ویترین تکنولوژیهای نوین
عبدالکریم جلالی - مدیر عامل شرکت نمانگر<br>رشد شتابان تکنولوژی، عرصه های ساخت و ساز را نیز در بر گرفته و استفاده آن از طراحی تا دکوراسیون داخلی را شامل می شود.
عبدالکریم جلالی - مدیر عامل شرکت نمانگر
رشد شتابان تکنولوژی، عرصه های ساخت و ساز را نیز در بر گرفته و استفاده آن از طراحی تا دکوراسیون داخلی را شامل می شود. امروزه سبک سازی - هوشمندسازی - مقاوم سازی - زیست محیطی - صنعتی سازی و... واژه هایی نام آشنا در صنعت ساختمان است و ما نیز در پی شناسایی و معرفی یکپارچه تکنولوژی های نوین ساختمان و جلوه های ویژه دکوراسیون تحت قالب نمایشگاه تخصصی خانه مدرن تلاش نموده ایم.
نیاز به برگزاری نمایشگاه با توجه به عدم شناسایی و معرفی تکنولوژی ها و تکنیکهای جدید توسط بخش قابل توجهی از فعالین ساخت و ساز کشور از یکسو و مصرف کنندگان از سوی دیگر می باشد.
هدف گذاری نمایشگاه معرفی تمامی فرصت های ممکن جهت ساخت فضاهایی ایمن و چشم نواز و با حداکثر راحتی است، آنچه که لیاقت مردم بزرگوار این سرزمین است.گرچه برگزاری نمایشگاه در دوره های آغازین با سختی ها و چالش های فراوانی روبروست، لیکن نمایشگاه خانه مدرن با مشکلات بسیار گسترده تری مواجه گردید، انشاء ا... با عنایت حضرت باریتعالی سرانجامی نیکو یابد.
لازم می دانم از پشتکار و جدیت همکاران محترم در غلبه بر حاشیه ها سپاسگزاری و این توفیق را تبریک عرض نمایم.
به امید برگزاری شکوهمندانه تر نمایشگاه تکنولوژی های نوین ساختمان و جلوه های نوین دکوراسیون خانه مدرن اردیبهشت ۱۳۹۰.