نصب کیوسک خدمات بیمهای شرکت بیمه کوثر در ۹ استان کشور
<p> گروه بنگاهها: همزمان با آغاز دهه فجر بیمه کوثر از نصب کیوسک خدمات بیمهای با عنوان (چابک) در مراکز درمانی ۹ استان دیگر خبر داد. به گزارش روابط عمومی و اعلام مدیریت درمان بیمه کوثر؛ این شرکت بهعنوان مبتکر طرح کیوسک خدمات بیمهای با عنوان چابک و بهمنظور خدمت رسانی سریع و آنلاین به بیمهشدگان درمان خود از آغاز این طرح تاکنون تعداد بالایی معرفی نامه غیرحضوری توسط این دستگاه صادر شده است و نظرسنجیهایی صورت گرفته که حاکی از افزایش رضایتمندی مشتریان از این خدمت نوین است. </p> <p> دکترهمایی، مدیریت درمان بیمه کوثر در ادامه ضمن بیان آمادگی این شرکت برای در اختیار قراردادن خدمات این کیوسکها به سایر شرکتها و مشتریان آنان از افتتاح و بهرهبرداری طرح چابک و نصب کیوسکهای آن همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی در استانهای یزد، مشهد، آذربایجان شرقی، البرز، خوزستان، هرمزگان، گیلان، قزوین و کرمانشاه خبر داد. </p>
گروه بنگاهها: همزمان با آغاز دهه فجر بیمه کوثر از نصب کیوسک خدمات بیمهای با عنوان (چابک) در مراکز درمانی ۹ استان دیگر خبر داد. به گزارش روابط عمومی و اعلام مدیریت درمان بیمه کوثر؛ این شرکت بهعنوان مبتکر طرح کیوسک خدمات بیمهای با عنوان چابک و بهمنظور خدمت رسانی سریع و آنلاین به بیمهشدگان درمان خود از آغاز این طرح تاکنون تعداد بالایی معرفی نامه غیرحضوری توسط این دستگاه صادر شده است و نظرسنجیهایی صورت گرفته که حاکی از افزایش رضایتمندی مشتریان از این خدمت نوین است.
دکترهمایی، مدیریت درمان بیمه کوثر در ادامه ضمن بیان آمادگی این شرکت برای در اختیار قراردادن خدمات این کیوسکها به سایر شرکتها و مشتریان آنان از افتتاح و بهرهبرداری طرح چابک و نصب کیوسکهای آن همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی در استانهای یزد، مشهد، آذربایجان شرقی، البرز، خوزستان، هرمزگان، گیلان، قزوین و کرمانشاه خبر داد.
همچنین پیش از این و در طول یک سال گذشته این طرح در استانهای تهران، شیراز، همدان، اصفهان و مازندران توسط بیمه کوثر با موفقیت به اجرا در آمده است.