شرکت کابین تجهیزات آرمان در تدارک طرح های بزرگ

« بهینه» ، روی ریل آینده!

شماره روزنامه: ۲۲۰۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۲۷۹۰۲ بیشتر

فراهم کردن امکانات و تامین نیاز مالی و نقدینگی شرکت های کوچک تولیدی که با اهداف بزرگ کار می کنند باید به عنوان یک ضرورت در دستور کار متولیان و مسئولان بخش صنعت و تولید قرار گیرد.

« بهینه» ، روی ریل آینده!

فراهم کردن امکانات و تامین نیاز مالی و نقدینگی شرکت های کوچک تولیدی که با اهداف بزرگ کار می کنند باید به عنوان یک ضرورت در دستور کار متولیان و مسئولان بخش صنعت و تولید قرار گیرد.

شرکت کابین تجهیزات آرمان با نام تجاری بهینه که تولیدکننده تجهیزات مدرن آشپزخانه و اتاق خواب است یکی از این واحدهاست که از کارگاه کوچکی در زیر زمین یک خانه در تهرانپارس کار تولید را آغاز و هم اکنون در یک فضای ۳۰۰۰ متری در شهرک صنعتی عباس آباد طرح های بزرگی را به مرحله اجرا درآورده که تولیداتش در بیش از ۳۰ استان کشور توزیع می شود.
براساس گزارش مهران علی قارداشی رئیس هیات مدیره شرکت کابین تجهیزات آرمان که در بازدید مهندس محسن نوری مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران از این واحد ارائه شد، شرکت بهینه علاوه بر کمک به تامین نیاز داخل کشور از ۵ سال پیش تجهیزات تولیدی خود را به کشورهای همسایه به ویژه سلیمانیه عراق صادر کرده است.
این شرکت که در سال ۸۵ رسما راه اندازی شده است دارای یک سابقه ۱۷ ساله در این صنعت بوده و هم اکنون با تعداد ۷۵ نفر پرسنل به عنوان یک مجموعه کوچک تولیدی مشغول به کار می باشد که اگر به گفته مدیران ارشد آن نیازهای تسهیلاتی و ماشین آلات مورد نیاز و حداقل ۱۰ هزار متر زمین برای احداث واحد بزرگتر این مجموعه توسط دولت و متولیان صنعت کشور تامین و واگذار گردد، قطعا در آینده نزدیک طرح های مهمی را از جمله طرح تولید و عرضه ریل های مکمل تجهیزات صنعت آشپزخانه و اتاق خواب که در حال حاضر به خاطر اعمال تحریم کشورمان با چند برابر قیمت واقعی خریداری و وارد کشور می شود به مرحله اجرا در خواهد آورد.
براساس اظهارات قارداشی ، در یک سال گذشته بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال ارز توسط شرکت های بخش خصوصی برای خرید ریل از کشور خارج شده است که این شرکت با توان فنی و مهندسی که دارد قادر به ساخت و عرضه این ریلها در داخل کشور می باشد.
وی اختصاص ۱۰ هزار متر زمین برای اجرای طرح توسعه شرکت را در این مقطع بسیار ضروری می داند و می گوید: شرکت شهرکهای صنعتی تهران در صورت واگذاری این زمین کمک بزرگی را برای نوسازی و بازسازی شرکت و ایجاد مجموعه جدیدی با حداقل ۲۰۰ نیرو فراهم خواهد کرد.
قارداشی با بیان اینکه در فاز اول مجموعه تولیدی آینده شرکت، تولید یراق آلات و ریل و سایر تجهیزات وارداتی به کشور مد نظر قرار گرفته است، خاطر نشان ساخت: مسئولان شرکت بهینه تعهد می کنند که با کمک مسئولان خدمتگزار و دولت محترم از واردات این تجهیزات از کشورهای چین و ترکیه به کشور جلوگیری به عمل آورند.
قابل ذکر است شرکت بهینه اولین دارنده۲۰۰۰-۹۰۰۱ ISO در تولید یراق آلات است و دارای تقدیرنامه محصول برتر سال ۸۸ در نمایشگاه مدکس ۲۰۱۰ می باشد.
شرکت مذکور همچنین در همایشی که با حضور ۳۰۰ نفر مهمان هفته گذشته در هتل فردوسی تهران داشت به عنوان تجلیل به برترین های خود جوایزی اعطا نمود.
محسن نوری مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی تهران در دیدار از این شرکت برای کمک به درخواست مسئولان شرکت و تامین زمین مورد نیاز آنها قول مساعد داد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن