با ابطال معاملات از سوی سازمان

مالکیت بیش از ۱۰‌درصد بانک‌ها ممنوع می‌شود

شماره روزنامه: ۲۰۲۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۹۶۳۳۵ بورس

سنا- سازمان بورس با صدور اطلاعیه‌ای شرایط تملک سهام بانک‌های غیردولتی توسط موسسات و افراد حقیقی را اعلام کرد.

سنا- سازمان بورس با صدور اطلاعیه‌ای شرایط تملک سهام بانک‌های غیردولتی توسط موسسات و افراد حقیقی را اعلام کرد. سازمان بورس و اوراق بهادار در اطلاعیه ای اعلام کرد: هرگونه معاملات سهام بانک‌های غیردولتی و موسسات مالی و اعتباری و سایر بنگاه‌های واسطه پولی که منجر به تملک مستقیم یا غیرمستقیم بیش از ۱۰‌درصد سهام آن‌ها توسط شرکت‌ها و تعاونی‌های سهامی عام یا موسسات عمومی غیردولتی شود، ممنوع است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: معاملات سهام بانک‌های غیردولتی، موسسات مالی اعتباری و سایر بنگاه‌های واسطه پولی که قبل یا بعد از تصویب قانون برنامه چهارم توسعه و اجرای سیاست‌های کلی اصل۴۴ قانون اساسی تاسیس شده یا می‌شوند و منجر به مالکیت مستقیم یا غیرمستقیم بیش از ۱۰‌درصد سهام آن‌ها توسط شرکت‌های سهامی عام، تعاونی‌های سهامی عام یا موسسات عمومی غیردولتی شود، غیرقانونی بوده و بورس مجاز به ابطال آن مبادلات است.

به علاوه، درصورتی‌که مبادلات مذکور منجر به تملک بیش از ۵‌درصد سهام بانک، موسسات مالی و اعتباری و سایر بنگاه‌های واسطه پولی توسط اشخاص حقیقی و سایر اشخاص حقوقی شوند نیز غیرقانونی بوده و سازمان بورس و اوراق بهادار می‌تواند معامله را ابطال کند. این اطلاعیه خطاب به کلیه سرمایه‌گذاران و در راستای اجرای ماده ۵ قانون اصلاح موادی از قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و اجرای سیاست‌های کلی اصل۴۴ قانون اساسی مصوب هشتم بهمن ماه سال ۸۶ اعلان شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن