شماره روزنامه ۶۶۷۳
|

جزئیات شیوه غربال طرح‌‌های توسعه‌ای توسط ایمیدرو برای همکاری با پکن بررسی شد

در همکاری معدنی ایران و چین، مساله از «چقدر سرمایه» به «کدام پروژه» تغییر کرده است. ایمیدرو بنا دارد طرح‌های پیشنهادی نه صرفا بر مبنای نیاز سرمایه‌گذاری، بلکه با توجه به بازده اقتصادی، بازار صادراتی، مواد اولیه، زیرساخت و تکمیل زنجیره ارزش ارزیابی شوند.

سومین شماره «دورنما» منتشر شد؛

سومین شماره مجله اینترنتی «دورنما»، محصول جدید «اکوایران» و «مرکز داده‌ها و تحلیل دنیای‌اقتصاد» منتشر شد. این شماره ضمن بررسی روندهای اقتصاد کلان و متغیرهای اثرگذار بر دارایی‌ها به این پرسش پاسخ داده که چرا کنترل تورم سخت‌تر از گذشته شده است؟

اخبار تحلیل روزنامه شماره ۶۵۴۲

    شنبه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۵
  • نظریه انتخاب عمومی توضیح می‌دهد چرا جنگ‌ها راحت آغاز می‌شوند و بیش از حد ادامه می‌یابند

    روزنامه شماره ۶۵۴۲

    راز اقتصادی ادامه جنگ

    آغاز و تداوم درگیری‌های نظامی، نشان می‌دهد که این تصمیمات به ظاهر غیرمنطقی، ناشی از سازوکارهای اقتصادی و سیاسی حاکم بر نهادها است.  تهاجم مسلحانه اخیر آمریکا به ایران واکنش‌های قابل پیش‌بینی‌ای به‌دنبال داشته است. تندروها در آمریکا خواهان اقدام نظامی قاطع‌ هستند. میانه‌روها بر خویشتن‌داری و دیپلماسی تاکید می‌کنند. و البته، دیگران در جایی میان این دو قرار می‌گیرند. اما اگر از این مورد خاص فاصله بگیریم، الگویی کلی به چشم می‌خورد: درگیری‌های مسلحانه ظاهرا آسان‌تر از آنچه باید آغاز می‌شوند و بسیار طولانی‌تر از آنچه منطقی به نظر می‌رسد، ادامه می‌یابند.
۱