مروری بر اخبار بیمه‌ای

شماره روزنامه: ۲۵۲۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۹۶۸۳ بیشتر

آمادگی بیمه‌ها برای دریافت درخواست بیمه پوشش نوسانات نرخ ارز<br>رییس کل بیمه مرکزی از آمادگی شرکت‌های بیمه برای دریافت درخواست بیمه پوشش نوسانات نرخ ارز خبر داد.

آمادگی بیمه‌ها برای دریافت درخواست بیمه پوشش نوسانات نرخ ارز

رییس کل بیمه مرکزی از آمادگی شرکت‌های بیمه برای دریافت درخواست بیمه پوشش نوسانات نرخ ارز خبر داد. محمد کریمی در گفت‌وگو باایرنا در پاسخ به پرسشی در خصوص بیمه نوسانات ارز، گفت: صنعت بیمه، صنعتی پویا و انعطاف پذیر است و به همین دلیل بیمه‌گر در هر زمینه‌ای که خواستار ارائه پوشش بیمه‌ای باشد و بیمه گذاران نیز خواستار آن باشند، بیمه مرکزی سازوکار نظارتی آن را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: بیمه مرکزی آماده است ساز و کار هر موضوعی را که در کشور نیاز به آرامش دارد، فراهم کند. رییس کل بیمه مرکزی تصریح کرد: بیمه، صندوق خیریه‌ای است که برخی افراد وجوهی را در آن سرمایه گذاری می‌کنند و بقیه مردم در بخش‌های مختلف از آن منتفع می‌شوند.

خسارت پرداختی بیمه در۶ماهه اول امسال

۴۹ درصد افزایش یافت

شرکت‌های بیمه برای حمایت از بیمه گذاران خود در شش ماهه اول امسال نزدیک به ۲۱۸۵ میلیارد تومان خسارت پرداختند. این رقم ۴۹ درصد بیش از خسارت پرداختی در شش ماهه اول پارسال است.

دارندگان بیمه‌نامه در این شش ماه، سه میلیون و ۳۴ هزار و ۴۸۷ مورد از خسارت‌های خود را با استفاده از پوشش بیمه نامه، از طریق شرکت های بیمه جبران کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بر اساس آمارهای دریافت شده اداره بررسی‌های آماری بیمه مرکزی از عملکرد ۲۰ شرکت بیمه فعال در شش ماهه اول امسال، صنعت بیمه کشور در این شش ماه با صدور بیش از ۱۵ میلیون و ۶۳۳ هزار بیمه‌نامه ریسک‌های بیمه گذاران خود را در رشته‌های مختلف بیمه‌های زندگی و غیرزندگی زیر پوشش بیمه قرار دادند.

رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران :

هدف اصلی صنعت بیمه

کاهش خسارات و صدمات است

پرداخت خسارت، مأموریت فرعی صنعت بیمه محسوب می‌شود و ما امروز در مسیری گام برمی‌داریم تا با اقدامات پیشگیرانه،‌ فضای ایمن تری را در کشور فراهم کنیم.

به گزارش روابط عمومی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،‌ مهندس کریمی در نشست مشترک صنعت بیمه، پلیس راهور، وزارت راه و شهرسازی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن بیان این مطلب افزود: "نگاهی گذرا به آمارها نشانمی دهد در چند سال اخیر، تلفات و خسارات جاده ای روند رو به کاهش دارد که انشاءالله با هماهنگی بیشتر دستگاه های مرتبط این روند، شتاب بهتری خواهد داشت".

رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران ضمن تأکید بر اجرای قوانین موجود، تصریح کرد: "پیش از تصویب قانون،‌ با هم اندیشی در خصوص آخرین تحولات صنعت بیمه می توان پیشنهادهایی را به عنوان طرح و لایحه مطرح کرد تا حقوق اهالی صنعت بیمه محفوظ بماند و گرنه قوانین موجود یک تکلیف جدی است".

بازنشستگان آموزش و پرورش ازبیمه ایران

"بیمه نامه طلایی" گرفتند

طی مراسمی تفاهم نامه بیمه طلایی بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش با حضور وزیر آموزش و پرورش، رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان بازنشستگی کشور، مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت سهامی بیمه ایران امضا شد.

به گزارش روابط عمومی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران بر اساس این تفاهم نامه برای بیش از یک میلیون و نهصد و پنجاه هزار تن از بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش و خانواده های آنان کارت بیمه طلایی بازنشستگان صادر می شود.

بر اساس تفاهم‌نامه دیگری که بین بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی منعقد خواهد شد تمامی بازنشستگان کشوری تحت پوشش بیمه طلایی قرار خواهند گرفت که اجرای آن نیز در آینده نزدیک آغاز می‌شود.

گفتنی است در بیمه طلایی بازنشستگان نیز هیچگونه سقفی برای درمان در نظرگرفته نشده و این بیمه نیز تمامی موارد بیمه طلایی شاغلین را شامل می‌شود و تفاوتی با بیمه آنها ندارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن