کاربران دیگری هم بودند که تعرفه واردات و مالیات و... را به رئیس مجلس یادآور شدند. یکی از این کاربران نوشت: «قالیباف میگه با قیمت پراید ۵‌هزار دلاری میشه خودروهای باکیفیت زیادی وارد کرد. آقای رئیس کیفیت هیچی؛ کاری کردین مردم حتی پول خرید پراید هم ندارن! شما تعرفه واردات رو صفر کن، قیمت‌گذاری دستوری نکن و کارخونه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها رو واگذار کن، بخش‌خصوصی خودش خودروی باکیفیت روز دنیا رو می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازه.‌»

در این میان برای برخی هم این سوال پیش آمده بود که چرا با وجود اینکه سال‌های سال‌کارشناسان و مردم بر واردات خودرو تاکید داشتند و از کیفیت خودروهای داخلی شکایت می‌کردند، مسوولان زیر بار نمی‌رفتند و اکنون هزینه این هدررفت سرمایه را چه کسی باید جبران کند؟ یکی از این کاربران گلایه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اش را اینچنین مطرح کرد: «چیزی که آدم رو تا اعماق وجودش می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سوزونه اینکه استخوان لای زخم گذاشتن و تحمل خسارات زیاد، حالا میگن میشه خودروی باکیفیت وارد کرد! مردم سال‌ها هزینه این تفکرات رو دادن و کارشناسان بارها درخصوص عواقب ادامه این سیاست‌های اشتباه هشدار داده بودند.‌»

گفته‌های رئیس‌کل بانک مرکزی درباره نزولی‌شدن تورم در کشور هم موضوع دیگری بود که صدای کاربران فضای‌مجازی را درآورد. علی صالح‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آبادی گفته بود در حالی تورم در کشورهای دنیا در حال رشد است که در ایران نزولی شده است! کاربران با بازنشر اظهارات رئیس‌کل بانک مرکزی نوشتند عزیزی که گفته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند تورم برخلاف همه دنیا که صعودی است، در ایران نزولی شده یا هنوز نرخ تورم فروردین‌ماه را ندیده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند یا بزرگوار تعریفشان از صعود و نزول با عوام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌الناس متفاوت است یا اینکه فکر کرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند نرخ تورم هم مثل شاخص‌کل بورس است که بشود با یک تلفن و چهار تا بلوک بزکش کرد.

علی چشمی از کارشناسان اقتصادی فضای‌مجازی هم در این‌باره به کنایه نوشت: «آتیش تورم شدید را خودشون روشن کردند اما حالا که همه قدرت رو گرفتن، نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تونن خاموشش کنند. دیدم رئیس‌کل بانک مرکزی که یک پف هم به این آتیش نکرده، گفته تورم ایران نزولی است و بقیه جهان صعودی!»