معاون وزیر نیرو از رشد ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر خبر داد؛

ظرفیت ۷‌هزار مگاواتی در راه است

شماره روزنامه: ۶۳۶۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۰۵۲۹۶ تجارت

ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از ابتدای صنعت برق تا پایان تیرماه ۱۴۰۳ به هزار و ۲۲۵ مگاوات رسیده بود که در یک‌سال گذشته با رشد ۵۳ درصدی به یک‌هزار و ۸۶۸ مگاوات افزایش یافته است و با تکمیل پروژه‌های در دست اجرا تا پایان سال به هفت‌هزار مگاوات خواهد رسید.

ظرفیت 7‌هزار مگاواتی در راه است

به گزارش ساتبا، محسن طرزطلب معاون وزیر نیرو گفت: درنتیجه برنامه‌ریزی انجام‌شده در وزارت نیرو و ساتبا، به‌طور میانگین هر هفته حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری می‌رسد. رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران (ساتبا) افزود: با نیروگاه‌های تجدیدپذیری که به‌تدریج در حال وارد شدن به مدار هستند، ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر از حدود ۲ هزار مگاوات فعلی به هفت‌هزار مگاوات تا پایان سال خواهد رسید. طرزطلب درباره برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در جوار شهرک‌های صنعتی، گفت: دو نقطه برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک صنعتی شمس‌آباد استان تهران به ظرفیت حدود ۱۰۰ مگاوات به ساتبا تحویل داده شده است که عملیات اجرایی آنها تا دو ماه آینده به پایان می‌رسد؛ در صورت تحویل زمین از سوی وزارت صمت، ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در جوار شهرک‌ها طی ۲ تا سه ماه انجام خواهد شد.

وی با اشاره به افزایش قابل‌توجه تولید برق نیروگاه‌های خورشیدی، ادامه‌داد: تولید برق این نیروگاه‌ها با رشد ۷۱ درصدی، از ۳۵۷‌میلیون کیلووات‌ساعت به ۶۱۰‌میلیون کیلووات‌ساعت رسیده است. رئیس ساتبا ادامه‌داد: تولید برق نیروگاه‌های بادی نیز از ۴۱۳‌میلیون کیلووات‌ساعت به ۴۳۲‌میلیون کیلووات‌ساعت افزایش یافته است. طرزطلب افزود: عملیات اجرایی ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در ۸۵۴ ساختگاه آغاز شده و نصب بیش از پنج‌هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در حال اجراست. وی از افتتاح هفتگی تعداد قابل‌توجهی نیروگاه تجدیدپذیر با حضور مقام‌های کشوری خبر داد و گفت: از اواخر مردادماه، نیروگاه‌های دولتی در حال اجرا نیز به تدریج وارد مدار خواهند شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن