سرمایه ۲۵ میلیون تومانی امین‌الضرب

شماره روزنامه: ۳۱۰۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۷۷۹۰۷ تاریخ-اقتصاد

گروه تاریخ اقتصاد- محمدحسن امین‌الضرب از طریق آشنایی با غرب و تجارتخانه‌های خارجی مقیم ایران با شیوه‌های تجارت نوین آشنا شد و به تشکیل کمپانی پرداخت. برخورد امین‌الضرب با غرب و تاثیراتی که از غربی‌ها پذیرفت موجب شد تا در زمینه‌های جدیدی مثل راه‌آهن و کارخانه نیز سرمایه‌گذاری کند. وی از طریق افزایش سرمایه‌اش به یکی از ثروتمندترین تجار عصر خود بدل شد. سرمایه او را مبلغی بالغ بر ۲۵ میلیون تومان تخمین زده‌اند. البته وی با ورود کالاهای غربی مخالفتی نداشت؛ چرا که اشراف، ثروتمندان، و درباریان متمول خریدار اجناس لوکس و تجملی بودند که وی از اروپا وارد می‌کرد.

گروه تاریخ اقتصاد- محمدحسن امین‌الضرب از طریق آشنایی با غرب و تجارتخانه‌های خارجی مقیم ایران با شیوه‌های تجارت نوین آشنا شد و به تشکیل کمپانی پرداخت.

برخورد امین‌الضرب با غرب و تاثیراتی که از غربی‌ها پذیرفت موجب شد تا در زمینه‌های جدیدی مثل راه‌آهن و کارخانه نیز سرمایه‌گذاری کند. وی از طریق افزایش سرمایه‌اش به یکی از ثروتمندترین تجار عصر خود بدل شد. سرمایه او را مبلغی بالغ بر ۲۵ میلیون تومان تخمین زده‌اند. البته وی با ورود کالاهای غربی مخالفتی نداشت؛ چرا که اشراف، ثروتمندان، و درباریان متمول خریدار اجناس لوکس و تجملی بودند که وی از اروپا وارد می‌کرد.
منبع: از مجلس وکلای تجار تا اتاق ایران، نوشته دکتر سهیلا ترابی فارسانی
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن