جراحی بینی در مردان، یعنی اختلالات رفتاری

شماره روزنامه: ۱۵۱۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۵۱۸۵۸ جامعه

گروه جامعه- دبیر دومین سمپوزیوم تازه‌های رینوپلاستی با اشاره به افزایش تقاضای عمل جراحی زیبایی بینی از سوی مردان گفت: بیشتر مردان متقاضی این عمل جراحی دچار اختلالات رفتاری هستند.<br>

جراحی بینی در مردان، یعنی اختلالات رفتاری

گروه جامعه- دبیر دومین سمپوزیوم تازه‌های رینوپلاستی با اشاره به افزایش تقاضای عمل جراحی زیبایی بینی از سوی مردان گفت: بیشتر مردان متقاضی این عمل جراحی دچار اختلالات رفتاری هستند.

به گفته محمود صدوقی، مراجعه مردان طی سال‌های اخیر به متخصصان برای انجام جراحی‌ زیبایی بینی افزایش یافته، این در حالی است که اکثر مردانی که خواستار عمل جراحی زیبایی بینی هستند، دچار زمینه‌های بیماری‌های عصبی و اختلالات رفتاری بوده که این مشکل نیازمند بررسی است.وی با اشاره به اینکه در عمل رینوپلاستی می‌بایست درمان مقدم بر زیبایی باشد، تصریح کرد: بیشتر آقایان مراجعه‌کننده در گروه سنی ۱۵ تا ۳۰ سال قرار دارند که به علت مسائل جوانی و حالات این مقطع سنی، داوطلب جراحی زیبایی بینی هستند.

البته به گفته صدوقی، اکثر این تقاضاها غیرضروری است و تنها در صورتی که فرد دچار سانحه شده باشد یا در مواقعی که فرد دچار نقص‌های مادرزادی و ژنتیک است، جایز است آقایان مورد عمل رینوپلاستی قرار گیرند که در غیر این صورت عمل رینوپلاستی به صرف زیبایی برای آقایان ضرورت ندارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن