گره تجارت با تاجیکستان باز می‌شود

شماره روزنامه: ۱۰۱۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۳۳۱۹۱ تجارت

محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهوری اسلامی ایران در نشست مشترک بازرگانان و سرمایه‌گذاران ایران و تاجیکستان گفت: باید در حل مشکلات اقتصادی دو کشور به دولت مشورت بدهید، زیرا شما در میدان عمل و ما در میدان نظر هستیم.

به گزارش ایرنا، احمدی‌نژاد در کاخ وحدت شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان افزود: با استفاده از پیشنهادهای شما، روش‌ها را با حفظ قوانین ابداع کرده و گره‌های تجارت را باز خواهیم کرد. 

وی تسریع در مبادلات تجاری بین دو طرف را مورد تاکید قرارداد و گفت: مسائل و مشکلات تجاری موجود بین ایران و تاجیکستان یا از سر غفلت است و یا اینکه بعضی‌ها هستند که نمی‌خواهند کارها به خوبی پیش برود. رییس‌جمهوری با اشاره به اینکه نگاه‌های ما باید دراز مدت باشد، افزود: دولت جمهوری اسلامی ایران به‌طور قاطع و جدی هم از کار تجارت و هم مسائل سرمایه‌گذاری متفاوت حمایت می‌کند و ما در داخل نیز برای تسریع در این زمینه در حال اصلاح قوانین هستیم. وی گفت: دستگاه‌های داخل جمهوری اسلامی ایران در حال تجدید نظر در کارهای تجاری خود و قوانین هستند.

وی افزود: ارتباطات با حمل‌ونقل یک تلاش دراز مدت برای گسترش تجارت بین دوطرف است و ما در حال سازماندهی این موضوع هستیم که راه‌اندازی تونل انزاب و گسترش مسیرهای ترانزیتی کل منطقه نیز در این راستا صورت می‌گیرد. احمدی‌نژاد با بیان اینکه به عبور کالاهای تاجیک از کشور خود کمک خواهیم کرد، افزود: با رییس‌جمهوری تاجیکستان در این باره گفت‌وگو شده است تا کاملا موانع برطرف شود، ولی باید توجه کرد که در بازار امروز رقابت زیاد وجود دارد.وی اظهار داشت: مشکلات تجاری تاجیکستان امروز به خاطر حضور یک سیستم صددرصد سختگیر در گذشته بوده است و امروز عبور از این سیستم به یک نظام باز است و این مشکل باید در طول زمان به سرعت حل شود. در این نشست، ناصر سرمدی پارسا، سفیر ایران در تاجیکستان نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت تجار و بازرگانان ایرانی گفت: راه‌های نرفته زیادی هنوز وجود دارد که باید از آنها برای حل مشکلات تجار و بازرگانان دو طرف بهره برد. 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن