تعاونی، پیوند مناسب اقتصاد، فرهنگ و اجتماع

شماره روزنامه: ۲۱۷۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۲۳۷۶۰ بیشتر

همزمان با فرا رسیدن هفته تعاون جعفر باقری سرپرست اداره تعاون شهرستان ری در گفتگو با خبرنگار دنیای اقتصاد از برنامه های این هفته در ری خبر داد.

تعاونی، پیوند مناسب اقتصاد، فرهنگ و اجتماع

همزمان با فرا رسیدن هفته تعاون جعفر باقری سرپرست اداره تعاون شهرستان ری در گفتگو با خبرنگار دنیای اقتصاد از برنامه های این هفته در ری خبر داد. وی با بیان دستاوردهای تعاون به خصوص در امر ایجاد اشتغال در کشور گفت: ایجاد هر تعاونی ،ایجاد فرصت های مناسب شغلی است که در چرخه توسعه کشور موثراست و در راستای خصوصی سازی و مردمی کردن بخش اقتصاد نقش انکار ناپذیری دارد.

باقری گفت: یکی از اقدامات تعاون ری برای نهادینه کردن فرهنگ تعاون در نوجوانان و دانش آموزان ایجاد تعاونی دانش آموزی در مدارس بود تا از همان ابتدا با روند شکل گیری تعاونی ها،اهداف و وظایف آنها آشنا شوند و بدانند از طریق آنها می توان خدمات را با کیفیت بالا به مردم ارائه داد.

سرپرست اداره تعاون ری از ضرورت شناسایی نیازهای بازار و ارتباط دادن تعاونی هابا بازار کار سخن گفت و افزود: در طی چند هفته ی گذشته با توجه به پتانسیل های مطلوب دامی و کشاورزی موجود درری با ایجاد چندین تعاونی ۲۸۶ فرصت شغلی برای جوانان شهرستان ایجادشده است.

امیدواریم این رقم روند رو به رشد خود را ادامه دهد. وی افزود: تاکنون ۶۲۰ تعاونی در شهرستان ری به ثبت رسیده که از همین تعداد ۲۵۰ تعاونی فعال و ۱۳ تعاونی به صورت نیمه فعال مشغول به کار هستند.

با توجه به پتانسیل های موجود سطح شهرستان ری و نیز سرزیر جمعیت تهران به این منطقه می توان بخش تعاون را بیش از بیش در این شهرستان شکوفا نمود.

تعاونی ها از بعد اقتصادی به منفعت،از حیث اجتماعی به عدالت و از حیث فرهنگی به ارزشهای اخلاقی و دینی توجه خاصی دارند.

باقری از برنامه های هفته تعاون در شهرستان ری به افتتاح اتاق فکر در سالن اجتماعات فرمانداری اشاره کرد.

باقری عنوان کرد در اصل ۴۴ قانون اساسی به روشنی تصریح شده است که نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران بر پایه سه بخش دولتی،تعاونی و خصوصی با برنامه ریزی صحیح و منظم استوار است در همین اصل،محدود شدن فعالیت های بخش دولتی در چارچوب معین و همچنین مکمل فعالیت های دولتی و تعاونی قرار گرفتن بخش خصوصی وسعت

قلمرو بخش تعاونی را به خوبی نشان می دهد.حمایت قانون از مالکیت بخش های سه گانه خود از نقاط قوت بخش تعاونی و به منزله تاکیدی برضرورت گسترش آن به شمار می رود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن