شماره روزنامه ۵۹۸۹
|

  • باخت بورس در راند اول

    دنیای اقتصاد -علی عبدالمحمدی: نخستین ماه سال ‌به پایان رسید ‌و در این اثنا بورس، بازنده جدال کسب بازدهی در بازارهای دارایی بود. در ماهی که دلار در بازار آزاد ۱۰.۱۳‌درصد افزایش ارتفاع داشت و سکه امامی نیز بازدهی ۱۵.۷۲‌درصدی را ثبت کرد، شاخص‌های سهامی نتوانستند عملکرد قابل‌دفاعی از خود به نمایش بگذارند.
  • سوت پایان ابهام، آغاز رشد بورس؟

    دنیای اقتصاد-امیرمحمد بختیاری: معاملات هفته گذشته بازار سرمایه، با سرخ‌پوشی نماگر‌های اصلی در بازاری با دامنه نوسان محدود همراه بود. دماسنج اصلی بورس تهران که سال جاری را با امید به فتح قله‌ها آغاز کرده بود، حال چشم امیدی به حفظ سطح ۲میلیون و ۲۰۰هزار واحدی دارد. در این میان نماگر اصلی تالار شیشه‌ای هفته گذشته ۲.۳۷درصد سرخ‌پوش بود و در پایان ساعت معاملاتی روز چهارشنبه در قله ۲میلیون و ۲۰۸هزار واحدی ایستاد.
  • سه محرک طلایی رشد بورس

    دنیای‌اقتصاد- عاطفه چوپان: بورس تهران با تمام فراز و نشیب‌‌‌‌هایی که در هفته گذشته با آن مواجه بود، در آستانه اولین هفته از اردیبهشت در انتظار سه خبر طلایی برای آغاز رشد و جبران عقب‌ماندگی قابل‌توجه خود است. بازار سهام با وجود تشدید ریسک سیستماتیک در هفته گذشته توانست با اقدامات به‌موقع سازمان بورس درخصوص تحدید دامنه‌نوسان و همچنین تزریق نقدینگی به صندوق تثبیت در نهایت تنها ۲هزار و ۷۶۶‌میلیارد‌تومان سرمایه از دست بدهد و شاخص‌کل نیز در هفته گذشته ۲.۳۷‌درصد منفی بود. تحلیلگران معتقدند در هفته‌جاری به شرط تحقق سه خبر بورس می‌تواند سود خوبی نصیب سهامداران کرده و عقب‌ماندگی خود را نیز تا حدودی جبران کند.
  • ماموریت سازمان بورس مقابل سهامداران

    امیرحسین جنانی/کارشناس بازار سرمایه
    بازار سرمایه در سال‌های اخیر با نوسانات مختلفی روبه‌رو بود و کارشناسان یکی از عوامل این نوسانات را سیاست‌های اتخاذشده دولت و سازمان بورس عنوان کرده‌اند. رئیس‌جمهور، مجید عشقی را در ادامه شعار جوان‌گرایی به خدمت گرفت و او را از دانشگاه امام صادق (ع) به اتاق ریاست سازمان بورس آورد. سهامدارانی که در مرداد سال ۱۳۹۹ وارد این بازار شدند و زیان دیدند چشم به تصمیم‌های عشقی دوخته بودند تا بلکه بتوانند به اصل پول خود یا سود برسند.
  • دفاع رئیس از بورس

    دنیای اقتصاد : شامگاه سه‌شنبه مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در برنامه صف اول به ماجرای کاهش دامنه نوسان بورس اشاره کرد و گفت که این تصمیم برای حمایت از منافع سهامداران و جلوگیری از تاثیر هیجانات بر روند معاملات اتخاذ شده است. وی خاطرنشان کرد که سیاستگذار در سال جاری در راستای احیای اعتماد در تالار شیشه‌ای اقداماتی را انجام خواهد داد. یقینا بازار سهام می‌تواند نقش بی‌بدیلی برای تحقق شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است، ایفا کند.
  • انزوای بورس‌های نامتعارف

    دنیای اقتصاد -محمدصادق صفا: آنچه می‌توان آن را مهم‌ترین کارکرد بورس در دنیای مدرن دانست، تامین مالی شرکت‌هاست. ریسک‌ها می‌توانند مانعی در راه جذب سرمایه باشند، اما سیاستگذاران در تلاش هستند تا راه مطمئنی برای جذب سرمایه ایجاد کنند. از این رو برای ساخت بازار‌های جدید در قالب بورس نوآوری‌هایی صورت گرفته است. بازار‌های جدید برای شرکت‌هایی تاسیس شده‌اند که توانایی پذیرش در بورس را ندارند. از جمله آنها می‌توان به بازار سرمایه‌گذاری جایگزین در انگلستان، بازار خصوصی نزدک در آمریکا و بازار توافقی فرابورس در ایران، اشاره کرد. این بازارها با ابزارهایی نظیر فیلترگذاری برای افراد حرفه‏‏‌ای در تلاشند تا ریسک در این نوع بازارها را به حداقل برسانند تا امکان تامین مالی از طریق عرضه سهام برای بخش گسترده‌تری از شرکت‌ها فراهم شود.
  • خداحافظی بورس با ریسک‌ها؟

    دنیای‌اقتصاد- عاطفه چوپان: بازار سهام در هفته پرچالشی که گذشت تماما تحت‌تاثیر ریسک‌های ژئوپلیتیک موجود بود، ‌‌‌‌‌در این میان محدودیت دامنه‌نوسان - هرچند که تحلیلگران با محدودیت در سمت مثبت موافق نبودند- توانست دست‌کم از ریزش‌های سنگین در بورس جلوگیری کند و در نهایت بورس در حالی این هفته سخت را به پایان رساند که ۲۷۶۶‌میلیارد‌تومان نقدینگی را از دست‌داد، شاخص‌کل ۲.۳۷‌درصد و شاخص هموزن ۳.۶۹‌درصد منفی شد.
  • «تروث» چشم به راه موفقیت ترامپ

    محدثه علی‌‌‌زاده: سهام رسانه اجتماعی «تروث» (Truth) دونالد ترامپ با وجود صعود مطلوب در روزهای آغازین ورود به بازار سهام، با افت شدیدی روبه‌رو شده است. این شبکه اجتماعی پس از آشکار شدن عملکرد ضعیف آن با افت شدیدی مواجه شده و ارزش آن ۳.۴میلیارد دلار کاهش یافته است. سهام این پلتفرم در معاملات روز سه‌‌‌شنبه و پس از سه‌هفته معامله در بازار سهام آمریکا در نقطه‌‌‌ای ۶۵درصد پایین‌تر از آخرین نقطه اوج خود قرار گرفت.

بیشتر

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر