای شهرستان ساوجبلاغ شناسایی و دستگیر شده بود.

حسب محتویات پرونده، کوروش کیوانی در سال ۱۴۰۲ در بستر فضای مجازی پس از ارسال مشخصات خود در یک لینک تبلیغی سفرهای گروهی، توسط سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی در سوئد شناسایی شد و از طریق یک افسر موساد به نام «بِن» که به فارسی آشنایی داشته ارتباط اولیه شکل می‌گیرد.

مامور موساد با برقراری ارتباط صمیمی از طریق فضای مجازی، اطلاعات مختلفی در خصوص کوروش کیوانی که شامل علایق، وضعیت درآمدی، ارتباطات خانوادگی و مشکلات درآمدی وی کسب می‌کند و این ارتباط تا حدی صمیمی و نزدیک بوده است که حسب اظهارات متهم، مامور موساد در جریان ساعات کلاس و اوقات فراغت فرزندش بوده است.

افسر موساد پس از کسب اطلاعات کافی، از متهم می‌خواهد با هدف آشنایی بیشتر، ملاقات حضوری در «برلین» داشته باشند؛ در این ملاقات علاوه بر «بِن» چند نفر دیگر حضور داشته و گفت‌وگوی معمولی انجام شده است اما در پایان جلسه، علاوه بر هزینه‌های رفت‌وبرگشت و اقامت متهم، مبلغی بیشتر به میزان هزار یورو به متهم پرداخت می‌شود؛ همچنین در طول این مدت به تناوب وجوه مختلفی به متهم پرداخت شد./ایسنا

مشکلی در تامین «خون» نداریم/ همراهی مردم تداوم یابد

معاون اجتماعی سازمان انتقال خون: مشکلی در تامین نیاز مراکز درمانی به خون و فرآورده های خونی نداریم.

قدردان حضور مردم در پایگاه‌های اهدای خون هستیم و امیدوارم این همراهی تداوم داشته باشد.

میزان مصرف خون در شرایط کنونی افزایش می‌یابد اما به لطف حضور مردم و یاری خدا توانسته‌ایم پاسخگوی نیاز مراکز درمانی باشیم و هیچ مشکلی در این مسیر وجود ندارد.

جان بولتون: ترامپ برای بسته‌شدن تنگه هرمز آماده نبود

مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا بامداد چهارشنبه گفت که رئیس جمهور این کشور با وجود اطلاع داشتن از توانایی ایران برای بستن تنگه هرمز، برای آن آماده نشده بود.

صدای انفجارهایی در تل آویو شنیده شد 

‌منابع خبری گزارش دادند که بار دیگر صدای انفجارهایی در تل آویو در پی حمله موشکی جدید ایران شنیده شد./تسنیم 

ترامپ: مسئلۀ مهم، خارج کردن اورانیوم غنی‌شده از ایران است

‌عملیات نظامی علیه ایران اقدامی بود که باید انجام می‌شد./فارس 

حماس شهادت علی لاریجانی را تسلیت گفت

جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: شهادت علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، به همراه فرزند و تعدادی از یارانش در پی «حمله صهیونیستی به تهران» را به رهبری، دولت و ملت ایران تسلیت می‌گوییم.

حماس با تأکید بر همبستگی با ایران در برابر آنچه تجاوز صهیونیستی-آمریکایی خوانده شد، اعلام کرد ادامه این حملات تهدیدی برای کل منطقه و ثبات آن است.

تعمیر ناو هواپیمابر فورد یک هفته طول می‌کشد

مقام‌های آمریکایی در گفت‌وگو با نیویورک تایمز: تعمیر آسیب واردشده به ناو هواپیمابر «جرالد فورد» بر اثر ۳۰ ساعت آتش سوزی، حداقل یک هفته زمان می‌برد.

‌نیروی دریایی آمریکا تحقیقاتش را درباره عامدانه بودن اقدام ملوانان ناو هواپیمابر فورد در ایجاد آتش‌سوزی با هدف پایان سریعتر مأموریت‌شان، آغاز کرده است./ صدا و سیما 

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: ایران به ما اطلاع داد که شامگاه سه‌شنبه یک پرتابه به سایت نیروگاه هسته‌ای بوشهر برخورد کرده است.

هیچ خسارتی در نیروگاه بوشهر یا آسیبی به کارکنان گزارش نشده است.

*موج شصت و یک» عملیات وعده صادق ۴ با موشک‌های «خرمشهر ۴» با رمز «یا اباعبدالله الحسین علیه السلام»*

روابط عمومی سپاه: «تل آویو»، مرکز شرارت های رژیم وحشی صهیونیستی در موج «شصت و یک» عملیات وعده صادق ۴ با موشک‌های «خرمشهر ۴» چند کلاهکه، «قدر» چندکلاهکه، «عماد» و «خیبرشکن» با رمز «یا اباعبدالله الحسین علیه السلام» در انتقام خون شهید دکتر علی لاریجانی و همراهان وی، آتش باران شد. 

موشک‌های خرمشهر ۴ و قدر در این عملیات برق آسان و پرشدت، باتوجه به فروپاشی سامانه پدافند چندلایه و فوق پیشرفته رژیم صهیونیستی، بدون مزاحمت به بیش از ۱۰۰ هدف نظامی و امنیتی در قلب سرزمین‌های اشغالی با موفقیت اصابت کردند. 

 بنابر اطلاعات میدانی پس از این تهاجم برق آسای هوافضای سپاه پاسداران، برق بخشی از تل آویو قطع و کنترل شرایط و امکان امدادرسانی توسط نیروهای داخلی سخت تر شده است. تلفات اولیه رژیم‌صهیونیستی در این حمله بیش از ۲۳۰ کشته و زخمی برآورد می‌شود.

سفیر ایران در انگلیس: به لندن هشدار دادیم در صورت مشارکت در جنگ ناچار به پاسخ هستیم

 بیانیه سپاه در پی شهادت دبیر شورای عالی امنیت ملی

متن بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أمواتًا بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون»

با قلبی سرشار از اندوه و افتخار، شهادت مظلومانه‌ی دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و از یاران صادق رهبر شهید انقلاب اسلامی (قدس سره) در حمله تروریستی دشمنان سفاک آمریکایی ـ صهیونیستی، را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده معظم ایشان، و ملت مقاوم ایران اسلامی تسلیت و تبریک می گوییم.

شهید دکتر علی لاریجانی از چهره‌های ممتاز، اندیشمند، سیاستمدار انقلابی و تأثیرگذار در میدان های مختلف نظام اسلامی و تربیت یافته در مکتب انقلاب و ولایت فقیه بود که در عرصه‌های گوناگون مدیریتی در مجلس شورای اسلامی، صدا و سیما جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تا شورای عالی امنیت ملی، با درایت، ایمان و تدبیر مثال‌زدنی، نقش‌آفرینی‌های سترگ و ماندگاری از خود بر جای گذاشت.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تبعبت از رهبر معظم انقلاب اسلامی و آرمان شهیدان انقلاب، تأکید می‌ کند که خون پاک این شهید عالیقدر همچون دیگر شهدای عزیز مایه عزت، استحکام و بیداری ملی در مقابل جبهه استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل خواهد بود و قطعا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خونخواهی این شهید معظم و سایر شهدای دفاع مقدس را فراموش نخواهد کرد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

 ۲۷ اسفند ماه ۱۴۰۴

ماکرون: پاریس هیچ نقشی در تنگه هرمز نخواهد داشت

‌ رئیس جمهور فرانسه: هرگونه ماموریتی در هرمز نیاز به هماهنگی ایران دارد. فرانسه در شرایط فعلی به عملیات آزادسازی تنگه هرمز ملحق نخواهد شد و این عملیات باید جدا از درگیری‌های جاری باشد.

جزئیاتی از خسارت کاخ سعدآباد در حمله هوایی

‌در حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به حریم مجموعه سعدآباد و در حریم کاخ سبز در بامداد سه‌شنبه ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۴، سه بنای «کاخ سبز»، «موزه برادران امیدوار»، و کوشک (عمارت والی) در اثر موج انفجارها، خسارت سازه‌ای جدی دیدند.

‌دیگر بناهای مجموعه سعدآباد در اثر موج آن انفجارها، آسیب دیده‌اند./ایسنا

قالیباف: پیروزی نزدیک است

‌رئیس مجلس: دور تند اصابت ضربات مهیب و خردکننده‌ به پهنای سراسر منطقه در کنار حضور گسترده و دشمن‌شکن مردم در خیابان، دو لبهٔ ذوالفقاری است که دشمن را به زانو در آورده است.

‌ در این تنگهٔ احد استوار ایستاده‌ایم. بدانید که به فضل و مدد الهی و با استقامت و اتحاد ملی، پیروزی نزدیک است.

وزیر کشور خطاب به استانداران: تقویت تیم‌های بازرسی میدانی و ارائه گزارش روزانه به مردم را در دستورکار قرار دهید

وزیر کشور خطاب به استانداران تأکید کرد: تقویت حضور میدانی تیم‌های بازرسی استانداری، مسائل و مشکلات مردمی رسیدگی و در محل مرتفع شود. حضور در میدان علاوه بر تسریع در مدیریت امور، موجب حفظ امید در بین مردم بزرگ ایران می‌شود.

‌استان‌های مرزی با اختیارات ویژه خود و در تعامل با سایر استانداران همچنان در تأمین کالاهای اساسی نقش‌آفرین باشند.

‌دشمن خبیث تلاش دارد با هدف قرار دادن نهادهای مدنی از جمله کلانتری‌ها و حتی کیوسک‌های پلیس، امنیت و آرامش مردم را بر هم بزند؛ اما هموطنان مطمئن باشند حضورشان در صحنه، انگیزه‌بخش برای حافظان امنیت است و سربازان این کشور در تأمین امنیت از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

‌استانداران همچنان با برگزاری منظم جلسات شورای تأمین استان در خصوص مسائل امنیتی، اشراف خود را به‌طور مستمر حفظ کنند و پیش‌بینی‌های لازم را داشته باشند.

رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در اعتراض به جنگ علیه ایران استعفا داد

‌جو کنت: من نمی‌توانم با وجدان راحت از جنگ جاری علیه ایران حمایت کنم. ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ملت ما نداشت و واضح است که ما این جنگ را به دلیل فشار اسرائیل و لابی قدرتمند آن در آمریکا آغاز کردیم.

شرایط وخیم ناو جرالدفورد به روایت نیویورک تایمز

روزنامه آمریکایی: ملوانان ناو هواپیمابر جرالد فورد که وارد دهمین ماه استقرار خود در ناو می‌شوند، هفته گذشته بیش از ۳۰ ساعت با شعله‌های آتش در ناو هواپیمابر دست و پنجه نرم کردند./ ایسنا

آمار مجروحان غیرنظامی از مرز ۳ هزار نفر گذشت

سخنگوی وزارت بهداشت: بیشتر افرادی که از جامعه غیرنظامی مجروح می شوند از مرز ۳ هزار نفر گذشته است.

تاکنون بیش از صد نفر از همکاران ما مصدوم و مجروح شده‌اند و بیش از ۱۸ نفر از کادر درمان نیز شهید شده‌اند.

به دلیل شرایط جنگی و نبود خدمات گسترده درمانی، مردم جشن چهارشنبه سوری برگزار نکنند.

رئیس‌جمهور آمریکا: خواسته‌ایم چینی‌ها سفر به چین را حدود یک ماه یا کمی بیشتر به تعویق بیاندازند

قرار بود ترامپ در اوایل آوریل به چین سفر کند. به نظر می رسد تعویق سفر ترامپ به چین در پی ناکامی های نظامی آمریکا در منطقه به ویژه در تنگه هرمز صورت می گیرد./تسنیم

افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک تا ساعت ۱۶

‌رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا: به منظور تسهیل امور شهروندان در ایام پایانی سال، ساعت کاری مراکز تا ساعت ۱۶ در روزهای عادی و تا تاریخ ۲۸ اسفندماه تمدید شده و خدمات تعویض پلاک و شماره‌گذاری به صورت کامل و بدون وقفه ارائه خواهد شد.

سخنگوی دولت: صدور پروانه ساختمانی تا خرداد سال ۱۴۰۵ با تعرفه و عوارض سال ۱۴۰۴ انجام خواهد شد

‌برای تشکیل پرونده خسارت مسکن در تهران، شهرداری ها مکلف به جبران هستند. هموطنان آسیب دیده در شهرهای دیگر به بنیاد مسکن مراجعه کنند.

‌با وجود حمله به ۱۰۵۰ نقطه از شبکه برق کشور قطعی برق نداشتیم.

‌وسایل حمل و نقل برای رفت و آمد مردم به بهشت زهرا در آخرین پنجشنبه سال تدارک دیده شده است.

مجموعه ورزشی شهید پناهی تهران درپی حملات هوایی دشمن تخریب شد‌

مجموعه ورزشی شهید پناهی حوزه جنوب شرق تهران، صبح امروز سه شنبه مورد حملات هوایی دشمن آمریکایی - صهیونیستی قرار گرفت و تخریب شد

‌این مجموعه شامل چمن مصنوعی، سالن چند منظوره، خانه ژیمناستیک، سالن بدنسازی و هیات فوتبال حوزه بود که مورد حمله دشمن قرار گرفت و تخریب شد.

اسحاق جهانگیری: استفاده از ظرفیت تنگه هرمز اقدامی عاقلانه و دفاعی است/ریشه بحران انرژی، حمله به ایران است/ترامپ در تجاوز به خاک ایران به جای آنکه یک سیاستمدار باشد، مانند مدیر یک بنگاه اقتصادی عمل کرده است

معاون اول دولت‌های یازدهم و دوازهم: استفاده ایران از ظرفیت تنگه هرمز در شرایط تجاوز، اقدامی عاقلانه و دفاعی است و برای حل آن باید جلوی متجاوز گرفته شود.

‌وقتی موجودیت یک کشور در معرض تهدید قرار می‌گیرد، طبیعی است که از همه ابزارهای خود برای دفاع استفاده کند و بهره‌گیری از ظرفیت تنگه هرمز در چنین شرایطی اقدامی عاقلانه و در چارچوب دفاع از منافع ملی است.

‌ما قطعاً می‌دانیم که رژیم صهیونیستی از قبل به دنبال تجزیه ایران بوده است. نه تنها به دنبال تجزیه ایران بوده، بلکه به دنبال این بوده که موقعیت خود را گسترش دهد.

‌حرف‌هایی که آقای ترامپ مطرح می‌کند، مثل بسیاری از حرف‌های دیگر او، مبنای دقیقی ندارد. در گذشته نیز بارها گفته شده بود که ایران ممکن است تنگه هرمز را ببندد، حتی در شرایطی که ایران تحت شدیدترین تحریم‌ها قرار داشت و فروش نفت ایران با مشکل روبه‌رو شده بود. اما ایران به دلیل درک اهمیت انرژی برای اقتصاد جهانی هیچ‌گاه به سمت ایجاد محدودیت در تنگه هرمز نرفت. اما امروز بحث موجودیت کشور مطرح است. در چنین شرایطی ایران مجبور است از ابزارهای خود استفاده کند.

‌راهکارهایی که آقای ترامپ مطرح می‌کند.چه ائتلاف‌سازی، چه بیمه کشتی‌ها و چه اسکورت نفتکش‌ها هیچ‌کدام پاسخگو نیست. راه‌حل واقعی این است که ریشه مسئله باید شناخته شود.

‌باید دید چرا چنین اتفاقی افتاد. آیا این بحران به دلیل نبود بیمه ایجاد شد؟ قطعاً خیر. این بحران به این دلیل شکل گرفت که دو کشور یک جنگ غیرقانونی و تجاوزکارانه علیه ایران آغاز کردند و ایران نیز در دفاع از خود مجبور شد واکنش نشان دهد./ایرنا

حریم کاخ سعد‌آباد مورد هدف حملات قرار گرفت

‌بامداد سه‌شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ حمله‌ آمریکا و رژیم صهیونیستی به حریم مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد بزرگ‌ترین مجموعه فرهنگی تاریخی ایران صورت گرفت.

‌هرچند آثار و اشیای موزه‌ای کاخ‌موزه‌های این مجموعه پیش‌تر با هدف صیانت از میراث‌فرهنگی کشور جمع‌آوری و به مخازن امن منتقل شده بود، اما موج انفجارهای متعدد موجب وارد آمدن آسیب‌های جدی به برخی بناهای تاریخی این مجموعه شده است.

خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی به صنعت برق در پی جنگ

‌معاون برق و انرژی وزیر نیرو اعلام کرد، خسارت جنگ به صنعت برق کشور حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود. این ارزیابی اولیه نشان می‌دهد که از ابتدای حملات تاکنون بیش از یک‌هزار و ۵۰ حادثه جدی در شبکه برق سراسر کشور ثبت شده است.

سخنگوی دولت: جلسه هیات دولت در شرایط جنگی برگزار شد و موضوعات مهم اقتصادی و اجرایی تصویب شد

مهاجرانی: استانداران مکلف شدند در اسرع وقت اقدامات و ترتیبات مستمر برای آسیب دیدگان را فراهم کنند.

گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل سازمان ملل متحد/عراقچی: وضعیت تنگه هرمز را نمی‌توان بدون توجه به وضعیت کلی منطقه مدنظر قرار داد

‌سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دوشنبه شب در تماس تلفنی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، در خصوص آخرین تحولات منطقه و تداوم تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و همچنین تحولات لبنان گفتگو و تبادل نظر کرد.

‌وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نقض فاحش اصول و قواعد بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل، به واسطه تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، مسئولیت سازمان ملل و شخص دبیر کل برای محکوم‌کردن قاطع و صریح این تجاوز و مؤاخذه متجاوزان وفق فصل هفتم منشور را یادآور شد.

‌عراقچی خواستار توجه جامعه جهانی به منبع اصلی ناامنی تحمیل‌شده بر منطقه و تنگه هرمز، یعنی تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی شد و تصریح کرد: وضعیت تنگه هرمز را نمی‌توان بدون توجه به وضعیت کلی منطقه مدنظر قرار داد، چرا که اخلال در کشتیرانی در تنگه هرمز ناشی از جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی است و هر کشور یا نهاد بین‌المللی که دغدغه صلح و امنیت دارد باید مسئولانه و بدون مماشات، جنایات این دو رژیم را محکوم کرده و خواستار توقف تجاوز نظامی آنها علیه ملت ایران شود.

حمله رژیم صهیونیستی به بسیج ایران

‌کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از منبع امنیتی مدعی شد: برای افزایش فشار، دقایقی پیش ۸ محل بسیج در تهران را هدف قرار دادیم./جماران

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: زمان پایان دادن به جنگ ایران فرا رسیده است

جنگ ایران پیامدهای عظیمی برای اقتصاد جهانی دارد

اعلام نتایج دکتری به بعد از تعطیلات نوروز موکول شد

‌بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور نتیجه اولیۀ آزمون دکتری (Ph.D.) سال ۱۴۰۵ بعد از تعطیلات نوروز اعلام خواهد شد.

نخست‌وزیر ژاپن: توکیو برای توقف تنش در منطقه با آمریکا و ایران در تماس است

‌نخست‌وزیر ژاپن اعلام کرد دولت این کشور برای کاهش تنش‌های موجود در منطقه با ایالات متحده آمریکا و ایران به‌طور پیاپی در ارتباط است.

‌سانائه تاکائچی، نخست‌وزیر ژاپن در جریان نشست‌های کمیته بودجه پارلمان با اشاره به شرایط منطقه گفت: «مهم‌ترین امر در حال حاضر، دستیابی سریع به آرامش و کاهش تنش است.»

‌بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وی در ادامه افزود: توکیو در سطوح مختلف با واشنگتن در ارتباط است و ما به تبادل نظر با ایالات متحده در سطوح گوناگون ادامه می‌دهیم‌.

‌نخست‌وزیر ژاپن تصریح کرد: «در بالاترین سطح، می‌خواهیم با در نظر گرفتن موضع کشورمان، وضعیت را به صورت مفصل با طرف آمریکایی مورد بحث قرار دهیم.»

‌تاکائچی همچنین گفت که ژاپن همچنین با ایران در تماس است و این ارتباط عمدتاً از طریق وزیر امور خارجه این کشور برقرار می‌شود./ایسنا

تایید عبور کشتی‌های هند و ترکیه از تنگه هرمز

‌منابع آگاه از موافقت تهران با عبور کشتی‌های هند و ترکیه از تنگه هرمز خبر دادند. این اقدام پس از مذاکراتی صورت گرفته است که به تسهیل تردد دریایی در منطقه کمک می‌کند.

‌بلومبرگ به نقل از مقام‌های هند و ترکیه گزارش داده که مجوز لازم برای عبور کشتی‌ها را دریافت کرده‌اند. وزارت خارجه کره‌جنوبی نیز اعلام کرد ۲۶ کشتی این کشور در آب‌های اطراف تنگه هرمز قرار دارند./ایلنا

دست‌نوشته‌ علی لاریجانی در آستانه مراسم تشییع سلحشوران نیروی دریایی

شهادت سلحشوران نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در دنا، بخشی از فداکاریهای ملت غیور است که در این هنگامه مبارزه با ستمکاران بین المللی به ظهور رسیده است...

یاد آنان همواره در قلب ملت ایران خواهد بود و این شهادت‌ها بنیان ارتش جمهوری اسلامی را برای سالها در ساختار نیروهای مسلح استورای می‌نماید. از خداوند متعال علو درجات برای این شهدای عزیز خواستارم.

ان‌بی‌سی نیوز:‌ مقامات نظامی پیشنهاد توقف جنگ با ایران را به ترامپ داده‌اند

‌شبکه آمریکایی ان بی سی گزارش داد: تعدادی از مقامات نظامی آمریکا در طرح‌های فعلی خود برای جنگ با ایران، گزینه‌هایی جهت توقف این جنگ را به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پیشنهاد دادند.

‌با اینکه ترامپ طرح‌هایی را برای عقب‌نشینی در نظر دارد اما تا این لحظه تصمیمی درباره اجرای آنها نگرفته و جدول زمانی توقف این عملیات نظامی نامشخص بوده و متکی به تحولات میدانی است./ ایسنا

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: هیچ‌کس آماده نیست نیروهایش را در تنگه هرمز به خطر بیندازد

‌باید راه‌حل دیپلماتیک برای باز نگه داشتن تنگه هرمز پیدا کنیم.

قطعی طولانی‌مدت برق نداریم

معاون وزیر نیرو: از ابتدای حملات دشمن تاکنون حدود هزار و ۵۰ حادثه جدی در شبکه برق کشور رخ داده است.

‌میزان خسارت وارد شده به صنعت برق حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان است.

‌در حال حاضر قطعی طولانی‌مدت برق در کشور وجود ندارد و شبکه در وضعیت پایدار قرار دارد.

‌بیشترین آسیب‌ها در تهران و برخی استان‌های غربی گزارش شده است./ایسنا

عراق: با ایران درباره عبور نفتکش‌هایمان از تنگه هرمز در ارتباطیم

وزیر نفت عراق: با ایران در زمینه صدور مجوز عبور برخی نفتکش‌ها عراقی در تماس هستیم./ایسنا

توافق عراق با ایران برای عبور نفت‌کش‌های این کشور از تنگه هرمز

‌وزیر نفت عراق به شبکه الجزیره گفت: این کشور با ایران بر سر عبور نفت‌کش‌هایش از تنگه هرمز به تفاهم رسیده است./تسنیم

زمین‌لرزه ای به بزرگی ۴.۱ ریشتر حوالی عسلویه در استان بوشهر را لرزاند.

‌نزدیک‌ترین شهرها:

۱۰ کیلومتری عسلویه (بوشهر)

۲۹ کیلومتری کوشکنار (هرمزگان)

۳۱ کیلومتری گله دار (فارس)

نزدیکترین مراکز استان:

۲۴۵ کیلومتری بوشهر

۲۴۸ کیلومتری شیراز

ترامپ، ونزوئلا را «ایالت شماره ۵۱ آمریکا» اعلام کرد

‌رئیس‌جمهور آمریکا که اخیراً با تجاوز به خاک ونزوئلا، رئیس‌جمهور قانونی این کشور را ربود، در پیامی، این کشور آمریکای لاتین را ایالت شماره ۵۱ آمریکا اعلام کرد./ایسنا

گمرک ایران: تمهیدات لازم، واردات و ترخیص شبانه‌روزی دارو و تجهیزات پزشکی از گمرک ادامه دارد./ایسنا

آخرین آمار شهدا و مجروحان جنگ اعلام شد/ شهادت ۱۳ کودک زیر ۵ سال

‌وزارت بهداشت اعلام کرد که تا تاریخ ۲۵ اسفندماه و در حملات دشمنان متجاوز به کشورمان، بیش از ۱۸ هزار نفر مجروح شده‌اند که از این تعداد ۱۸ هزار و ۲۵۴ نفر درمان و ترخیص شده و ۱۰۷۰ نفر هنوز بستری هستند.

‌۷۳۵ مورد عمل جراحی نیز برای مصدومان انجام شده است.

‌۱۳ کودک شهید کمتر از ۵ سال و ۲۰۴ شهید کمتر از ۱۸ سال سن دارند. ۱۲۷۵ مصدوم کمتر از ۱۸ سال سن دارند و ۴۵ کودک مجروح زیر دو سال سن داشته‌اند.

‌۲۲۶ نفر از شهدا و ۳۰۰۲ نفر از مجروحان خانم هستند./شفقنا

جراحت ۳۵۳۰ صهیونیست در پی جنگ علیه ایران

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی:

‌از زمان جنگ علیه ایران، ۳۵۳۰ صهیونیست راهی بیمارستان‌ها شده‌اند.

‌این وزارتخانه تصریح کرد که ۷۰ تن از این افراد در ۲۴ ساعت گذشته راهی بیمارستان شده‌اند.

روایت سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از وضعیت جزیره خارگ: هیچ وقفه‌ای در تولید و صادرات نفت رخ ندارد

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس: ‌زندگی ساکنین جزیره خارگ مطابق روال عادی برقرار است؛ کارکنان صنعت نفت با روحیه بالا به فعالیت مشغولیند و با تلاش شبانه روزی هیچ وقفه‌ای در صادرات نفت رخ نداده است.

‌صادرات نفت کشور بدون وقفه در جریان است و کشتی‌های دشمنان ما آمریکا، رژیم صهیونیستی و هم پیمانان آنها اجازه عبور از تنگه هرمز را ندارند.

‌اگر دشمنان چشم طمع به ‌جزیره خارگ داشته باشند باید بدانند که تحقیری شدیدتر از تحقیر تنگه هرمز در انتظار آنهاست و جزیره گورستان متجاوزان خواهد شد./تسنیم

هیچ مشترکی در کشور خاموشی ندارد/ خسارت جنگ به صنعت برق، ۱۴ همت

رجبی‌مشهدی معاون برق و انرژی وزیر نیرو: ‌از ابتدای حملات دشمن تاکنون حدود هزار و ۵۰ حادثه جدی در شبکه برق کشور رخ داده است اما با تلاش نیروهای عملیاتی، در حال حاضر هیچ مشترکی در کشور با خاموشی مواجه نیست.

‌حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان به صنعت برق خسارت وارد شده با وجود این خسارت‌ها، عملیات ترمیم و بازسازی شبکه به سرعت در حال انجام است.

بانک ها از فردا با حداکثر شعب فعال هستند

کسب اطلاع خبرنگار تسنیم از بانک‌ مرکزی بیانگر آن است که بانک‌ها از فردا تا آخر هفته با حداکثر شعب فعال خواهند بود./شفقنا

‌وزیر کار: به هر راننده تاکسی در تهران سه میلیون تومان پرداخت خواهد شد

‌ میدری از آغاز پرداخت برخی تسهیلات حمایتی به رانندگان تاکسی در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: این طرح از روز گذشته آغاز شده و اطلاع‌رسانی آن از فردا و از طریق پیام‌رسان‌هایی مانند «بله» انجام می‌شود.

‌برای این تسهیلات یک ماه دوره تنفس و چهار ماه مهلت بازپرداخت در نظر گرفته شده است و اقساط آن از محل یارانه یا کالابرگ افراد کسر می‌شود. رانندگان تاکسی در تهران از طریق ارسال پیامک که شماره آن فردا اعلام می‌شود درخواست خود را ثبت می‌کنند و تلاش می‌کنیم پرداخت‌ها حداکثر ظرف یک هفته انجام شود./ ایرنا

رییس مجلس شورای اسلامی: حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای، رهبری جوان و گام دومی هستند با همان فرهنگ و باور و خطوط و اندیشه امامین انقلاب که بر مردم تاکید دارند

منابع عربی از وقوع چند انفجار در پایتخت قطر خبر دادند

‌منابع خبری عربی امروز (سه شنبه) از وقوع چند انفجار در دوحه پایتخت قطر خبر دادند.

‌وزارت کشور قطر نیز اعلام کرد بر اثر اصابت ترکش موشک های رهگیر به برخی مناطق، در منطقه صنعتی دوحه آتش سوزی رخ داد.

امکان ثبت درخواست «بازنشستگی» به صورت غیرحضوری و حضوری

سازمان تامین اجتماعی: بیمه شدگانی که در آستانه بازنشستگی قرار دارند، می‌توانند درخواست بازنشستگی خود را به صورت غیرحضوری و حضوری به ثبت برسانند.

اخطار رئیس قوه قضائیه به عناصری که در سودای تهدید امنیت مردم هستند

‌دستور قضایی در مورد ضبط و توقیف اموال مرتبط با برخیاز افرادی که به همکاری با رژیم‌های متجاوز آمریکا و اسرائیل مبادرت کرده‌اند، صادر شده است.

‌مجازات دیگر مقرر در فقره قانون موسوم به «تشدید مجازات جاسوسی»، اعدام است.

‌به کلیه‌ی عناصری که در سودای تهدید امنیت مردم هستند، بدانند که در صورت اقدام به تهدید امنیت مردم، با اقدام قانونی مواجه می‌شوند.

محکومیت شدید استمرار تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان

‌اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه: ‌بمباران مناطق مسکونی، کشتار مردم، کادر درمان و امدادگران و تخریب زیرساخت‌های حیاتی لبنان، نقض فاحش اصول حقوق بین‌الملل و حقوق بین‌الملل بشردوستانه و مصداق ‌بارز جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت است و جامعه جهانی نمی‌تواند در قبال آنها بی‌تفاوت بماند.

‌تداوم بی‌عملی مجامع مسئول بین‌المللی در قبال نقض مستمر آتش‌بس و جنایات ارتکابی رژیم صهیونیستی، در پرتوی حمایت و همدستی آمریکا از این جنایات، موجب ترغیب رژیم اشغالگر به تشدید تجاوزات و جنایات شده است.

‌‌‌لاریجانی: پیروزی تاریخی مردم ایران بر باقی‌ماندگان جزیره اپستین نزدیک است 

دبیر شورای عالی امنیت ملی: ۴۷ سال پیش و در آستانه پیروزی مردم در انقلاب اسلامی ایران، نخست‌وزیر متوهم پهلوی می‌گفت که صدای شعار جمعیت انبوه در خیابان‌ها، واقعی نیست و صدای نوار است!

‌حالا ترامپ درباره تجمع‌های میلیونی ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی در شهر‌های ایران می‌گوید که این تصاویر، هوش مصنوعی است!

‌پیروزی تاریخی مردم ایران بر باقی‌ماندگان جزیره اپستین، نزدیک است./تسنیم

مؤسسه ریستاد انرژی: بیش از ۱۲ میلیون بشکه نفت در روز در منطقه غرب آسیا با بستن تنگه هرمز از مدار عرضه خارج شده و به افزایش سریع قیمت‌ها در بازارهای جهانی انجامیده است./فرارو

قالیباف: طراحی و سیستم لانچرهای ما بعد از جنگ ۱۲ روزه تغییر کرد و دشمن نمی‌تواند آن‌ها را بزند 

‌رئیس مجلس: در جنگ کنونی پهپادهای دشمن هر چقدر که مدرن هم باشند رهگیری و منهدم می شوند / این رهگیری با فناوری و دانش بومی انجام می‌شود.
ایران زیر سایه جنگ روزانه ۱۴۰ میلیون دلار درآمد دارد

روزنامه فایننشال تایمز گزارش داده است که بر اساس داده‌های تحلیلگران که با تصاویر ماهواره‌ای صادرات نفت ایران را رصد می‌کنند، از زمان آغاز حملات آمریکا و اسرائیل، دست‌کم ۱۳ نفتکش فوق‌غول‌پیکر در پایانه اصلی صادراتی ایران درجزیره خارک، نفت بارگیری کرده‌اند.

در این مدت حدود ۲۴ میلیون بشکه نفت ایران از تنگه هرمز عبور کرده است.

طبق برآورد شرکت‌های داده انرژی، ایران از زمان آغاز جنگ روزانه حدود ۱.۵ تا ۱.۶ میلیون بشکه نفت در نفتکش‌ها بارگیری کرده است. این مقدار صادرات حدود ۱۴۰ میلیون دلار درآمد روزانه ایجاد می‌کند./ایلنا

سخنگوی ارتش: هدف ما بازدارندگی دشمن در پساجنگ است

امیر اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش: آنچه که در این جنگ دنبال می‌کنیم بازدارندگی است.

ما در این جنگ باید به گونه ای عمل کنیم که دشمن بعد از پساجنگ جاری دیگر اجازه حمله به ایران را به خود ندهد.

فایننشال تایمز: حداقل ۱۳ نفتکش فوق‌غول‌پیکر از ابتدای جنگ در پایانه نفتی خارک بارگیری داشته‌‌‌اند./ انتخاب

تشکیل پرونده خسارت مسکن در تهران به شهرداری واگذار شد

استاندار تهران: ۱۲هزار واحد مسکونی در استان تهران براثر جنگ آسیب جزئی و یا کلی دیده اند.

این مسئولیت در شهر تهران برعهده شهرداری است و مردم می‌بایست برای تشکیل پرونده به نواحی شهرداری مراجعه کنند.

جبران خسارت این خودروها بر عهده بیمه مرکزی است، که بیمه ایران به نمایندگی در استان‌ها از جمله استان تهران این مسئولیت را برعهده گرفته است.

مالکان خودروهای آسیب دیده برای تشکیل پرونده از طریق فرمانداری‌ها اقدام کنند./مهر

موسسه تحلیل نظامی: افت پرتاب‌های ایران فریبنده است؛ ایران هنوز ذخایر قابل توجهی دارد

موسسه تحلیل نظامی «war on rocks» نوشت: «کاهش ۸۳ درصدی پرتاب پهپادهای ایران لزوماً به معنی نابودی توان پهپادی این کشور نیست؛ این عدد فقط نشان می‌دهد تعداد حملات کمتر شده است، نه اینکه ظرفیت واقعی از بین رفته باشد.

ایران ممکن است پهپادها را برای حملات بزرگ‌تر ذخیره کند یا تاکتیک‌های خود را تغییر دهد. با توجه به اینکه پیش از جنگ چندین هزار پهپاد در اختیار داشت و تاکنون فقط بخشی از آن را استفاده کرده، احتمالاً هنوز ذخایر قابل توجهی برای ادامه حملات دارد.»/صداوسیما

قطر از رهگیری حمله موشکی خبر داد

وزارت دفاع قطر اعلام کرد: نیروهای مسلح در حال تلاش برای رهگیری و مقابله با یک تهدید موشکی علیه کشور هستند.

جنگ ایران، میخ آخر بر تابوت انتخاباتی دموکرات‌های طرفدار اسرائیل است

نشریه اسراییلی هاآرتص نوشت:  جنگ ایران، میخ آخر بر تابوت انتخاباتی دموکرات‌های طرفدار اسرائیل است

این تنها نتانیاهو نیست که برای رأی‌دهندگان دموکرات سمی است. جنگ ایران به شدت نامحبوب است - و می‌تواند هرگونه شانسی برای یک نامزد ریاست جمهوری صریحاً طرفدار اسرائیل در آینده را از بین ببرد. / شفقنا

نیویورک تایمز​: «این جنگ ما نیست»؛ اروپا و بریتانیا در برابر فشارهای ترامپ عقب‌نشینی نکردند

با وجود آنکه بعضی دولت‌های اروپایی گفتند درباره کمک به باز نگه داشتن تنگه هرمز گفت‌وگو می‌کنند، چند کشور اروپایی و بریتانیا درخواست رئیس‌جمهور آمریکا برای اعزام کشتی‌های جنگی به منطقه را نپذیرفتند و نسبت به گسترش درگیری هشدار دادند. / شفقنا

توقف عرضه ۱۲ میلیون بشکۀ نفت و گاز در غرب آسیا

گزارش اخیر موسسه ریستاد انرژی حاکی از آن است که در تنگۀ هرمز، روزانه بیش از ۱۲ میلیون بشکه از عرضه نفت و گاز منطقه غرب آسیا متوقف شده است.

این رقم شامل ۷ میلیون بشکه نفت خام در روز می‌شود که معادل حدود ۷ درصد از تقاضای جهانی نفت است.

تحلیلگران این موسسه نسبت به احتمال کاهش بیشتر تولید در آینده هشدار داده‌اند و این وضعیت را یک زنگ خطر جدی برای امنیت انرژی جهانی قلمداد می‌کنند.

گازوئیل در آمریکا ۶ دلار شد

‌میانگین قیمت گازوئیل برای نخستین بار از سال ۲۰۲۲ در واشنگتن از ۶ دلار به ازای هر گالن عبور کرد./صدا و سیما 

‌ منابع عبری: ساکنان اورشلیم (قدس اشغالی) و اطراف آن از صدای انفجاری غیرمعمول گزارش می‌دهند/فارس

وقوع انفجار در پایگاه آمریکا در دبی

‌«صابرین‌نیوز» گزارش داد که پایگاه آمریکا در دبی هدف اصابت پهپادها و موشک‌های ایرانی قرار گرفته و در آن انفجارهایی رخ داده است./فارس 

حمله به پایگاه آمریکا در عربستان سعودی

منابع عربی از هدف قرار گرفتن محل استقرار نظامیان آمریکایی در شرق عربستان سعودی خبر می‌دهند./فارس

آتش سوزی در منطقه صنعتی امیر نشین فجیره

‌امارات فجیره از وقوع آتش سوزی در منطقه صنعتی این امیرنشین بعد از حمله پهپادی به این منطقه خبر داد.

به گفته این امیرنشین این حمله تلفات جانی به همراه نداشته است.

حمله هوایی به پردیس

لحظاتی پیش دشمن جنایتکار در حمله به شرق تهران نقطه ای در شهر پردیس را هدف حمله هوایی خود قرار داد./ صدا و سیما 

درپی درخواست یک فروند هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی آسیب‌دیده برای فرود اضطراری در تل‌آویو، وضعیت اضطراری در فرودگاه «بن‌گوریون» اعلام شد

رویترز: قراردادهای آتی نفت خام آمریکا به افزایش خود ادامه می‌دهند و با ۲ درصد افزایش به ۹۵.۴۷ دلار برای هر بشکه می‌رسند

خبرگزاری امارات: حریم هوایی امارات به‌عنوان یک اقدام احتیاطی به‌طور موقت بسته شد

حملات پهپادی گسترده به سفارت آمریکا در بغداد

‌منابع محلی از حملات پهپادی شدید به سفارتخانه آمریکا در بغداد و انفجارهایی در منطقه سبز خبر می‌دهند.

براساس گزارش‌ها و تصاویر دریافتی، سامانه‌های ضدهوایی مستقر در این سفارتخانه فعال شده و به شدت درحال تیراندازی به آسمان بغداد است./فارس 

وال استریت ژورنال: ترامپ بر متحدانش فشار می‌آورد تا به بازگشایی تنگه هرمز کمک کنند و فشار بر اقتصاد جهانی را کاهش دهند اما تاکنون، بیشتر آن‌ها این کار را رد کرده‌اند.

تداوم حمله موشکی و پهپادی ایران به پایگاه نظامیان آمریکا در امارات

وزارت دفاع امارات از فعال شدن سامانه پدافندی این کشور برای مقابله با حمله موشکی و پهپادی از سوی ایران خبر داد. 

آتش‌سوزی در یک میدان گازی در امارات عربی متحده

دفتر اطلاع‌رسانی دولت محلی ابوظبی گفت که فعالیت‌های میدان گازی «شاه» بعد از حمله پهپادی و آتش‌سوزی، متوقف شده است. | فارس

انفجار در اربیل

رسانه‌های محلی می‌گویند که پایگاه‌های محل استقرار نظامیان آمریکایی در مرکز منطقه کردستان عراق، هدف حملات پهپادی و موشکی قرار گرفته‌اند.

رویترز: کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، روز دوشنبه اعلام کرد که با سازمان ملل درباره ایده آزادسازی حمل‌ونقل نفت و گاز از طریق تنگه هرمز با الگوبرداری از توافقی که در زمان جنگ، غلات را از اوکراین خارج می‌کند، گفت‌وگو کرده است.

بر اساس این توافق، اوکراین می‌تواند غلات و مواد غذایی و کودهای مرتبط را از طریق دریای سیاه صادر کند و کشتی‌های تجاری و سایر شناورهای غیرنظامی مورد حمله روسیه قرار نمی‌گیرند./انتخاب

یک منبع سعودی به العربیه گفته است که گزارش نیویورک‌تایمز مبنی بر اقدام بن سلمان به تشویق برای تداوم جنگ با ایران، نادرست است./انتخاب

لغو سفر ترامپ به چین بخاطر جنگ با ایران

نیویورک‌تایمز: ترامپ گفت که به دلیل جنگ در ایران، درخواست خواهد کرد که سفر برنامه‌ریزی شده خود به چین برای دیدار با شی جین پینگ به تعویق بیفتد./مهر

خبرنگار: شما امروز دو بار گفتید که با یک رئیس‌جمهور سابق درباره حملات به ایران صحبت کرده‌اید. آیا آن فرد جورج دبلیو بوش بود؟ ترامپ: نه.

خبرنگار: آیا بیل کلینتون بود؟ ترامپ: نمی‌خواهم بگویم... فکر می‌کنم احتمالاً خودتان می‌دانید./انتخاب