هلال‌احمر در ۲۰ کشور جهان

شماره روزنامه: ۱۵۱۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۵۱۶۷۶ جامعه

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به این که ایران جزو ۱۰ کشور برتر فدراسیون هلال‌احمر در فعالیت‌های بین‌المللی است، گفت: در حال حاضر جمعیت هلال‌احمر ایران در بیش از ۲۰ کشور جهان، حضور درمانی دارد.<br>

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به این که ایران جزو ۱۰ کشور برتر فدراسیون هلال‌احمر در فعالیت‌های بین‌المللی است، گفت: در حال حاضر جمعیت هلال‌احمر ایران در بیش از ۲۰ کشور جهان، حضور درمانی دارد.

به گزارش ایسنا، موسوی در جشنواره «سلام هلال» که عصر روز چهارشنبه در فرهنگسرای اشراق برپا شد، گفت: در حال حاضر ۱۸۶ کشور در فدراسیون هلال‌احمر عضو هستند که جمعیت هلال‌احمر ایران، جزو ۱۰ کشور برتر آن محسوب می‌شود. وی با اشاره به فعالیت‌های متنوع جمعیت هلال‌احمر در ایران، اظهار کرد: فعالیت در بخش حوادث بر عهده سازمان امداد و نجات بوده که شامل امداد زمینی، ساحلی و هوایی است. البته هر سال شاهد روزآمدی تجهیزات و تکنولوژی در این سازمان هستیم. خوشبختانه جمعیت هلال‌احمر ایران در خارج از کشور به لحاظ فعالیت‌های بسیار گسترده در بیش از ۲۰ کشور مانند آسیای میانه، عربی، آفریقا و حتی آمریکای جنوبی، حضور درمانی دارد که موجب ارتقای تعاملات بین کشوری شده است.

موسوی با بیان این که ۹۷‌درصد داروی مورد نیاز کشور در داخل تهیه می‌شود، خاطر نشان کرد: جمعیت هلال‌احمر با دارا بودن چهار کارخانه بزرگ تولید دارو و تجهیزات پزشکی نقش کوچکی در این زمینه ایفا می‌کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن