رییس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد

واگذاری مزایده‌ای یک شرکت نفتی به سوئیسی‌ها

شماره روزنامه: ۲۰۸۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۰۷۸۳۲ بورس

مهر- مدیرعامل سازمان خصوصی سازی از آغاز واگذاری سهام شرکت‌های دولتی به خارجی‌ها خبر داد و گفت: اولین شرکت را با روش «مذاکره‌ای» به شرکت‌های خارجی می‌فروشیم.

مهر- مدیرعامل سازمان خصوصی سازی از آغاز واگذاری سهام شرکت‌های دولتی به خارجی‌ها خبر داد و گفت: اولین شرکت را با روش «مذاکره‌ای» به شرکت‌های خارجی می‌فروشیم. غلامرضا حیدری کردزنگنه از برنامه فروش سهام شرکت‌های دولتی مشمول اصل۴۴ قانون اساسی به خارجی‌ها خبر داد و گفت: طی هفته جاری سهام یک شرکت نفتی به صورت مذاکره‌ای به متقاضیان خرید از کشور سوئیس در صورتی که جلسات با موفقیت به نتیجه برسد، واگذار می‌شود.

وی افزود: پیش از این نیز فروش سهام شرکت‌های دولت به خارجیان اتفاق افتاده است که نمونه آن سهام پتروشیمی رازی به‌ گروهی از خریداران از کشور ترکیه بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن