انتشار کتاب «خوی حیوانی»

کتاب به تبیین نقش احساسات در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی می‌پردازد. نویسندگان آن تلاش کرده‌اند تا به بررسی مفهوم این موضوع که «چگونه روان‌شناسی اقتصاد را هدایت می‌کند و دلیل اهمیت آن برای سرمایه‌داری جهانی چیست؟» بپردازند.

در بخشی از این کتاب عنوان شده: «امروزه تجارت در دنیا توسط عدم اطمینان از آینده، تحمل خشم عمومی، نیروی کار ناراضی و اقدامات دولتی محاصره شده است. موضوع اصلی کتاب خوی حیوانی نیز نیرویی است که این عوامل را هدایت می‌کند. در واقع برای درک این موضوع باید از روش‌های خارج از اقتصاد سنتی استفاده شود که این امر راهنمایی به سمت علوم‌اجتماعی دیگر را به‌دنبال دارد.»

بر این اساس نویسنده پنج فاکتور روان‌شناختی که دارای اهمیت ویژه‌ای هستند را در فصل‌های یک تا ۵ این کتاب معرفی می‌کند. این ۵ عامل شامل اطمینان، عدالت، فساد و تقلب، توهم پول و حکایت و نقل‌قول‌هاست. در فصل ۶ به این سوال پاسخ داده می‌شود که چرا اقتصاد رکود می‌یابد؟ همچنین در ادامه فصول نیز به بررسی مفاهیمی از جمله اینکه چرا بانکداران مرکزی بر اقتصاد سلطه دارند؟ چرا افرادی وجود دارند که نمی‌توانند شغلی پیدا کنند؟ چرا بین تورم و بیکاری در طولانی‌مدت رابطه وجود دارد؟ و بسیاری سوال‌های  دیگر پرداخته می‌شود.

در واقع کتاب مزبور به تمام سوالاتی که امروز در اقتصاد ما مطرح می‌شود، پاسخ نمی‌دهد ولی نشان می‌دهد که چگونه اقتصاد سرمایه‌داری به‌خصوص در سطح کلان کار می‌کند. در این کتاب به‌طور خاص ۸ سوال درخصوص کارکرد اقتصاد مورد توجه قرار گرفته و تلاش شده در آن سوالات و مفاهیم دیگری از جمله سیاست‌های اقتصاد کلان مالی، قانون ورشکستگی و عدالت پاسخ داده شود.  در واقع کتاب مزبور عملکرد واقعی اقتصاد را در شرایطی نشان می‌دهد که مردم واقعا انسان هستند؛ یعنی از خوی حیوانی انسانی برخوردارند.