«عادل آذر» نماینده‌مردم دهلران، دره شهر و آبدانان در مجلس روز جمعه در نشستی با حضور یک هیات بلندپایه اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانان‌ ایران در چین، گفت نظام و تصمیم‌گیرندگان کشور به این نتیجه رسیده‌اند که اقتصاد دولتی جوابگوی نیازها نیست و تمامی ارکان نظام در ایران به این سمت به پیش می‌روند که از ظرفیت‌های بخش خصوصی استفاده کنیم. وی خطاب به‌تجار وبازرگانان و اعضای اتاق بازرگانان ایران در چین، گفت شما سفیران ایران در خارج هستید و آنچه عامل ماندگاری در بخش واردات و صادرات است، کار بر روی کیفیت است.

وی تجار و بازرگانان ایران در خارج را وجهه ایران در خارج دانست و گفت: ایران درپی ورود به حوزه جدید در اقتصاد است و به تجربه دیگر کشورها نیاز دارد. 

«عادل آذر» از تجار و بازرگانان ایرانی در چین خواست، تجربیات خود را برای ورود به‌ حوزه ‌جدید در اقتصاد به ایران انتقال دهند تا مستندسازی صورت گیرد. 

وی در ادامه با اشاره به ابلاغیه اخیر مقام معظم رهبری درباره اصل ۴۴ قانون اساسی، گفت: مجلس دراین زمینه همگام ‌است و کمیسیون ویژه نحوه اجرایی و عملیاتی کردن این ابلاغیه در مجلس در حال شکل‌گیری  است و مجلس از این طریق درپی به پیش بردن سیاست جدید با سرعت تمام است. 

وی به تجار و بازرگانان ایرانی در چین نیز پیشنهاد کرد، ایده‌های خود را ارایه‌کنند تا مجلس موانع حقوقی و قانونی بر سر راه توسعه مناسبات و اجرای برنامه‌های اقتصادی را برطرف کند. 

محمد خزایی، معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان سرمایه‌گذاری، نیز در این نشست گفت:  ابلاغ اصل ۴۴ انقلاب بزرگی ایجاد کرد و با تصویر جدیدی از اقتصاد در ایران مواجه خواهیم بود و در تمام حوزه‌ها باید متاثر از این ابلاغیه حرکت‌های عظیمی رخ دهد. 

وی خطاب به بخش خصوصی ایران و اعضای اتاق بازرگانان ایران در چین، گفت نقش بخش خصوصی در شکل‌گیری تحولات و توسعه ایران در پی‌ این ابلاغیه مقام معظم رهبری مهم خواهد بود. 

معاون وزیر اقتصاد در ادامه مناسبات ایران با چین را از نظر اقتصادی و سیاسی مهم دانست و گفت: ایران به این مناسبات اهمیت می‌دهد و چین نیز این اهمیت را قایل است. 

وی گفت که به‌دلیل این روابط، نقش بخش خصوصی و فعالان ایرانی در مناسبات اقتصادی و بازرگانی دو کشور در مسیر حرکت عظیم اقتصادی که در ایران در حال شکل‌گیری است، مهم است. 

در هیات بلندپایه اقتصادی ایران که برای دیدار و گفت‌وگو با مقام‌های چین به این کشور سفر کرده است، مقام‌های بلندپایه‌ای از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، وزارت بازرگانی، وزارت ارتباطات، وزارت کار و وزارت امور اقتصادی و دارایی حضور دارند. 

این هیات در مدت سفر به چین، از امکانات و طرح‌های توسعه‌ای و اقتصادی شهرهای پکن، شانگهای، ونجو و «شن جن» در این کشور نیز دیدار خواهد کرد.