اندیشه و قلم - ۳ مرداد ۸۷

شماره روزنامه: ۱۵۷۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۶۳۴۰۷ بیشتر

دوستداران شعر خارجی در هفته گذشته «ترا دوست دارم چون نان و نمک» ناظم حکمت را به عنوان پرفروش‌ترین معرفی کردند. این کتاب را احمدی‌پور ترجمه و نشر چشمه با قیمت ۱۷۰۰تومان روانه بازار کرده است. یکی دیگر از دفترهای پرفروش شعر خارجی «هوا را از من بگیر خنده‌ات را نه» اثر نرودا است که این کتاب را هم نشر چشمه با قیمت ۱۵۰۰تومان منتشر کرده است.<br>

اندیشه و قلم - ۳ مرداد ۸۷

دوستداران شعر خارجی در هفته گذشته «ترا دوست دارم چون نان و نمک» ناظم حکمت را به عنوان پرفروش‌ترین معرفی کردند. این کتاب را احمدی‌پور ترجمه و نشر چشمه با قیمت ۱۷۰۰تومان روانه بازار کرده است. یکی دیگر از دفترهای پرفروش شعر خارجی «هوا را از من بگیر خنده‌ات را نه» اثر نرودا است که این کتاب را هم نشر چشمه با قیمت ۱۵۰۰تومان منتشر کرده است.

علاقه‌مندان به داستان‌های خارجی نیز به‌رغم انتشار و تجدید چاپ کتاب‌هایی در این زمینه در هفته گذشته «بادبادک باز» نوشته خالد حسینی را به عنوان پرفروش‌ترین معرفی کردند. این کتاب را زیبا گنجی و پریسا سلیمان‌زاده ترجمه و انتشارات مروارید با قیمت ۳۹۰۰تومان آن را چاپ کرده است.

یکی دیگر از پرفروش‌های هفته گذشته مرشد و مارگاریتا بود. این کتاب شاهکار میخائیل بولگاکف محسوب می‌شود که نشر مرکز با ترجمه دکتر عباس میلانی و قیمت ۶۵۰۰‌تومان آن را منتشر کرده است.

علاقه‌مندان به داستان‌های ایرانی نیز طی هفته گذشته «همخونه» نوشته مریم ریاحی را به عنوان پرفروش‌ترین معرفی کردند. همخونه را نشر پرلان با قیمت ۶هزار تومان ارائه کرده است.

«کافه‌پیانو» از فرهاد جعفری نیز از دیگر پرفروش‌های هفته گذشته بود. این کتاب با قیمت ۳۶۰۰تومان از سوی نشر چشمه به بازار آمده است.

«بار دیگر شهری که دوست می‌داشتم» نوشته مرحوم نادر ابراهیمی نیز از دیگر پرفروش‌های بازار بود. این کتاب با قیمت ۱۲۵۰تومان از سوی انتشارات روزبهان منتشر شده است.

علاقه‌مندان به کتب تاریخی مذهبی نیز طی هفته گذشته با توجه به ولادت امام علی (ع) کتاب علی در مکتب اهل سنت، نوشته سعید محمدباقر موسوی را به عنوان پرفروش‌ترین معرفی کردند. این کتاب از سوی نشر پورشاد با قیمت ۶۵۰۰تومان به بازار آمده است.

دوستداران کتاب‌های روانشناسی نیز طی هفته گذشته از دولت عشق نوشته کاترین پاندر با ترجمه گیتی خوشدل را با استقبال روبه‌رو ساختند. این اثر با قیمت ۲هزار تومان توسط نشر روشنگران چاپ شده است.

دوستداران کتاب‌های سیاسی نیز بار دیگر «جنس ضعیف» نوشته اوریانا فالاچی و ترجمه یغما گلرویی را به عنوان پرفروش‌ترین معرفی کردند. نشر نگاه با قیمت ۲۸۰۰تومان این کتاب را به بازار عرضه کرده است.

جهان هولوگرافیک نیز همچنان از سوی دوستداران فلسفه با استقبال روبه‌رو است. این کتاب را مایکل تالبوت تالیف و داریوش مهرجویی ترجمه و نشر هرمس با قیمت ۵۵۰۰ تومان آن را چاپ کرده است.

جامعه‌شناسی خودمانی نوشته حسن نراقی نیز همچنان پرمخاطب‌ترین کتاب در زمینه جامعه‌شناسی است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن