بازار وارداتی‌ها

نگاهی به بازار وارداتی‌ها

شماره روزنامه: ۱۵۲۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۵۲۵۸۸ بیشتر

خودروهای وارداتی به بازار داخل از آنجا که سطح کیفی بالایی داشته و آرم شرکت‌های معتبر روی بدنه آنها نصب شده است، مشتریان خاص خود را در بازار داخل دارا هستند.

نگاهی به بازار وارداتی‌ها

خودروهای وارداتی به بازار داخل از آنجا که سطح کیفی بالایی داشته و آرم شرکت‌های معتبر روی بدنه آنها نصب شده است، مشتریان خاص خود را در بازار داخل دارا هستند. این در حالی است که امید می‌رفت تا با کاهش تعرفه واردات آنها، مشتریان داخلی بیشتری توانایی خرید این نوع خودروها را به دست بیاورند اما با ثبات تعرفه ۹۰درصد و عوارض و مالیات ۱۰درصدی، طی سال‌جاری، نسیم ارزانی به بازار وارداتی‌ها هم نخواهد وزید و حتی در برخی از آنها شاهد افزایش بها نیز خواهیم بود. به عنوان مثال نمایندگی‌های فروش هیوندای آزرا در ثبت‌نام‌های جدید بهای این خودرو را حدود ۲میلیون تومان گران کرده‌‌اند. این اقدام در حالی صورت گرفته که مسوولان شرکت کره‌ای هیوندای حدود ۱۸۰هزار دلار به بهای کارخانه محصول آزرای معمولی خود افزوده‌‌اند.

به نحوی که هم‌اکنون قیمت این خودرو در بازار داخل به ۵۰میلیون و ۶۰۰هزار تومان رسیده است. در حالی که مدل فول هیوندای آزارا بهایی برابر با ۵۲میلیون و ۵۰۰هزار تومان را دارا است.

تویوتا

محصولات شرکت ژاپنی تویوتا نیز جزو خودروهای محبوب و پرفروش در بازار ایران به حساب می‌آیند. در این میان مدل کمری GL آن هم‌‌اکنون ۴۳میلیون و ۵۰۰هزار تومان قیمت داشته و مدل کرولای ۲۰۰۸ آن هم با بهای ۳۹میلیون تومان در بازار داخل خرید و فروش می‌شود.

سانتافه

محصول شاسی بلند هیوندای با نام سانتافه نیز این روزها حضور پررنگی را در خیابان‌های کشور تجربه می‌کنند. اگر استقبال از این خودرو را در کنار محصول دیگری چون پرادو و بی‌ام‌و X۳ قرار دهیم، به این نتیجه خواهیم رسید که شاسی بلندها اقبال بلندی در بازار داخل دارند. هم‌اکنون مدل فول سانتافه بهایی معادل ۵۷میلیون تومان دارد و نوع معمولی این خودرو نیز با بهای ۵۱میلیون تومان در بازار داخل خرید و فروش می‌شود. مگان نیز که از محصولات رنوی فرانسه به حساب آمده و در پارس خودرو نیز به تولید می‌رسد، در مدل دنده‌ای دارای قیمت ۳۱میلیون تومان بوده و نوع اتوماتیک آن نیز ۳۶میلیون تومان قیمت دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن