شماره روزنامه ۶۶۶۶
|

چطور جنگ منطقه‌ای ابرپروژه‌های بن‌سلمان را زمین‌گیر کرد؟

تشدید جنگ منطقه‌ای، جهش هزینه‌های نظامی و اختلال در صادرات نفت، عربستان را با کسری بودجه شدید روبه‌رو کرده و با ناامن‌سازی مسیرهای ترانزیتی و تعویق پروژه‌ها، تحقق اهداف «چشم‌انداز ۲۰۳۰» را با چالش‌های بسیاری مواجه ساخته است.

گزارش هفتگی تصویر آینده بازارها منتشر شد؛

شماره دوم هفته‌نامه تخصصی «دورنما» منتشر شد. در این شماره به بررسی ورود اقتصاد ایران به دوره انقباض، ثبت رشد منفی در بهار ۱۴۰۵ و چشم‌انداز بازارهای ارز، طلا، بورس و مسکن در شرایط افزایش نااطمینانی و تشدید فشارهای اقتصادی پرداخته شده است.

اخبار تحلیل روزنامه شماره ۶۵۳۶

    پنجشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۵
  • فعالان بخش خصوصی الزامات رونق تولید در پساجنگ را تشریح کردند

    روزنامه شماره ۶۵۳۶

    فرصت طلایی توسعه صنعتی

    آتش‌بس ۱۴روزه می‌تواند فرصتی طلایی باشد تا مذاکره‌کنندگان ایرانی با تاکید بر حقوق ملت، زمینه را برای رفع دائم تحریم‌ها فراهم کنند. فعالان اقتصادی تاکید دارند که در صورت تحقق این هدف، بخش خصوصی آمادگی دارد تا با تمام توان در جهت بازسازی کشور با دولت همکاری کند.
  • ریشه اقتصادی عطش اسرائیل برای جنگ در کجاست؟

    روزنامه شماره ۶۵۳۶

    ذی‌نفعان تنش در اسرائیل

    در سال ۲۰۲۵ یک اتفاق مهم در اروپا رخ داد که به اندازه اهمیت آن، بازتاب پیدا نکرد. دولت انگستان یک گروه ضربت جدید با مشارکت بانک‌هایی چون بارکلیز، لوید و HSBC در مجمع صنایع بریتانیا تاسیس کرد (UK Defense and Economic Growth Taskforce) که هدف آن کمک به رشد اقتصادی انگلستان با پشتیبانی صنایع و قابلیت‌های دفاعی آن عنوان شد. پیام این خبر به نظر روشن است: بریتانیا به دنبال رشد اقتصاد مبتنی بر جنگ است.
۱