چراغ سبز پاکستان به ارتش برای واکنش به حملات هند؛

سفر اروپایی «مودی» به تعویق افتاد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۷۷۸۲۳ خبر و دیپلماسی

دنیای اقتصاد: برخی منابع خبری از تعویق سفر نخست‌وزیر هند به اروپا در بحبوحه تشدید تنش‌ها با پاکستان خبر دادند.

سفر اروپایی «مودی» به تعویق افتاد

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ برخی منابع خبری از تعویق سفر نخست‌وزیر هند به اروپا در بحبوحه تشدید تنش‌ها با پاکستان خبر دادند.

نشریه هندوستان تایمز در این رابطه نوشت: منابع آگاه اعلام کردند که سفر نارندرا مودی، به نروژ، کرواسی و هلند به تعویق افتاده است. دلیل این تعویق هنوز به طور رسمی اعلام نشده است.

دولت هند سه شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش این کشور در حملاتی هدفمند ۹ نقطه در کشمیر تحت کنترل پاکستان را که به گفته مقام های این کشور پایگاه‌های تروریستی بودند، مورد حمله موشکی قرار داده است. ارتش هند نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما ضربه دقیقی به پایگاه‌های تروریستی وارد کردیم. عدالت اجرا شد.»

امروز دفتر نخست‌وزیری پاکستان در واکنش به این حملات اعلام کرد به نیروهای مسلح این کشور دستور داده تا به حملات هند پاسخی قاطع دهند، حملاتی که تاکنون ۲۶ کشته و ۴۶ زخمی بر جای گذاشته است./ ایرنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن