پذیرش پتروشیمی تبریز در بورس به تعویق افتاد

شماره روزنامه: ۱۳۸۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۳۵۵۴۹ بورس

ایسنا- در نشست روز سه‌شنبه هیات پذیرش اوراق بهادار، تقاضای پتروشیمی تبریز بررسی شد. <br>با توجه به زیان ۲۴۵میلیارد ریالی این شرکت در شش ماه نخست امسال، پس از بحث و بررسی فراوان، هیات پذیرش تصویب کرد که رسیدگی به تقاضای پذیرش این شرکت پس از تعیین تکلیف قیمت محصولات آن ادامه یابد.

ایسنا- در نشست روز سه‌شنبه هیات پذیرش اوراق بهادار، تقاضای پتروشیمی تبریز بررسی شد.

با توجه به زیان ۲۴۵میلیارد ریالی این شرکت در شش ماه نخست امسال، پس از بحث و بررسی فراوان، هیات پذیرش تصویب کرد که رسیدگی به تقاضای پذیرش این شرکت پس از تعیین تکلیف قیمت محصولات آن ادامه یابد. قابل ذکر است طبق اعلام مدیران شرکت به علت تثبیت قیمت‌های فروش محصولات پتروشیمی و خرید خوراک بر اساس قیمت‌های فوق، این شرکت امسال زیان ده شده است.

در صورت آزاد شدن قیمت‌ها شرکت به سودآوری خواهد رسید و قابل ذکر است که بر اساس جزء «ج» بخش الزامات واگذاری بند «ج» سیاست‌های کلی اصل ۴۴ جهت تضمین بازدهی مناسب سهام شرکت‌های مشمول واگذاری باید اصلاحات لازم در خصوص بازار، قیمت‌گذاری محصولات و مدیریت مناسب بر اساس قانون تجارت انجام شود. بنا به اعلام روابط عمومی بورس اوراق بهادار تهران، بر این اساس هیات پذیرش از شرکت ملی پتروشیمی درخواست کرد که پیگیری لازم در خصوص قیمت‌گذاری محصولات انجام شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن