رییس اتاق اهواز: قانون تجارت باید متحول شود

شماره روزنامه: ۱۶۵۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۸۶۶۷ بیشتر

رییس اتاق بازرگانی اهواز گفت: برای داشتن رابطه‌ای پایدار با عراق باید به دنبال ایجاد منافع مشترک اقتصادی با بنگاه‌های اقتصادی این کشور باشیم.

رییس اتاق بازرگانی اهواز گفت: برای داشتن رابطه‌ای پایدار با عراق باید به دنبال ایجاد منافع مشترک اقتصادی با بنگاه‌های اقتصادی این کشور باشیم. سلیمانی، در مراسم همایش گرامیداشت روز ملی صادرات، با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر پرداخت به مسائل زیرساختی مرتبط با اقتصاد و تجارت ضرورت دارد.

وی عنوان کرد: سکوت در مقابل تغییرات قانون تجارت، موجب از دست رفتن فرصت‌های بی‌شماری شده است. باید در قانون تجارت تجدید نظر و این قانون متحول شود.

رییس اتاق بازرگانی اهواز تاکید کرد: به مقوله ترانزیت در برخی مناطق آزاد و ویژه پرداخته شده اما به اندازه کافی توجه نشده است.

سلیمانی افزود: نمایندگی صندوق ضمانت تجارت را در اهواز ایجاد کردیم اما نتوانسته‌ایم از ظرفیت‌هایی که قانون در اختیار ما قرار داده است، استفاده کنیم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن