تمامی فعالیت‌های عمرانی شهرداری نیاز به تملک دارد

شماره روزنامه: ۱۶۲۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۲۳۹۰ بیشتر

معاون امور مناطق شهرداری تهران گفت: هر فعالیت عمرانی که در سطح شهر انجام می‌شود نیاز به تملک دارد و ما هرچه کار تملک را سرعت بخشیم پروژه‌های شهرداری زودتر به بهره‌برداری می‌رسد. <br>

معاون امور مناطق شهرداری تهران گفت: هر فعالیت عمرانی که در سطح شهر انجام می‌شود نیاز به تملک دارد و ما هرچه کار تملک را سرعت بخشیم پروژه‌های شهرداری زودتر به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی شریفی پس از دیدار از بخش‌های مختلف اداره کل املاک و مستغلات، در نشست مشترک با مدیران این اداره کل، افزود: اگر در سطح شهر تهران تملک انجام نگیرد هیچ اقدامی در حوزه‌های مختلف انجام نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه سرعت کار اداره کل املاک و مستغلات در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، گفت: البته در مقابل، برنامه‌های شهرداری تهران و نیازهای شهر هم چندین برابر شده است که انتظار می‌رود همزمان با افزایش سرعت، این اداره کل موضوعاتی همچون دقت، صحت و کیفیت را نیز افزایش دهد.

شریفی از بحث نقدینگی به عنوان یکی از چالش‌های جدی در خرید املاک یاد کرد و اظهار داشت: انتظار ما از مدیران اداره املاک این است که با همین بضاعتی که دارند و با استفاده از پتانسیل‌های موجود مشکلات را برطرف و نیازهای شهر را تامین کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن