محصول جدید بیمه‌ای برای سازمان‌های مردم‌نهاد

شماره روزنامه: ۳۶۷۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۹۰۵۲۴ بیمه

<b>گروه بنگاه‌ها:</b> شرکت بیمه مارکل بریتانیا محصول جدید خود برای موسسات غیرانتفاعی و مردم‌نهاد را معرفی کرد. به گزارش سایت تحلیلی-خبری آیین، شرکت بیمه تخصصی مارکل از پوشش جدید بیمه‌ای خود رونمایی کرد که به گفته آنها «متناسب با نیازهای موسسات غیرانتفاعی و مردم‌نهاد طراحی شده است». این محصول که بر پایه بیمه‌نامه‌های رفاه اجتماعی مارکل طراحی شده است، می‌تواند طیف گسترده‌ای از موسسات و خیریه‌ها را تحت پوشش قرار دهد. سه موضوع که برای موسسات غیر انتفاعی و مردم‌نهاد در حوزه ریسک قرار می‌گیرند عبارتند از مسوولیت‌های موسسات در قبال شخص ثالث، مسوولیت آنها به‌عنوان کارفرما و همچنین اموال آنها که در محصول جدید مارکل برای تمامی این موارد تمهیداتی اندیشیده شده است.

گروه بنگاه‌ها:

شرکت بیمه مارکل بریتانیا محصول جدید خود برای موسسات غیرانتفاعی و مردم‌نهاد را معرفی کرد. به گزارش سایت تحلیلی-خبری آیین، شرکت بیمه تخصصی مارکل از پوشش جدید بیمه‌ای خود رونمایی کرد که به گفته آنها «متناسب با نیازهای موسسات غیرانتفاعی و مردم‌نهاد طراحی شده است». این محصول که بر پایه بیمه‌نامه‌های رفاه اجتماعی مارکل طراحی شده است، می‌تواند طیف گسترده‌ای از موسسات و خیریه‌ها را تحت پوشش قرار دهد. سه موضوع که برای موسسات غیر انتفاعی و مردم‌نهاد در حوزه ریسک قرار می‌گیرند عبارتند از مسوولیت‌های موسسات در قبال شخص ثالث، مسوولیت آنها به‌عنوان کارفرما و همچنین اموال آنها که در محصول جدید مارکل برای تمامی این موارد تمهیداتی اندیشیده شده است. مدیر قسمت رفاه اجتماعی شرکت مارکل در این رابطه گفت: باوجود شرایط نامناسب اقتصادی کشور، بخش‌های غیرانتفاعی و مردم‌نهاد هر روز شکوفاتر می‌شوند. این موضوع مسوولیت ما را در قبال چنین موسساتی افزایش می‌دهد. بسته جدید بیمه‌ای شرکت مارکل نیز پاسخی کامل و مناسب به این نیاز روزافزون جامعه بریتانیا خواهد بود.

گروه بنگاه‌ها: شرکت بیمه مارکل بریتانیا محصول جدید خود برای موسسات غیرانتفاعی و مردم‌نهاد را معرفی کرد. به گزارش سایت تحلیلی-خبری آیین، شرکت بیمه تخصصی مارکل از پوشش جدید بیمه‌ای خود رونمایی کرد که به گفته آنها «متناسب با نیازهای موسسات غیرانتفاعی و مردم‌نهاد طراحی شده است». این محصول که بر پایه بیمه‌نامه‌های رفاه اجتماعی مارکل طراحی شده است، می‌تواند طیف گسترده‌ای از موسسات و خیریه‌ها را تحت پوشش قرار دهد. سه موضوع که برای موسسات غیر انتفاعی و مردم‌نهاد در حوزه ریسک قرار می‌گیرند عبارتند از مسوولیت‌های موسسات در قبال شخص ثالث، مسوولیت آنها به‌عنوان کارفرما و همچنین اموال آنها که در محصول جدید مارکل برای تمامی این موارد تمهیداتی اندیشیده شده است. مدیر قسمت رفاه اجتماعی شرکت مارکل در این رابطه گفت: باوجود شرایط نامناسب اقتصادی کشور، بخش‌های غیرانتفاعی و مردم‌نهاد هر روز شکوفاتر می‌شوند. این موضوع مسوولیت ما را در قبال چنین موسساتی افزایش می‌دهد. بسته جدید بیمه‌ای شرکت مارکل نیز پاسخی کامل و مناسب به این نیاز روزافزون جامعه بریتانیا خواهد بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن