منهای بورس تهران

آغاز هفته با «دی»

شماره روزنامه: ۱۹۲۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۷۹۴۹۵ بورس

گروه بورس- هدیه لطفی: بیمه دی روز گذشته در راس معاملات فرابورس قرار گرفت. <br>

گروه بورس- هدیه لطفی: بیمه دی روز گذشته در راس معاملات فرابورس قرار گرفت.

روز گذشته صف خرید بیمه دی به ۳۱میلیون سهم رسید که حدود یک‌میلیون و ۴۸۰هزار از آن به ارزش دومیلیارد و ۳۳۱میلیون ریال در OTC عرضه شد.
همچنین هر سهم «ودی» در بازار دیروز با ۵درصد رشد قیمت به نرخ یک‌هزار و ۵۷۵ریال رسید.
شایان ذکر است عرضه اولیه «ودی» در روز چهارشنبه توسط سه شرکت سرمایه‌گذاری شاهد، سرمایه‌گذاری دی و سرمایه‌گذاری صنایع آب و برق کوثر صورت گرفته بود.
از سوی دیگر معاملات دو شرکت مرجان کار و کویرتایر در روز گذشته همچنان در شرایط متعادل سپری شد.
در این روز تعداد ۲۷۳هزار سهم «پکویر» و ۱۹۹هزار و ۵۰۰سهم «کمرجان» در بازار معامله شد و ارزش ناشی از این معاملات به ترتیب ۵۴۶میلیون و ۶۱۷هزار ریال و یک‌میلیارد و ۱۳میلیون ریال بود.
گفتنی است سرمایه‌گذاری امید روز چهارشنبه مجددا اقدام به خرید سهام کویرتایر کرده است.
«وامید» در این روز ۲۱هزار سهم دیگر «پکویر» را به سبد سهام خود اضافه کرد.
از سوی دیگر در روز یاد شده، سرمایه‌گذاری گروه صنایع بهشهر به فهرست سهامداران یک درصدی مرجان کار اضافه شد. همچنین بازار OTC در روز گذشته شاهد معامله ۱۰فقره گواهی سپرده بانک کشاورزی به ارزش ۱۰۰میلیون ریال بود. این بانک تاکنون تنها ۳۳درصد از کل اوراق گواهی سپرده قابل عرضه را به فروش رسانده است که با احتساب معاملات امروز، تنها ۶ روز دیگر به پایان مهلت قانونی عرضه این گواهی باقی مانده است.
مدیرعامل کارگزاری بانک کشاورزی در خصوص اتمام مهلت پذیره‌نویسی این سپرده گفت: اگر این اوراق تا پایان مهلت ۱۰روزه به فروش نرسد، کارگزاری بانک کشاورزی به دلیل تعهد پذیره‌نویسی مابقی اوراق را خریداری خواهد کرد.
«دی» در پایان «مهر»
از سوی دیگر نخستین ماه فعالیت فرابورس در حالی سپری شد که ارزش کل معاملات این ماه به ۲۶۰میلیارد ریال رسید. بر این اساس در مهر ماه تعداد ۳۱میلیون و ۸۸۶هزار سهم و ۶۲هزار و ۹۷۱فقره گواهی سپرده در OTC معامله شد. در این ماه تعداد ۸/۳میلیون سهم مرجان کار به ارزش ۲۹میلیارد و ۲۸۶میلیون ریال و تعداد ۳/۱۰میلیون سهم کویرتایر به ارزش ۲۲میلیارد و ۶۱میلیون ریال معامله شد. همچنین یک‌هزار و ۳۴۱فقره گواهی سپرده بانک اقتصاد نوین ۶۱هزار و ۶۳۰فقره پذیره‌نویسی گواهی سپرده بانک کشاورزی در این بازار دادوستد شد و ارزش ناشی از این معاملات به ترتیب ۵/۱۳میلیارد ریال و ۳/۱۶۶میلیارد یال بود.
شایان ذکر است در آخرین روز کاری این ماه، سهام شرکت بیمه دی در فرابورس عرضه شد که تعداد ۷میلیون و ۲۹۶هزار سهم این شرکت به قیمت۱۵۰تومان و به ارزش ۱۰میلیارد و ۹۴۴میلیون ریال به فروش رسید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن