مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی:

یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۲۱۷۶۷ خبر و دیپلماسی

دنیای اقتصاد: مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگویی با اظهارنظر درباره محل اورانیوم‌غنی‌شده با خلوص ۶۰ درصد ایران پس از حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات اتمی ایران، نسبت به دستیابی به راهکاری دیپلماتیک برای بحث‌ها پیرامون برنامه هسته‌ای ایران ابراز اطمینان کرد.

یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: راهکاری دیپلماتیک برای مناقشات پیرامون برنامه هسته‌ای ایران پیدا خواهد شد.

وی افزود: این که (برای مذاکره) پشت یک میز در کنار هم بنشینیم، ما را از خطر دور دیگری از بمباران‌ها و حملات نجات می‌دهد.

به گفته گروسی، نگرانی‌ها درباره اشاعه احتمالی تسلحیات اتمی تماما از بین نرفته است. هنوز با این مساله مواجهیم که با نزدیک به ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده ایران با خلوص ۶۰ درصد که در اختیار دارد، قرار است چه کار کنیم؟

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن