مرگ دو دانشجوی دختر در تصادف جاده‌ای

شماره روزنامه: ۶۳۹۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۱۶۹۷۱ خبر و دیپلماسی

دنیای اقتصاد: تصادف صبح روز گذشته اتوبوس سرویس دانشجویی دانشکده پیراپزشکی سرخه با دو دستگاه تریلی در محور سمنان–سرخه ۲ کشته و ۱۲ زخمی بر جا گذاشت. به دنبال این حادثه که در کیلومتر ۶ جاده سمنان – سرخه رخ داد، دو دانشجو به نام‌های نرگس فتحی‌نژاد (۲۰ ساله) و زینب شانی (۲۵ ساله) در اثر شدت جراحات حادثه جان باختند و ۱۱ دانشجوی دیگر دچار مصدومیت شدند. همچنین حال دو دانشجوی دیگر که در این حادثه مجروح شده‌اند وخیم اعلام شده است. این اتوبوس حامل ۱۳ دانشجو و یک راننده بود.

 مرگ دو دانشجوی دختر در تصادف جاده‌ای

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام محمدصادق اکبری، رئیس‌کل دادگستری استان سمنان، بر اساس بررسی‌های اولیه، خواب‌آلودگی راننده باعث شده است اتوبوس حامل دانشجویان با دو دستگاه تریلی متوقف در حاشیه جاده برخورد کند. همچنین سرهنگ موسی بزرگی رئیس پلیس راه سمنان هر دو راننده اتوبوس و تریلی را مقصر اعلام کرد.

در پی این حادثه محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهوری در تماس‌های تلفنی جداگانه با محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان و پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر، ضمن جویا شدن از آخرین روند درمانی و امدادرسانی به حادثه‌دیدگان تصادف اتوبوس حامل دانشجویان دانشکده پیراپزشکی سرخه، دستورات لازم برای رسیدگی فوری و کامل به وضعیت این مصدومان را صادر کرد.

از سوی دیگر کارن یحیایی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از تشکیل یک کمیته ویژه بررسی و پیگیری مصدومان حادثه اتوبوس حامل دانشجویان در بیمارستان کوثر دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد. در همین حال محمدصادق اکبری، رئیس‌کل دادگستری استان سمنان از ورود دستگاه قضایی برای بررسی ابعاد حادثه خبر داد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن