انتصاب میثم فدایی به سرپرستی فرابورس موضوع مورد بحث اهالی بازار بود. کارشناسان و تحلیلگران از این انتصاب خوشحال بودند و از آن به‌عنوان خبر خوب یاد کردند. آنان معتقدند فدایی از مدیران بورسی فعال در رسانه و خوشنام بازار است و باید این انتصاب را به فال نیک گرفت. مثلا پیام الیاس‌‌کردی یکی از این افراد بود که در توییتی نوشت: «مرد خوشنام و پرتلاش بازار سرمایه سرپرست فرابورس شد. به‌نظرم انتخاب خیلی خوبی شده و آقای فدایی می‌تواند با نگاه توسعه‌ای جایگاه فرابورس را ارتقا بدهد که اتفاقا نیاز امروز اون بازار است. امیدوارم مثل قبل ارتباطشون با فعالان بازار حفظ بشه. موفق باشید جناب و ان‌شالله مدیرعاملی.» دیگری هم نوشت: «امیدوارم دید باز میثم فدایی در فرابورس به بازار سرمایه کمک کنه که یک قدم دیگه به برگشت اعتماد به بازار نزدیک بشیم. تبریک آقای فدایی، امیدوارم در فرابورس تغییرات و اصلاحات مثبت و تصمیمات درستی که به نفع جامعه سهامداری و بازار است را از سمت شما شاهد باشیم.‌»

آن سوی میدان اما مردم بودند که می‌گفتند؛ نباید این‌قدر زود قضاوت کرد و با یادآوری عملکرد مدیران قبلی خطاب به کسانی که به استقبال این انتصاب رفته بودند، می‌گفتند برای تعریف و تمجید عجله نکنند چون ممکن است بعدا پشیمان شوند. مثلا کاربری به‌نام «حسین» نوشت: «وقتی بیاد و سوار کار بشه باید فرامین را اجرا کنه. خوشنام بودن برای قبل مسوولیته. تبریک‌ها رو بگذارید موقع اجرا و تصاحب منصب!»

هاشم کاظم‌‌زاده

تحلیلگر بازار سهام

یه جوری تو بورس ضرر کردیم که برای جبرانش نیاز به دو تا دوره رونق است. با یک دوره رونق کارمون راه نمی‌‌افته!

نوید قدوسی

کارشناس بازار سرمایه

در بورس‌کالا محصولات فلزی و پتروشیمی با دلار ۲۳ تومانی به سختی در معرض رقابت قیمتی قرار می‌گیرند ولی همونجا گواهی سپرده سکه با دلار ۳۱۵۰۰ قیمت می‌خورد. به‌نظر رکود حاکم بر تولید نمی‌تواند دلیل کافی برای این اختلاف باشد و احتمالا پای انحصار در میان است.

شاهین چراغی

فعال بازار سرمایه

صرافی‌‌های قانونی بانک مرکزی اجازه داشتن حتی درگاه واریز وجه ریالی ندارند، صرافی‌‌های غیرقانونی، هم درگاه ریالی دارند هم پلت‌فرم معاملاتی رمزارز دارند! به هرحال بانک مرکزی تکلیف رمزارز‌ها را مشخص کند. اگر مجاز است چرا در صرافی قانونی معامله نمی‌شود، اگر غیرمجاز است چرا به این راحتی معامله می‌شود.

مجتبی توانگر

نماینده مجلس

فرض را بر این بگذاریم که مذاکرات‌‌ هسته‌‌ای شاید یک‌سال دیگر هم به نتیجه نرسد. تلاش کنیم آثار انتظاری اقتصاد ملی را از مذاکرات‌‌ کم کنیم: - افزایش توانمندی صلح‌‌آمیز هسته‌‌ای از جمله‌درصد و ظرفیت غنی‌‌سازی کشور - احیای فعالیت‌های اقتصادی از طریق ارتقای واکسیناسیون- افزایش توجه به ظرفیت‌‌های داخلی اقتصاد -پیگیری تعاملات اقتصادی با چین، اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای همسایه روند ورود ارز به کشور بهبود یافته و افزایش نرخ این چند روز هیجانی است.