اخذ اولین شرط پذیرش فولاد مبارکه در بورس مالزی

شماره روزنامه: ۱۲۹۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۷۰۶۴ بورس

فارس- مدیر سرمایه‌گذاری و امور مجامع فولاد مبارکه گفت: با تغییر حسابرس و بازرس قانونی شرکت، اولین شرط‌ پذیرش در بورس مالزی اخذ و فولاد مبارکه امسال در این بورس پذیرش خواهد شد.

فارس- مدیر سرمایه‌گذاری و امور مجامع فولاد مبارکه گفت: با تغییر حسابرس و بازرس قانونی شرکت، اولین شرط‌ پذیرش در بورس مالزی اخذ و فولاد مبارکه امسال در این بورس پذیرش خواهد شد. امیر حسین نادری ابراز داشت: از برنامه‌های شرکت فولاد مبارکه حضور در بورس‌های بین‌المللی از جمله بورس مالزی است که هفته پیش جلسه‌ای با سازمان بورس در این رابطه برگزار شد.

وی ادامه داد: ‌موضوع پذیرش و عرضه سهام شرکت‌ها در بورس دو مقوله جدا از هم است که با توجه به تغییر حسابرس و بازرس قانونی شرکت اولین شرط پذیرش فولاد مبارکه در بورس مالزی احراز شد.

بر اساس تصمیم مجمع سالانه در روز یکشنبه گذشته موسسه حسابرسی شد و همکاران به عنوان بازرس و حسابرس قانونی شرکت جایگزین سازمان حسابرسی (که دولتی است) شد.

مدیر سرمایه‌گذاری و امور مجامع فولاد مبارکه ابراز داشت: با توجه به میانگین نسبت قیمت به درآمد (P/E) در بورس مالزی که حدود ۳۰ مرتبه است، قیمت هر سهم فولاد در صورت عرضه حداقل یک دلار خواهد بود. نادری با اشاره به ارزش روز ۳‌هزار و ۷۰۰میلیارد تومانی فولاد مبارکه اظهار داشت: هم‌اکنون ۷‌هزار نفر در مجتمع فولاد فعالیت دارند که با توجه به سرمایه‌گذاری‌هایی که انجام خواهد شد ۱۰‌هزار شغل جدید افزوده خواهد شد. وی در خاتمه گفت: به ازای هر ۲۰میلیون تومان یک شغل جدید در فولاد مبارکه ایجاد می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن