از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

اسامی ۹قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف اعلام شد

شماره روزنامه: ۱۲۴۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۷۳۳۵۰ بیشتر

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران، ۹ کالای آرایشی و بهداشتی را غیرقابل مصرف اعلام کرد.

اسامی 9قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف اعلام شد

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران، ۹ کالای آرایشی و بهداشتی را غیرقابل مصرف اعلام کرد. به گزارش «ایسنا» و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، معاونت بهداشتی این دانشگاه ضمن توصیه جدی به استفاده نکردن از این کالاها گفت: در صورت برخورد با مراکز توزیع نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام خواهد شد. بنابراین گزارش، اسامی اقلام تقلبی و قاچاق که از نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران غیرقابل مصرف اعلام شده از این قرار است:

- شربت ویتامینه Sandrous ساخت شرکت فرشته جویان فاقد پروانه ساخت و مجوزهای لازم از اداره کل مواد غذایی و آشامیدنی است.

- صابون لوکس تقلبی با مشخصات تصویر روی جلد بی‌حجاب فاقد شماره پروانه ورود (از اداره کل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی).

- شامپوی سان سیلک قاچاق تصویر روی جلد بی حجاب، فاقد شماره پروانه ورود (از اداره کل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی).

- خمیردندان سیگنال تقلبی و قاچاق فاقد شماره پروانه ورود از اداره‌کل مواد آرایشی و بهداشتی و با مشخصات خمیردندان (در پشت بسته‌بندی) به زبان عربی و غیرفارسی است.

- خمیردندان کلوس آپ تقلبی و قاچاق فاقد شماره پروانه ورود از اداره کل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی و با مشخصات خمیردندان در پشت بسته‌بندی به زبان عربی و غیرفارسی می‌باشد.

- کرم دست و صورت fair&lovely تقلبی فاقد شماره پروانه ورود از اداره کل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی و طرح جلد به زبان عربی و فاقد برچسب مشخصات به زبان فارسی است.

- کرم دلو تقلبی و قاچاق فاقد شماره پروانه ورود از اداره‌کل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی که مشخصات کرم در زیر بسته‌بندی به زبان فارسی ندارد.

- صابون داو تقلبی و قاچاق فاقد شماره پروانه ورود از اداره‌کل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی که مشخصات کرم در پشت بسته‌بندی به زبان فارسی ندارد.

- شامپوی داو قاچاق فاقد شماره پروانه ورود از اداره کل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی که برچسب حاوی مشخصات به زبان فارسی ندارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن