پرونده بیمارستانهای فرسوده روی میز احمدینژاد
معاون توسعه وزارت بهداشت با اعلام تدوین برنامه ۱۰ ساله مقاوم سازی بیمارستانها گفت: ۲۰درصد بخشهای بیمارستانی کشور با عمر بیش از ۵۰سال غیر مقاوم هستند که اطلاعات آن طی یک مکاتبه طبقهبندی شده تقدیم رییسجمهوری شد.
معاون توسعه وزارت بهداشت با اعلام تدوین برنامه ۱۰ ساله مقاوم سازی بیمارستانها گفت: ۲۰درصد بخشهای بیمارستانی کشور با عمر بیش از ۵۰سال غیر مقاوم هستند که اطلاعات آن طی یک مکاتبه طبقهبندی شده تقدیم رییسجمهوری شد. رحمتا... حافظی در گفتوگو با خبرگزاری فارس افزود: از نظر مقاومسازی، بسیاری از بیمارستانهای قدیمی کشور مورد اطمینان نیستند و از مجموع ۸۰هزار تخت بیمارستانی که در ۵۷۰ بیمارستان دولتی هستند، حدود ۱۵هزار تخت در فضایی با عمر بالای ۵۰ سال قدمت هستند.
وی گفت: قطعا این بیمارستانها، مقاوم نیستند، وزارت بهداشت مطالعه وضعیت بیمارستانهای کشور را از نظر مقاوم بودن در برابر زلزله انجام داده است که حاصل آن ۵۰ کتاب شد که به صورت یک جزوه خلاصه ۵۰۰ صفحهای، حدود دو ماه قبل طی یک مکاتبه طبقهبندی شده به رییسجمهوری گزارش شد.
حافظی افزود: علاوه بر آن وزیر بهداشت نیز دستور داد تا برنامه میانمدت و دراز مدت ۱۰ ساله مقاومسازی بیمارستانهای کشور تدوین و اجرا شود تا بر اساس منابع مالی که در اختیار داریم طی ۱۰ سال آینده بر اساس اولویتبندی که انجام میشود، کل بیمارستانهای کشور مقاوم سازی شوند.