کلاهبرداری به نام نیروی انتظامی!

شماره روزنامه: ۱۵۰۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۶۰۲۷۲ جامعه

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری اشخاصی خبر داد که با عناوین جعلی و با ارائه چک‌های بلامحل، اقدام به خرید گوشت و مواد غذایی می‌کردند. <br>

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری اشخاصی خبر داد که با عناوین جعلی و با ارائه چک‌های بلامحل، اقدام به خرید گوشت و مواد غذایی می‌کردند.

عباسعلی محمدیان در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح این پرونده گفت: متهمان با عناوین جعلی منتسب به نمایندگان دولتی، بویژه نیروهای انتظامی، خود را ماموران خرید ادارات دولتی معرفی و مبادرت به خرید گوشت و موادغذایی به ارزش ۱۰‌میلیارد ریال کرده‌اند. وی با اشاره به این که، این افراد با ارائه چک‌های مجهول و واهی به فروشندگان موادغذایی، پس از انجام کلاهبرداری متواری می‌شدند، بیان کرد: پس از گزارش شاکی‌های پرونده به آگاهی، ماموران با انجام عملیات چهره‌نگاری از سوی شکات و رویت آلبوم عکس متهمان سابقه‌دار، اقدام به شناسایی متهمان کردند.محمدیان گفت: با توجه به وجود پرونده‌های متعدد کلاهبرداری با استعلام از بانک‌های صادرکننده چک مشخص شد که متهمان با استفاده از مدارک جعلی اقدام به افتتاح حساب ودریافت دسته‌چک کرده‌اند.

وی ادامه داد: با بررسی پلیس یکی از متهمان با هویت معلوم، شناسایی و توسط ماموران پلیس دستگیر شد. محمدیان با اشاره به این که ماموران به چهار نفر از همراهان فرد دستگیر شده نیز مظنون شده ‌بودند، گفت: با دستگیری فرد نامبرده و همراهانش، در رابطه با این پرونده، ۱۰ تن دیگر نیز شناسایی و دستگیر شدند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن