شارژ خودرو با «نانورنگ»
ضخامت این «ماژولهای خورشیدی» پنج میکرومتر است و وزن آن تنها ۵۰گرم در هر مترمربع است. آنها را میتوان تقریبا روی هر بستری اعمال کرد؛ با کاربردهای وسایل نقلیه آینده احتمالا به شکل یک لایه خمیر نازک که بیشتر قسمتهای بدنه را پوشش میدهد.
مرسدس بنز تجربیات گذشته در زمینه پنلهای خورشیدی و تاثیری را که میتواند بر خودروهای برقی داشته باشد، در این محصول جدید به کار گرفته است. پیش از این مرسدس بنز خودرویی را به نمایش درآورده بود که تنها با یک بار شارژ، بیش از هزار کیلومتر را طی میکرد؛ خودرویی که از یک پنل خورشیدی کوچک بهره میبرد که روی سقف خودرو نصب شده بود.
این رنگ جدید به خودروساز اجازه میدهد سطح بیشتری را تحت پوشش قرار داده و در نتیجه مسافت قابلپیمایش با خودرو نیز بیشتر میشود.
این رنگ مبتنی بر نانوذرات همچنین به ۹۴درصد انرژی خورشید اجازه میدهد تا به پوشش خورشیدی منتقل شود، به این معنی که خودروهای برقی آینده لزوما مانند پانلهای خورشیدی غولپیکر نخواهند بود.
با مطالعه عادات رانندگی صاحبان خودروهای برقی در اشتوتگارت آلمان، محققان دریافتند این رانندگان به طور متوسط ۵۲کیلومتر (حدود ۳۲مایل) در روز را طی میکنند. این شرکت میگوید با وجود شرایط آبوهوایی اغلب بد، حدود ۶۲درصد از این مسافت را میتوان با استفاده از انرژی خورشیدی طی کرد.
برای مکانهایی که آفتاب بیش از حد زیاد باشد، این سطح فتوولتائیک به صورت دائمی انرژی تولید کرده و میتواند حتی در زمان پارک بودن کنار خیابان نیز انرژی ذخیره کند. با این شرایط شاید تمام مسافت موردنیاز رانندگان از طریق انرژی خورشیدی قابل تامین باشد.