تمهیدات «بورس» به دلیل تعطیلی بانک‌ها

شماره روزنامه: ۲۲۳۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۳۲۹۹۶ بورس

فارس - مدیرعامل شرکت بورس گفت: طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با سازمان بورس، بازار سهام امروز باز است و برای معاملاتی که امروز زمان تسویه شان است به جای ۳ روز کاری، اتاق پایاپای ۴ روز کاری اعمال می‌شود.

فارس - مدیرعامل شرکت بورس گفت: طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با سازمان بورس، بازار سهام امروز باز است و برای معاملاتی که امروز زمان تسویه شان است به جای ۳ روز کاری، اتاق پایاپای ۴ روز کاری اعمال می‌شود. حسن قالیباف اصل در رابطه با وضعیت کاری امروز بازار سهام اظهار داشت: طبق اعلام سازمان بورس و اوراق بهادار ‌فعالیت‌های بازار سهام کشور امروز ادامه خواهد داشت و معاملات سهام شرکت‌ها پیگیری می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تعطیلی بانک‌های استان تهران، مانعی در معاملات سهام توسط سرمایه‌گذاران ایجاد نمی‌کند؟ پاسخ داد: برای معاملاتی که امروز زمان تسویه شان است به‌جای ۳ روزکاری اتاق پایاپای ۴ روز کاری اعمال می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن