آیا بیمه‌ها از پرداخت خسارت طفره می‌روند؟!

شماره روزنامه: ۳۴۱۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۸۵۸۳۸۹ بیمه

<p> محمدعلی ساری معاون اجرایی ستاد دیه کشور با اشاره به برخی تخلفات شرکت‌های بیمه اظهار کرد: در ماده ۶ بیمه آمده اگر کسی بیمه ندارد یا حتی بر اثر استعمال موادمخدر یا روانگردان تصادف می‌کند، شرکت‌های بیمه موظف هستند بدون هیچ قید و شرطی خسارت زیان‌دیده را پرداخت کنند، اما من به جرات می‌گویم به جز شرکت بیمه ایران تمام شرکت‌های بیمه، این ماده قانونی را نقض کردند و پرداختی نکردند. وی ادامه داد: اول می‌گویند سفته بده و ضامن بیاور، بعد به زیان‌دیدگان وام پرداخت می‌کنند. در نهایت هم بعد از فشاری که ستاد دیه آورد و رونوشت‌هایی که به بیمه مرکزی زد، این افراد را به دفترخانه اسناد رسمی می‌برند و ۵۰ درصد پول را به‌صورت بلاعوض پرداخت می‌کنند، بعد رضایت می‌گیرند که بگویند ما دیگر هیچ طلبی از شرکت بیمه نداریم. </p>

محمدعلی ساری معاون اجرایی ستاد دیه کشور با اشاره به برخی تخلفات شرکت‌های بیمه اظهار کرد: در ماده ۶ بیمه آمده اگر کسی بیمه ندارد یا حتی بر اثر استعمال موادمخدر یا روانگردان تصادف می‌کند، شرکت‌های بیمه موظف هستند بدون هیچ قید و شرطی خسارت زیان‌دیده را پرداخت کنند، اما من به جرات می‌گویم به جز شرکت بیمه ایران تمام شرکت‌های بیمه، این ماده قانونی را نقض کردند و پرداختی نکردند. وی ادامه داد: اول می‌گویند سفته بده و ضامن بیاور، بعد به زیان‌دیدگان وام پرداخت می‌کنند. در نهایت هم بعد از فشاری که ستاد دیه آورد و رونوشت‌هایی که به بیمه مرکزی زد، این افراد را به دفترخانه اسناد رسمی می‌برند و ۵۰ درصد پول را به‌صورت بلاعوض پرداخت می‌کنند، بعد رضایت می‌گیرند که بگویند ما دیگر هیچ طلبی از شرکت بیمه نداریم.

معاون اجرایی ستاد دیه کشور گفت: تمام این موارد را به بیمه مرکزی منعکس کردیم، اما متاسفانه هیچ اتفاق خاصی صورت نگرفته است و تا الان که با شما صحبت می‌کنم بیمه‌ها این ماده ۶ را زیر پا گذاشته‌اند و اعمال نمی‌کنند.

متن ماده ۶ قانون بیمه شخص ثالث به شرح ذیل است: در صورت اثبات عمد راننده در ایجاد حادثه توسط مراجع قضایی یا رانندگی در حالت مستی یا استعمال مواد مخدر یا روانگردان موثر در وقوع حادثه یا در صورتی که راننده مسبب فاقد گواهی‌نامه رانندگی باشد یا گواهی‌نامه او متناسب با نوع وسیله نقلیه نباشد شرکت بیمه موظف است بدون اخذ تضمین، خسارت زیان‌دیده را پرداخت کند و پس از آن می‌تواند به قائم‌مقامی زیان‌دیده از طریق مراجع قانونی برای استرداد تمام یا بخشی از وجوه پرداخت‌‌شده به شخصی که موجب خسارت شده است، مراجعه کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن