حرمت تولیدکنندگان مازندران حفظ شود
دغدغه اصلی در مازندران توسعه سرمایهگذاری است و حرمت تولید کنندگان در مازندران حفظ شود.
دغدغه اصلی در مازندران توسعه سرمایهگذاری است و حرمت تولید کنندگان در مازندران حفظ شود. سید علی اکبر طاهایی استاندار مازندران در جلسه هدفمند کردن یارانهها در کارخانه تولید روغن نباتی غنچه اظهار داشت: مودیان مالیاتی باید حساب تولیدکنندگان را از دلالان جدا کنند. وی تصریح کرد: چپاول و غارت در نگاه صنعت و صنعتگران وجود ندارد و فعالیت اقتصادی یک پروسه و روند مشخصی دارد. نماینده عالی دولت در مازندران خواستار تغییر نگاه مودیان مالیاتی به صنعتگران شد و افزود: شرکت تولیدی غنچه با فرآیند بهبود تولید در حال کار و تلاش است و نگاه مودیان مالیاتی باید به سمت و سوی تولید معطوف باشد.
طاهایی تاکید کرد: مالیات حقوق محفوظه است و تدوام هر فعالیت اقتصادی منوط به اقتصاد سالم است و اقتصادی سالم است که در آن مالیات که حقوق حقه مردم است پرداخت شود. وی با اشاره به سخنان مدیرعامل شرکت تولیدی غنچه افزود: ما به دنبال سرمایهگذار در مازندران هستیم و باید با ادبیات درست با تولیدکننده صادق برخورد شود. استاندار مازندران با اشاره به اختلاف نظر بین شرکت تولیدی غنچه و مودیان مالیاتی اظهار داشت: مشکل مالیاتی این شرکت باید با تعامل بین سازمان صنایع و معادن و اداره کل مالیاتی حل شود. طاهایی با اشاره به فعالیتهای تولیدی برادران مدلل در مازندران بیان داشت: کار آفرینان ارزشمند که در مازندران مشغول انجام فعالیت هستند باید تقدیر شوند.
وی با اشاره به فعالیت یکهزار کارگر تولیدی در کشت و صنعت غنچه افزود: مودیان مالیاتی باید رعایت حال تولید کننده را بکنند و ایجاد یکهزار شغل، رقم قابل ملاحظهای است. استاندار مازندران در پایان خاطرنشان کرد: دغدغه اصلی در مازندران توسعه سرمایهگذاری است و حرمت تولیدکنندگان را بیشتر نگه داریم.