سخنگوی دولت پاسخ می‌دهد؛

سفارت ایران در سوریه باز می‌شود؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۳۶۹۲۴ خبر و دیپلماسی

دنیای اقتصاد: فاطمه مهاجرانی درباره تشکیل سفارت ایران در سوریه گفت: در خصوص بازگشایی سفارت‌ها، ایران همواره رویکردی دیپلماتیک داشته و آمادگی خود را اعلام کرده است.

سفارت ایران در سوریه باز می‌شود؟
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ سخنگوی دولت در این باره توضیح داد: تحولات سوریه، همان‌طور که پیش‌تر توسط سایر مقامات رسمی کشور اعلام شده بود، از اهمیت بالایی برای ایران برخوردار است. مهم‌ترین مسئله برای ایران، شکل‌گیری حکومتی مبتنی بر آرای مردم سوریه و حفظ تمامیت ارضی این کشور است.
رشد و گسترش تروریسم نیز یکی از موضوعات حساس منطقه‌ای است. ایران تأکید دارد که سوریه نباید دوباره از این مسئله آسیب ببیند و همچنین کشورهای پیرامونی نیز از تبعات آن مصون بمانند.
در خصوص بازگشایی سفارت‌ها، ایران همواره رویکردی دیپلماتیک داشته و آمادگی خود را اعلام کرده است. هم‌اکنون نیز گفتگوهای دیپلماتیک در این زمینه در حال انجام است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن